Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΝΤΟΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Η ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 33Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ.Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑΣΕΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 2200.ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ :(

Δημοσίευση

μη φοβασαι και μην αγχωνεσαι!!!!!!

μιλησες με το γιατρο σου?????

μια φιλη μου επειδη το αμνιακο υγρο ειχε φτασει στο κατωτερο επιπεδο γεννησε νωριτερα με καισαρικη ενα υγιεστατο και πανεμορφο κοριτσακι....!!!!!!ο γιατρος σου θα σου πει τι ειναι καλυτερο να κανεις!!!!!

Δημοσίευση

γκρουσί ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΣΕ? ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ.ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

Δημοσίευση

ποπη μου ακου καταρχας γνωμη μου,χωρις να θελω να σε τρομαξω,ειναι να εισαι σε συνεχη επαφη με τον γιατρο σου.

χρησιμοποιησε την συμβουλη του,πιες πολλα υγρα!!!!

τωρα αν χρειαστει να γινει προωρος τοκετος το βαρος του μωρου ειναι καλο μην φοβασαι(εγω γεννησα 31 εβδομαδων και ειναι μια χαρα παιδαρος τωρα).ο πλακουντας σου ειναι πολυ καλα οποτε μαλλον

πιστευω οτι ο γιατρος θα σε τρεναρει μεχρι την 36η εβδομαδα γιατι απο εκει και περα ειναι ακομη πιο καλυτερα τα πραγματα.

αλλα για μενα συμβουλη μου καθε βδομαδα υπερηχο και παρακολουθηση κοπελα μου και προσπαθησε να εισαι χαλαρη

σου ευχομαι τα καλυτερα και να δεις που ολα θα πανε καλα!!!!

συγνωμη που στα λεω ετσι ωμα δεν θελω με τιποτα να σε πανικοβαλω απλα θελω να εισαι ενημερη οκ??

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΥΠΕΡΥΧΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ.ΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20

Δημοσίευση

μην ανυσηχεις στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα και λιγο αμνιακο και ωριμο πλακουντα κα ετσι γεννησα νωριτερα, στην δευτερη δεν ωριμασε ο πλακουντας ηταν ολα καλα αλλα ενα διαστημα στην εβδομαδα που εισαι και εσυ κατεβηκαν τα αμνιακα η γιατρος αφου ειδε οτι δεν χανω απο κατω υγρα οποτε δεν ειχα διαρροη απο το σακο μου ειπε στο κρεββατι και ξεκουραση, μου φανηκε περιεργο στο πως θα ανεβουν τα υγρα με ξεκουραση απλα αλλα και ομως οταν ξαναπηγα ειχαν ανεβει πολυ και δεν υπηρχε προβλημα, το ανχος παιζει σημαντικο ρολο γιατι με ειχε ρωτησει η γιατρος μου αν ξεκουραζομουν και αν ειμουν ανχωμενη, οσο μπορεις λοιπον ξαπλα να εισαι ηρεμη και θα ανεβουν παλι, πολλα φιλια

Δημοσίευση

σε μια βδομαδα δηλαδη οποτε χαλαρωσε,ξεκουρασου και την αλλη πεμπτη να συζητησεις μαζι του η ακομη αν δεν σε ικανοποιει πηγαινε απο εκει και πες του οτι θες εχτρα παρακολουθηση αυτον τον καιρο ετσι για να νιωθεις πιο σιγουρη

και ρωτα τον και ποτε μπορει και ειναι ασφαλες να κανει τοκετο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...