Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ

Recommended Posts

κοριτσακια ανχοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς. Να περασει η ωρα να ρθει το απογευμα να παω για τον υπερηχο να γλιτωσω γιατι θα μου στριψει δεν νιωθω τιποτα. Θα τρελαθω μεχρι εκεινη την ωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ K ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ TEEEEELEIAAA !!!!

ΑΝΤΕ K ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ !!!!

PELARGOUUUUUULI ΕΛΑ K ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΝΤΟΡΑΚΙ ΜΑΣ :)

Μινα μου στο ευχομαι ολοψυχα να σου φερει για χριστουγεννιατικο δωρο ενα υγιεστατο ομορφουλικο μωρακιιιιιιιιιι. Και σε ολες τις κοπελες που το επιθυμουν. Τα εχω περασει και ξερω την αναμονη. Η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηταν παλινδρομη κ μετα προσπαθουσα 8 μηνες να πιασω την μικρη μου. Τωρα μου εστειλε αυτο το δωρο ετσι ξαφνικα γι αυτο κ θελω οσο τιποτα στον κοσμο να πανε ολα καλα

πριν λιγο μιλησα παλι με το εργαστηριο το μικροβιολογικό. Μου ειπαν οτι η 6 εβδομαδα που θα ειμαι εγω αυριο ειναι απο 3000 εως 20000 κ εμεις εχουμε 18964 Παναγιτσα μουυυυυυυυυυ. Να μας πανε ολα καλααααα

πριν λιγο μιλησα παλι με το εργαστηριο το μικροβιολογικό. Μου ειπαν οτι η 6 εβδομαδα που θα ειμαι εγω αυριο ειναι απο 3000 εως 20000 κ εμεις εχουμε 18964 Παναγιτσα μουυυυυυυυυυ. Να μας πανε ολα καλααααα

μπεουτσάκι ολα τελεια θα πάνε, είμαι σίγουρη!!!να πας να δεις το μπεμπε σου ή τα μπεμπέ σου και να μας ενημερώσεις!!!

εγω θα πάω την αλλή εβδομάδα να κάνω υπέρηχο...κάνω απλά υπομονή!!!

ελπίζω να φέρουμε γούρι σε όλες!!το καλοκαίρι το 2010 θα γίνει χαμός...βαλθήκαμε να τιγκαρουμε τα νοσοκομεία!!γιουπιιιιιιιιιιιιι... :laugh:

beoutsaki έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.....ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!

σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου. Σε λιγες ωρες θα ξερω τι γινεται. 7 η ωρα εχω το ραντεβού μου ε κατα τις 6,30 θα παω να παρω και μια φιλη μου που εχει κ αυτη ραντεβου μετα (ειναι στον 6ο) και θα παμε παρεουλα και ο Θεος βοηθός. Θα σας πω τα νεοτερα το βραδακι ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα να σας πωωωωωωωωω

• 4 weeks later...

geia sas k apo mena!!! h8ela na rwthsw k egw kati panw sayto to 8ema... loipon..thn 1h m xoriaki thn ekana thn persmenh deytera k htan 1224 k mou eipan na ksanakanw k tetarth (meta apo 2 meres) k htan 2586... poswn evdomadwn eimai vre koritsia?? an ypologisoume apo thn teleutaia periodo (13/11) eimai 6evdomadwn-swsta?? h xoriaki mou kalh einai?? :blush::dry: eyxaristw polu polu!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...