Μετάβαση σε περιεχόμενο

Den eimai katholou kala!!

andria

Recommended Posts

Koritsia moy geia sas!!!

Tin tetarti to vradaki vrika mia stagonitsa kafe-mavro aima sto esorouxo mou grigora grogora pira tilefwno ton giatro mou kai mou eipe na paw oso pio grigora ginete na me dei...Opws kai egine,telika mou vrike aimatwma stin mitra kai me kratise mesa me endoflevies kai endomuikes antiviwseis..Mou pire aima ekeino to vradi kai tin epomeni gia na mou kanei xoriaki gia na doume an oi monades mou psilwnan i oxi...Telika meta apo para polles wres agwnias irthe girw stis 12:30 to mesimeri tin pempti kai mou eipe pws i monades telika epesan apo 541,50 stis 530,10 kai 8a eprepe na me valei xeirourgeio stis 4 kai efige..Den to dextika kai lew den ginete me to pou mou eipe pws exasa to mwrou mou vour grigora sto xeirourgeio den to xwnepsa..Meta apo polles sizitiseis me ton giatro,tous goneis mou k ton andra mou pira tin apofasi na ipogra4w gia na analavw tin eu8ini na figw..Den ginete mesa se mia evdomada na ma8w pws eimai agkyos k stin idia pali pws exasa to mwro moy..DEN TO DEXOUME..Tha to psaxw mexri telous kai an eime 1000% pws einai sigouro tote 8a sinexisw sto xeirourgeio...Estw k mia 1 amfivolia sto ekatommirio na exw den 8a mpw xeirourgeio..

Meta pou efiga apo tin kliniki piga allou kai ekana xoriaki kai vgike pio psila 545,30...Milisa kai me dio allous giatrous kai mou eipane pws an isxuei to oti i kuisi den proxwrise den einai anagki na mpw gia xeirourgeio alla 8a dw mia vareti periodo kai auto itan gaiti den eimouna se proxwrimeni egkimosini...Avrio 8a kanw alli xoriaki k an oi monades mou einai panw katw sto 545 simainei i egkimosuni mou egine e3wmitria kai me mia enesoula pou 8a mou valei 8a stamatisei i kuisi alliws an exei pesei katakorifa i xoriaki apo moni tis simainei i kuisi stamatisei apo moni tis k 8a tin afisoume moni mexri na fatsei sto 0 kai na adia8etisw..Mallon to mwro mou XA8IKE..Ti me to ena i ton allo tropo to mwro mou xa8ike :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ....

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....

ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.....ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ....

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.....

ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Κ ΕΝΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟ...6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ...ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...:angry:

ΠΡΙΝ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ(ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ)Κ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ....

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ???ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...500 ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ....ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!

ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ....

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ . ΣΕ ΓΛΥΚΟΦΙΛΩ :kiss:

ΨΑΞΤΟ... ΕΧΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...

αντρια μου λυπαμαι πολυ.... και ειχα χαρει τοσο με τα νεα σου...

οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω για σενα

Αχ ποσο στεναχωρηθηκα με τα νεα σου :( Οτι και να γινει τουλαχιστον ξερεις οτι το παλεψες,παλεψες για να κρατηθει αυτο το μωρακι.Ευχομαι στην επομενη χοριακη να δεις ποιο υψηλους αριθμους και να ηταν μια απλη περιπετεια ολο αυτο!Η Παναγιτσα και ο Θεουλης μαζι σου!!!!

Και γω στη θέση σου το ίδιο θα έκανα, ΜΠΡΑΒΟ που δεν το βάζεις εύκολα κάτω και το παλεύεις. Μακάρι αυτό που βιώνεις να είναι ένα κακό όνειρο και να υπάρχει το μωράκι σου μέσα σου.

Sas euxaristw oles para poli gia tin stiri3i sas!!! Sigoura SAKOULINA mou den 8a ta valw eukola katw...8a valw tin enesi gia na stamatisei i kuisi otan 8a eime 1000% sigouri pws to mwro mou den iparxei pia, pws einai e3wmitrio kai den exei elpida..Den 8elw na teleiwsw to oneiro mou me kammia amfivolia..Den 8elw na zw me tis ti4eis meta!!!! 8elw na koimame isixi tis nixtes!!!

Na rwtisw kati pou twra to skeftika?Twra ekana click...Stin topo8etisi den topo8etite to sperma apeu8eias stin mitra? Afou kanoume topo8etisi gia na topo8eti8ei stin mitra k na exoume perissoteres pi8anotites giati me tin fisiologiki epafi mporei na min paei olo afou8a perasei apo ton kolpo ee tote pws ginete na einai e3wmitrio? Kanw la8os?Voi8iste me please na iremisw...

..............

:(:(:(:(:(:(

κουραγιο ευχομαι απο καρδιας..

ειμαστε δυστυχως τοσες πολλες εδω μεσα που εχουμε βιωσει κατι αντιστοιχο...

αυτο σου το ειπα μπας κ σε κανω να καταλαβεις πως ολο

αυτο δεν θα το περασεις μονη σου..

υπαρχει ομως η περιπτωση να ανεβει η χοριακη δεν υπαρχει???

η παναγιτσα να σ'εχει καλα

Kai na 4ilwsoun den 8a 4ilwsoun oso prepei epomenws to paixnidi idi xa8ike...eprepe me tin evdomada (5 evdomadwn kai 5 imerwn) pou eime eprepe na einai girw stis 1500-2000 monades enw egw mono 545 exw epomenws i egkimosini 3ekinise apo tin arxi la8os..

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ...ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΡΩ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

andria έγραψε:

Na rwtisw kati pou twra to skeftika?Twra ekana click...Stin topo8etisi den topo8etite to sperma apeu8eias stin mitra? Afou kanoume topo8etisi gia na topo8eti8ei stin mitra k na exoume perissoteres pi8anotites giati me tin fisiologiki epafi mporei na min paei olo afou8a perasei apo ton kolpo ee tote pws ginete na einai e3wmitrio? Kanw la8os?Voi8iste me please na iremisw...

Κοριτσακι μου στεναχωρεθηκα με τα νεα σου...Στην σπερματεγχυση τοσπερμα τοποθετειτε στην σαλπιγγα σαν τη φυσικη επαφη δηλ απλα δυναμωνουν το σπερμα...Τωρα ο γιατρος σου εκανε υπερηχο σου ειπε εξωμητριο χειρουργειο και εσυ εφυγες??Το εξωμητριο ειναι επικινδυνο καλη μου..αν σπασει η σαλπιγγα δημιουργει εσωτερικη αιμοραγια και κινδυνευει η ζωη σου κοπελα μου!!Μην αφηνεις τις μερες να περνανε...

Εμενα μολις ειδανε το εξωμητριο ουτε ορθια δεν με αφηνανε να κατσω..γλιτωσα στο παρα πεντε..

Σορυ ανσε τρομαξα αλλα ετσι εχουν τα πραγματα..μην το αφησεις αλλο κοπελα μου... :(

ευχομαι ολα να σου πανε καλα κοριτσακι μου!!!!

συντομα να γινεις μανουλα ;););)

περαστικα να ειναι ολα, απο δω και περα

μονο ευτυχισμενες στιγμες να ζεις!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Αντρια ειλικρινα λυπαμαι πολυ... :(:(

Μην αφησεις ομως τις μερες να παιρνουν γιατι η Κατερινα εχει δικιο...ειναι επικινδυνο αν ειναι εξωμητριο... :unsure:

Ευχομαι γρηγορα να ξαναμεινεις εγκυος κι ολα να κυλησουν ομαλα! :)

lupamai polu kopela mou :(:( !eilikrina!tetoia nea den 8eloume na akoume alla dustuxws ola se auth th zwh sumvainoun..exeis dunamh omws kai mpravo pou sunexizeis!h Panagia na se fulaei!egw 8elw na skeftw pws olo auto einai ena kako oneiro kai 8a perasei..kane oti eksetaseis xreiazetai..mhn epitrepseis na pa8eis kai esu kati kako.

Andria μου, μολις διαβασα το μηνυμα σου..να το ψαξεις δε λεω κ εγω μαζι σου ειμαι...αλλα η χοριακη λεει παντα την αληθεια...αυτην να ακους..τωρα οπως προανεφερες θα επρεπε να ειναι τριπλασια αποτι ειναι..οποτε αυτο μαρτυραει οτι κατι δεν παει καλα..

Αν ειναι οντως εξωμητριο θα πρεπει να μπεις κατευθειαν χειρουργιο οπως ειπε κ η φιλη Κατερινα...ειμαι κ εγω παθουσα, στην αναρρωση εδω κ 2 βδομαδες κ πραγματικα ειναι επικινδυνο...εγω ευτυχως επαθα τη ρηξη μεσα στο νοσοκομειο οταν πηγα να με δει ο γιατρος..

Σου συνιστω να ψαξεις το θεμα με την ενεσουλα που λες οτι θα κανεις για να φυγει το εξωμητριο, πιθανον μιλας για τη μεθοτρεξανη. Ειναι πολλοι γιατροι που την αποφευγουν κ θα σου πω κ το αλλο...οσο απογοητευτικο κ αν ειναι...καλυτερα να ξερεις...Για να συμβει η εξωμητρια - εκτοπη κυηση πολυ πιθανον η σαλπιγγα σου να ειχε καποια παθογενεια, ειτε απο παλια φλεγμονη ειτε συμφησεις. Η πιθανοτητα να σου ξανασυμβει εκτοπη κυηση στο μελλον αγγιζει το 20%...Γιαυτο κ στις περισσοτερες περιπτωσεις...μην πω ολες....αφαιρειται η σαλπιγγα...

Παντα λεω για την περιπτωση που ειναι εξωμητριο ετσι??? μπορει να ειναι κατι αλλο! Μυλη κυηση ας πουμε...

Αληθεια, ενδοκολπικο υπερηχο εκανε? βρηκε τιποτα στη μητρα??

Πριν 15 περίπου μήνες πέρασα ακριβώς τα ίδια.

Δε σου λέω πως μπορείς να βάλεις ένα Χ και να προχωρήσεις αύριο κιόλας, θα έρθει όμως ο καιρός που θα νιώσεις καλύτερα.

Στο υπογράφω!

Όσο πέρνα ο καιρός είναι καλύτερα.

Εμείς οι γυναίκες έχουμε τεράστια δύναμη μέσα μας!

Μη το κρατήσεις μέσα σου και άσε τους δικούς σου ανθρώπους να σε στηρίξουν.

Είμαστε και εμείς εδώ για σένα!

«ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...