Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΙΛΗΣ....

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ Σς ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΚΑΛΕς ΜΟΥ ΦΙΛΕς;;;;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΤ (10 μηνων)ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ....ΜΠΟΡΕΙΝΑΜΗΝ ΤΗς ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ (ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑς ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΝ Ο ΓΙΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ)ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΡΩΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ Ο ΓΙΟς ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕς ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ Κ ΛΕΕΙ ΑΤΑ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΚΤΛ..ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΩ ΤΗς ΓΝΩΣΤΗς ΤΗς ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΤΙς ΩΡΕς. ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ( ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ 38 Κ ΕΛΕΥΘΕΡΗ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ; ΓΙΑΤΙΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥςΤΗς ΕΣΕΙς ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΚΟΜΑΘΟΥΝ; ΤΙ ΝΑ ΤΗς ΠΩ; ΕΧΩ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΣΑς ΚΟΥΡΑΣΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το πιθανότερο είναι να ζηλεύει, παρ' όλο που δεν την ξέρω την κοπέλα.

Πάντως εμένα μια υποτιθέμενη φίλη μου, που είναι ελεύθερη (τώρα είναι 38, όταν κάναμε παρέα ήταν 32-33) με ζήλευε φρικτά που είχα αγόρι (με περνάει 9 χρόνια, εγώ ήμουν γύρω στα 23-24). Προσπαθούσε να με γεμίζει με αμφιβολίες για να χωρίσω, και το ίδιο έκανε και με τη ξαδέλφη μου, που είναι παντρεμένη, και της έβαζε λόγια για τον άντρα της και τους έκανε μαλλιά κουβάρια!!!!!!!

Από τότε που της είπα ότι θα παντρευτώ δε μου ξαναμίλησε!!!

Τώρα, η δική σου φίλη δεν ξέρω. Μήπως απλά δεν είναι ζεστός άνθρωπος; Μηπως δεν εκδηλώνεται και είναι κάπως ψυχρη; Δηλαδή, μήπως έτσι είναι η συμπεριφορά της και δεν το κάνει από κακία ή ζήλια...

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩς ΨΥΧΡΟς ΑΝΘΡΩΠΟς Κ ΦΙΛΕς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩς ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ(Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΑ ΠΕΙς ΕΤΣΙ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΗΠΩς ΟΝΤΩΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΑΚΟΜΗ ΜΩΡΕ!!!!!

Μαριμαρ, πιστευω οτι στη συγκεκριμενη κατασταση φταις μονο εσυ...Τι εννοω με αυτο...εχει να κανει με τα ορια που θετουμε στον καθενα που επιτρεπουμε να ειναι στη ζωη μας. Φαινεται οτι της "φιλης" σου δεν της εχεις πει "ως εδω" κ εκεινη σερφαρει οπου κ οπως θελει.

Βαλτης ορια γλυκια μου...

μαριμαρ τι να πει κανεις...δεν ξερεις εσυ να μεγαλώνεις παιδι δεν ξερουν ουτε οι γονεις σου κ ξερει αυτη?Αν ητανε η ζηλια ψωρα λεω εγω..Δεν κοιταζει να βρει κανεναν αντρα να την κανει καλα παρα να πεταει κακιες συνεχεια?γιατι απο οτι φαινεται το προβλημα της ειναι πολυ συγκεκριμενο!!!!Α στο καλο με τις αγμτες!Τα ειπα κ ξεθυμανα!Τι σκεφτεσε να κανεις μαριμαρ?

Μαριμαρ το βεβαιο ειναι οτι οταν μια γυναικα ειναι 38 ετων και δνε εχει ακομα παντρευτει αρχιζει και δημιουργει προβληματα στους γυρω της και αυτο γιατι βγαζει την ανασφαλεια της.Τόσο καιρο σε θεωρουσε δεδομενη εννοω οτι μπορει αν ησουν παντρεμενη αλλα σε μοιραζοταν με τον αντρα σου ξερεις αυτη ελεγε οτι ενταξει ειναι ο αντρας της αλλα καποι απραγματα τα κανουεμ οι δυο αμς τωρα που εχεις το μωρο βλεπει οτι αναμεσα σε σενα και το παιδι δνε μπορει να χωθει .

Ζηλευει επειδη εσυ εχεις κατι που εκεινη απο επιλογη της θς; απο συπτωση δνε το εχει .

Κοιτα μην την αφηνεις να σε επηρεασει ενα ατομο το οποιο σε κρινει ετσι και δνε μπορεις αν εισια ελευθερη μαζι της δεν νομιζω οτι εχει αν σου προσφερει κατι.

Κοιτα παρτην και πες της :οτι εγω ειμαι η μανα και η συζυγος και το τελευταιο ατομο που μπορει αν μου δωσει συμβουλες ια το μεγαλωμα του παιδιου εισαι εσυ νανα κανουμε παρεα αλλα δνε θελω την γνωμη σου για τη διαπαιδαγωγη ση του παιδιου μου. Κατα πασα πιθανοτητα θα αραιωσεικαι μπορει αν παρεξηγηθει αλλα εσυ θα εισια ενταξει αν δνε μπορει αν ακουει την αληθεια τοτε δνε κανει για φιλη

ΝΑΙ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ (εγω ειμαι 40)ΙΣΩς ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΒΓΕΙ(την ξεβολεψα αλλα τι να κανω να μην παντρευτω για να εχει αυτη παρεα)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΔΙΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΕς ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς...ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΟΡΙΑ ...ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟς ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗς ΜΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ(ΠΩς ΝΑ ΒΑΛΕΙς ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΟΠΩΕ ΛΕΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗς ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗς ΑΥΤΗ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ..

Επειδή την έχω πατήσει άσχημα από κολλητή, πρόσεχε! Δεν θα βάζεις ποτέ και κανέναν καλοθελητή μέσα στην οικογένεια σου! Να της το κόψεις αν σου ξαναπεί κάτι για το παιδί! Να της πεις εμείς έτσι το μεγαλώνουμε και σ'όποιον αρέσει! Κι εμένα μου έλεγαν πολλά αλλά δεν άκουγα! Είναι 4 μηνών το παιδάκι μου κι όταν ακόμα ήταν λεχουδάκι μου 'λεγαν να μην το παίρνω αγκαλιά γιατί θα κακομάθει! Καλά.. εγώ κι αγκαλιές πολλές κάνω το παιδάκι μου κι αυτό κάθεται και πολλές ώρες μόνο του στο ριλαξάκι! Είναι στο παιδί! Μπορεί το παιδάκι σου, να σε θέλει αγκαλίτσα γιατί μπορεί να του λείπεις, ειδικά αν δουλεύεις! Να της πεις, κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο, το ίδιο ισχύει και στα παιδάκια και στα μωράκια! Ακόμα και στα βρεφάκια! Μπορεί ας πούμε κάποιο να τρώει κάθε 3-4 ώρες και να κοιμάται όλη νύχτα κι άλλο να ξυπνάει κάθε 2 ώρες και να μην κοιμάται την νύχτα!!

Εμένα με πήρε η κολλητή Φλεβάρη να μου ζητήσει τα ρέστα κι ότι έχει θυμώσει μαζί μου για κάτι που είπε ο άντρας μου στην αδερφή της τον Ιούλιο που είχε περάσει! Πάνω σε μια συζήτηση, ενώ η αδερφή της ζήτησε την γνώμη ενός άντρα για γκομενοδουλειά, της είπε με ωραίο τρόπο ο άντρας μου την γνώμη του κι εκείνη θύμωσε μ'εμένα! Άντε βγάλε άκρη!! Και μου το είπε μετά από μισό χρόνο!! Οι περισσότεροι μου είπαν ότι ο λόγος μπορεί να'ναι ζήλεια και απλά αυτό ήταν μια αφορμή για την αλλαγή στην συμπεριφορά της! Κρίμα γιατί αυτή η κοπέλα με στεφάνωσε.. αλλά το παιδάκι εννοείτε πως δεν θα το βαφτίσει!

Γι'αυτό σου λέω... ΠΡΟΣΕΧΕ και γνώμη μου μην την βάζεις πολύ κοντά στην οικογένεια σου!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MARIMAR. ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ. ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΕΚΛΕΙΓΕ ΓΟΕΡΑ. ΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ. ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ..ΟΥΦ ΠΙΑ..ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΦΙΛΗ..

και που ξερει αυτη πως κακομαθαινουν τα παιδια? να κραταει το κομπλεξ της για τον εαυτο της,και συ γιατι να δεχεσαι υποδειξεις απο μια ανοητη?βαλε την στη θεση της λεω εγω και να της δωσεις να καταλαβει οτι η φιλια σας δεν της επιτρεπει να σχολιαζει την ικανοτητα σου ως μανα ουτε και το ποσο ...εξυπνο ειναι το παιδι σου (αυτο ειναι πολυ "χοντρο" εκ μερους της)

μαριμαρ έγραψε:

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩς ΨΥΧΡΟς ΑΝΘΡΩΠΟς Κ ΦΙΛΕς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩς ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ(Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΑ ΠΕΙς ΕΤΣΙ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΗΠΩς ΟΝΤΩΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΑΚΟΜΗ ΜΩΡΕ!!!!!

αντε βρε που θα αφησεις το παιδι να κλαιει!!απο ποτε θεωρειται νορμαλ να καθονται τα μωρα στο παρκο και να το φχαριστιουνται κιολας!!

και να σου πω και κατι αλλο,οσα λαθη κι αν κανουμε σαν μανες (που θα κανουμε) ειναι δικο μας θεμα και των παιδιων μας,δεν θα μας κανουν υποδειξεις δεξια κι αριστερα!! :angry:

ενα ελαφρυντικο που δινω σε αυτους που δεν εχουν παιδι ειναι οτι δεν ξερουν πως ειναι να κλαιει το σπλαχνο σου κ να σε ζηταει...γι αυτο λενε και ετσι ευκολα ατακες τυπου "να το αφησεις να κλαιει",αλλα δεν δινω ελαφρυντικο σε κανεναν που σχολιαζει την αναπτυξη ενος παιδιου μονο κ μονο γιατι εχει κομπλεξ ο ιδιος,ντροπη της ειναι κ κοτζαμ μουλαρα!

μαριμαρ καλημερα οπως ειπαν κ τα κοριτσια μαλον ζηλευσε, κ οπως ειπες κανατε παρεα βγενατε εξω, κ ξαφνικα οι δικες σου υποχρεωσεις αλαξαν φυσικο ειναι τωρα εχει προτεραιοτητα το παιδι σου κ ο αντρας σου. κ αυτο το να συγκρινει το μωρακι σου με αλλα; τι να πω δεν ξερει πως καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος; κ πως στην τελικη μονο εσυ ξερεις τι θα κανεις κ πως θα το κανεις να ηρεμησει οταν κλαιει κ θελει αγκαλιτσες.. ;):)

Kαλημέρα και από εμένα!

Μαριμάρ από αυτά που διάβασα το πρώτο που

έχω συμπεράνει είναι οτι σε ζηλευει...

Προχώρησες στη ζωή σου , βρήκες τον άνθρωπό σου

έχετε και ένα παιδάκι....ενώ αυτή?

Δευτερον είναι ένα άτομο με κόμπλεξ καθώς δεν

χαίρεται για τη φίλη της , ούτε σέβεται την ζωή σου.

Και στην τελική οι φίλοι ( αν πραγματικά είναι )

φαίνονται στις χαρές μας....

Μαριμαρ μου συγνωμη που θατο πω αλλα η φιλη σου ειναι τελειως κομπλεξικη και.....αντε μη το πω...

Το καθε παιδι ειναι διαφορετικο...το κοριτσι κανει πιο γρηγορα πταγματα απο το αγορι συνηθως αυτο δεν σημαινει πως εχει θεμα το παιδι αν ειναι δυνατον!!!Εμενα ο βαφτιστηρας μου ειναι 10 μηνων και δεν λεει καμια κουβεντουλα, στεκεται ορθιος ομως απο 8 μηνων και παει γυρω γυρω δηλ ενα παιδακι που δεν στεκεται εννια μηνων εχει προβλημα?Στο παρκο δεν τον εβαλε γιατι πηδαγε μεσα ο μεγαλος που ειναι 3 ετων...

Μην της δινεις καμια σημασι και αν το μωρο σου δεν γουσταρει το παρκο δικαιωμα του κα δικαιωμα σου να το παιρνεις αγκαλιτσα οποτε θες!!!

Αμαν πια!!!!!!!Μαζι το κανατε???

Δεν ξερω τα πηρα...ειμαι υπερβολικη???Και δεν εχω μωρακι....

Μαριμαρ δε θα σου πω κατι που δεν ειποθηκε. Ζηλευει παραφορα. Και να ξερεις τα παιδια ανατυσσονται διαφορετικα. Γεννησαμα με μια φιλη μου και με μια συναδελφο σχεδον μαζι. Τα παιδια μας εχουν ενα μηνα διαφορα μεταξυ τους. Της φιλης μου εχει βγαλει 3 δοντια αλλα δεν βγαζει κιχ, το δικο μου δεν εχει κανενα δοντι αλλα δεν βαζει γλωσσα μεσα του. ολο τια τια μπα μπα και μπουυυ μου ειναι. Της συναδελφου δεν εχει δονται, δεν βγαζει κιχ αλλα ειναι πανιψηλο γεροδεμενο και σχεδον ετοιμο να μποσουλησει. Τι συμαινει αυτο οτι θα πρεπει να τα συγρινουμε.

Η δικη μου κολλιτη λογω δουλειας εχει το μωρο μου 3 φορες ολο κι'ολο. Ειναι και αυτη ανυπαντρη χωρις παιδι και χωρις συντροφο και κοντευει τα 30. Αλλα οταν με παιρνει τηλεφωνο ολο για το μωρο ρωταει.

Και θα σου πω και κατι ακομα. Ο ανθρωπος που τα εχει καλα με τον εαυτο του δεν σχολιαζει αρνιτικα κανενα και ειδικα παιδι. Ολα τα παιδια ειναι ομορφα...και ναι ολα πρεπει να ειναι κακομαθημενα. Αν δεν το παρεις αγκαλια τωρα που ειναι πωρο ποτε θα το παρεις οταν θα πει σχολειο και δεν θα θελει αυτο να το παιρνεις αγκαλια.

Ασχετο και ο δικος μου ειναι στα χερια ολη μερα σχεδον. Ξερω μια γυναικα που και τα 4 παιδια της ηταν στα χερια ..και αλλη που το ενα της μωρο ηταν απιστευτα ανεξαρτητο...δεν ηθελε χερια, δεν το νανουρησε ποτε, ηταν ισυχο ηρεμο και ολη μερα ξαπλωμενο στο ριλαξ. Το δευτερο της ηταν ενα μικρο διαβολακι...

Οπωτε ασε τι σου λενε...αγαπα το μωρο σου οπως θελεις. Δε θα σου πει κανενς πως θα το μεγαλωσεις

μαριμαρ έγραψε:

Την απάντηση την έδωσες μόνη σου καλή μου. Δεν έχει άλλες φίλες εκτός από σένα και άλλη μία, σε θεωρούσε δεδομένη και μετά που απέκτησες το παιδάκι σου δεν ήσουν εύκαιρη να βγαίνεις μαζί της όποτε θέλει εκείνη και σε εκδικείται (έτσι νομίζει) με το να σε χτυπάει στο ευαίσθητο σημείο σου, δηλαδή το παιδάκι σου...

Κι εγώ είχα μία γνωστή (προσωπικά δε τη θεώρησα ποτέ φίλη και όπως αποδείχτηκε... είχα ένστικτο) που διατυμπάνιζε παντού ότι είμαστε κολλητές και εντελώς ξαφνικά επειδή πήρα προαγωγή και ως εκ τούτου είχα αυξημένα καθήκοντα ενώ επιπλέον παντρεύτηκα κι έμεινα έγκυος, συνεπώς δεν ήμουν διαθέσιμη να απαντάω στα ηλίθια e-mails που μου έστελνε, με διέγραψε από τις επαφές της στο msn και με κατηγορεί σε κοινούς γνωστούς συνεχώς ότι δεν της έδινα την προσοχή που άξιζε ως άτομο! (Μιλάμε τώρα για άνθρωπο που δούλευε περιστασιακά τους θερινούς μήνες κι από Οκτώβρη ως Απρίλη όλη της η ζωή είναι το διαδίκτυο και ποιός της γράφει ηλεκτρονικά μηνύματα και sms - ποίος όχι).Προσωπικά δε θύμωσα, τη λυπήθηκα.....

Από τη συμπεριφορά της δεν ακούγεται και πολύ για φίλη, οπότε δεν αξίζει να της δίνεις σημασία. Και την επόμενη φορά που θα σε κεράσει τα πικρόχολα σχόλιά της πες της χαμογελαστά. Ευχαριστώ αγαπητή μου για τις συμβουλές, αλλά έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει κανείς. Κι εσύ παιδάκι δεν έχεις για να είσαι κατάλληλη να δίνεις συμβουλές. Όταν με το καλό αποκτήσεις, τα ξαναλέμε!

Και ένα τελευταίο: Αν πραγματικά την ενδιέφερε να σου δώσει μία συμβουλή θα το έκανε κομψά με τρόπο που να μη πληγώνει. Ο δικός της στόχος είναι να σε κάνει να φανείς αδέξια μητέρα ή το παιδάκι σου να φανεί ότι υστερεί σε σχέση με το άλλο...

Η πραγματική φίλη θα πρότεινε τρόπους να κάνεις το πάρκο πιο ευχάριστο μέρος για το παιδί κ.λ.π Άλλωστε μη ξεχνάς ότι κάθε παιδάκι έχει τη δική του προσωπικότητα, το γεγονός ότι δεν έχει ίδια συμπεριφορά με ένα άλλο ούτε να σε προβληματίζει πρέπει, ούτε να σε ανησυχεί....

μαριμάρ...τί είπες τώρα...οι δικές μου "κολλητές"δεν ήρθαν ουτε το παιδι να δουνε!!!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy: αναρωτήθηκα τι τις είχα κάνει...μετά κατάλαβα...είχα δώσει πολύ σημασία στο όλο θέμα.. ;);)

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΗς ΒΑΛΩ ΟΡΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΛΑΣΤΟ ΜΩΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΑ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕς.ΑΦΗΣΤΕΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗς ΜΑΜΑς ΜΟΥ...ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ;;;(ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ) ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .....

marimar μου η άποψη μου είναι λίγο διαφορετική από των άλλων κοριτσιών.Καταρχή εγώ θα ρωτούσα πόσο σημαντική είναι για σένα αυτή η φιλία?Το να ζηλεύει είναι φυσικό και λογικό για όλους τους προαναφερθέντες λόγους.Αυτό δεν την κάνει όμως και τον χειρότερο άνθρωπο στον κόσμο, βγάζει ένα πολύ κακό και απαράδεκτο εαυτό ναι!!άλλα ίσως να έχει και λίγο δίκιο (οι αλλαγές στη δική σου ζωή ανέτρεψαν και τις δικές τις ισορροπίες, με αυτή την έννοια το λέω).Μη με παρεξηγήσεις, αυτό που κάνει είναι λάθος τεράστιο λάθος, αλλά αν την αγαπάς και σου είναι σημαντική θεωρώ ότι πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία και να κάτσετε να μιλήσετε σα γυναίκα προς γυναίκα, εκεί θα πάρεις τις απαντήσεις σου και κατά συνέπεια και τις αποφάσεις σου. αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

μαριμάρ οι φίλοι φαίνονται στις χαρές και στις λύπες!μην αφήνεις σε καμία περίπτωση να κλαίει το μωράκι σου στο πάρκο σε έχει τόσο ανάγκη γιατί να του στερήσεις αυτή την αγκαλιά;όσο για την φίλη σου βάλ'της όρια όπως λένε και οι άλλες κοπέλες για να καταλάβει κάποια πράγματα και να προσέχει τι λέει.Αν είναι σωστή μόλις το κάνεις αυτό θα καταλάβει ότι έκανε λάθος και θα το μετανιώσει αν όχι αυτή θα χάσει! ;)

ΝΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙςΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙς ΣΧΕΣΕΙς ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΕςΚ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑς ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩς ΠΕΡΝΑ ΤΙς ΔΥΣΚΟΛΙΕς ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗς ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ...ΟΙ ΔΙΚΕς ΤΗς ΙΣΣΟΡΟΠΙΕς ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ Ο ΓΑΜΟΣ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ (38)ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩς ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ .ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ) Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΟς ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΙΓΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...