Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ε είσαι τρελλή!

Μια χαρά είναι βρε!

Όχι βέβαια, μην το ξεστολίεις!

Πολύ κυριλλέ! Πάρε κανα δυο μπαλίτσες ακόμα και γέμισε τα κενά!!!

Είναι αλήθεια πολύ όμορφο βρε!

Μην το χαλάς!

Καλές γιορτέςςςςςς!

Δημοσίευση

με έπιασε καλλιτεχνική ανησυχία ....φαντάζομαι τι μικρή ντυμένη "ξιοναντρηοπο" (τις πήρα στολή από τα mothercare) να κάθεται διπλα στο δεντράκι που είναι στο μέγεθος τις k να το έχει αρπάξει να το φάει...φοβερή φωτό g κάρτα χριστουγεννιάτικη....ο γκοτζίλα /snowman κωνσταντίνα!!!!!!!!

Δημοσίευση

"ξιοναντρηοπο" χαχαχαχαχα

το πέρασα για ζωτικό !!!xaxaxaxa

μια χαρά δέντρο είναι ...εγώ περιμένω τον κώστα να έρθει (αύριο!!!!) για να το φέρει από την αποθήκη ....δεν γίνετε με τόσα πράγματα εκεί μέσα ούτε το πόδι μου να βρω :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αφροδιτη ο Γιωργος το ειχε αφησει στα σκαλια το κουτι απο περσι ,ευτυχως τελικα γτ μπορεσα κ το εστησα μονη...τι μονη ...ηρθε η γειτονισσα γ καφε και την αγκαρεψα κ αυτην χαχαχαχα βαλτε φωτο κοριτσια να δουμε κ τα δικα σας δεντρακια!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!ελα να στολισεις κ το δικο μου!!!!!!τρελλαινομαι γ τετοια στολιδια!!!!!!!!

Φιλενάδα ψοφάω!

Έρχομαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!

Ρε συ jumbo ολέ!

Φθηνά και παιχνιδιάρικα!

Ότι πρέπει για τα μωρά μας!

Να δεις με τι θαυμασμό το κοιτάει το Μαράκι!

Ε, πήγε να χυμήξει κανα δυο φορές, αλλά ήχησε η σειρήνα μου και σταμάτησε! :P

Δημοσίευση

πολύ ωραία τα δεντράκια σας κορίτσια...σαβροπιγκουινε, αμα σου εχει κάτσει να αγοράσεις και ένα μίκρο, καντο!!!και έχε 2 δεντράκια...και τι έγινε δηλαδή??σούπερ θα είναι... :laugh: :laugh: :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια !Η β'επιπέδου κι εμένα μια χαρά! Αρχίζω να κοιτάω κι εγώ σιγά σιγά τις προετοιμασίες και τις αγορές. Άρα παρακολουθώ κι εγώ την συζήτηση για λίκνα ,καρότσια ,ρουχαλάκια κτλ απο τις μανούλες που έχουν ήδη παιδάκια και τα ξέρουν καλύτερα.Για εμάς που είναι το πρώτο μας είναι λίγο ένα χάος..Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά... Καλως ήρθες @mpoumpou123Με το καλό το μωράκι σου!
    • Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά κ να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι στην αγκαλίτσα σου! Να μην έχεις άγχος όλα θα πάνε καλά 
    • Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ είχα μια παλινδρομη πριν 5 χρόνια περίπου και από τότε δεν έχω ξανά μείνει έγκυος! Τώρα προσπαθώ ξανά με υπέρηχο για ωορρηξία κτλ ! Απλά ήταν να πάρω κ ορμόνες για να βοηθήσω τα ωοαρρια αλλά λόγω ότι είχα μια περιπέτεια και εμφάνισαν σιδηροπενικη αναιμία δεν το έκανα !  Τώρα είμαι σε φάση που κ εγώ ψάχνω συμπτώματα μήπως και.... 1/6 τελευταία περίοδο 10/6 έκανα υπέρηχο κ μου είπε η γιατρός ότι μάλλον έχω κάνει ωορρηξία και να μετρήσω 15 μέρες να δω αν έρθω περίοδο!  25 λοιπόν είδα πόνους κ λέω θα έρθει έβαλα σερβιετα αλλά τίποτα είχα ροζ κ λίγο καφέ μόνο στο σκούπισμα, 26 τα ίδια αλλά αραια κ που 27 σχεδόν τίποτα και τώρα μόνο όταν πηγαίνω τουαλέτα για .... Και σφιχτό λίγο ίσως βγάλω αλλιώς τίποτα! Δεν ξέρω τι γίνεται! Εχθές έκανα χοριακη αρνητική...αλλά έχω μια ελπίδα μήπως ακόμα δεν έχει ανέβει η ορμόνη να ανιχνευθεί!! Πφφφφ είμαι όλο άγχος αλλά αυτή την φορά πιστεύω ότι ο άγιος που έχω ταξει το μωράκι μου θα κάνει το θαύμα του ! 
    • @Diwni @Zelda ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας πραγματικα!Θα μιλησω με την εμβρυολογο την Δευτερα για τροφοβλαστη.  
    • Καλησπέρα εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να κρατήσεις το / τα μωράκια σου στην αγκαλίτσα σου!!  Για ποιο λόγο κάνεις τις ενέσεις; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...