Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα και καλο μηνα σε ολα τα κοριτσια!!!θελω να διευκρινησω κατι για να μην παρεξηγηθω αργοτερα χωρις να φταιω η καημενη.πολλες κοπελες μου στελνουν αιτημα στο face γιατι νομιζουν οτι ειμαι η βουλα με την μαγουλιτσα.συγνωμη βρε βουλιτσα αλλα ειμαστε συνονοματες και πολλες φιλες μας απο εδω νομιζουν οτι ειμαι εσυ!!!βεβαια παντα καθομαι και εξηγω γιατι οταν το καταλαβουν μου ζητανε συγνωμη.και δεν υπαρχει λογος!εγω σας δεχομαι ολες γιατι ειμαι και εγω μανουλα ηδη και αν ολα πανε καλα το καλοκαιρι θα εχω και το δευτερο το παιδακι μου αγκαλιτσα!!!

λοιπον κοριτσια:

με λενε βουλα και ειμαι η bebisnik του μαμμυ!!!α και εχω ενα καλικαντζαρο!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ.μερικες φορες νιωθω ασχημα που συμβαινει αυτο γιαυτο θεωρησα σωστο να το διευκρινησω αν και τωρα που το σκεφτομαι ισως ηταν πιο σωστο να να σου εστελνα πρωτα πμ και να στο εξηγουσα!!!

Δημοσίευση

mata έγραψε:

ΑΑΑΑΑ!!!!Βουλα μου κι επειδη ειμαστε γεννημενες την ιδια χρονια....ν'αλλαξεις στο προφιλ σου το 31-40 :woohoo: !!! Για κανα χρονο ακομα ειμαστε στο 21-30 ;) μη βιαζεσαι!!! :P:P:kiss::kiss:

ΧΑΧΑΧΑ.το ειδα και το αλλαξα.ευχαριστω πολυ.ελα ντε δεν χρειαζεται να βιαζομαι τοσο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...