Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ!!!! ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!

Δημοσίευση

maria1982 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΝΤΟΥΕΡΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΟ ΛΗΤΩ.

μαρακι τον κωνσταντινου δεν τον εχεις για γεννα ε?????θα σου στειλω πμ

εγω εχω τον σαββα γερμανο εινα στο ιασω

Δημοσίευση

Καλημέρα στις μανούλες!!

niakoylinaki η ιδέα σου είναι πολύ καλή!

Εγώ δεν είμαι μανούλα αλλά αυτό το ποστ είναι πολύ χρήσιμο

για κάποιες από μας. Ο λόγος είναι ότι κάποιες από

μας αλλάζουν γιατρό και ψάχνουν πληροφορίες.

Αν θέλετε να λέτε και δυο λογάκια για τους γιατρούς σας

(συμπεριφορά, αν σας βοήθησε να μείνετε εγκυούλες πιο γρήγορα κ.λ.π.).

Θα βοηθήσετε πάρα πολύ!! :silly:

Δημοσίευση

Καλημέρα! Ο δικός μου λέγεται Παπαδόπουλος Στέλιος και είναι στο ΜΗΤΕΡΑ και ενα εχω να πω, ευτυχώς που βρέθηκε τον δρόμο μου!

Παλαιότερα πήγαινα σε άλλον (καλύτερα να μην "κράξω όμως") ο οποίος καλά και ντε να με βάλει για εξωσωματική ενω το προβλημά μου ήταν άσχτετο τελείως, θρομβοφιλία έχω, αλλα που να ξέρω? Κατα λάθος πήγα στον Παπαδόπουλο που τον είχα περασμένο στο βιβλιάριο ΤΕΒΕ για να μου συνταγογραφήσει εξετάσεις και λέω "μωρε δεν τον ρωτάω κι όλας?", ε ο άνθρωπος τα παιξε με αυτά που του έλεγα και με έβαλε γρήγορα στο "νόημα"...μετα απο 1,5 μήνα έμεινα έγκυος (5 χρόνια παιδευόμουνα με παλλίνδρομες) και όλα πηγαίνουν τέλεια!!!

Τον λατρεύω και του χρωστάω πολλά!!!

Είναι συμβεβλημένος και με το ΤΕΒΕ, για όποια κοπέλα ψάχνει...

Σας έπρηξα ε?Sorry... :P

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια εμενα ο γιατρος μου λεγετε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ και ειναι στο ΙΑΣΩ.δεν τον αλλαζω με κανεναν ειναι τελειος.και η μαια μου ΠΟΠΗ ΜΑΛΦΑ ειναι και στο ΙΑΣΩ και στο ΜΗΤΕΡΑ επισης τελεια.για μενα ετσι?

Δημοσίευση

Aλεξόπουλος Ευάγγελος...Είναι στο Αλεξάνδρα,κορυφή.Έπαθα μια ψύξη στον 4ο μήνα,κι έκλαιγα από τους πόνους στο κεφάλι και τον αυχένα.Τον πήρα να τον ρωτήσω αν θα πάρω παυσίπονο,και μετά με έπαιρνε κάθε 3-4 ώρες να δει αν είμαι καλύτερα.Αφήστε που είναι κατά της Καισαρικής..Παρότι εγώ λόγω διαβήτη θα την κάνω.Είναι ψυχούλα,τον εκτιμώ πολύ.

Είχα κι εγώ ένα άλλο ζωάκι,στο Ιασώ..Ο οποίος για μένα πρέπει να σκίσει το δίπλωμα και να κάτσει σπίτι του.Αλλά τέλοσπαντων...Ας μην γίνω κακιά.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια και με το καλό όλες να κρατήσετε αγκαλια τα μωράκια σας.

Εγώ έχω ήδη μια μπεμπούλα 3 μηνών και 4 ημερών.Γέννησα στο Ιασώ.

Να σας δώσω μια συμβουλή μιας και εγώ την πάτησα. Ρωτήστε εξ αρχής τον γιατρό πόσα θέλει γιατί συνηθίζουν να λένε όσα το μαιευτήριο τόσα και εγώ. Ειδικά αυτοί του Ιασώ. Δηλάδη αν πάς σε 6-κλινο θα κάνει ο γιατρός κάτι λιγότερο στην γέννα απ' το να γεννούσες σε 3-κλινο. Μάλλον όχι.

Μια φιλική συμβουλή για όποια την θέλει και τις πιο θερμές ευχές μου σε όλες σας.

Δημοσίευση

Ο γιατρός και ειδικά ο συγκεκριμένος είναι πολύ προσωπική υπόθεση κι αφορά την κάθε κοπέλα ξεχωριστά! Θα συμφωνήσω με την Επιστήμη που λέει ια το Ιασώ, δυστυχώς όλα έχουν γίνει επιχειρήσεις!! Κι ο δικός μου Ιασώ είναι αλλά εξ αρχής μας έδωσε δική του τιμή για γέννα κι άλλα το μιευτήριο! Της νύφης μου πήγαινε αναλόγως την θέση που έκλεινες! Κάτσε ρε φίλε εγώ μπορεί να θέλω μονόκλινο γιατί να πρέπει να τα δώσω και σε σένα;; Θα είσαι εκεί και θα το καθαρίζεις;; :dry: Όλα ήταν όπως τα είχαμε υπολογίσει τελικά!! Για μένα απλά είναι ένας πολύ καλός επιστήμονας και πάνω απ'όλα πολύ ανθρώπινος και δίπλα μου όποτε τον χρειαστώ! Γέννησα φυσιολογικά και ουδέποτε μου έκανε συζήτηση για καισαρική! Και καισαρική να έκανα τελικά θα ήξερα ότι το προσπάθησε αρκετά! Γέννησα φυσιολογικά και με πρόκληση μια εβδομάδα πριν από την ΠΗΤ μου. Έχει ιατρείο στα νότια προάστια Αττικής!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια,ευχομαι να ειστε ολες καλα.τον δικο μου τον γιατρο τον λενε Θανο Παρασχο και ειναι στο ιασω αλλα εχει και δικια του κλινικη στο Χαλανδρη,εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη παρολο που δεν εχω γεννηση ακομα αλλα ειχα 2 αποβολες χωρις να μου βρησκουν το γιατι.οταν ομως πηγα στον κ.ΠΑΡΑΣΧΟ βτηκα την ακρη και ολα καλα.(ειμαι απο νησι)..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Οι ενέσεις διέγερσης γίνονται παράλληλα με την περίοδο. Δεν την σταματάνε. Δηλαδή ξεκινώντας ενεσεις θα έχεις κανονικά περίοδο μέχρι την 5η-6η μέρα, όπως έχεις.  Αυτά που εμποδίζουν την περίοδο είναι η προγεστερονη και η οιστραδιολη, που παίρνεις μετά την ωοληψια, αν ο γιατρός σε προορίζει για εμβρυομεταφορα απευθειας. Ή και σε επομενο κυκλο. Μέχρι να κάνεις την β χοριακη, 10 μέρες περίπου μετά την ετ και παίρνεις αυτά τα φάρμακα, δεν έρχεται περίοδος, οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα σου.
    • @Kiddoσε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα ξεκινήσω αύριο κιόλας! σκεψου ειχα σκεφτει να της δωσω φυστικοβουτυρο μεσα στο αμαξι ωστε αν γίνει κάτι να πάμε στα επείγοντα πιο εύκολα 😅 φοβερή ψυχραιμία  @Θέτις Κ.οντως αυτό με το ποπουδελι δεν βολεύει καθόλου. Εγω στο τέλος του μπάνιου τη βγάζω και κάνω τον ποπό της όπως στην αλλαγή της πάνας απλά με σαπούνι Μήπως έχεις κανένα λινκ με τις σβούρες; με ενδιαφέρει 😂
    • Εγώ απέχω να τα διαβάζω αυτά. Είμαι από την φύση μου αγχώδης και δεν θέλω να σκέφτομαι το χειρότερο. Ούτε θα επιτρέψω να μου πει κάποιος μια ιστορία με κακή έκβαση. Μετά την γέννα ότι θέλουν.
    • Καλησπέρα κι απο εμάς κορίτσια! Σας διαβασα... καλα είμαστε εμείς επιστρέψαμε στην καθημερινότητα μας. Περιμένουμε κ τ σχολεια να μπούμε σε σειρά. Η δικιά μ ειναι τ πιο μικρό της παρέας, την Κυριακή θα κλείσει τον 4ο. Σε γενικές γραμμές ειναι πολυ καλη, περναει αλμα εδω κ καμια βδομαδα και θέλει λίγο αγκαλια παραπάνω αλλα σαν να αλλαξε κ αρκετα. Εχει κανα 2 μερες π γελάει κακαριστα. Γελούσε δηλ με ήχο αλλα τωρα οποτε της κάνουν βλακειες τ κορίτσια ξεκαρδιζεται κ εχει πολυ πλακα. Πιπίλα δ παιρνει αν κ δοκιμασα. Αλλα της μαμ της αρεσει καπως πιο καλα. Η μεγαλη μ πηρε της μαμ κ τ μπουκάλια κ οι 2 οι μεγάλες μαμ. Όταν αποθηλασα.  Περιοδο δ έχω δει ακόμα. Μάλλον κάνει νερά λογο θηλασμου. Οσο για τις τροφές τ κορίτσια ξεκίνησαν μόλις έκλεισαν τον 5ο όποτε πιστευω το ιδιο κι αυτη.
    • Αα! Και @Maya_ εχε υπόψη σου πως εν δυνάμει όλο τα τρόφιμα είναι αλλεργιογόνα για το μωρό.. αυτά που επωνομαζουμε "αλλεργιογόνα" είναι τα ευρέως γνωστά ότι προκαλούν αλλεργίες στους ανθρώπους οπότε και για αυτό δίνουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα.. δηλαδή (χτύπα ξύλο) μπορεί το δικό σου παιδί να εμφανίσει αλλεργία στο ρύζι (λέω τυχαία ένα) αλλά να μην εμφανισει σε κάποιο από τα γνωστά αλλεργιογόνα πχ φυστίκι.. απλά στατιστικά είναι περισσότερες οι πιθανότητες να εμφανίσει στο φυστίκι παρά στο ρύζι.. καθώς είναι γνωστό ότι προκαλεί αλλεργία στους ανθρώπους.. για αυτό και τηρούμε πάντα το κανόνα των 10' σε κάθε τι που εισάγουμε για πρώτη φορά γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις σε τι μπορεί να έχει αλλεργία ένα μωρό που πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με το κάθε τρόφιμο και παρατηρούμε μέχρι και 4 ώρες μετά την επαφή με το τρόφιμο..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...