Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS Πόνος

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια. Πονάω χαμηλά στην κοιλιά εδώ και κανένα τέταρτο πιο πολύ αριστερά και στο κέντρο. Φοβάμαι δεν το έχω ξαναπάθει. Βρίσκομαι στην τρίτη μέρα καθυστέρησης μου λέτε να παίζει ρόλο αυτο?

Ερχεται και φεύγει ο πόνος. Σαν τους πόνους την περιόδου είναι αλλά πολυ πιο δυνατοί.

Φοβάμαι πραγματικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι ακόμα filis- alex δεν έχω κάνει test εγκυμοσύνης. Φοβάμαι μην απογοητευτώ. Θα περιμένω να αδιαθετήσω μέχρι την Πεμπτη και αν δεν μου έρθει μέχρι τότε θα παω την Παρασκευη να κάνω χοριακή.

Ανησυχώ γι'αυτον τον πόνο ομως που νιώθω.

Κουκλιτσα μου ξαπλωσε στο κρεβατι και αυριο το πρωι κανε ενα τεστ απλο η τεστ αιματος γιατι εαν εισαι εγκυος και κατεβαινει η χοριακη σου πρεπει να κανεις ενεση, καντο αυριο το πρωι και εαν ειναι θετικο τηλ γρηγορα στο γιατρο σου. απεβαλε τον φοβο σου και σκεψου θετικα.

linaki mou oi ponoi pou exeis mou 8umizoun ligo tous dikous mou..ponousa paaara polu omws!elega twra 8a mou er8ei meta 8a mou er8ei..telika eixe ginei h sullhpsh kai enw auto tautoxrona megalwne egw noza pws 8a adia8ethsw..mhn anhsuxeis!exeis ksanameinei egkuos?

Όχι δεν έχω ξαναμείνει εγκυος και ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι έγκυος. Πέρα απο την καθυστέρηση και το στήθος μου που με πονάει δεν είχα άλλο σύμπτωμα. Ο πόνος χαμηλά που έχω θεωρείτε και αυτος σύμπτωμα εγκυμοσύνης?

Αχ! Δεν ξέρω τι να πω θα παω να ξαπλωσω καλύτερα ευτυχώς που ο πόνος που νιώθω δεν είναι συνεχόμενος αλλά έρχεται και φεύγει σαν κράμπες. Αμα συνεχιστεί ετσι θα παω στον γιατρο μου αύριο.

Ευχαριστώ

LINAKI . ολα αυτα ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης. Το καλητερο ειναι αυριο το πρωι να μιλησεις με τον γιατρο σου χαλαρωσε κουκλιτσα μου και ολα θα πανε καλα. αυριο περιμενουμε νεα σου, φιαλακια

filis-aleks mou 8a to koitaksw eu8us amesws!!kai 8a sou apanthsw...makia!!

linaki mou etsi einai glukeia mou oi ponoi egkumosunhs!periodikoi kai san krampes!!!perimenoume na mas peis kai su ta euxarista!!! :laugh: :laugh:

Καλημέρα. Κοιμήθηκα εχθές με πόνο και σήμερα το πρωι ξύπνησα μια χαρά. Είχα στο συρτάρι μου ενα τεστ εγκυμοσύνης και λεω δεν το κάνω να δω τι θα μου βγάλει ε τι στο καλό το στήθος μου είναι απλησίαστο 2 εβδομάδες απο τον πόνο, καθυστερηση εχω, πονάκια χαμηλά έχω, δέκατα έχω αρα......... αλλά δυστυχώς εφαγα μια χλαπάτσα ωραιότατη αρνητικό κορίτσια και είναι απο τα αξιόπιστα το ψηφιακό clear blue. Αει στο καλό τότε τι μου συμβαίνει αν δεν είμαι έγκυος???

Linaki_1980 έγραψε:

Καλημέρα. Κοιμήθηκα εχθές με πόνο και σήμερα το πρωι ξύπνησα μια χαρά. Είχα στο συρτάρι μου ενα τεστ εγκυμοσύνης και λεω δεν το κάνω να δω τι θα μου βγάλει ε τι στο καλό το στήθος μου είναι απλησίαστο 2 εβδομάδες απο τον πόνο, καθυστερηση εχω, πονάκια χαμηλά έχω, δέκατα έχω αρα......... αλλά δυστυχώς εφαγα μια χλαπάτσα ωραιότατη αρνητικό κορίτσια και είναι απο τα αξιόπιστα το ψηφιακό clear blue. Αει στο καλό τότε τι μου συμβαίνει αν δεν είμαι έγκυος???

loipon prwton den peirazei kai deuteron epeidi to exw pathei!!!

o ginaikologos eipe an eisai kriwmeni ponas perisoteroo!!

emena na deis souvlies katw kai mexri panw!!!

den mporousa na stathw orthia!!

kalo tha itan na pigename na mas eleksi!!alla den thelw na poly pigainw stous giatrous!!!

apla xalarwse!! ;)

Τι να πω ειλικρινά τα έχω χαμένα μα τοοοοοσα συμπτώματα μαζεμένα και τελικά τζίφος?? Πραγματικά πάντως ένιωθα εγκυος γιατι τώρα νιώθω μια μεγάλη απογοήτευση. Αει στο καλό κουράστηκα.

Αχ! Μαρινιώ μου γιατι να είναι τοσο δύσκολο για καποιες κοπέλες να φέρουν στον κόσμο ενα παιδάκι??? Κρίμα......

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Μαρινιώ μου ειλικρινά.

Όχι ακόμα τίποτα απο την περίοδο άφαντη εξαφανισμένη. Πόνο στο στήθος έχω ακόμα και λίγο περισσότερο απο τις προηγούμενες ημέρες. Εφόσον το test εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό δεν έχω ελπίδες πλέον μάλλον κατι άλλο παιζει μήπως ορμονικό ...... δεν ξέρω. Σήμερα με πονάει και η μέση μου χαμηλά λέτε να έρθει η ακατανόμαστη τούλαχιστον να ξέρω οτι έχω περίοδο και οτι θα συνεχίσω τις προσπάθιες μου για νινακι στον επόμενο κύκλο μου.

:kiss:

Τελικά το test σωστότατο αποτέλεσμα μου έδειξε καθώς αδιαθέτησα σήμερα πρωι-πρωί. 4 ημέρες κράτησε η χαρά μου όσο και η καθυστερηση μου δηλαδή. Δεν πειράζει αυτο τον μηνα ξεκινάω εντατικά μαθήματα ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...