Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...

Recommended Posts

κοριτσια μολις το βρηκα σε μια ομαδα στο facebook κ συγκλονιστικα...ελεος δηλαδη...αθωες ψυχουλες στα χερια ανευθυνων....μακαρι να υπαρχει θεια δικη...αφου εμεις οι ανθρωποι κ αυτη η κοινωνια που ζουμε δεν καταδικαζει τετοιες αμαρτιες... :(

:unsure::unsure::(

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_ ... c_ID=24699

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

:(:(:(:(:(:(:(

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Τα λόγια περιττά...

Είναι από τις περιπτώσεις που αναρωτιέμαι γιατί;;;

Ακόμη και ο θάνατος προτιμότερος από το αργό και κατά εξακολούθηση βασανιστήριο της αθώας ψυχής!

Τερατουργήματα!!!!!!!Θανατική ποινή!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ. Για μενα αυτα τα ζωα, γιατι ανθρωπους δεν μπορουμε να τους πουμε.επρεπε να τους στησουν στην ομονοια και να τους περασουν οσοι περισσοτερη μπορουν και μετα θανατικη ποινη. Οσο για τον παππα τι να πω αυτοι εχουν χαλασει την θρησκεια μας. :angry::angry:

λυπαμαι πολυ βρε κοριτσια γιατι αλλες μαμαδες προσπαθουν να κανουν ενα παιδακι και αλλες που δεν μπορουν ουτε να υοθετισουν και αυτες,,,,,,,,,,,,τι να πω εχω σοκαριστη απο εκεινη την ωρα που το διαβασα... :(:(:(

ελπιζω τωρα το κοριτσακι να ζει σε μια οικογενεια που να της εχουν προσφερη αγαπη και τρυφεροτητα................ :blush:

Ναι Αθηνά, είναι κάτι μη αναστρέψιμο! :(

Όχι katrina, όχι θανατική ποινή. Παρά φύσιν βιασμός στη φυλακή ολονών από ισοβίτες νταγλαράδες... :angry:

Ε άι σιχτίρ πια!!!

Ifigeneia έγραψε:

Ναι Αθηνά, είναι κάτι μη αναστρέψιμο! :(

Όχι katrina, όχι θανατική ποινή. Παρά φύσιν βιασμός στη φυλακή ολονών από ισοβίτες νταγλαράδες... :angry:

Ε άι σιχτίρ πια!!!

:ohmy: και εγώ συμφωνώ. δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. και ότι ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να προστατέψει αυτό το πλασματάκι, η μητέρα της (που ο θεός να την κάνει) ήταν ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου εφιάλτη της κοπέλας. δυστυχώς είναι όντως μη αναστρέψιμο όλο αυτό, η ηλικία της ήταν τόσο μικρή όταν ξεκίνησε όλο αυτό που λυπάμαι πραγματικά που το λέω αλλά θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή της :unsure::(:(:(

Ιφιγένεια συμφωνώ και εγώ μαζί σου, αν και πάλι δεν θα καταλάβουν το πόσο μεγάλο κακό προκάλεσαν σε αυτή τη ζωούλα... :(

ποια μανα...ποιο αρρωστο μυαλο θα μπορουσε να το σκευτει και να το κανει αυτο.............για μενα ακομη και ο θανατος ειναι λιγο μπροστα σε ολα οσα εκαναν σε αυτο το παιδι γιατι εκεινοι ναι μπορει να πεθανουν,εκεινο ομως θα ειναι νεκρο και θα κυκλοφορει στους δρομους.

ποιος θα μπορεσει να αναστησει την ψυχουλα του???

Ψυχή διαβόλου έχει προφανώς αυτή η ....... μάνα...... βέβαια..... δεν την λες μάνα..... μία τόόόόόόόσο ιερή λέξη!!!!!!

Ντροπή της!!!!! Αίσχος!!!!!! Ακατανόμαστη!!!!! Στην κόλαση να πάει...... η μαλ........!!!!!!

Όσο για το κοριτσάκι....... τι να πω...... δεν έχω λόγια...... ποιός θα γιατρέψει την ψυχούλα της?????? Μια ζωή θα τα έχει αποτυπωμένα μέσα της....... πώς θα ζήσει αυτό το πλάσμα????? Που θα φοβάται και τη σκιά της????? Που θα φοβάται να αγαπήσει????? Να αγαπηθεί????? Πώς να ευχαριστηθεί τη ζωή της...... η ψυχούλα μου?????

Ξερω μια τετοια περιπτωση!

Μια φιλη μου, μεγαλωσε με πατριο, οπου την βιαζε!

Την αφησε εγκυος!

Γεννησε το παιδι του πατριου!

Η μανα για να γλειτωσει το παιδι της απο τους βιασμους του πατριου την εστειλε σε ιδρυμα!

Το βρεφος το μεγαλωσε η μανα της!

Το κοριτσι μεγαλωσε και εφηγε απο το ιδρυμα.

20 χρονια μετα η μανα εψαξε και την βρηκε!

Το κοριτσι εδωσε συγχωρεση αλλα οι πληγες...δεν κλεινουν! :(

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.....

δ εχω λογια ΜΟΝΟ ΘΥΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ ΑΥΤΗ Δ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΝΑΙ Ο Σ@@@ΝΑΣ

ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ

ειναι δυνατων τετοια ανθρωποι να κανουν παιδια??????

ΕΙΝΑΙ??????????

Εγινα κομματια πρωι πρωι...ελλεος ελλεος....γιατι να τη γλιτωνουν τετοιοι ανθρωποι...ΠΡΕΠΕΙ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!!! :angry::angry:

ανατριχιασα!!!

Μια ψυχη ....χωρις αγαπη μια ψυχη γεματη πονο...

τα ματια μου γεμισαν δακρυα...ευχομαι καπου να γαληνεψει η ψυχουλα της και να βρει τη χαρα που στερηθηκε...ψυχη μου!!

Πως...μα πως ειναι δυνατον??? :angry:

Αίσχος έλεος !!!!!ότι και να τους κάνουν λίγο θα είναι!!!!Αυτή η ψυχούλα τι φταίει ε;;; μου λέτε;;;τι ζώα υπάρχουν σε αυτόν τν κόσμο Θεέ μου!!!!!!αυτά ακούμε κ λέμε σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας!!!!και ξανά έλεος!!!!

http://www.ant1online.gr/World/Australa ... 8e73f.aspx

http://www.megatv.com/articles.asp?cati ... id=5213753

δεν μου αρκουν τα ισοβια φυλακιση σε τετοια ατομα

θελω πισω τις ψυχες και τις ζωες των παιδιων που σκοτωσαν και βασανισαν με τετοιο απεχθες τροπο

αλλα δυστηχως δεν γινεται

ισως να ερχοταν λιγη ανακουφιση οτι υπαρχει δικαιωσυνη με δημοσιο μαστιγωμα και μετα καψιμο στην πλατεια και προβολη της παραδειγματικης τιμωρειας απο ολα τα μεσα μαζικης ενημερωσης στον κοσμοhttp://video.google.com/videoplay?docid=-7992189560324709289&hl=en#

για ονομα του θεου θελουν αργο κ βασανιστηκο θανατο να υποφερουν κ πρωτα απο ολα αυτη η κ@@@@@@λα γιατι μανα δεν τη λες (μου ερχονται πολλες λεξεις να τη πω αλλα δεν κανει) κ μετα τα αλλα καθικια

εμπιστοσυνη σε κανενα αυτα βλεπω κ γι αυτο δεν εχω εμπιστοσυνη εγω σε κανενα οτι εχει σχεση με το παιδι μου...κ ας με λενε παραξενη

βρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

popo to eida kai trelathika!!!!!!ayta ta atoma prepei na ta stinoun sto sintagma kai na tous lintzaroun oi perastikoi.ayti i timoria tous armozei o argos thanatos.na viosoune ton pono.kai kati allo giati tora exw neyriasei para poli giati den deixnoun ta prosopa tous stin tv kai tous kaliptoun sinexeia?aisxos kai pali aisxos. :angry:

Πόσο με εκνευρίζουν όλοι εκείνοι οι γονείς

που νομίζουν οτι τα παιδιά είναι κτήματα τους

και τα εκμεταλεύονται με κάθε τρόπο!

Ας καταλάβουμε όλοι μας οτι ένα παιδί

είναι ένα πολύτιμο δώρο για κάθε έναν

που το έχει και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζει!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ

ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ!!!

δυστυχώς όσο παραδειγματικά και αν τιμωρηθούν αυτά τα ζώα δε θα σωθεί αυτή η αθώα ψυχούλα...

Βέβαια μια παραδειγματική τιμωρία θα ήταν αποτρεπτική για τους υπόλοιπους επίδοξους σάτυρους.. :(:ohmy::angry::angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...