Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ?ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ 4 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ.ΦΑΛΗΡΗΣΑΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΩΡΑ?

Δημοσίευση

ρουλινι καταρχήν καλή αναμονή και με μια χοριακή..ναααα!! Όσον αφορά στο ερώτημά σου, η προσπάθεια σε φυσικό κύκλο που έκανα το καλοκαίρι με μικρογονιμοποίηση μου κόστισε 1350 ευρώ. Ωστόσο έχεις δίκιο, ο φυσικός δεν είναι για..χόρταση, αφού μετά από 2 προσπάθειες έχεις φτάσει το κοστος μιας κανονικης ivf..

Δημοσίευση

ΠΩΣ ΕΙΑΝΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΑ-ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ?ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ?ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ?

Δημοσίευση

Ρουλινι μου εμενα στην κανονικη εξωσωματικη μου πηραν 4300 ενω στον φυσικο κυκλο 1800. Με μεθη μου τα καναν και τα δυο. Αν παρουν ωαρια απο δυο τρεις κυλκλους ειναι καλη περιπτωση, αλλα αν γινεται καθε μηνα με ενα ωαριο, συγνωμη που θα το πω αλλα μου φαινεται κλεψια.

Δημοσίευση

Ο φυσικός κύκλος στοιχίζει περίπου 1000-1200 ευρώ εάν ολοκληρωθεί με εμβρυομεταφορά (ολοκληρώνεται περίπου στο 65% των περιπτώσεων). Κοστίζει λιγότερο γιατί έχει λιγότερα υπερηχογραφήματα και επίσης δεν έχει εξετάσεις αίματος καθόλου. Επίσης στην ωοληψία είναι μόνο ένα ωάριο και φυσικά στη γονιμοποιήση το ίδιο (εάν βέβαια βρεθεί ωάριο - στο 80% των περιπτώσεων δεν βρίσκουν ωάριο ή έχει ήδη γίνει η ωορηξία). Εάν δεν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία το κόστος είναι περίπου 800 ευρώ. Γιατί το κάνουμε εφόσον στοιχίζει τόσο? για να αποφύγουμε τα φάρμακα που σίγουρα δεν μπορούμε να πάρουμε και άπειρες φορές. Για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας κάνοντας φυσικό κύκλο μέχρι να ξανακάνουμε εξωσωματική. Τέλος για τις περιπτώσεις χαμηλής ανταπόκρισης με λίγα ωάρια με φάρμακα δεν έχει και μεγάλη διαφορά.

Δημοσίευση

σασ ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ σασ.τελικα εχω γινει exper εδω μεσα με ολα αυτα που διαβαζω.πιστευω οτι δεν μπορουν ευκολα να μασ κοροϊδεψουν οι γιατροι σε οτι αφορα την διαδικασια.ειανι πολυ σημαντικο που η μια βοηθα την αλλη. με τισ γνωσεισ τησ και τισ εμπειριεσ τησ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...