Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...

Recommended Posts

καντινου έγραψε:

Ξερω μια τετοια περιπτωση!

Μια φιλη μου, μεγαλωσε με πατριο, οπου την βιαζε!

Την αφησε εγκυος!

Γεννησε το παιδι του πατριου!

Η μανα για να γλειτωσει το παιδι της απο τους βιασμους του πατριου την εστειλε σε ιδρυμα!

Το βρεφος το μεγαλωσε η μανα της!

Το κοριτσι μεγαλωσε και εφηγε απο το ιδρυμα.

20 χρονια μετα η μανα εψαξε και την βρηκε!

Το κοριτσι εδωσε συγχωρεση αλλα οι πληγες...δεν κλεινουν! :(

Συγγνωμη, αλλά η μάνα που περιγράφεις ¨για να γλιτώσει το παιδί από τους βιασμούς το έστειλε στο ίδρυμα¨;;;;; Και αυτή έμεινε στο σπίτι με το βιαστή του παιδιού της και μεγάλωνε το παιδί αυτού και εγγόνι δικό της;;; Kαι μετά η κόρη της τη συγχώρεσε;;; Και αυτή η μάνα μετά όλα καλά όλα ανθηρά;;;;

ΤΟ μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι μια αηδία και μια τάση για εμετό για τη συγκεκριμένη μάνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από τότε που γέννησα ειδικά, ό,τι έχει να κάνει με κακοποίηση και κακομεταχείριση παιδιών με καταρακώνει και με εξοργίζει παράλληλα.

Το κοριτσάκι αυτό σκέφτομαι που πραγματικά αυτά τα τραύματα που κουβαλαέι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξεπεράσει ποτέ...

Εύχομαι πραγματικά από εδώ και πέρα να το αναλάβει μια σωστή οικογένεια που θα το περιθάλψει και θα του δώσει την αγάπη που του στέρησε η ίδια του η μάνα (που δεν αξίζει να την αποκαλούμε έτσι).

Όσον αφορά τη μάνα και τους εμπλεκόμενους, ένα πράγμα θα σας πώ κορίτσια, γιατί έχω πατέρα αστυνομικό:

Εκτός του ξύλου που έχουν να φάνε απάντες από του αστυνομικούς και πολύ καλα θα τους κάνουν, είναι μερικά εγκληματα που δεν τα συγχωρούν ούτε οι μεγαλύτεροι βαρυποινίτες.

Μαλιστα ένας ισοβίτης που έχει σκοτώσει για θέμα τιμής, θεωρεί προσβλητικό για τον ίδιο να έχει συγκρατούμενο και επίσης ισοβίτη έναν βιαστή μικρού παιδιού. Και όπως καταλαβαίνετε, και ο παπάς και οι υπόλοιποι θα λάβουν εξαιρετική περιποίηση από τους συγκρατούμενους, όχι μόνο "παρα φυση" δηλαδή, αλλά και ...."από τα αυτιά" που λέει ο λόγος θα τους τακτοποιήσουν στη φυλακή και στο τέλος θα "τους αυτοκτονήσουν" κιόλας, όπως και στην περίπτωση Δουρή.

Η δε μάνα, καταλαβαίνετε στις γυναικείες φυλακές τί έχει να καλοπεράσει από τις συγκρατούμενές της που κάποιες από αυτές είναι μανάδες....

Εγώ όμως αναρωτιέμαι πάντα το εξής σε αυτές τις περιπτώσεις : Όλοι αυτοι οι εγκληματίες που κάνουν αυτά σε μικρά παιδάκια, έχουν οικογένεια, κοινωνικό περίγυρο, γυναίκα, παιδιά, και ποτε κανένας δικός τους δεν είχε πάρει ποτέ είδηση;;;; Συνενοχοι σε τετοιου είδους εγκλήματα είναι και οι γύρω γύρω που σίγουρα κάποιοι θα είχαν καταλάβει κάτι (δεν μπορεί ο τραγόπαπας να βίαζε το κοριτσάκι στο προαύλιο της εκκλησίας και να μην είδε ή να άκουσε κανένας τίποτα) και κανένας δεν μιλουσε.

Γενικώς πιστευω οτι καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή για τέτοιου είδους εγκλήματα. Και ειδικά για αυτή τη μάνα...

Καρδούλα μου... :( Τι πέρναγε το κοριτσάκι...Δεν έχω λόγια!!!

Μακάρι να το έχει εδώ,να της δώσω μια μεγάλη αγκαλιά και πολύ αγάπη...

Κλαίω... :(

Δεν έχω λόγια για αυτή την π****** που θέλει να ονομάζεται και μάνα!!!!Δεν υπάρχει τιμωρία!!!!!!! :angry:

Όσο για αυτούς τους ''ανθρώπους''... :angry::angry::angry:

Έχω συγκλονιστεί!Δεν ξέρω πού στο διάλο πάμε!!!

Τόση ανωμαλία;;;

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις λυπάμαι που δεν υπάρχει ο βασανισμός και η θανατική ποινή!!!!! :angry:

Χαίρομαι που τα ονόματα δημοσιεύτηκαν.

Σωτήρης Παπαδόπουλος και Σπύρος Σουχλέρης!!! Παιδόφιλοι και ΒΙΑΣΤΕΣ!!!!!!

Εύχομαι αυτά τα καθάρματα ,και τα χιλιάδες άλλα που βασανίζουν ΤΩΡΑ,την στιγμή που μιλάμε,παιδικές ψυχές ,να έχουν την χειρότερη τιμωρία!!!! :angry::angry::angry: Και φυσικά συμπεριλαμβάνω όλες τις ''μάνες'',τους ''πατέρες'',τους ''εκπροσώπυς του Θεού''(μάλλον κάποιου άλλου,διαφορετικό απο τον δικό μου!!!)

Μακάρι να μπορούσα να απαλύνω έστω και λίγο απο τον παιδικό πόνο... :(

ax ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΥΠΗΡΞΑ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ , ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΙΝΕ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ?

ΜΑΝΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ?

ΜΑΝΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ??

ΤΙ ΜΑ ΠΡΩΤΟ8ΥΜΗΘΩ , ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ...

τώρα το είδα,ΦΡΙΚΗ, ΑΙΣΧΟΣ να καταδικαστούν ισόβια αυτοί οι άνθρωποι αν θέλουν να λέγονατι άνθρωποι και να μην βγουν απο εκεί μέσα μέχρι να πεθάνουν!σε τέτοια θέματα πρέπει επιτέλους η δικαιοσύνη να είναι πολύ αυστηρή και απόλυτη!ας αλλάξουν επιτέλους οι νόμοι σε αυτό το θέμα.Και αυτή η μάνα τι να πώ;;;μετά γεννάνε παιδιά και θέλουν να λέγονται μανάδες...ωραία'μάνα'!! :pinch:

τι να πώ;;;; έβαλα τα κλάματα φρίκη..........

τα τέρατα της φύσης είνα αυτά , θα πάθουν ότι τους αξίζει εκεί που θα πάνε είμαι σίγουρη

να τους κρεμασουνε...μονο αυτο τους αξιζει κρεμασμα!!!καταστρεψανε μια ζωη μια ψυχη που το μονο που επρεπε να ξερει ηταν το παιχνιδι..

μανα αυτη η γυναικα δεν πρεπει κανεις να την αποκαλει ετσι..

αλλες γυναικες παιδευονται μια ζωη για ενα παιδι και αυτη??εγω μονο που το σκεφτομαι σε αλλο παιδακι τρελενομαι οχι να συμβει στο σπλαχνο μου!

ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!

Αυτό που πρωτίστως σκέπτομαι εγώ όταν ακούω τέτοιες τραγικές ιστορίες (διότι δυστυχώς κι εγώ λόγω της δουλειάς μου έχω δει πάρα πολλά θλιβερά περιστατικά)είναι τί θα γίνει με τις τραυματισμένες ψυχούλες. Ποιός θα αναλάβει να τις προστατέψει ποιός θα τις γιατρέψει... όσο μπορούν βέβαια να κλείσουν τέτοιες βαθιές πληγές. Γιατί δυστυχώς, η Πολιτεία μας δεν έχει φροντίσει όσο θα έπρεπε γιαυτά τα παιδάκια που είχαν την ατυχία να βρεθούν στα χέρια ανίκανων να τ' αγαπήσουν γονιών που αντί να τ' αγκαλιάσουν και να τα προστατέψουν τα πλήγωσαν, χαράκωσαν την ψυχούλα τους με τραύματα που δεν επουλώνονται.

Η μητέρα θα τιμωρηθεί το δίχως άλλο... το ίδιο και οι αδίστακτοι παιδεραστές αλλά μας αρκεί αυτό;

Γιατί ίσως- (ΙΣΩΣ επαναλαμβάνω και το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ) να προκύψει από κάποια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ότι η μητέρα ήταν ψυχοπαθής ή εξαρτημένη από ουσίες (όπως δυστυχώς πολύ συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις)... Οι άλλοι όμως; Όσοι έβλεπαν και σιωπούσαν; όσοι σήκωναν αδιάφορα τους ώμους για να μην μπλέξουν; Οι γείτονες; Οι συγγενείς; Και βέβαια όσοι ελαφρά τη καρδία έσπευδαν να ικανοποίησουν τις ανώμαλες ορέξεις τους επάνω σε ένα παιδάκι, καλυπτόμενοι πίσω από την εγκληματική βούληση της "μάνας";

Εύχομαι πρώτα και πάνω απ' όλα αυτό το κοριτσάκι να γνωρίσει επιτέλους την αγάπη που στερήθηκε στα χέρια μιας σωστής οικογένειας που θα το αγκαλιάσει και θα του δώσει τη θαλπωρή και την προστασία που πρέπει να έχουν όλα τα παιδάκια. Γιατί πέρα από την τιμωρία των ενόχων, προέχει η σωτηρία των αθώων κι ανυπεράσπιστων θυμάτων τους. Και σ' αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι....

vivianka έγραψε:

Οι άλλοι όμως; Όσοι έβλεπαν και σιωπούσαν; όσοι σήκωναν αδιάφορα τους ώμους για να μην μπλέξουν; Οι γείτονες; Οι συγγενείς; Και βέβαια όσοι ελαφρά τη καρδία έσπευδαν να ικανοποίησουν τις ανώμαλες ορέξεις τους επάνω σε ένα παιδάκι, καλυπτόμενοι πίσω από την εγκληματική βούληση της "μάνας";

Εύχομαι πρώτα και πάνω απ' όλα αυτό το κοριτσάκι να γνωρίσει επιτέλους την αγάπη που στερήθηκε στα χέρια μιας σωστής οικογένειας που θα το αγκαλιάσει και θα του δώσει τη θαλπωρή και την προστασία που πρέπει να έχουν όλα τα παιδάκια. Γιατί πέρα από την τιμωρία των ενόχων, προέχει η σωτηρία των αθώων κι ανυπεράσπιστων θυμάτων τους. Και σ' αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι....

;);)

Ifigeneia έγραψε:

Όχι katrina, όχι θανατική ποινή. Παρά φύσιν βιασμός στη φυλακή ολονών από ισοβίτες νταγλαράδες... :angry:

Ε άι σιχτίρ πια!!!

`

Auto skeftomai kai go kai merika alla pou de mporoun na dimosieutoun kai pragmatika stenaxoriemai pou de mporo na skefto pio diestramena pragmata na upostoun.

Kai stenaxoriemai perissotero pou se 8 me 10 xronia to polu tha einai pali stin piatsa ta miasmata!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...