Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα εμβόλια του θανάτου;

Guest

Recommended Posts

Πολυ ενδιαφερον βιντεο! Βεβαια δεν ακουσα κατι καινουριο καθότι και εγω τα ιδια πιστευω οσο κι αν σας φαίνεται περιεργο. Απλα αν ειχα καποιες αμφιβολιες τωρα δεν υπαρχουν ουτε αυτες!

Πολλα πεφτουν μαζι! Το 2012, ενας κομητης που θα χτυπησει τη γη, ενας ιος που μετα απο τοσα χρονια κατακλύζει ολο τον κοσμο με εσκεμμένη διασπορά, η οικονομικη κριση κτλ. Ο Θεος μαζι μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΓΡΙΠΗ...........ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ............

DEN 8A ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ Κ...ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!! ΜΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!11

Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ , ΚΑ8ΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣ8ΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ 8Α ΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Μ Α Κ Ρ Υ Α Α Α Α Α

Τίποτε καινούργιο δε μαθαίνει κανείς, παρακολουθώντας το συγκεκριμένο βίντεο!!!!!!

Όλα γίνονται για τα χρήματα!!!!! Αυτό είναι πλέον γνωστό τοις πάση!!!!!!

Εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά να εμβολιαστώ, με ρίσκο να θέσω τη ζωή μου σε κίνδυνο, για να γίνω πειραματόζωο στα ανεξέλεγκτα σχέδια τους!!!!!!

Γιατί δεν το κάνουνε οι Γιατροί?????

Γιατί δεν το κάνουνε οι Πολιτικοί?????

Γιατί μία φίλη μας, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αν και της το συνέστησε ο Γυναικολόγος της, αρνείται πεισματικά να το κάνει????? Ποιός της εγγυάται πως το μωράκι της δεν θα πάθει τίποτε???? Όχι απαραιτήτως τώρα….. σε 5-10-15 χρόνια…… Ή πως δεν θα πάθει τίποτε και η ίδια…… το υπογράφει κανείς???????

Ξέρετε τι έμαθα τις προάλλες?????

Πώς πίσω από όλα αυτά…… την κινδυνολογία….. το μπούρου-μπούρου….. την πλύση εγκεφάλου για να μας πείσουνε να κάνουμε το εμβόλιο…… ποιος κρύβεται…… ξέρετε?????

Το μεγαλύτερο καθήκι του πλανήτη……

Καλά το καταλάβατε…… ο Μπους!!!!!!!

Που να καεί στην κόλαση……. ο άχρηστος!!!!!!!

Που θέλει να μας ξεπαστρέψει όλους!!!!!

Βρε ουστ……. στον Καιάδα όλοι τους!!!!!!!

Ανατρίχιασα!!!Δυστυχώς οι εποχές μας είναι περίεργες...Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια βγάζουν ταινίες με ιούς και καταστροφές...Μας προετοιμάζουν για τα σχέδια τους!Εγώ σκάφτηκα και το άλλο...βλέπω τους υπουργούς να εμβολιάζονται και λέω καλά σιγά μην κάνουν το εμβόλιο...Μας κοροιδεύουν οι μασσόνοι που καθορίζουν το ποιός θα ζήσει και ποιός θα παιθάνει...Τόσα χρόνια γιατί δεν έχει βρeθεί το φάρμακο κατά του καρκίνου και του Aids ε ; Τώρα έξαφνα βρέθηκε το εμβόλιο του ιου...

felicity έγραψε:

Ανατρίχιασα!!!Δυστυχώς οι εποχές μας είναι περίεργες...Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια βγάζουν ταινίες με ιούς και καταστροφές...Μας προετοιμάζουν για τα σχέδια τους!Εγώ σκάφτηκα και το άλλο...βλέπω τους υπουργούς να εμβολιάζονται και λέω καλά σιγά μην κάνουν το εμβόλιο...Μας κοροιδεύουν οι μασσόνοι που καθορίζουν το ποιός θα ζήσει και ποιός θα παιθάνει...Τόσα χρόνια γιατί δεν έχει βρeθεί το φάρμακο κατά του καρκίνου και του Aids ε ; Τώρα έξαφνα βρέθηκε το εμβόλιο του ιου...

Έτσι ακριβώς..... θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου κοπελιά μου......

Τώρα ξαφνικά...... μέσα σε ελάχιστους μήνες.....

Χωρίς δοκιμές.....

Χωρίς να μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μας πει ακριβώς τις παρενέργειες......

"Βγαίνει" το εμβόλιο στην αγορά????????

Για να "τα κονομήσουνε" οι Φαρμακευτικές??????

Για να πιαστούμε "κορόιδα τους"???????????

ΟΧΙ!!!!!!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Κι αν τυχόν..... μας χτυπήσει η Νέα Γρίπη (φτου-φτου μακριά!!!!!!) θα "χαπακωθούμε" με τις αντιβιώσεις μας...... θα κλειστούμε για μερικές μέρες στο σπίτι...... και θα το ξεπεράσουμε!!!!!!!

συμφωνω απολυτα κ γω μαζι σας κοριτσια!

εχουμε φτασει στο σημειο ο ενας να θελει να ''φαει'' τον αλλον...

δεν ειμαστε πια ανθρωποι..ειμαστε πειραματοζωα.... :unsure:

κ φυσικα πιστευω εχει βρεθει κ το εμβολιο του καρκινου κ το εμβολιο του AIDS,αλλα κ παλι πρωτευοντα ρολο παιζουν τα μεγαλα συμφεροντα.... :(

πως θα μειωθει ο πληθυσμος αν ολοι οι ανθρωποι που πασχουν απο καρκινο κανουν εμβολιο??πως θα γεμιζουν τα νοσοκομειο....πως θα πληρωνουν φαρμακια κ εξετασεις οι καρκινοπαθεις...πως θα γεμιζουν οι τσεπες των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ... :unsure::unsure::unsure:

ελεος δηλαδη.....αλλα ολα αυτα θα τα πληρωσουν καποια στιγμη...

το ευχομαι! :dry:

ειναι τοσο μα τοσο αδικο κ ενοχλητικο να βλεπεις τον ανθρωπο σου α πεθαινει απο την ανιατη ασθενεια κ καποιο να εχουν το φαρμακο κ απλα να το...κοιτανε.... :(

παντου μια λεξη επικρατει ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ..........

αλλα αυτα δεν μετρανε πουθενα κ σε τιποτα οταν ερθουν αντιμετωποι με το θεο....!

ολοι ενα μετρο γη θα παρουμε κ ολοι την θεση που μας αξιζει εκει που θα παμε....τα λεφτα εκει δεν εξαγοραζουν τιποτα....

πλουσιου στην τσεπη κ φτωχοι στην καρδια κ την ψυχη...πραγματικα για λυπηση.....

Για τα εμβόλια και τις πιθανές παρενέργειές τους έχουν γραφτεί πολλά, λίγο να ψάξεις στο internet θα βρείς άπειρα στοιχεία...

http://www.homeopathy.gr/articles_vaccines.html

felicity έγραψε:

ενα καρμα απο μενα για την πολυ σωστη σκεψη σου!!

δεν ειμαστε πια ανθρωποι..ειμαστε πειραματοζωα....

κ φυσικα πιστευω εχει βρεθει κ το εμβολιο του καρκινου κ το εμβολιο του AIDS,αλλα κ παλι πρωτευοντα ρολο παιζουν τα μεγαλα συμφεροντα....

πως θα μειωθει ο πληθυσμος αν ολοι οι ανθρωποι που πασχουν απο καρκινο κανουν εμβολιο??πως θα γεμιζουν τα νοσοκομειο....πως θα πληρωνουν φαρμακια κ εξετασεις οι καρκινοπαθεις...πως θα γεμιζουν οι τσεπες των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ...

το ευχομαι!

ειναι τοσο μα τοσο αδικο κ ενοχλητικο να βλεπεις τον ανθρωπο σου α πεθαινει απο την ανιατη ασθενεια κ καποιο να εχουν το φαρμακο κ απλα να το...κοιτανε....

αλλα αυτα δεν μετρανε πουθενα κ σε τιποτα οταν ερθουν αντιμετωποι με το θεο....!

ολοι ενα μετρο γη θα παρουμε κ ολοι την θεση που μας αξιζει εκει που θα παμε....τα λεφτα εκει δεν εξαγοραζουν τιποτα....

πλουσιου στην τσεπη κ φτωχοι στην καρδια κ την ψυχη...πραγματικα για λυπηση

συμφωνω μαζι σου για ολα αυτα που ειπες.ελα να το πεις εσυ ακομα μια φορα και εγω και η αλλη και ο αλος να γυνουμε ενα στωμα μιαφωνη και μια γδωθια μηπως τους βαλουμε εστω και λιγο μυαλο στο αδιο τους το καιφαλη που να σου πω την αλειθια θα το φανε οχι απο εμας αλλα απο ενα που πυστευη στο δικιο τον θεο,που αμα ερθη να τους αντημετοπηση δεν θα μπορεσουν να το κοιταξουν στα ματια.μας βλεπει και θα μηλειση οταν ερθη η ωρα

δεν ειμαστε πια ανθρωποι..ειμαστε πειραματοζωα....

κ φυσικα πιστευω εχει βρεθει κ το εμβολιο του καρκινου κ το εμβολιο του AIDS,αλλα κ παλι πρωτευοντα ρολο παιζουν τα μεγαλα συμφεροντα....

πως θα μειωθει ο πληθυσμος αν ολοι οι ανθρωποι που πασχουν απο καρκινο κανουν εμβολιο??πως θα γεμιζουν τα νοσοκομειο....πως θα πληρωνουν φαρμακια κ εξετασεις οι καρκινοπαθεις...πως θα γεμιζουν οι τσεπες των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ...

το ευχομαι!

ειναι τοσο μα τοσο αδικο κ ενοχλητικο να βλεπεις τον ανθρωπο σου α πεθαινει απο την ανιατη ασθενεια κ καποιο να εχουν το φαρμακο κ απλα να το...κοιτανε....

πλουσιου στην τσεπη κ φτωχοι στην καρδια κ την ψυχη...πραγματικα για λυπηση

συμφωνω μαζι σου για ολα αυτα που ειπες.ελα να το πεις εσυ ακομα μια φορα και εγω και η αλλη και ο αλος να γυνουμε ενα στωμα μιαφωνη και μια γδωθια μηπως τους βαλουμε εστω και λιγο μυαλο στο αδιο τους το καιφαλη που να σου πω την αλειθια θα το φανε οχι απο εμας αλλα απο ενα που πυστευη στο δικιο τον θεο,που αμα ερθη να τους αντημετοπηση δεν θα μπορεσουν να το κοιταξουν στα ματια.μας βλεπει και θα μηλειση οταν ερθη η ωρα

felicity έγραψε:

σωστη felicity..δυστυχως εισαι σωστη

μα κορίτσια για αυτό προχώρησαν σε πανδημία για να τους δίνεται το δικαίωμα να κυκλοφορήσουν το εμβόλιο χωρίς να γίνονται οι απαραίτητοι ελέγχοι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...