Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

xronia polla erwteumenaki mou!na se xairomai+gw kai to sporaki mas!euxomai na eisai(pou eimai sigourh gia auto)o kaluteros pateroulhs tou kosmou olou!gia suzugos den mporw na pw!eisai h AGAPH mou!o ERWTAS mou!to allo mou miso!me to kalo na mas paei h egkumosunh kai na xaroume kai oi 2 mazi ton karpo ths megalhs mas agaphs!!!thn psuxoula mas!!!!!! :):)

Δημοσίευση

Γλυκεια μου αν-ν σου ευχομαι οτι καλυτερο για την οικογενεια σας που θα μεγαλωσει πολυ συντομα, και παω στοιχημα θα ειναι απιθανη!!!!! :silly:

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να τον αγαπας και να τον φροντιζεις καθε μερα και πιο πολυ, το ιδιο κι αυτος! ;)

Μακαρι ο Θεουλης να δινει υγεια σε σας και στο σπορακι σας!

Με το καλο να ερθει το μωρακι σας και να του κανεις το ωραιοτερο δωρο!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΝ-Ν ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ!!!ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

roulaki mou euxaristw polu polu!einai pragmatikh eulogia na uparxei agaph metaksu twn zeugwriwn..poso mhnwn eisai glukeia mou???me to kalo to bebe sas!!!! :):):) kai eseis na eiste panta eutuxismenoi!!!

mariniw mou den einai o antroulhs mou toksotaki..eixe giortoula ex8es!

na xairesai ton nikolio sou!!!na einai geros,dunatos+panta xaroumenos!euxomai na sas pane ooooola kala!!!! ;);) euxaristw polu gia tis euxes sou!!!

euxaristw mitsi mou!kai esu oti epi8umeis!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

an-n έγραψε:

mariniw mou den einai o antroulhs mou toksotaki..eixe giortoula ex8es!

na xairesai ton nikolio sou!!!na einai geros,dunatos+panta xaroumenos!euxomai na sas pane ooooola kala!!!! ;);) euxaristw polu gia tis euxes sou!!!

euxaristw poly kopela mou!!!!! :woohoo: :kiss:

den kserw...den eimai kala!!!skeftome na exoume ena dialeima gia ligo stin sxesi maas!!

den niwthw kala..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Aναστασια μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου και με το καλο να αποκτησετε τον καρπο του ερωτα σας!Συγνωμη που δεν σου εστειλα πιο νωρις αλλα ειμαι αρρωστη και δεν μπορεσα να μπω.Τα καλυτερα σας ευχομαι :kiss:

Δημοσίευση

ΑΝ-Ν ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 2οΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! :):):):):)

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ 26ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ 3οΜΗΝΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 5ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ.ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΣΤΟ 2ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΝΑ ΣΤΟΝ 3ο.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ!!!!ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!

Δημοσίευση

roulaki mou eimaste sthn idia evdomada!egw eimai 6 evdomadwnn kai 5 hmerwn.egw 27/12 8a mpw ston 3o mhna!axou ti kala!eimaste sthn idia akrivws katastash..polu xairomai!8a prospa8hseis diarkws na eisai ksaplwmenh.egw auto kanw an kai doksa tw Thew ws twra ola vainoun kalws.egw ekana ton 1o uperhxo thn tetarth kai akousa thn kardoulitsa tou!einai h 1h mou egkumosunh kai trela8hka apo th xara mou!ti uperoxh ais8hsh pou einai!!!ola kala 8a sou pane!upomonh kai olh mera ksaplwmenh na eisai!einai polu shmantiko na se sthrizei o antras sou.kai mena einai polu glukos!ta panta kanei mesa sto spiti.kaoures,anagoules kai tetoia sumptwmata exeis?euxomai kopela mou na mhn xaseis thn psuxraimia sou kai na mhn se pairnei apo katw giati auto to niw8ei to sporaki sou!:) :) :) pare ena karmataki apo mena..kai afhnw na euxh8eis o,ti ma o,ti 8eleis gia sena!!!!egw euxomai na sou pane ola kala!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sia A Κι εγώ είχα κάνει υστεροσκόπηση μαζί με την πρώτη μου ωοληψία. Είχε δει όμως ένα πολυποδάκι στον υπέρηχο και μου είπε μαζί με την νάρκωση της ωοληψίας να μου κάνει και την υστεροσκόπηση δύο σε ένα, για να μη με ξανακοιμίζει. Δεν θα σου πω ότι μετά δεν πόνεσα καθόλου. Είχα πονο, υποφερτό, για 2-3 ημέρες κι έπαιρνα αντιφλεγμονώδη. Και αντιβίωση. Αλλά ήμουν λειτουργική, έκανα τα πάντα. Ως διαδικασία κράτησε πολύ λίγο (αν η ωοληψία κρατάει 10 λεπτά, αυτό μισάωρο...). Απλά την ημέρα εκείνη, επειδή ήμουν η μόνη απ' τις κοπέλες που είχα και υστεροσκόπηση, εκτός από ωοληψία,  με έβαλε τελευταία και περίμενα αναμονή ως τις 11. Ό,τι αφαίρεσε το έστειλε για βιοψία. Και μου έδωσε dvd με την διαδικασία, για να δω τι αφαίρεσε (!!). Μετά από αυτό, έκανα άλλες δύο ωοληψίες και μία ετ. Όλα σε διάστημα τεσσάρων μηνών. @Ngsofia μου, χαίρομαι πολύ που έφτασες στην ετ! ❤️ Καλά αποτελε΄σματα κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία και με μια μεγάλη χοριακή!! 🙏🙏🥰
    • Κορίτσια μου καλησπέρα.! Σήμερα κάναμε και τη β' επιπέδου μας.!! Όλα πολύ καλά δόξα τω Θεώ..!!! Το μωράκι μας μεγαλώνει πολύ καλά και το αιμάτωμα έχει υποχωρίσει αρκετά! Υπάρχουν βέβαια ακόμη κάποια υπολείμματα αλλά η γιατρός μας είπε ότι δεν είναι ανησυχητικά. Θα πάμε ξανά για υπέρηχο σε ένα μήνα και θα κάνουμε τότε και την καμπύλη ζαχάρου.  Μου είπε ότι μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης θα χρειαστεί να κάνω τρία εμβόλια. Ένα για τη γρίπη, ένα αντιτετανικό και ένα rsv γιατί το συστήνουν οι εμβρυολόγοι. Λέει ότι αν γεννηθεί υο μωρό και κολλήσει κάτι τέτοιο δεν μπορούνε να του προσφέρουν τπτ, ούτε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.  Εγώ με τα εμβόλια δεν τα πάω καλά! Μετά του covid που δεν το έκανα ποτέ, όλα κου φαίνονται ύποπτα και δεν θέλω να τα κάνω.. αλλά σε αυτή την περίπτωση νομίζω δεν θα μπορέσω να το αποφύγω. Εσάς σας έχουν μιλήσει οι δικοί σας γιατροί για εμβολιασμό;
    • καλησπερα σε ολες , διαβαζα τη συζητηση σας και θα ηθελα απλα να σημειωσω πως δεν ειναι θεμα «ξιπασιας» το τι τροφιμα θα εισαγεις, αλλα διατροφικων συνηθειων της οικογενειας σας που θα διατηρησετε στη συνεχεια. Δηλαδη αν μια οικογενεια δεν τρωεει ποτε φυσαλιδες, καμουτ και αγριογουρουνα, δεν εχει ιδιαιτερο νοημα το να τα εισαγεις απλα για να τα εισαγεις και να μην τα επαναφερεις ποτε στο τραπεζι σας. Εσεις εφοσον τα τρωτε οι ιδιοι, καλα κανετε και τα δινετε και στο παιδι, αλλα μια αλλη οικογενεια μπορει να μην τα φερνει ποτε στο τραπεζι της για χ/ψ λογους, οποτε δεν υπαρχει λογος να αγχωθει η μαμα να τρεχει να βρει να εισαγει καμουτ στο παιδι. Οπως πχ αντιστοιχα δεν θα εισαγουμε ευκολα κινεζικες σπεσιαλιτε, αν δεν ειμαστε Κινεζοι και δεν τις σερβιρουμε ποτε σπιτι μας η τρομερα καρυκευματα οπως οι Ινδοι, εφοσον δεν υπαρχουν ποτε στο ντουλαπι μας, η εμεις που τρωμε κρεας θα το προσφερουμε στα παιδια μας, ενω μια οικογενεια βιγκαν πιθανοτατα οχι. Εννοειται πρεπει να γινουν οι βασικες εισαγωγες των ομαδων τροφιμων αλλα απο εκει κι επειτα, το ευρος και τα ειδη διαφοροποιουνται βασει της καθε οικογενειας και των συνηθειων που εχει τη δυνατοτητα να διατηρησει σε βαθος χρονου. 🙏🏼🩷 
    • Γειά σου κορίτσι μου γλυκό! Εγω εκανα διαγνωστική αλλα και επεμβατικη ! Μετα την σαλπιγγογραφια ειχε βρεθεί ενα μικρο πολυποδακι που δεν φαινόταν σε υπερηχο ! Μπήκαμε πολυ απλα, θα  σου το περιγράψω σαν την ωοληψία! Με Μέθη ξυπνάς λιγο ζαλη καθολου πονο, σε εμενα τουλάχιστον! Και μετα ολα κανονικά! Πολυ εύκολο σαν διαδικασία! Φαίνεται επιτόπου εαν είναι ολα καλα ! Εαν πάρεις δείγμα περίμενεις τα αποτελέσματα καποιες μερες ! Εγω δεν εκανα ειχα κανει με την ωοληψια ! 
    • Αχ, ξέχασα να σχολιάσω για το φαγητό. Έφαγε εμάς blackberry τώρα και το έλιωσε πρώτα με το χερι και το φάγε... Έγινε μωβ παντού, χάλια 🥲 μαντεψτε τι δε θα ξαναφάει 😆 εγώ αυτά τα μπαλάκια τα κόβω στη μέση. Αν και μπορεί να τα φάει γιατί εμένα τα λιώνει με το δάχτυλο... Τέλος πάντων... Και με το μήλο φρικαρω λίγο γιατί και αυτό πνίγει εύκολα... Τι να πω... Μια ζωή στο άγχος θα είμαι. Δεν θα συνηθίσω κι αυτόν τον ήχο του gagging και 10 παιδιά να κάνω... 😁😅 Εμάς είναι το δεύτερο παιδί ρε συ... 🫣🫢😆 Δεν προλαβαίνουμε κιόλας να του βγάλουμε ο,τι τρώει... Βρήκαμε στα κακά του πλαστικό κομμάτι σακουλέ συσκευασίας... Ξέρεις σακουλάκι από λεγκο πχ. Το είχε κόψει με τα δόντια του και το φάγε το παλικάρι... Βγήκε ολόκληρο... Οπότε ναι, και χαρτί να φάει, θα λιώσει, θα το χωνέψει, κάτι θα γίνει. Είμαστε σε φάση "αρκεί να μην πνιγεί ή να καταπιεί βίδα", έχει πέσει κατά πολύ το όριο φρίκης 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...