Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οι μάγισσες της Σμύρνης ( Θεσσαλονίκης Αθήνας, Πάτ

Recommended Posts

Χτες ήρθε η θεια μου ( αδελφή του πατερά μου) σπίτι και μου άναψε φωτιές.

Ο γιος της μετά από 15 Χρόνια γάμου και δυο παιδια, χώρισε με τη γυναίκα του για τα μάτια μιας γερμανίδας ( αν και η εθνικότητα της αντροχωρίστρας δεν μας ενδιαφέρει) , έκανε ένα παιδί μαζί της και πάνω που ετοιμαζόταν να επανασυνδεθεί με την γενικά του ξαναμμένη έγκυος- η γερμανίδα

Γιατί μου τα λέει όλα αυτά- γιατί η νύφη της καλή ώρα σαν και εμένα, όλο με το σπίτι, με τις δουλειές ασχολούταν με τη δουλεία της , τα παιδία κλπ κλπ, αποτέλεσμα παραμελούσε τον εαυτό- οχι ότι ήταν απεριποίητη, εννοούσε σέξι εσώρουχα κλπ κλπ- της και τον άντρα της…έβαλε τα παιδία στο κρεβάτι κλπ κλπ, ήρθε η τσουπρα και παειιιιιιιιι.

Μου έδινε λοιπόν συμβουλές, σαν την Κατινα από τις Μάγισσες της Σμύρνης- δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει το Βιβλίο. Καλές λέει οι δουλειές αλλά και το κρεβάτι είναι σημαντικό. Και οι σχέση με τον άντρα μας ακόμα σημαντικότερη . να μη φοβάται λέει το σπίτι του…να βρίσκει ένα σπιτικό ζεστό και περιποιημένο, ένα φαγητό περιποιημένο, το παιδί του ταϊσμένο και ντυμένο καλά…η γυναίκα του περιποιημένη και ορεξάτη…να μην ακούει περιβλήματα, κλάματα γκρίνιες- τι μας λέει ρε η γυναίκα- αυτά πρέπει να κάνω για να κρατήσω τον άντρα μου….αυτός δηλαδή τι θα κάνει…..και εγώ τι είμαι άνθρωπος η ρομποτακι…

Φωτιές μου έβαλε…γιατί ο κάλος μου ολο δουλεύει τελευταία…ολες οι εξτρα δουλειές μήτε τέκνου του τυχαίνουν…όλο υπερωρίες μου είναι…

Έχω εμπιστοσύνη στον άντρα μου με αγαπαει και τον αγαπώ αλλά λέτε;;;;;.

Μήπως όντως πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Σμυρνιάς…αλλά ρε παιδία που χρόνος για λούσα και τέτοια…πόσο ρομποτακια να γίνουμε πια ..τι να πρωτοκανουμε,,να φροντίσουμε εμάς…τα παιδιά μας….τον άντρα μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα (από εκεί δε βγαίνει το Σεσίλια;), αυτά είναι εντελώς ξεπερασμένα. Αν ο άντρας περιμένει από τη γυναίκα του να είναι υπηρέτρια και θεογκόμενα παράλληλα, τότε δεν αξίζει τον κόπο.

Αν θέλει να είναι η γυναίκα του περιποιημένη, τότε να τη βοηθά με τις δουλειές. Κι άμα δε θέλει ν' ακούει γκρίνια και κλάματα, τότε να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά.

Η Κατίνα στις Μάγισσες της Σμύρνης (και η Μάρα Μεϊμαρίδη που έγραψε το βιβλίο) είναι πρότυπα κατινάρας. Διάβαζα μια στήλη της Μεϊμαρίδη σε γνωστό περιοδικό) και είχα φρίξει με τις συμβουλές που έδινε. Καμία ηθική, καμία αγάπη, μόνο εγωισμός. Το παν να κρατήσεις έναν άντρα, ενώ ούτε εσύ τον αγαπάς, ούτε κι αυτός σ' αγαπά πια. Αλλά να τον κρατήσεις, γιατί έτσι θέλεις. Γιατί δε θέλεις να σε παρατήσει αυτός, επειδή είναι θέμα εγωισμού.

Η εποχή που ο άντρας δούλευε και γυρνούσε στο σπίτι και τα έβρισκε όλα τέλεια, έχει περάσει. Τώρα ο άντρας γυρνά απ' τη δουλειά και ανασκουμπώνεται να βοηθήσει.

Οχι, γλυκια μου, δεν θα γινω εγω χιλια κομματια για να γυρναει ο κυριος απο την δουλεια και να τα εχει ετοιμα!

Και απεριποιητη θα με δει και την τριχα καγκελο και το σπιτι τα πανω κατω και αμα γουσταρω θα του κατσω!Αν του αρεσει!

Ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα!

Να παει να βρει οποιαν θελει!

Δεν θα κατσω να σκασω!

Ωραια ολλα αυτα τα σοφα αλλα δεν γινετε!

Να τρεξω εγω για ολλους?

Και για μενα ποιος θα τρεξει?

Παλι εγω!

Οχι! Δεν θα παρω!

πω πω καντινου!!!!

τα χεις παρει ασχημα :P

και εγω μερικες φορες ετσι νιωθω

αλλες φορες παλι θελω να κανω το παν για να μου πει οτι του αρεσω

ευτυχως το λεει συχνα

καντινου έγραψε:

Κοριτσια!!!

Ερχεται η πεθερα!!!

Μολις με πηρε τηλ.

Και το σπιτι δεν το εχω τελειωσει και ειμαι στα χαλια μου!!!!!!

sos!!!!

IOY IOY IOY IOY

κοριτσια καλησπερα

ναι συμφωνω οτι θα με δει κ απεριποιητη κ οτι το σπιτι καποιες φορες θα ειναι ανω κατω αλλα να μην γινεται κ συνεχεια σε καθημερινη βαση

πρωτα απο ολα ολο αυτο το σκηνικο δεν αρεσει σε εμενα δεν νιωθω εγω καλα

εγω θα κανω δουλειες στο σπιτι θα το εχω περιποιημενω αλλα κ ο καλος μου κανει παρα πολλα για εμενα

απο εκει κ περα αν θελει να βρει αλλη δεν θα την βρει γιατι δεν του δινω κ παρα πολυ σημασια αλλα γιατι παει να πει οτι δεν τον γεμιζει η σχεση μας

Ρε συ Καντινού , ας έρθει όποτε θέλει και ας δει το σπίτι όπως είναι...

Αυτά μπόρεσες , αυτά έκανες.....Δύο παιδιά αναθρέφεις.....

Το θέμα που άνοιξε η Χρύσα, πονεμενο από αποψης οτι και εγω δεν βρίσκω χρόνο για να ασχοληθώ με εμένα όπως παλια και έχω παραμελίσει λιγάκι ( πολύ ?) και τον άντρα μου....

Όμως είμαι αιωνίως κουρασμένη και νυσταγμένη,οι αντοχες πιάσαν πάτο....

Ας μην μοιρολατρώ κάπου κάνω λάθος , κάπου είμαι υπερβολική με τις δουλειες και πρέπει να ιεραρχίσω τις προταιρεότητες μου,να οργανωθώ....

Με εχει παρασύρει η καθημερινότητα και δεν σκέφτομαι καθαρα....

Είναι πολλα αλλα δεν μπορούν να αλλαξουν χωρίς κάποιος να συνυσφέρει μαζί μας.....και όσες έχουμε βοήθεια , είμαστε τυχερές αλλα πάλι δεν προλαβαίνουμε!

Ρε Χρυσα!! Τι ειναι αυτα που σου λεει???Και εσυ γιατι την ακους???Αυτα τα λεγανε παλια γιατι και παλι για την απιστια του αντρα εφταιγαν κλασσικα οπως και για ολα τ αλλα οι γυναικες τους.

Αν ο αντρας το χει μεσα του οτι και να του κανεις θα το φας το κερατο.

Θεωρω οτι σημερα καμια νεα κοπελα δεν μενει τελειως απεριποιητη, αν το κανει σημαινει οτι υπαρχει σοβαρος λογος.Αυτος δεν ειναι λογος να ξενοκοιταξει ο συζυγος.

xntou έγραψε:

Ρε Χρυσα!! Τι ειναι αυτα που σου λεει???Και εσυ γιατι την ακους???Αυτα τα λεγανε παλια γιατι και παλι για την απιστια του αντρα εφταιγαν κλασσικα οπως και για ολα τ αλλα οι γυναικες τους.

Αν ο αντρας το χει μεσα του οτι και να του κανεις θα το φας το κερατο.

Θεωρω οτι σημερα καμια νεα κοπελα δεν μενει τελειως απεριποιητη, αν το κανει σημαινει οτι υπαρχει σοβαρος λογος.Αυτος δεν ειναι λογος να ξενοκοιταξει ο συζυγος.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Βρε κορίτσια, οι άντρες μας είναι πάντα στην τρίχα και πρέπει και εμεις να είμαστε το ίδιο; Προσωπικά ο δικός μου και αξύριστος θα μείνει, αν δεν έχει να πάει στη δουλειά και με τις φόρμες θα κάθεται μέσα στο σπίτι. Εγώ γιατί να είμαι καλοντυμένη, καλοχτενισμένη και μακιγιαρισμένη;

Δεν μας αγαπάνε γι'αυτό που δείχνουμε, αλλά γι'αυτό που είμαστε! Δηλαδή, αν κάποιος αρρωστήσει και έχει τα χάλια του δεν τον αγαπάμε;

δυστυχως πρεπει να εισια στην τριχα για να μην κοιταξει καμμια αλλη που θα ειναι στην τριχα...και μη μου πειτε γ αγαπες και πρασινα αλογα ,καλη η αγαπη μα πρεπει να προσπαθουμε παντα για την σχεση και να μην αφηνομαστε....οι αντρες δε οταν παντρευονται γινονται χειροτεροι κ απο τις γυναικες,αυτοι αφηνονται πιο πολυ γτ νομιζουν οτι εδεσαν το γαιδαρο τους,θελει πολυ προσπαθεια η σχεση διοτι κατανταει ρουτινα μετα απο καποιο καιρο...

επισης πιστευω οτι αμα ειναι να σου την κανει θα την κανει και η ζιζελ να εισαι...ασχετο ..καλα Σεσιλια φοβερος ο ξαδερφος!!!!!!!παρατησε τη μια οικογενεια,εκανε αλλη ,παει να παρατησει κ αυτην ?

όλα αυτά φιλτραρισετα και κράτα την ουσία .

να μην ασχολείται κάποια μόνο με τις δουλείες και να νιώθει άνετα στο σπίτι ότι και να σπάσει ,χύσει κάτι δεν θα κάνουμε σαν υστερικές ναι .

ότι θα πατήσει με το παπούτσι λίγο και δεν θα μας ακούσει σαν την μάνα του στα παιδικά του χρόνια ναι .

το να μας βλέπει λουσμένες πλυμένες και ντυμένες έστω με ένα κολάν και μια μπλούζα ναι .

το να γυρίζει σπίτι και να μην τον παίρνουμε από τα μούτρα με τα χίλια προβλήματα που σκεφτόμαστε κάθε μέρα ναι

να περιμένουμε να φάει μια μπουκιά και μετά να αρχίσουμε τις δουλείες να του λέμε ναι .

όλα αυτά τα λέω για να τα ακούσω και εγώ μίας και σήμερα γύρισε από ταξίδι ...μακάρι να τα κρατήσω και να μην τσακωθούμε από την πρώτη μέρα

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ?? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ? ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΓΙΟ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΙΓΟ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟ, ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΜΟΥ Η ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ????? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ! ;)

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ?? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ? ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΓΙΟ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΙΓΟ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟ, ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΜΟΥ Η ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ????? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ! ;)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου :cheer:

ΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΕ ΤΟ ΦΡΥΔΙ ΚΑΑΝΓΕΛΟ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ....ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΣΑ ΓΙΝΕΙ?ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ?Ε ΟΧΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ...ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΧ ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΟΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΜΥΡΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΞΗΣ...ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ...ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ..ΠΧ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΝΕΥΡΑ ΜΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΤΛ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟ 12ΠΟΝΤΟ...ΤΙ ΝΑΠΩ?

Θα συμφωνυσω με ολες!!!

Εμενα η αρχη μου ηταν οτι δυο ανθρωποι ειναι αμζι γιατι τ οθελουν. Σεκαμια απο τις σχεσεις μου δενκρατησα καποιον με το ζωρη. θες να φυγεις κυριε στο καλο και να μας γραφεις- εσυ χανεις. Το ιδιο εχω πει και στοναντρα μου.

Τωρ με το μωρο σηγα μην κατσω να σκασω, κανω τα απαραιτητα για να ειναι υο σπιτι ευπρεπες και φιλικο μρος το μωρο- ουτε την κουζινα λουτροκοπαναω οπως παλια, ουτε ανα τριμηνω κατευαζω κουρτινες. Αλλα πως να το κανουμε τα σεξιρουχα δε με βολευουν...δεν μπορω και με την πιτζαμα των 100 ευρω να ολενω το μπανιο με χλωρινι. Απλα δεν γινεται. Χιλια κομματια να γινω δεν προλβαινω , το φριδυ τοξο και η αποτριχωση μπραζιλιαν ανικουν στο ( προσφατο) παρελθον. Τι νακανω αμα δεν εχω ορεξη για τρελιτσες.που να εω αντι να κανω μια ωρα ακροβατικα δεν κοιμαμαι καλυτερα- σορρυ θεια το ξερω οτι θα με βρησεις αλλα ΟΚ,

Αο την αλλη εχωπαρατηρησει- εχω μια τετοια "κουκλα" στη δουλεια- οτι οσες γινεκαις σκεφτονται μονο την παρτι τους περνανε ζωη και κοτα. Την βλεπω αυτην και δεν ειναι καν ωραια. τα νυχια ναι μεν ψευτικα, μακρια κοκκινα και πολυ ωραια...αλλα απο κατω σηγουρα εχει κατασκινωσει ο βρομιαρουλης χιχιχι. Τηνβλεπω αυτην χ....ε μετα συγγχωρισεως τιποτα δεν κανει, με τα ιδια ρουχα ερχετε στο γραφειο αλλα ολο με σακουλες απο εσωρουχαδικα μου ειναι, ολο συνταγες για περιεργα φαγητα ψαχνει, παιρνει γυναικα 2 φορες την ευδομαδα...και ολο διαφορετικοι αντρες την περνουν τηλεφωνο...και ουτε που σκεφτηκε να φταξει οικογγενεια κλπ. Και φυσικα δεν χανει καμια μερα αδεια.

Μια χαρα την βλεπω αυτην, ζωη και κοτα περναει...μηπως εχω χασει επεισοδεια...μηπως τη σημερων ημεραν αμα σκεφτεσαι μονο το εαυτο σου και την καλοπεραση σου περνας οντος καλυτερα...

Τι εχει τελος παντων αυτη και κολλανε ολοι τους πανω της σαν βδελες και εμεις τα νοικοκυροκοριτσα πρεπει να κλονοποιηθουμε για να τα προλαβουμε...

Σταβροπινγκουηνε ασε ο ξεδελφοα...αλανιαρης ....ασχετο με την γερμανιδα δενειναι παντρεμενοι...και πανε για το δευτερο...ηθελα να ξερα στην γερμανια προφυλακτικα δεν πουλανε

Επίσης η Κατίνα ενώ ηταν παντρεμένη με τον

ένα ζάνπλουτο Καραμάμο τον οποίο με δόλο

χώρισε απο τη γυναίκα του, π....όταν και με τον

αδελφό του, απο τον οποίο έμεινε και έγκυος.

Συμπέρασμα: κρατούσε τους άντρες με το μ...

της και μόνο!

Συγνώμη που τα λέω τόσο ωμά.

Α κοριτσια συγγνωμη δεν ξερω για σας

αλλλα εγω την τουαλετα την καθαριζω με ζαρτιερες

και γοβες!Ειμαι ετοιμοπολεμηηηηηηη

Μπελλα μου αρσεις!!!!! Και ηταν και πανασχιμη!!!

Τι να πεις...η θεια καηκε στον χυλο φυσαει και στο γιαουρτι!!!

Ναι και εγω ετσι λεω...να κανω φασηνα με το διαφανω νεγκλιζε...να παιρνει ματι και ο γειτονας απεναντι...και απο κατω...τι στο διαολο τα μπαλκονια ντιμενη θα τα πλυνω!!!

Ενταξυ βρε παιδιαειπαμε...ναι να ειματε καθαρες και ευπρεπισμενες...δε νομιζω να κυκλοφορουμε μεσα στηνμπιχλα..αν και με τα μωρα μας ειναι θαυμα να προλαβαινουμε να κανουμε και κανενα μπανιο...αλλα ελεως. Αν δηλαδη εγω τα κανω ολα αυτα για να κρατησω τον αντρα μου...αυτον τι θα κανει ...θα απλώνει την αριδα του. Ασε που αυτη η καραπ...αρα η κατιαν εκτος απο θεογκομενους ειχα και παμπλουτους αντρες, την επερνε να τα κανει...εγω γιατι...για 1000 το μηνα θα ξεσκιζομαι μετα συγχωρησεως.

Ασε δε θα παρω!!!

Cesilia έγραψε:

Μπελλα μου αρσεις!!!!! Και ηταν και πανασχιμη!!!

Τι να πεις...η θεια καηκε στον χυλο φυσαει και στο γιαουρτι!!!

Ναι και εγω ετσι λεω...να κανω φασηνα με το διαφανω νεγκλιζε...να παιρνει ματι και ο γειτονας απεναντι...και απο κατω...τι στο διαολο τα μπαλκονια ντιμενη θα τα πλυνω!!!

Ενταξυ βρε παιδιαειπαμε...ναι να ειματε καθαρες και ευπρεπισμενες...δε νομιζω να κυκλοφορουμε μεσα στηνμπιχλα..αν και με τα μωρα μας ειναι θαυμα να προλαβαινουμε να κανουμε και κανενα μπανιο...αλλα ελεως. Αν δηλαδη εγω τα κανω ολα αυτα για να κρατησω τον αντρα μου...αυτον τι θα κανει ...θα απλώνει την αριδα του. Ασε που αυτη η καραπ...αρα η κατιαν εκτος απο θεογκομενους ειχα και παμπλουτους αντρες, την επερνε να τα κανει...εγω γιατι...για 1000 το μηνα θα ξεσκιζομαι μετα συγχωρησεως.

Ασε δε θα παρω!!!

Μην παρεις γλυκια μου, ουτε εγω θα παρω!

Ας το καλο! :laugh:

Αυτη η θειτσα για να τα λεει μηπως εχει καει η γουνα της και τα λεει για να τα ακουει και η ιδια?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...