Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πολυ ενδιαφερον βιντεο! Βεβαια δεν ακουσα κατι καινουριο καθότι και εγω τα ιδια πιστευω οσο κι αν σας φαίνεται περιεργο. Απλα αν ειχα καποιες αμφιβολιες τωρα δεν υπαρχουν ουτε αυτες!

Πολλα πεφτουν μαζι! Το 2012, ενας κομητης που θα χτυπησει τη γη, ενας ιος που μετα απο τοσα χρονια κατακλύζει ολο τον κοσμο με εσκεμμένη διασπορά, η οικονομικη κριση κτλ. Ο Θεος μαζι μας!

Δημοσίευση

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΓΡΙΠΗ...........ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ............

Δημοσίευση

DEN 8A ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ Κ...ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!! ΜΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!11

Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ , ΚΑ8ΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣ8ΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ 8Α ΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Μ Α Κ Ρ Υ Α Α Α Α Α

Δημοσίευση

Τίποτε καινούργιο δε μαθαίνει κανείς, παρακολουθώντας το συγκεκριμένο βίντεο!!!!!!

Όλα γίνονται για τα χρήματα!!!!! Αυτό είναι πλέον γνωστό τοις πάση!!!!!!

Εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά να εμβολιαστώ, με ρίσκο να θέσω τη ζωή μου σε κίνδυνο, για να γίνω πειραματόζωο στα ανεξέλεγκτα σχέδια τους!!!!!!

Γιατί δεν το κάνουνε οι Γιατροί?????

Γιατί δεν το κάνουνε οι Πολιτικοί?????

Γιατί μία φίλη μας, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αν και της το συνέστησε ο Γυναικολόγος της, αρνείται πεισματικά να το κάνει????? Ποιός της εγγυάται πως το μωράκι της δεν θα πάθει τίποτε???? Όχι απαραιτήτως τώρα….. σε 5-10-15 χρόνια…… Ή πως δεν θα πάθει τίποτε και η ίδια…… το υπογράφει κανείς???????

Ξέρετε τι έμαθα τις προάλλες?????

Πώς πίσω από όλα αυτά…… την κινδυνολογία….. το μπούρου-μπούρου….. την πλύση εγκεφάλου για να μας πείσουνε να κάνουμε το εμβόλιο…… ποιος κρύβεται…… ξέρετε?????

Το μεγαλύτερο καθήκι του πλανήτη……

Καλά το καταλάβατε…… ο Μπους!!!!!!!

Που να καεί στην κόλαση……. ο άχρηστος!!!!!!!

Που θέλει να μας ξεπαστρέψει όλους!!!!!

Βρε ουστ……. στον Καιάδα όλοι τους!!!!!!!

Δημοσίευση

Ανατρίχιασα!!!Δυστυχώς οι εποχές μας είναι περίεργες...Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια βγάζουν ταινίες με ιούς και καταστροφές...Μας προετοιμάζουν για τα σχέδια τους!Εγώ σκάφτηκα και το άλλο...βλέπω τους υπουργούς να εμβολιάζονται και λέω καλά σιγά μην κάνουν το εμβόλιο...Μας κοροιδεύουν οι μασσόνοι που καθορίζουν το ποιός θα ζήσει και ποιός θα παιθάνει...Τόσα χρόνια γιατί δεν έχει βρeθεί το φάρμακο κατά του καρκίνου και του Aids ε ; Τώρα έξαφνα βρέθηκε το εμβόλιο του ιου...

Δημοσίευση

felicity έγραψε:

Ανατρίχιασα!!!Δυστυχώς οι εποχές μας είναι περίεργες...Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια βγάζουν ταινίες με ιούς και καταστροφές...Μας προετοιμάζουν για τα σχέδια τους!Εγώ σκάφτηκα και το άλλο...βλέπω τους υπουργούς να εμβολιάζονται και λέω καλά σιγά μην κάνουν το εμβόλιο...Μας κοροιδεύουν οι μασσόνοι που καθορίζουν το ποιός θα ζήσει και ποιός θα παιθάνει...Τόσα χρόνια γιατί δεν έχει βρeθεί το φάρμακο κατά του καρκίνου και του Aids ε ; Τώρα έξαφνα βρέθηκε το εμβόλιο του ιου...

Έτσι ακριβώς..... θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου κοπελιά μου......

Τώρα ξαφνικά...... μέσα σε ελάχιστους μήνες.....

Χωρίς δοκιμές.....

Χωρίς να μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μας πει ακριβώς τις παρενέργειες......

"Βγαίνει" το εμβόλιο στην αγορά????????

Για να "τα κονομήσουνε" οι Φαρμακευτικές??????

Για να πιαστούμε "κορόιδα τους"???????????

ΟΧΙ!!!!!!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Κι αν τυχόν..... μας χτυπήσει η Νέα Γρίπη (φτου-φτου μακριά!!!!!!) θα "χαπακωθούμε" με τις αντιβιώσεις μας...... θα κλειστούμε για μερικές μέρες στο σπίτι...... και θα το ξεπεράσουμε!!!!!!!

Δημοσίευση

συμφωνω απολυτα κ γω μαζι σας κοριτσια!

εχουμε φτασει στο σημειο ο ενας να θελει να ''φαει'' τον αλλον...

δεν ειμαστε πια ανθρωποι..ειμαστε πειραματοζωα.... :unsure:

κ φυσικα πιστευω εχει βρεθει κ το εμβολιο του καρκινου κ το εμβολιο του AIDS,αλλα κ παλι πρωτευοντα ρολο παιζουν τα μεγαλα συμφεροντα.... :(

πως θα μειωθει ο πληθυσμος αν ολοι οι ανθρωποι που πασχουν απο καρκινο κανουν εμβολιο??πως θα γεμιζουν τα νοσοκομειο....πως θα πληρωνουν φαρμακια κ εξετασεις οι καρκινοπαθεις...πως θα γεμιζουν οι τσεπες των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ... :unsure::unsure::unsure:

ελεος δηλαδη.....αλλα ολα αυτα θα τα πληρωσουν καποια στιγμη...

το ευχομαι! :dry:

ειναι τοσο μα τοσο αδικο κ ενοχλητικο να βλεπεις τον ανθρωπο σου α πεθαινει απο την ανιατη ασθενεια κ καποιο να εχουν το φαρμακο κ απλα να το...κοιτανε.... :(

παντου μια λεξη επικρατει ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ..........

αλλα αυτα δεν μετρανε πουθενα κ σε τιποτα οταν ερθουν αντιμετωποι με το θεο....!

ολοι ενα μετρο γη θα παρουμε κ ολοι την θεση που μας αξιζει εκει που θα παμε....τα λεφτα εκει δεν εξαγοραζουν τιποτα....

πλουσιου στην τσεπη κ φτωχοι στην καρδια κ την ψυχη...πραγματικα για λυπηση.....

Δημοσίευση

felicity έγραψε:

ενα καρμα απο μενα για την πολυ σωστη σκεψη σου!!

Δημοσίευση

δεν ειμαστε πια ανθρωποι..ειμαστε πειραματοζωα....

κ φυσικα πιστευω εχει βρεθει κ το εμβολιο του καρκινου κ το εμβολιο του AIDS,αλλα κ παλι πρωτευοντα ρολο παιζουν τα μεγαλα συμφεροντα....

πως θα μειωθει ο πληθυσμος αν ολοι οι ανθρωποι που πασχουν απο καρκινο κανουν εμβολιο??πως θα γεμιζουν τα νοσοκομειο....πως θα πληρωνουν φαρμακια κ εξετασεις οι καρκινοπαθεις...πως θα γεμιζουν οι τσεπες των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ...

το ευχομαι!

ειναι τοσο μα τοσο αδικο κ ενοχλητικο να βλεπεις τον ανθρωπο σου α πεθαινει απο την ανιατη ασθενεια κ καποιο να εχουν το φαρμακο κ απλα να το...κοιτανε....

αλλα αυτα δεν μετρανε πουθενα κ σε τιποτα οταν ερθουν αντιμετωποι με το θεο....!

ολοι ενα μετρο γη θα παρουμε κ ολοι την θεση που μας αξιζει εκει που θα παμε....τα λεφτα εκει δεν εξαγοραζουν τιποτα....

πλουσιου στην τσεπη κ φτωχοι στην καρδια κ την ψυχη...πραγματικα για λυπηση

συμφωνω μαζι σου για ολα αυτα που ειπες.ελα να το πεις εσυ ακομα μια φορα και εγω και η αλλη και ο αλος να γυνουμε ενα στωμα μιαφωνη και μια γδωθια μηπως τους βαλουμε εστω και λιγο μυαλο στο αδιο τους το καιφαλη που να σου πω την αλειθια θα το φανε οχι απο εμας αλλα απο ενα που πυστευη στο δικιο τον θεο,που αμα ερθη να τους αντημετοπηση δεν θα μπορεσουν να το κοιταξουν στα ματια.μας βλεπει και θα μηλειση οταν ερθη η ωρα

Δημοσίευση

δεν ειμαστε πια ανθρωποι..ειμαστε πειραματοζωα....

κ φυσικα πιστευω εχει βρεθει κ το εμβολιο του καρκινου κ το εμβολιο του AIDS,αλλα κ παλι πρωτευοντα ρολο παιζουν τα μεγαλα συμφεροντα....

πως θα μειωθει ο πληθυσμος αν ολοι οι ανθρωποι που πασχουν απο καρκινο κανουν εμβολιο??πως θα γεμιζουν τα νοσοκομειο....πως θα πληρωνουν φαρμακια κ εξετασεις οι καρκινοπαθεις...πως θα γεμιζουν οι τσεπες των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ...

το ευχομαι!

ειναι τοσο μα τοσο αδικο κ ενοχλητικο να βλεπεις τον ανθρωπο σου α πεθαινει απο την ανιατη ασθενεια κ καποιο να εχουν το φαρμακο κ απλα να το...κοιτανε....

πλουσιου στην τσεπη κ φτωχοι στην καρδια κ την ψυχη...πραγματικα για λυπηση

συμφωνω μαζι σου για ολα αυτα που ειπες.ελα να το πεις εσυ ακομα μια φορα και εγω και η αλλη και ο αλος να γυνουμε ενα στωμα μιαφωνη και μια γδωθια μηπως τους βαλουμε εστω και λιγο μυαλο στο αδιο τους το καιφαλη που να σου πω την αλειθια θα το φανε οχι απο εμας αλλα απο ενα που πυστευη στο δικιο τον θεο,που αμα ερθη να τους αντημετοπηση δεν θα μπορεσουν να το κοιταξουν στα ματια.μας βλεπει και θα μηλειση οταν ερθη η ωρα

Δημοσίευση

felicity έγραψε:

σωστη felicity..δυστυχως εισαι σωστη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...