Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΙΛΗΣ....

Recommended Posts

Μαριμάρ μου για να μην παρεξηγηθώ δε θεωρώ σε καμμιά περίπτωση σωστή τη συμπεριφορά της και σίγουρα και συ δεν πρέπει να ανέχεσαι ότι κάνει στο βωμό της φιλίας σας, μεγάλη κοπέλα είναι και πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στο τέλος της μέρας να χαρεί με τη χαρά της φίλης της.αυτό που λέω είναι να το συζυτήσεις ξεκάθαρα μαζί της λέγοντας της τα όλα όσα σε προβληματίζουν και δε σου αρέσουν απ εκεί και πέρα το μπαλάκι είναι στο δικό της γήπεδο και αυτή θα αποφασίσει τη μπαλιά θα επιστρέψει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαριμαρ έγραψε:

...ΟΙ ΔΙΚΕς ΤΗς ΙΣΣΟΡΟΠΙΕς ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ Ο ΓΑΜΟΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ (38)ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩς ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ .ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ) Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΟς ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ..

βρε μαριμαρ (ασχετο,τελειως βραζιλιανικο σηριαλ το nickname σου :laugh: ) αλλα απο ποτε κανουμε οικογενειακο προγραμματισμο μαζι με τους φιλους μας? :huh: δλδ επρεπε να την προετοιμασεις οτι θα κανεις παιδι? αν ειναι ετσι,να μοιραστειτε και τα εξοδα του παιδιου,να στο κραταει κιολας...κατανοηση δειχνουμε στους φιλους αλλα αυτο ειναι αμφιδρομο..και ειναι φυσιολογικο γεγονος η γενα,παντρεμενη εισαι ε,καποια στιγμη δε θα κανες κ παιδι? Δεν ξερω...εγω ειμαι της αποψης οποιος μ αγαπαει, αγαπαει κ το παιδι μου.

Γλυκιά μου καλημέρα,

αναμφίβολα η φίλη σου ζηλεύει, δεν εξηγήτε αλλιώς η όλη συμπεριφορά της.

Είναι πολύ άσχημο πράγμα να έχεις μια τέτοια φίλη....τι τους θέλεις μετά τους εχθρούς!

Όσο μπορείς απομάκρυνέ την από το σπίτι σου, δεν χρειάζεσαι τέτοια φίλη.

Αν πάλι βέβαια θεωρείς πως την έχεις ανάγκη και αξίζει την φιλία σου ο διάλογος είναι ότι καλύτερο. Συζητήστε όλα όσα σε ενοχλούν και ποτέ δεν ξέρεις ...ίσως έρθει το πνεύμα των Χριστουγέννων νωρίτερα στην φίλη σου και την γεμίσει καλωσύνη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...