Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑΣΗ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ??????

RUBELA

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ :huh::blink: ....ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΙΑΧΝΑ ΕΝΑ ΚΕΙΚ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΙΔΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ....ΕΚΑΤΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ!! :cheer:

ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ!

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ??? ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??? :huh::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΙ ΕΝΙΩ8Α ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΜΗΛΟ FE , ΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΚΟΙΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΥΠΟΤΑΣΗ.

Κ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!

ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 39,7!! ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ!!! ;);)

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ :woohoo: :lol:

Γλυκειά μου εγκυούλα... 3 φορές είχα τάση λιποθυμίας!! Η πρώτη ήταν περίπου όσο είσαι εσύ τώρα!! Ένιωσα ξαφνική αδυναμία, μια έντονη εφίδρωση κρύα, μια σαν τάση για έμετο μια αναστάτωση στο στομάχι χωρίς βέβαια να κάνω, ζαλάδα και μούδιασμα στο κεφάλι! Είχα πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, εκεί οφείλεται νομίζω, έπαιρνα 2 χαπάκια σιδήρου!! Συζήτησε το με το γιατρό σου!! Επίσης να πω, ότι είχα και τρελό μάτι εκείνες τις φορές που το πάθαινα, έτσι έλεγε η γιαγιά μου τουλάχιστον, και το πάθαινα όταν βρισκόμουν με πολύ κόσμο! Μια φορά στο ΙΚΕΑ, μια φορά το Μεγάλο Σάββατο στην εκκλησία κι άλλη μια φορά όταν ήμουν στην κομμώτρια μου! Επίσης να σημειώσω ότι έτρωγα έντονα έκεινες τις φορές και μπορεί απλά να ήταν στομαχικός ίλλιγκος!! Το πιο πιθανό μου φαίνεται!! Ζαλιζόμουν, έπαιρνα έντονες αναπνοές και συνερχόμουν μετά από κάνα 5λεπτο με 10λεπτο!! Καλή συνέχεια... Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά!! Με το καλό το μωγιό σου!! :)

RUBELA έγραψε:

EYXAΡΙΣΤΩ KOΡITΣAKIA MOY!!! ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ!! ;);):cheer:

καλημερα! μηπως εχεις αυχενικο συνδρομο;εγω πασχω απο αυχενικο και γενικα μουδιαζει το κεφαλι μου και θελω συνεχεια να μου κανουν μασαζ..οταν ειναι εντονος ο πονος καμια φορα εχω ασταθεια και νομιζω οτι θα πεσω κατω...

μπορει να σου φανει χαζο...αλλα!!

με το καλο το μωρακι σου!!!!

Ειναι απολυτος φυσικο μου ειχε πει η γυναικολογος οταν της ειχα πει οτι λυποθημησα :woohoo: Ημουν στον ΟΤΕ και ειχα παει για να πληρωσω ενα λογαριασμο. Ειχε κοσμο αλλα ειχε και ταμειες οποτε δεν ζητησα να παω πρωτη, ημουν κι εγω κοντα στις βδομαδες που εισαι κι εσυ. Ειχε τοσο κοσμο που σηζηταγαμε με τη κοπελια που ηταν πισω μου οτι θα φερουν τα καναλια.... Και ξαφνικα, νιωθω να θολωνουν τα ματια μου, να ζαλιζομαι να με λουζει κρυος ιδρωτας και οπως καταλαβες δεν ενιωθα καλα. Για καλη μου τυχη η μανα μου δουλευε στον ΟΤΕ οποτε την παιρνω τηλ και της λεω "μαμα δεν νιωθω καλα καταιβα κατω" Το μονο που θυμαμαι ειναι να ειμαι ξαπλωμενη σε δυο καρεκλες με τα ποδια ψηλα και τη μανα μου διπλα να τρεμει η κακομοιρα..... Εγινε ενας μικρος πανικος. Αλλα ολα καλα μια χαρα και το παιδακι μου, εγω ανησυχησα μην επαθε κατι απο την πτωση αλλα ολα καλα. Μην ανησυχεις λοιπον, φιλακια πολλα :kiss:

ρουμπι μου ενω στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν το ειχα στην δευτερη λυποθημισα και πηγα να ξαναλιπωθημησω αλλη μια φορα, να κοιταξεις και την πιεση σου ειναι αν ειναι χαμηλη μου ειπε η γιατρος οτι οφειλεται στο οτι η μητρα τραβαει πολυ αιμα και φευγει εκεινη την ωρα απο τον εγκεφαλο μας στιγμιαια γιαυτο λιποθυμαμαι δεν ειναι τιποτα πορτοκαλαδιτσα και το πρωι ειδικα οχι νηστικη και πολλες δουλειες, το μονο που ειναι προβλημα ειναι να μην λιποθυμησεις και πεσεις και χτυπησεις, εγω λιποθυμησα στο πρακτικερ και ευτιχως το καταλαβα και πηγα και με επιασε ο νικος ε μετα δεν το κουνουσα εξω μονη μου

ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΙΜΑΤΟΛΡΙΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Η ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΠΙΕΣΗ Η ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΛΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ :lol::cheer:;):kiss:

Ρουμπη μου ειδα το θεμα σου το πρωι αλλα δεν προλαβα να σου απηντησω ;) χαιρομαι που ειναι ολα καλα αλλα κ εσυ να προσεχεις κ να ξεκουραζεσαι καλη μου :kiss: ασε κ κανενα αλλο να κανει οτι δουλεια μπορει..απολαυσε την εγκυμοσηνη μου με ξαπλα κ υπνο γιατι τον πρωτο καιρο θα σου λειπει ;) μου το λεγανε κ εμενα κ τωρα διαπιστωνω πως ειχαν δικιο ;):kiss::kiss:

rubela μην ανησυχείς και εγώ είχα τάσεις λιποθυμίας πολλές φορές στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μια πρόσφατα μετά το φαγητό νόμιζα πως αν σηκωθώ θα πέσω κάτω!συμβαίνει αυτό πολλές φορές

συνχαριτητια για την εγκυμοσηνη σου με το καλο.αυτο ακριβως που νιωθης εσυ το ενωσα και εγω μην σου πω σε ολη σχεδων την εγκυμοσηνη,για να μην σε ανχωσω,εγω ειχα διαβητη κυησης,με αποτελεσμα μια και μον φορα να λυποθημησω μεσα σε ενα μαγαζι.μετα οταν ενωθα κατι περιεργω αμεσως καθομουνα καπου και μετα απο λιγο ολα καλα.μακαρι να σου πανε ολα καλα και να ειναι κατι που περναει :kiss::kiss:

RUBELA έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ :lol::cheer:;):kiss:

σου κοιταξε και τον θυρεοειδη ?

Εννοείται πως είναι φυσιολογικό. Εγκυούλα είσαι. Και ζαλάδες μπορεί να έχεις, και ανακατωσούρες, και τάση λιποθυμίας. Αν ήσουν όρθια για ώρα μπορεί να έπαθες και ορθοστατική υπόταση.

Να σου πω.. Έφτιαχνες κέικ ε? Κοιτούσες το μίξερ μήπως?

Ξέρεις τι θυμήθηκα? Στο μήνα μου ήμουν και ενώ άλεθα κάτι στο μίξερ (δε θυμάμαι τι) ένιωσα ότι ακριβώς κι εσύ. Μαζί με το μίξερ γυρνούσε και το κεφάλι μου!

Ε, έκατσα, ήπια λίγο νεράκι και συνήλθα αμέσως! Α! Και ποτέ ξανά μίξερ μέχρι να γεννήσω.. χεχε..

Φιλιά!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΠΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!! ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΩ!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!! ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ?

Ifigeneia έγραψε:

Εννοείται πως είναι φυσιολογικό. Εγκυούλα είσαι. Και ζαλάδες μπορεί να έχεις, και ανακατωσούρες, και τάση λιποθυμίας. Αν ήσουν όρθια για ώρα μπορεί να έπαθες και ορθοστατική υπόταση.

Να σου πω.. Έφτιαχνες κέικ ε? Κοιτούσες το μίξερ μήπως?

Ξέρεις τι θυμήθηκα? Στο μήνα μου ήμουν και ενώ άλεθα κάτι στο μίξερ (δε θυμάμαι τι) ένιωσα ότι ακριβώς κι εσύ. Μαζί με το μίξερ γυρνούσε και το κεφάλι μου!

Ε, έκατσα, ήπια λίγο νεράκι και συνήλθα αμέσως! Α! Και ποτέ ξανά μίξερ μέχρι να γεννήσω.. χεχε..

Φιλιά!

ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΡΙΝ.... :P:P ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ :P:P

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!! ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΩ!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!! ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ?

ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΓΙΟ ΜΟΥ....ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ... :woohoo: :silly: :cheer:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!! ;):kiss:

roubella μου μην ανυσηχεισ το πρωτο καιρο ετσι ειναι.αφου οι εξετασεισ σου ειναι ενταξει μη φοβασαι τιποτα.το μωγιο κοριτσακι ε?εμενα μου ειπε μαλλον αγορακι αλλα για σιγουρα θα παω σε 3 βδομαδουλες!!

φιλακια και να προσεχεις :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...