Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΚΟΥΦΗ ΓΙΑΓΙΑ

Recommended Posts

Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι και συζητάνε παρουσία της κουφής γιαγιάς τους. Λέει η πρώτη:

- Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος θα φορεθούν γάντια μέχρι εδώ. Και δείχνει τον καρπό της.

- Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ λέει η δεύτερη και δείχνει τον αγκώνα της.

- Εγώ κορίτσια, λέει η τρίτη, μίλησα εχτές με τη Λίτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ. Και δείχνει τον ώμο της.

Οπότε πετάγεται η γιαγιά και λεει:

- Κορίτσια… καλό παιδί να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλοοοοο!!!!!

Να 'στε καλά bell και zaxarenia!Πολύ καλές και οι δύο γιαγιάδες (κουφή και ....ιπτάμενη)

Εγώ πάλι θυμάμαι (αληθές περιστατικό) την κουφή γιαγιά μιας φίλης. Είχε στη διαπασών την τηλεόραση και έλεγε η αθλητική συντάκτης ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός με τη Μπαρτσελόνα κι έλεγε η γιαγιά " Θα παίξει παιδί μου ο Ιλυσιακός με την Πανταλόνα"... Και γενικώς μονίμως παράκουγε εκτός αν ούρλιαζε κανείς στο αυτί της!

Μία φορά ωστόσο είχαμε σχετικά χαμηλόφωνη συζήτηση για το εάν και κατά πόσον η μεγάλη μύτη είναι ένδειξη και άλλων "προσόντων"! Είμαστε δε σίγουρες πως αφού η γιαγιά είναι κουφή δεν είχε πιάσει λέξη από την επίμαχη κουβέντα. Αφού λοιπόν είχε τελειώσει η φίλη τα σχόλια της και τις ...εμπειρίες της ήρθε η γιαγιά και κάθεται στο τραπέζι και μας λέει "μην ακούτε παιδάκια μου φήμες είναι... την έχω πατήσει εγώ από μυταράδες ουουουου!!"

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...