Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπραβο στην κορακλα σου

ολα περαστικα τελικα

οντως μερικοι ανθρωποι ειναι τελειως βλακες

αστα αλλα δεν φτες εσυ ουτε αυτοι που τα κανουν

θα επρεπε οι γονεις των παιδιων να τους βαλουν καμια φωνη

απο οτι καταλαβα δουλευεις σε παιδικο σταθμο;

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni μου να προσπαθεις να μην παιρνεις τοις μετρητοις οτι συμβαινει, οτι προκυπτει εδω θα εισαι και μετα τον τοκετο να το σκεφτεις και να το διαχειριστειτε. Και γω ετσι το παθαινω επειδη λειπει το αγορι μου συνεχεια εκτος Πατρων και συχνα στεναχωριεμαι, μετα με πλακωνουν οι συσπασεις αν και ηπιες, αλλα οταν ειμαι καλα ψυχολογικα μου περνανε ολα. Περασε ο καιρος εισαι στον 8ο φυσιολογικα ερχονται συσπασεις, καπου διαβασα οτι τις ελαφρες οι περισσοτερες κοπελες δεν τις καταλαβαινουν καν ειδικα αν ειναι λιγο πιο γεματουλες. 
    • Γεια σου κορίτσι μου! Καλή αρχή! Δεν έχω κάνει προεμφυτευτικό, αλλά θα σου πω αυτά που ξέρω. Ο προεμφυτευτικός γίνεται σε έμβρυα 5 ημερών ανάπτυξης (βλαστοκύστες), με μια έγκριση από Επιτροπή, απ' όσο θυμάμαι. Για Αθήνα, στο Ιασώ, μου είχε πει ο γιατρός μου ότι κάνει 700 η βιοψία και 200-250 η κάθε βλαστοκύστη. Χονδρικά δλδ για 3 βλαστοκύστες υπολόγισε περίπου 1300 ευρώ, πέραν των όσων πληρώσετε για την διαδικασια της εξωσωματικής. Το αποτέλεσμα βγαίνει σε 20 ημέρες περίπου, δηλαδή μαθαίνεις πόσα υγιή έμβρυα έχεις, χωρίς χρωμοσωμικές ανωμαλίες και με αυξημένο ποσοστό επιτυχίας στην ετ. Στο 100% βέβαια δεν είσαι ποτέ σίγουρη. Υπάρχουν απ' όσο ξέρω δύο ειδών προεμφυτευτικοί έλεγχοι. Ο ένας είναι αυτός που σου είπα και ο άλλος πιο εξειδικευμένος για συγκεκριμένα σύνδρομα και νοσήματα. Ως διαδικασία, δεν κάνετε κάτι εσείς. Όλα τα αναλαμβάνει το εμβρυολογικό. Μόλις γίνει η ωοληψία και έχετε γονιμοποιήσεις, ο γιατρός αποφασίζει πόσα από αυτά ή και όλα αν γίνεται/ θέλετε, θα σταλούν για έλεγχο. Ποια είναι η ηλικία σου; Γιατρό εξειδικευμένο έχετε βρει; Θα στα εξηγήσει κι αυτός-η. Καλή επιτυχία και όλα να πάνε καλά!!
    • Καλά είμαι κοριτσάκι μου γλυκό, στην αναμονή του υπέρηχου.. Όρμα εσύ κ μη σκέφτεσαι μέρες!! Από τη στιγμή που έχεις όρεξη μάλλον είσαι ακόμα γόνιμη οπότε βουρ!!! Εγώ μετά την ωορρηξία δεν πολύ έχω όρεξη.. Προν την περίοδο δε;; Ούτε να με πλησιάσει !!
    • @Katerinioo και γω 31+2 ειμαι σημερα. Πόνους στη μεση εχω ειδικα όταν θελω να αλλαξω πλευρό η να σηκωθώ από τ κρεβατι όταν καθομαι ωρα. Αλλα νομίζω ότι με βοηθάει η γυμναστική αρκετα. Χθες στεναχωρεθηκα παρα πολυ με κατι π εγινε με μια φιλη μου κ ειχα τ μισο βραδυ συσπασεις. Οποτε σίγουρα η στεναχωρια κ η κακη ψυχολογία σε κάνουν να σφιγγεσαι κ να εχεις συσπασεις. Γενικά δ έχω αμαν συσπάσεις κτλ αν κ κουράζομαι παρα πολυ μέσα στη μερα. Πολυ ελαφριές όταν ξαπλωνω τ βραδυ αλλα πιστεύω φυσιολογικες. Επισης δ κοιμαμαι καλά γτ δ βολευεομαι αλλα οκ. Ολα.καλα να πάνε μέχρι τελους κ τίποτα άλλο δ θελω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...