Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS...ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙ ΓΙΑ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ - ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ??

Guest

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!

Απο χτες το βράδυ με γαργαλαει ο λαιμος μου και σημερα το πρωί ξύπνησα χάλια. Μάλλον οι αμυγδαλες μου ετοιμάζονται για επίθεση. Το θέμα είμαι οτι επειδη ειμαι στην φάση που περιμένω μήνα με το μήνα να μείνω έγγυος δεν θέλω να παίρνω φάρμακα και πόσο μάλλον αντιβίωση. Ξερετε κανένα γιατροσοφι?? έχω ταράξει τα ζεστα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν ημουν μικρη η γιαγια μου για τον πονολαιμο,μου εστιβε λιγο χυμο λεμονι(μισο ποτηρι του κρασιου),το ζεσταινε λιγο κ εριχνε μεσα 1 κουταλια της σουπας μελι!Ισχυρη βιταμινη C δηλαδη με θρεπτικο μελακι :) !Τωρα ποσες φορες τη μερα δε θυμαμαι,αλλα κακο δε κανει!Το κανω ακομα!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Καραμελιτσες μαλακες "απιβιτα" απο το φαρμακειο.

Ειναι φυτικες, κανουν και για παιδακια. Εμενα μου τις ειχε δωσει η φαρμακοποιος οταν ημουν εγkυος.

Περαστικα :)

Γλυκια μου κι εγω οταν ημουν στη θεση σου την πατησα με το λαιμο μου! Εβραζα χαμομηλι το αφηνα να γινει χλιαρο κι εριχνα μεσα μια κουταλια σοδα! Εκανα γαργαρες ολη μερα κι ετσι το περασα!!! ΚΙ ευτυχως γιατι τελικα ημουν εγκυος!Ευχομαι να σου περασει ο πονολαιμος κι επισης να εισαι κι εσυ εγκυουλα,οπως ημουν κι εγω!!!! ;):kiss::kiss::kiss:

Καλύτερα πήγαινε σε ένα φαρμακείο και πες ότι μπορεί να είσαι έγκυος και να σου προτείνει εκείνος. Υπάρχουν καραμελίτσες χωρίς φάρμακα. Έχω ακούσει ότι κάνει καλό κί αν κάνεις γαργάρες με χλιαρό αλατόνερο. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Περαστικά!

εγώ ξέρω ένα γιατροσόφι.

ο πατέρας μου βράζει δικό του τσίπουρο κάθε χρόνο...και βάζει σε ένα μπουκάλι κάστανα άγρια που δεν τρώγονται μαζί με τσίπουρο και με αυτό χρόνια τώρα κάνουμε εντριβή γύρω από το λαιμό και μετά βάζουμε καθαρό μάλινο ή μπλουζάκι ή φανελάκι και το τυλίγουμε γύρω από το λαιμό.

βέβαια ξέρω πως αυτό καθε αυτό το τσίπουρο κάνει καλό και από μόνο του. επίσης μπορείς να πιεις ένα φλιτζανάκι του καφέ τσίπουρο με μια κουταλιά μέλι να το ζεστάνεις όμως πρώτα. και αυτό είναι σίγουρα πάρα πολύ καλό γιατροσόφι.

η μαμά μου μου έκανε και τσάι του βουνού και έβαζε αφού το έβραζε πρώτα μία κουταλιά βούτυρο.

πολλά πορτοκάλια και μανταρίνια (βιταμίνη c)

αυτά ξέρω εγώ ελπίζω να σε βοηθήσουν!!!

Τον Μαρτιο που ημουν στον 3ο μηνα αρπαξα ενα γερο κρυωμα κα την εβγαλα με το λεμονι και το μελι..ανακατεψε τα γερα και θα δεις αμεσως τη διαφορα..

περαστικα!!!

little-angel έγραψε:

Οταν ημουν μικρη η γιαγια μου για τον πονολαιμο,μου εστιβε λιγο χυμο λεμονι(μισο ποτηρι του κρασιου),το ζεσταινε λιγο κ εριχνε μεσα 1 κουταλια της σουπας μελι!Ισχυρη βιταμινη C δηλαδη με θρεπτικο μελακι :) !Τωρα ποσες φορες τη μερα δε θυμαμαι,αλλα κακο δε κανει!Το κανω ακομα!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
Αυτο θα σου ελεγα και εγω!

Περαστηκα σου!

περαστικουλια κοριτσακι...εγω εκανα γαργαρεσ με χαμομξλι και σοδα φαγητου μεσα 6-7 φορεσ τη μερα και εστρωσα παρα πολυ...και παλι περαστικα σου

Χίλια συγγνώμη, είμαι καινούργια κ μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά στην αποστολή του προηγούμενου μηνύματος...

Έχω την εντύπωση πως δεν εμφανίστηκε τίποτα.

Έγραψα για την περίπτωση της πεθεράς μου, που σώθηκε από χρόνιες αμυγδαλίτιδες κάνοντας γαργάρες με χοντρό αλάτι.

Οι αντιβιώσεις δεν την είχαν βοηθήσει καθόλου.

Το γιατροσόφι με το μέλι κ το λεμόνι βοηθά κυρίως σε φαρυγγίτιδες -νομίζω.

Ελπίζω αυτή τη φορά να σταλεί το μήνυμά μου...

winnie82 έγραψε:

Χίλια συγγνώμη, είμαι καινούργια κ μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά στην αποστολή του προηγούμενου μηνύματος...

Έχω την εντύπωση πως δεν εμφανίστηκε τίποτα.

Έγραψα για την περίπτωση της πεθεράς μου, που σώθηκε από χρόνιες αμυγδαλίτιδες κάνοντας γαργάρες με χοντρό αλάτι.

Οι αντιβιώσεις δεν την είχαν βοηθήσει καθόλου.

Το γιατροσόφι με το μέλι κ το λεμόνι βοηθά κυρίως σε φαρυγγίτιδες -νομίζω.

Ελπίζω αυτή τη φορά να σταλεί το μήνυμά μου...

winnie μου δεν φταις εσυ το κανει καμια φορα το σαιτ οποτε μην ανχωνεσαι φιλακια!!!!

Έμένα μου το είχε πει η παιδίατρός μου να κάνω γαργάρες με αλάτι και λεμόνι όταν είχα αμυγδαλές. Και πάντα αυτό εκανα. Κάποιες φορές όμως έπαιρνα και αντιβίωση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...