Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι δόξα το θεό!! Έχω τα κλασικά συμπτώματα σε μικρό βαθμό,  λίγο καφέ αιματακι και κάποια τσιμπηματακια που και που, που θα υποχωρήσουν σε 2-3 μέρες. Αύριο βγαίνω από το νοσοκομείο!  Συνέχισε και εσύ έτσι όσο μπορείς γιατί όπως και το κάνουμε είναι επέμβαση!! Αλλά ο,τι είναι καλύτερο για τα μωράκια μας θα κάνουμε. Τι περιμένετε?? Εγώ κοριτσάκι 💕
    • Εσύ πως νιώθεις είσαι καλά ; Σωματικά εννοώ 
    • Προγεστερόνη παίρνω και από το στόμα και κολπικά μου κράτησε σταθερό τράχηλο 11 ολόκληρες εβδομάδες μετά έπεσε λίγο και έκανε μια μικρή χοάνη αυξήσαμε τα φάρμακα και βλέπουμε !
    • Σήμερα μου το μέτρησαν 19μμ από 10-11μμ που ήταν, θέλω να πιστεύω ότι θα μείνει σε αυτά τα επίπεδα και δεν θα ξανά πέσει. Από εδώ και στο εξής θα το ελεγχω κάθε εβδομάδα.
    • Δεν μου ανέφερε ο γιατρός κάτι για πεσσο,τουλάχιστον όχι ακόμα ! Θέλει να το πάμε συντηρητικά για να μην επέμβουμε ,μου είπε θα επέμβει μόνο όταν δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή !  Σταμάτησα να διαβάζω γιατί εκεί πού είμαι καλά μετά απελπίζομαι!  Όλο και κάτι βλέπω να περνάει η ώρα.... Δεν έχω και άλλη επιλογή ....! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...