Μετάβαση σε περιεχόμενο

περπάτημα..βοηθάει όντως;;

Recommended Posts

κοριτσάκια καλησπέρα!χθές πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι ο μπέμπης είναι ακόμα ψηλά...κλάψ...παρόλα αυτά είχα εξάλειψη τραχήλου 30%.Μου συνέστησε να περπατάω κάθε μέρα μισή ώρα με τρία τέταρτα.Θα με βοηθήσει όντως όμως βρε κορίτσια;σας έχει τύχει;είμαι κατά της καισαρικής και το ξέρει ο γιατρός μου και είναι κατά και αυτός γενικά αλλά αν δεν κατέβει το μωράκι; :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ' οτι διαβάζω έχεις ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι να συμπληρώσεις τις 40.

Το περπάτημα φυσικά και βοηθάει!

Έχει πάρει θέση το μωράκι σου?

ΟΥΟΥΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ !!! :P

ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΓΕΝΝΗΣΑ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 1 ΗΜΕΡΑ ΜΕ 15 ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑ8Ε ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΕΛΑΩ...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ...

έχει πάρει θέση το μωράκι μου εδώ και αρκετό καιρό αλλά είναι ψηλά ακόμα!βλέπω να περπατάω και εγώ juliax 2 χλμ την ημέρα και στο τέλος να κάνω καισαρική :(:blink:

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 1 ΗΜΕΡΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ. :blush: ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΜΟΥ... ΑΠ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΧΑΜΗΛΑ!!!!!!

Γιατί βρε Τζουλάκι μου δεν σε βοήθησε?

Χωρίς αξωθήσεις πως θα βγεί το παιδί?

Και εγώ 40 και μια ημέρα γέννησα φυσικά με εξωθήσεις.

Με βοήθησε πολύ το περπάτημα διότι κατέβηκε το παιδί και μαλάκωσε ο τράχηλος.

bembini έγραψε:

έχει πάρει θέση το μωράκι μου εδώ και αρκετό καιρό αλλά είναι ψηλά ακόμα!βλέπω να περπατάω και εγώ juliax 2 χλμ την ημέρα και στο τέλος να κάνω καισαρική :(:blink:

ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΜΩΡΕ... ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Κ ΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (40 Κ 2 ΗΜΕΡΩΝ)

Κ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ 1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ , ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ 8Α ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ Κ ΠΑΛΑΙΨΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ Κ ΟΥΤΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΕΥΝΟΙΚΑ! :kiss:

bembini έγραψε:

Και εμένα ήταν πολύ ψηλά!

Έχει μπεί στη πύελο? Τί σου είπε ο γιατρός?

juliax έγραψε:

ΑΜΑΝΤΑ παλι ψηλα ητανε ...

Και εμένα ρε παιδί μου...

Σου κάνανε και εσένα οι μαίες αυτές τις "φανταστικές" πιέσεις στη κοιλιά για να βγεί το παιδί? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

amanda δεν μου είπε αν έχει μπει στην πύελο δεν τον ρώτησα και εγώ γιατί στεναχωρήθηκα με αυτό που μου είπε και μετά δεν σκέπτηκα να τον ρωτήσω κάτι άλλο :( θα αρχίσω απο αύριο τα χλμ τι να κάνω βρε κορίτσια;

amanda έγραψε:

juliax έγραψε:

[/quote:2b1fsq03]

Και εμένα ρε παιδί μου...

Σου κάνανε και εσένα οι μαίες αυτές τις "φανταστικές" πιέσεις στη κοιλιά για να βγεί το παιδί? :woohoo: :woohoo: :woohoo:[/quote

ΑΣΕ ΦΙΛΕ , ΠΑΤΗΣΕ Η ΧΟΝΤΡΗ ΕΠΑΝΩ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ 8Α ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΔΑ

bembini έγραψε:

amanda δεν μου είπε αν έχει μπει στην πύελο δεν τον ρώτησα και εγώ γιατί στεναχωρήθηκα με αυτό που μου είπε και μετά δεν σκέπτηκα να τον ρωτήσω κάτι άλλο :( θα αρχίσω απο αύριο τα χλμ τι να κάνω βρε κορίτσια;

Να μη στεναχωριέσαι καθόλου!

Και εμένα έτσι ήταν!

Περπάτημα και θα πάνε όλα καλά!

Εξαλλου έχεις καιρό ακόμα...

juliax έγραψε:

KALE NAIII ΑΦΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ Κ ΚΑΝΩ Κ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

:woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κορίτσια είστε φοβερές!

bembini έγραψε:

κοριτσάκια καλησπέρα!χθές πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι ο μπέμπης είναι ακόμα ψηλά...κλάψ...παρόλα αυτά είχα εξάλειψη τραχήλου 30%.Μου συνέστησε να περπατάω κάθε μέρα μισή ώρα με τρία τέταρτα.Θα με βοηθήσει όντως όμως βρε κορίτσια;σας έχει τύχει;είμαι κατά της καισαρικής και το ξέρει ο γιατρός μου και είναι κατά και αυτός γενικά αλλά αν δεν κατέβει το μωράκι; :(:(

αν περπατουσες απο την αρχη θα σε βοηθουσε σιγουρα alla tora στην βδομαδα που εισαι μαλλον μονο θα σε κουρασει εγω περπατουσα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τον 7ο μηνα αλλα μετα ηταν και καλοκαιρι και κουραζομουν πολυ ευκολα γεννησα στις 39 βδομαδες δεν χρειαστηκα ουτε καν επισκληρηδιο και δεν πονουσα καθολου εκτος απο λιγο στην αρχη αλλα

παρολο το περπατημα που ειχα ριξει (και δεν ηταν και λιγο)το μωρο ηταν σε ολη την δειαρκεια της εγκυμοσυνης ψηλα και ο γιατρος μου ελεγε οτι πιθανον να παμε με καισαρικη

τελικα κατεβηκε απο μονη της οταν αυτη ηθελε 3 η 4 ωρες λιγο πριν γεννησω :silly: :laugh: :lol::lol:

Βασικά μην αγχώνεσαι δεν σε πήραν και οι μέρες!

Θα κατέβει το φασολάκι σου, δεν εχει να διανύσει και τρελή απόσταση!

Κι εμένα ο φούσκας ψηλά ηταν στις 38 εβδομάδες που πήγα και είχα και διαστολή 3 και εξάλειψη τραχήλου :unsure:

τελικά γέννησα 3 μέρες μετά και είχα κι εγώ την τύχη να εχει βάρδια η πιο τεράστια μαία της κλινικής, ούτε παραγγελία να την είχα!

περάσαμε σούπερ! το "πιέσεις" είναι πολύ κομψό! :laugh:

βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκαιο μια χαρά με βοήθησε η κοπέλα.

Ολα θα πάνε καλά,περπάτα και όσο μπορείς καλό κάνει κακό δεν κάνει!

Κι όχι στεναχώριες, απόλαυσε το μωράκι σου που το χεις στην κοιλίτσα σου και σε κλοτσάει, θα τις θυμάσαι νοσταλγικά αυτές τις ημέρες!

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 39 ΕΒΔΟΜΝΑΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΤΩ?(ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ)3ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΤΟΝΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΝΩ ΕΙΧΑ 10 ΔΙΑΣΤΟΛΗ

Με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου.

Εχεις ακομη 2 εβδομαδες μπροστα σου.

Εσυ περπατα για καλο δικο σου.

Κανε βολτες! Παρε καθαρο αερα!

Το περπατημα βελτιωνει την κυκλοφορια του αιματος

και διατηρει ομαλες ολες τις λειτουργιες του σωματος..

δε σε βοηθαει να γεννησεις σε μια ωρα!! ;)

Προσωπικα περπατουσα παααρα πολυ στην εγκυμοσυνη.

Ενιωθα πουλακι μεχρι να παω να γεννησω.

Δεν επιασα ποτε την μεση μου για να πω.. αχ! δεν μπορω.

Το μωρακι μου γεννηθηκε 40 εβδομ. φυσιολογικα αλλα δυσκολα.

Δε με βοηθησε το περπατημα στη γεννα αλλα με βοηθουσε κατα

τη διαρκεια της εγκυμοσυνης να νιωθω καλα..

Μην ανησυχεις για τιποτα!

Ολα να πανε καλα σου ευχομαι!

Φιλια! :kiss::kiss::kiss:

Κορίτσια να'στε καλά!!!!!Έχω ξεραθεί στα γέλια!!!! :woohoo: :woohoo:

Εύχομαι η χοντρή που είχατε να μην έχει αδελφές στην Κρήτη!!!!:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...