Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η σεξουαλική μας ταυτότητα...

Recommended Posts

πραγματικα ειναι αμφιλεγομενο το θεμα σου,αλλα θα πω τη γνωμη μου!! :)

οχι απλα δεν πρεπει να γινονται γονεις,ουτε καν να υφισταται σχεση ομοφυλοφιλικη...μας βλεπει ο θεος...ελεος :dry:

πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια στις σχεσεις των ανθρωπων...

ενταξει δεν εχω τιποτα εγω με τους ομοφυλοφιμους,αλλα νομιζω ειναι αμαρτια κατι τετοιο...

κ το οτι εχουν αρχισει κ παντρευονται μου τη σπαει....

και αυτη που βγαινει κ λεει συνεχεια για τους ομοφυλοφιλους μου ρχεται να τη δειρω.... :angry:

ενταξει ανθρωποι ειναι κ αυτοι κ εχουν δικαιωματα...αλλα για καποια απ'τα δικαιωματα που ζητανε θα ερθουν αντιμετωποι με τον θεο... :blush:

τα εχουμε ισοπεδωσει ολα...θα καουμε στην κολαση κ θ'αναρωτιομαστε γιατι.... :unsure:

αυτα...ξερω μπορει να με κραξετε,αλλα ετσι πιστευω!!

μην πεσετε ολες πανω μου ε??? :S:S

α κ μη με μαλωσετε γιατι στεναχωριεμαι ευκολα!! :woohoo: :woohoo: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα χα χαχα!

Ναι, σίγουρα θα σε κράξουν όλες!!!!!!!!!!!!

Αν ένας άνθρωπος από τη φύση του νιώθει μεγαλύτερη έλξη για το δικό του φύλο, έχει πραγματική ευθύνη;

Ο γάμος των ομοφυλοφύλων διασφαλίζει κάποια δικαιώματα. Δηλαδή, αν ένα ζευγάρι, ετερόφυλο ή ομοφυλόφυλο είναι μαζί για σαράντα χρόνια, και ο ένας πεθάνει, αν δεν υπάρχει γάμος δεν υπάρχουν δικαιώματα. Έρχεται η οικογένεια του αποθανώντα, που το πιθανότερο είναι ότι για όλη του τη ζωή τον είχε ξεγραμμένο, και πετάει έξω τον σύντροφό του, ο οποίος μάλλον ήταν και ο μοναδικός άνθρωπος που τον αγαπούσε πραγματικά.

Λόγο στο Θεό θα δώσουμε όλοι, αλλά δε θα κρίνουμε εμείς τους άλλους. Ποιος είναι καλύτερος ένας ομοφυλόφυλος που δεν πηγαίνει στην εκκλησία, αλλά δεν έχει μέσα του μίσος, ξέρει να συγχωρεί, είναι ταπεινός, και προσφέρει αγάπη στη σχέση του και στους γύρω του, ή ένας "ευηπόληπτος" πολίτης, που έχει "το κούτελό του καθαρό", πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, αλλά αντιπαθεί ένα σωρό κόσμο, είναι αυταρχικός, είναι εγωιστής, και τα κάνει όλα για την κοινωνία και δεν είναι ειλικρινής σε τίποτα;

Ούτε ο Θεός θα ρίξει φωτιές να μας κάψει, ούτε τίποτα. Εμείς, αν είμαστε χριστιανοί (όσοι από μας είναι) οφείλουν να δείχνουν αγάπη και να αποδέχονται τους άλλους όπως είναι, και όχι να τους κρίνουν.

καλε δεν εννοουσα οτι εχω κατι με τους ανθρωπους αυτους...αυτοι μπορει να ειναι καλυτερη απ'ολους στην ψυχη :)

αλλα δεν μου κολλαει αυτη η σεξουαλικη πραξη....

ο θεος εφτιαξε τον αδαμ κ την ευα για να παντρευτουν κ να κανουν οικογενεια...αμα ηταν θα εφτιαχνε 2 αδαμ η' δυο ευες..... :P

ολα τα εφτιαξε με μια ισσοροπια την οποια καταπατουν οι ομοφυλοφιλοι!

κ αμα γινουν γονεις θα το αποπροσανατολισουν το παιδι....

ασε που θα ντρεπεται για τους γονεις του...

κ στο σχολειο παρα να του λενε "φερε τον κηδεμονα σου"...θα του λενε "φερε εναν απ'τους 2 μπαμπαδες σου"... :woohoo:

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι άνθρωποι ομο η μη ήμασταν μωράκια και μας μεγάλωσαν μανούλες .

όπως τώρα εχουμε εμείς μωράκια και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλων στα μωράκια μας ...πιο δρόμο θα διαλέξουν .

ας μην ημαστε τόσο απόλυτοι γιατί η θεία δίκη υπάρχει .

υπάρχουν πολύ ομο που τους απαρνήθηκαν οι μανούλες τους και υπάρχουν και αυτοί που δεν εκδηλώθηκαν και το κρύβουν με αυτό τον φόβο .

υπάρχουν φυσικά και ομο που τους δέχτηκαν οι "φωτεινές" μανούλες και δεν σταμάτησαν να τα αγαπούνε γιατί έχουν διαφορετική σεξουαλική ζωή .

εύχομαι όλα τα μωράκια μας μελλοντικά να μην αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό ότι δρόμο και να διαλέξουν και εύχομαι να έχουνε δικαιώματα .

όσο για τον "γάμο" μην το παραλληλίζεται με την εκκλησία ...ένα χαρτί στο δημαρχείο θέλουν να υπογράψουν όχι να πάνε στην εκκλησία .

και τέλος μακάρι αυτά τα μωράκια που μεγαλώνουν σε ιδρύματα να μεγάλωναν ακόμα και σε ομο ζευγάρια ...τουλάχιστον θα περνάνε αγάπη και αποδοχή .

κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει κανέναν να κάνει παιδία ...αυτό είναι φασισμός

Χμ...

Για σκέψου όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομοφυλοφύλων προέρχεται από ετερόφυλες οικογένειες!

Ας πούμε ότι κάθε κανόνας (ετεροφυλία) έχει και τις εξαιρέσεις του (ομοφυλοφιλία). Δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ανωμαλία. Είναι κάτι διαφορετικό.

Όσον αφορά στην υιοθεσία παιδιών, πραγματικά δε νομίζω ότι η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Όντως ένα παιδί από ομοφυλόφυλη οικογένεια θα έχει πρόβλημα με το κοινωνικό του περιβάλλον...

AFRODITH έγραψε:

εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι άνθρωποι ομο η μη ήμασταν μωράκια και μας μεγάλωσαν μανούλες .

όπως τώρα εχουμε εμείς μωράκια και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλων στα μωράκια μας ...πιο δρόμο θα διαλέξουν .

ας μην ημαστε τόσο απόλυτοι γιατί η θεία δίκη υπάρχει .

υπάρχουν πολύ ομο που τους απαρνήθηκαν οι μανούλες τους και υπάρχουν και αυτοί που δεν εκδηλώθηκαν και το κρύβουν με αυτό τον φόβο .

υπάρχουν φυσικά και ομο που τους δέχτηκαν οι "φωτεινές" μανούλες και δεν σταμάτησαν να τα αγαπούνε γιατί έχουν διαφορετική σεξουαλική ζωή .

εύχομαι όλα τα μωράκια μας μελλοντικά να μην αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό ότι δρόμο και να διαλέξουν και εύχομαι να έχουνε δικαιώματα .

όσο για τον "γάμο" μην το παραλληλίζεται με την εκκλησία ...ένα χαρτί στο δημαρχείο θέλουν να υπογράψουν όχι να πάνε στην εκκλησία .

και τέλος μακάρι αυτά τα μωράκια που μεγαλώνουν σε ιδρύματα να μεγάλωναν ακόμα και σε ομο ζευγάρια ...τουλάχιστον θα περνάνε αγάπη και αποδοχή .

κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει κανέναν να κάνει παιδία ...αυτό είναι φασισμός

Όντως είναι εύκολο να μιλάμε εκ του ασφαλούς. Αν όμως το δικό μας παιδί είναι ομοφιλόφυλο, τότε τι κάνουμε; Το καταδικάζουμε; Είναι κάτι που οι περισσότεροι γονείς λένε "να μη μου τύχει", εντάξει, είναι μια άποψη, είναι η ελληνική κοινωνία τέτοια, αλλά αν όντως μας τύχει, τότε θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά και να μην απορρίψουμε αυτό το παιδί.

Συμφωνώ επίσης για το γάμο: ζητούν πολιτικό γάμο, και όχι να παντρεύονται στην εκκλησία.

καλα ναι αφροδιτη μου εννοειται οτι ποτε δεν λεμε ποτε γιατι δεν ξερουμε τι θα συμβει αργοτερα στα παιδια μας...αχ εχω κ αγορια κ με παει πεντε πεντε :S

θα φρικαρω αμα μαθω κατι τετοιο,αλλα σαν μαμα τους δεν θα παψω να τα αγαπαω κ να τα νοιαζομαι,αλλα οτι κανουν λαθος δεν θα το κρατησω κρυφο.... :blush:

αχ παλι αγριευτηκα μ'αυτη τη σκεψη.... :blink:

αλλα πιστευω παιζει ρολο κ το οικογενειακο περιβαλλον...ενα παιδι δεν γινεται ομοφυλοφιλο σε μια μερα...αμα βλεπουμε οτι παει προς εκεινη τη μερια οφειλουμε να το προστατεψουμε κ να το καθοδηγησουμε μπας κ σωσουμε την κατασταση! :unsure:

Αντριάνα, σίγουρα αν πιστεύεις ότι κάνουν λάθος, θα τους το πεις. Είναι η άποψή σου, απλά δε θα την επιβάλεις!

Σίγουρα παίζει ρόλο το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά παίζουν και πολλά άλλα. Σε τελική ανάλυση είναι κάποια παιδιά που γενιούνται διαφορετικά, πώς να το κάνουμε; Εγώ είχα ένα φίλο που από πολύ μικρός είχε θηλυπρεπή συμπεριφορά. Γνώριζε, όμως, πολύ καλά την απόρριψη της κοινωνίας, και γι' αυτό κατέληξε μυθομανής, προσπαθώντας να αποδείξει ότι είναι "και πολύ άντρας".

Η οικογένειά του, όχι απλά τον στήριξε, αλλά και τον λάτρευε κυριολεκτικά, και μάλιστα, είναι υιοθετημένος!

Λόγο στο Θεό θα δώσουμε όλοι, αλλά δε θα κρίνουμε εμείς τους άλλους. Ποιος είναι καλύτερος ένας ομοφυλόφυλος που δεν πηγαίνει στην εκκλησία, αλλά δεν έχει μέσα του μίσος, ξέρει να συγχωρεί, είναι ταπεινός, και προσφέρει αγάπη στη σχέση του και στους γύρω του, ή ένας "ευηπόληπτος" πολίτης, που έχει "το κούτελό του καθαρό", πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, αλλά αντιπαθεί ένα σωρό κόσμο, είναι αυταρχικός, είναι εγωιστής, και τα κάνει όλα για την κοινωνία και δεν είναι ειλικρινής σε τίποτα;

πόσο συμφωνώ μαζί σου κοπέλα μου!έτσι είναι κορίτσια.Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του είτε αυτό σημαίνει να είναι ομοφυλόφιλος ή όχι.Είναι δικαιωμά του αρκεί όμως να μην προκαλεί με τις πράξεις του.Τώρα όσον αφορά την υιοθεσία παιδιών σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είμαι υπέρ γιατί πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να παίρνει και τα δύο πρότυπα και της μητέρας και του πατέρα αλλιώς η εικόνα της οικογένειας από πολύ μικρό θα είναι μπερδεμένη στο μυαλό του,αλλά και απο την άλλη μανούλες θα γίνουμε ας μην λέμε μεγάλα λόγια ποτέ δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί και κάτι τελευταίο κορίτσια προτιμώ να υιοθετούσαν ένα παιδάκι δυο ομοφυλόφιλοι που θα το ήθελαν πολύ και θα του έδιναν όλη την αγάπη τους παρά να το γεννούσε και να το μεγάλωνε μια μάνα και ένας πατέρας που θα το εγκατέλειπαν και το παιδί θα ζούσε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Έχω φίλους gay και όλοι λένε ότι δεν ήταν επιλογή τους κορίτσια. Δηλαδή εσείς το σκεφτήκατε κάποια στιγμή και τελικά επιλέξατε τους άντρες; Δεν πάει ακριβώς έτσι. Δεν συμφωνώ βέβαια με το να κάνουν ή να υιοθετήσουν παιδιά, γιατί τα παιδιά χρειάζονται όσο περισσότερο «φυσιολογικό» περιβάλλον γίνεται. Αν κάποτε η κοινωνία θεωρεί ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ετεροφυλόφιλων και ομοφυλόφιλων τότε το ξανασυζητάμε. Κάτι που θέλω να προσθέσω είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των gay φίλων μου είναι η σχέση με τους γονείς τους που δεν το δέχονται. Θα προτιμούσα ο γιος μου να είναι straight, γιατί η ζωή των ομοφυλόφιλων είναι σκληρή και φυσικά θα ήθελα να δω εγγόνια, αλλά εννοείται ότι αυτό δεν θα με έκανε να του φερθώ διαφορετικά ή με λιγότερη αγάπη. Υπάρχουν τόσα άσχημα πράγματα που θα μπορούσε να γίνει…αυτό δεν το θεωρώ καν κακό. :)

as1cEUX8v--0010MDAwMHwwMDAxMjM1ZHxPIG1wZW1wb3lsaXMgbWFzIGVpbmFpIA.gif

Κορίτσια συγνώμη,μπορεί να ακουστώ σκληρή αλλά έχω εντελώς διαφορετική άποψη πάνω στο θέμα.

Αρχικά,όταν διαβάζω ένα θέμα και αρχίζουν τα περί Θεού και''θα μας τιμωρήσει'',''τι θα πούμε στην ώρα της κρήσης'',''μας βλέπει ο Θεός'' ενοχλούμαι πολύ.Δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκα αλλά πιστεύω πως αν κρατήσουμε όλοι τα λόγια του Ιησού(δηλαδή την αγάπη προς τον συνάνθρωπο)ο κόσμος μας θα γίνει αναμφίβολλα καλύτερος...Τώρα,τα περί ''στιγμής της κρίσης'' επιτρέψτε μου να μην τα κάνω Ευαγγέλιο,και να μην πράττω στην ζωή μου με βάση αυτά.Εντάξει,η θρησκεία ,βέβαια,είναι κάτι πολύ προσωπικό.

Στο θέμα του πόστ τώρα... ;)

Πιστεύω πως τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιοδή ποτε ετεροφυλόφιλο ζευγάρι.Φυσικά,εννοώ και τα παιδιά.Εαν είναι σωστοί άνθρωποι( και γιατί να μην είναι δηλαδη; )γιατί να μην έχουν το δικαίωμα να υιοθετήσουν παιδάκια;Γιατί να μην μπορούν να τους προσφέρουν αγάπη και σωστή αγωγή,απλά και μόνο επειδή έχουν διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα;

Πραγματικά,δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά δεν μπορούν να μεγαλώσουν σε μια ομοφυλόφιλη οικογένεια... :huh:

Δυστυχώς,η κοινωνία μας είναι πολύ σκληρή με τους ομοφυλόφιλους...Από την άλλη,επειδή συμβαίνουν πολλά,θεωρώ πως θα έπρεπε να τους δίνεται η δυνατότητα να μεγαλώνουν παιδιά,αλλά να γίνονται πρώτα κάποιοι έλεγχοι,αν θέλετε πιο αυστηροί.

Μην ξεχνάμε πως τα παιδιά χρειάζονται αγάπη και αν δυο ομοφυλόφιλα άτομα είναι ικανά να την δώσουν,γιατί να χάνουν παιδάκια αυτή την ευκαιρία και να μεγαλώνουν στα ιδρύματα;

Επίσης,κάτι που θέλω να τονίσω ... Λέμε όλοι πως είμαστε κατά αυτού του ρατσισμού και οτι δεν έχουμε πρόβλημα με τα gay άτομα.Τι λέμε όμως στα παιδιά μας;Τα μεγαλώνουμε -έστω και έμμεσα-με το ρατσιστικό πρότυπο.Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να αποδέχονται την κάθε είδους διαφορετικότητα!!!Είτε είναι σεξουαλική ,είτε φυλετική, είτε θρησκευτική,είτε οτιδήποτε άλλο.

Πώς θα αλλάξει η κατάσταση ρε κορίτσια όταν εμείς οι ίδιες δεν βάζουμε τις σωστές βάσεις για το μέλλον;

Και,ναι,δεν με ενδιαφέρει αν η κόρη μου θα είναι gay.Με ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένη με τις επιλογές της!Δεν έχω όνειρο να ''δώ''εγγόνια,και το θεωρώ ιδιαίτερα εγωιστικό από την πλευρά του γονέα να σκέφτεται έτσι...Θέλω μόνο να είναι ευτυχισμένη!Αυτό είναι το δικό μου όνειρο για το παιδί μου.Απο 'κει και πέρα ,θα της μάθω να μην χλεύαζει τις διαφορετικές επιλογές.Όχι με θεωρία,αλλά με πράξη...Μην ξεχνάμε πως ό,τι και να λέμε στα παιδιά,αυτά τελικά μιμούνται εμάς.

Ήρθε νομίζω ο καιρός να δεχτούμε τους συνανθρώπους μας με την όποια τους επιλογή.Αυτό δίδαξε και ο Χριστός,αν το θέλετε :)

Συγχωρέστε με για το μακροσκελές μήνυμα και για το αν σε κάποια σημεία ξέφυγα απο το θέμα. :blush: Είπα απλά αυτά που σκεφτόμουν,και που νομίζω αξίζει να τα μοιραστώ με τις επί τόσους μήνες διαδικτυακές φίλες μου...

;)

liberty81 έγραψε:

Εγω εχω θέμα με την υιοθεσία..δεν μου αρέσει να υιοθετούν..απο εκεί και πέρα είναι θέμα φύσης πιστεύω

και τα παιδια που δεν εχουν οικογενεια?δεν θα θελες να εχουν?

αγαπάτε αλλήλους!!!! (ειπε ο ΘΕΟΣ)

τώρα αν ειπε κατι για τους γκει δεν

ξερω!

Ειμαι λιγο παλαιομοδιτισσα....ΓΥΝΑΙΚΑ + ΑΝΤΡΑΣ = ΖΕΥΓΑΡΙ!

Δεν θα θελα να ειναι το παιδι μου ομοφυλοφιλο

λογω το οτι μπορει να συναντησει προβληματα

στην ζωη του...και γιατι μου κακοφαινεται

γενικως σαν σκεψη...δεν ειμαι τοσο απελευθερωμενη

αλλα δεν θα το μαλωσω και αν ειναι!

Θα μου ρθει ταμπλας αλλα δεν θα το απορριψω το παιδακι μου!!!

Να ζησει με την επιλογη του θα του πω

και να μην κανει κακο σε ανθρωπο...να αγαπαει

τους παντες και να δινει αγαπη...., να προσφερει,

τωρα μου ξεφυγε λιγο το θεμα

αλλα τελος παντων...ΚΑΛΕ ποτε εκανα εγω παιδι που μιλαω κιολας!!!!

τσ τσ τσ

θεωρώ πως η κοινωνία μας δεν είναι τόσο ανοιχτή πάνω σε αυτό το θέμα και ένα παιδί υιοθετημένο τις περισσότερες φορές έχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και κατι τετοιο με τα σημερινά δεδομένα ίσως να τα έκανε χειρότερα

Ελευθερία,αυτό θα έπρεπε να αλλάξει,πάντα κατά την γνώμη μου.Η κοινωνία!Και αυτή την φτιάχνουμε -συνεπώς-και την αλλάζουμε εμείς

zaxarenia έγραψε:

αγαπάτε αλλήλους!!!! (ειπε ο ΘΕΟΣ)

τώρα αν ειπε κατι για τους γκει δεν

ξερω!

Ειμαι λιγο παλαιομοδιτισσα....ΓΥΝΑΙΚΑ + ΑΝΤΡΑΣ = ΖΕΥΓΑΡΙ!

Δεν θα θελα να ειναι το παιδι μου ομοφυλοφιλο

λογω το οτι μπορει να συναντησει προβληματα

στην ζωη του...και γιατι μου κακοφαινεται

γενικως σαν σκεψη...δεν ειμαι τοσο απελευθερωμενη

αλλα δεν θα το μαλωσω και αν ειναι!

Θα μου ρθει ταμπλας αλλα δεν θα το απορριψω το παιδακι μου!!!

Να ζησει με την επιλογη του θα του πω

και να μην κανει κακο σε ανθρωπο...να αγαπαει

τους παντες και να δινει αγαπη...., να προσφερει,

τωρα μου ξεφυγε λιγο το θεμα

αλλα τελος παντων...ΚΑΛΕ ποτε εκανα εγω παιδι που μιλαω κιολας!!!!

τσ τσ τσ[/q

καλα ναι ουτε εγω θα το αποπαρω,αλλα ενα τριπλο εγκεφαλικο θα το παθω :silly:

ολοκληροι λεβεντες κ να τα εχουν με αλλους ''λεβεντες''??

αχ δεν το αντεχω ουτε σαν σκεψη :woohoo:

δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με τους gay,ουτε θα μπω τσολιας στο κρεβατι τους...οτι θελουν κανουν στη ζωη τους,αλλα δεν μου φαινεται σωστο σαν πραξη...ανατρεπει την φυση κ τους κανονες της.. :blink:

δεν θα θελα με τιποτα να γινει καποιο απ'τα παιδια μου κ δεν νομιζω να ηταν ευτυχισμενο με κατι τετοιο....καταστρεφει την ψυχη κ το σωμα του.... :(

Δεν διαφωνώ σε αυτό.απλά ας αλλάξει το σύστημα πρώτα και η υιοθεσία ας είναι το τελευταίο όταν όλα θα είναι ομαλά

Με κοροιδέυεις?????ειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φτου σου

το πνευμα μου??? αμανννννν δεν σου ξαναμιλαω...τελος :lol::lol::lol::lol::lol: :silly: :lol:

. γιατί κολλάτε στην υιοθεσία ....ομοφυλόφιλοι είναι όχι ανίκανοι προς αναπαραγωγή :P

οι ομο γυναίκες μπορούνε κάλλιστα να μείνουν έγκυες από κάποιον είτε ομο φίλο τους άνδρα είτε από εξωσωματική με ξένο σπέρμα δότη .

οι άνδρες πάλι μπορεί να καταφύγουν η σε ωμό γυναίκα φίλη είτε σε νοικιασμένη μίτρα όπως και οι γυναίκες που δεν μπορούνε να κυοφορήσουν ,παρένθετη μητρότητα .....στην υιοθεσία κολλήσατε !!!! υπάρχουν τρόποι και δεν ρωτάνε κανέναν ...όπως είπα κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει τον οποιοδήποτε να κυοφορήσει και να γεννήσει .

και την κοινωνία μας εμείς την φτιάχνουμε αν μεγαλώσουμε την γενιά αυτή οπός πρέπει χωρίς ρατσισμό τότε θα ζούνε και αυτοί πιο ανθρώπινα .

σε πειραζω δεν σε κοροιδεύω! Εχει διαφορα!!!

Αληθεια παντως ελεγα μεσα στο πειραγμα

μου, πες μας κανεναν αλλο προβληματισμο σου!!!

Μιλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

:kiss :kiss: :

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...