Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε ολες σας ανοιξα καινουριο θεμα γιατι εχασα τη γονομη μου μερα!εχω κανει μια αποξεση και τωρα ξαναξεκιναμε την προσπαθεια πηγα στον γιατρο με κολπικο υπερηχο ειδε ωαρια κανονικα και μου ειπε μαλλον την παρασκευη που μας περασε θα εχεις ωορηξια,καθε μερα εχω επαφη με τον αντρα μου και το πρωι κανω και 1 τεστ ωορηξιας και αρνητικο 17η μερα σημερα και η ερωτηση μου ειναι μπορει να γονιμοποιηθηκε το ωαριο και γι αυτο να μην δειχνει ωορηξια?

Δημοσίευση

νταλια δεν ξερω αν γονιμοποιηθηκε...ισως ομως δεν ηταν την παρασκευη κ ειναι ποιο αργα...στο λεω γιατι λογω αποξεσης γενικα ο οργανισμος παθαινει τραλαλα....κανονικα ειναι την 14 μερα περιπου αν εχεις κυκλο 28 ημερων...αλλα μηπως ο οργανισμος εχει παθει ενα κατι κ εχεις αργοτερα?μηπως τα τεστ εχουν παθει κ αυτα?τι να σου πω....περιμενε λιγο

Δημοσίευση

να σου πω ραφαελ δεν τα πολυεμπιστευομαι τα τεστ γι αυτο προσπαθουμε καθε μερα τι να πω κατι ψιλο ενοχλησεις στις ωοθηκες εχω αλλα ως εκει τιποτα αλλο 29 μερες ειναι ο κυκλος μου λες να μην κανω ωορηξια λογω αποξεσης για καποιους μηνες παιζει αυτο?

ασχετο αλλα εβλεπα ενα ντοκιμαντερ με κατι πουλια στο τραβελ και αυτα λεγοντουσαν καλαμπανγκος και μενουνε πιστα στο ταιρι τους οσο ζουνε,κανουνε ενα αυγο και απλα το ζεσταινουν και αποκτουν μωρο

γιατι να μην ειμαι καλαμπανγκινα?

Δημοσίευση

ωραιο...θελω κ εγω...ενα αυγο να το κλωσισσω.....κοκοκοκοκο,.....

οχι βρε εχεις γονιμη αλλα μπορει να μην ειναι σταθερη...μπορει να ειναι την 18 ημερα αντι την 14,δηλαδη να παιζει λιγο στην ημερομηνια αυτο ηθελα να σου πω παραπανω...μην εμπιστευεσε τα τεστ...κανε εκει καθε μερα με τον αντρα σου...τζαμπα ειναι...κ αν δεν μεινεις αυτο το μηνα θα μεινεις τον αλλο...μην αγχωνεσαι

Δημοσίευση

διαβασα στα τεστ οτι μετα απο αποβολη μπορει να δειχνει λαθος αποτελεσμα για καποιο διαστημα τι να πω τσαμπα τα 50 ευρω τουλαχιστον να εχω αποτελεσμα καλα που δεν βασιστηκα σαυτα. :angry:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ντάλια μου άσε τα τεστάκια κορίτσι μου, έχω διαβάσει άπειρες περιπτώσεις που με τεστ ωορηξίας και άλλα διάφορα δεν πιάνανε παιδί και μόλις το άφηναν στο έλεος γινόταν έτσι ξαφνικά...

όλα αυτά τα σκευάσματα σου προκαλούν άγχος. κάνε ότι έκανες πάντα με τον αντρούλι σου και να δεις που θα πετύχεις τον στόχο σου και χωρίς τα τεστ. και αφού όπως λες κάνετε κάθε μέρα, αν και το ιδανικό είναι μέρα παρά μέρα, δε θα χάσεις καμία μέρα ωορηξίας σου.

Ραφαέλ μου εσύ τι κάνεις? πάντως αυτό που κάνεις καλά είναι η μεγάλη συμπαράσταση που έχεις δείξει εδώ στη φίλη μας τη Ντάλια... πραγματικά της έχεις σταθεί όσο καμία άλλη κοπέλα!!! :) σου δίνω ένα καρματάκι :P

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια...εγω εδω παλευω με τον γιο μου που δεν θελει να κοιμηθει....αχ εχουμε τσακωθει με τον υπνο...

εγω σας καταλαβαινω κοριτσια τι περνατε γιατι τα περναω κ εγω...αντε να δουμε ποτε θα μεινουμε εγκυουλες...κ να αρχισουν να κλωτσανε εκει να δειτε συγκλονιστικες στιγμες...κ νταλια μην αγχωνεσαι σιγουρα εχεις γονιμη αλλα εχει παθει μλπακ αουτ ο οργανισμος...πετα οπως λεει κ η φατσουλα τα παλιο τεστ που μας μπερδευουν (ειδες που κανουν λαθος)...κ αντε βουρ να μας πεις ευχαριστα...

Φατσουλα σευχαριστω για το καρματακι κ ανταποδιδω...

ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ....ΛΕΩ ΝΑ ΜΕΘΥΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ μηπως γινει τιποτα καταλαθος....εγω παντως εχω γονιμη την παρασκευη...

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακι μου..!!!

καλη μου νταλια δεν χαθηκε η γονιμη απλα μπορει να ειναι αργοτερα..

αχ βρε παναγια μου τι τραβαμε για 1 μωρακι..

κ ελεγα να ξεκινησω τα τεστακια αυτα σε λιγες μερες....

ραφαελ μου ρολοι ειναι η περιοδος σο η΄ κανεις κ συ τεστακια?

Δημοσίευση

κορίτσια εγώ πάντως δε θα πάρω τεστ για την ωορηξία παρά μόνο αν δω ότι για αρκετό διάστημα δεν γίνεται τίποτα. είμαι σίγουρη πως όλη αυτή η διαδικασία θα με αγχώσει πολύ.

εύχομαι σύντομα σε όλες σποράκια και καλές εγκυμοσύνες... :)

ραφαέλ μου να'ξερες πόσο λαχταράω αυτές τις κλωτσίτσες να τις νιώσω και εγώ. όταν ήμουν έγκυος πως και πως την περίμενα αυτή τη στιγμή...

σε ευχαριστώ πολύ για το καρματάκι!

φιλάκια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ntalia mou ,8a sumfwnhsw me tis upoloipes kopeles ws pros to oti h olh auth diadikasia me ta test 8a se agxwsei alla diafwnw oti den einai egkura.epishs 8a diafwnhsw oti prepei na kaneis agkalitses me ton antroulh sou ka8hmerina.h poiothta tou apermatos den einai h idia.egw ton prohgoumeno mhna sunolika ekana 5 fores agkalitses para mera, 3 stis gonimes kai +-1 mera +twra eimai egkuoula!isws eu8unetai h apoksesh gia to xasimo ths gonimhhs meras..kai gw anupomonw gia tis klwstitses autes..an kai exw kairo akoma! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

an-n λεγαμε οτι λογω της αποξεσης δεν δειχνουν σωστα τα τεστακια οχι γενικα...

φατσουλα μου γρηγορα ολες θα νιωσουμε τις κλωτσιες...κ πιστεψτε με ειναι το ωραιοτερο συναισθημα στην εγκυμοσυνη...εχω φαει εγω κλωτσιες απο το ζουζουνι μου...24 ωρες το 24 κλωτσουσε αφου ανωριοτομουν γιατι δεν κοιμοταν καθολου...αλλα με τετοια ΜΑΜΑ να του μιλαει, να του τραγουδαει ολη μερα...το ζαλισα....

Νταλια μου ειμαι εδω...γιατι εδω βρισκω κ εγω ανθρωπους που με καταλαβαινουν...καλη μου οχι αγχος...α ερθει το μωρακι...τι σε 1 μηνα τι σε 2....

Δημοσίευση

Ντάλια μου τι κάνεις κοριτσάκι μου? πώς πάνε οι προσπαθειούλες σου ;) ? τον έχεις ξεθεώσει τον αντρούλη σου? :silly: :silly: :silly:

άντε βρε κοριτσάκι να ακούσουμε κανένα ευχάριστο, καιρό έχω να ακούσω ευχάριστο από δικό μου άνθρωπο... στο εύχομαι από καρδιάς!!! :kiss::kiss::kiss::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΙΑ έγραψε:

καρματακι και για την φατσουλα,λενακι τι κανεις? αχ εγω περιμενω η περιοδο η μωρο προτιμω το δευτερο!

ευχαριστώ για το καρματάκι σου Ντάλια μου και ανταποδίδω :):):)

πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε. πώς πάνε οι προσπάθειες? :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου ξεκινήσαμε κι εμείς λαχανικά! Δεν θα έλεγα ότι ενθουσιαστηκε 😅😅μάλλον το αντίθετο!  Αύριο θα φάει γλυκοπατάτες με κολοκυθι! Πιστεύω θα του αρέσει πιο πολύ!  Κορίτσια εμένα στα κινητικά παρόλο που είναι γίγαντας τα πάει καλά νομίζω! Κάθεται για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να τον κρατάω και άρχισε να γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα (κάποιες φορές θέλει λίγο βοήθεια) από ανάσκελα μπρούμυτα γυρνάει στον ύπνο του συνήθως γιατί στον ξύπνιο του αποφεύγει συστηματικά να είναι μπρούμυτα!  Πάντως @katerinayia και μένα ένα διάστημα με αγχωνε οταβ ήταν μικρότερος γιατί δεν γυρνούσε σε ήχους η δεν ακολουθούσε τα αντικείμενα που ήταν μπροστά του όταν τα μετακινουσα, αλλά μια μέρα απλά τα έκανε.  επίσης και τώρα που άρχισε να ρολαρει έγινε τελείως αποτομα!  Σηκώθηκε ένα πρωί και άρχισε να το κάνει!  @Barbiee πλέον μου φαίνεται δεν θα μπορούμε να τα αφήνουμε πουθενά! Εσένα που είναι και έτοιμος να μπουσουλησει σε βλέπω σύντομα να παίρνεις πάρκο να τον βάζεις όταν κάνεις δουλειές!   
    • Χρύσα μου και εγώ πιστεύω ότι είμαι κοντά αλλά δεν ξέρω πόσο κοντά!! Αν είναι μέρες τότε δεν έχω διαθέσιμες μιας και το Σάββατο μπαίνω με πρόκληση! Μακάρι να είναι ώρες και να γίνει κάτι σήμερα το βράδυ η αύριο! Όπως και να έχει το Σάββατο γεννάω 😅 πάντως τα καφέ υγρά σταμάτησαν το μεσημέρι και τώρα το βραδάκι ξανά ξεκίνησαν! Η κοιλιά είναι πέτρα μόνιμα πλέον και ο μικρός κουνιέται όλη μέρα υπερβολικά πολύ! Αύριο το πρωί θα φανεί στον τομογράφο αν έχουμε αρκετές συσπάσεις!!  Πρόσεχε πολύ μην ξανά αρρωστήσεις κορίτσι μου!! Έχει αρκετό κρύο εκεί! Νομίζω με το που στρώσεις λίγο τον οργανισμό σου και αναρρώσεις τελείως τσουυυπ θα έρθει το νινακι 🥰
    • Μαρίνα μου καλησπέρα! Κι εμενα μου είχε πει ο γιατρός να πάω όταν η χοριακή ξεπεράσει τα 1500 κ εγώ πήγα με χοριακή 2500 χιλιάδες και θυμάμαι μου λέει "λεκιθικο σάκο βλέπω, μωρό δε βλέπω" εγκεφαλικό κι εγώ κι ο άντρας μου. Φύγαμε από τον γιατρό με κομμένα φτερά. Ήταν Δευτέρα θυμάμαι κ μου λέει ελάτε πάλι την Παρασκευή για να δούμε τι γίνεται. Μόνη μου αποφάσισα ότι θα περιμένω δύο βδομάδες, γιατί δεν ήθελα να πάω κ να ακούσω ότι πάλι δεν βλέπει τίποτα. Κι όταν πήγα ακούσαμε κ καρδούλα 🩵. Όσο μπορείς χαλάρωσε και δώστου χρόνο!!! Σου εύχομαι στο επόμενο ραντεβού να ακούσεις την καρδούλα του να πάλλεται!!!!
    • Κορίτσι μου δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει έτσι ξαφνικά? Το ότι δεν έχεις κανέναν δείγμα πάει να πει ότι ντε και καλά θέλεις παραπάνω χρόνο? Γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που τους έχουν έρθει έτσι ξαφνικά οι πόνοι η ότι έσπασαν τα νερά!! Τι σου είπε ο γιατρός σου? Και μένα αυτό μου είπαν ότι είναι θετικό τα καφέ υγρά! Άντε ελπίζω να γεννήσω αύριο η σήμερα το βράδυ γιατί βαρέθηκα 🤣
    • Κι εγώ τα παράτησα τα τεστ ωορρηξίας...ααα μαζί είμαστε...και εγώ τώρα αρχίζω να έχω πονάκια κάτω αριστερά και υγρά άρα αύριο μεθαύριο θα κάνω ωορρηξία...ευτυχώς την καταλαβαίνω! Άντε μακάρι να δούμε  θετικά τεστακια!🙏🙏🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...