Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λέω φιλεναδίτσες μου, σήμερα που μπήκε ο αγαπημένος μήνας μικρών και μεγάλων, ο καλός μας ο Δεκέμβρης (Καλό Μήνα!!!!!!) που θα μας φέρει τα Χριστούγεννά μας, να φτιάξουμε ένα «Κουτάκι Επιθυμιών»…….

Να γράψει όποια θέλει…… Ευχές….. Στόχους….. Θέλω….. Όνειρα….. Επιθυμίες…… οτιδήποτε…… θαρρεί πως αξίζει τον κόπο να μπει σε αυτό το Κουτάκι!!!!!

Ξεκινώντας εγώ λοιπόν…….. ας βάλω μερικούς στόχους μου για τη Νέα Χρονιά……

- Να χάσω 10-15 κιλάκια!!!!!!

- Να πάρω (επιτέλους!) το Proficiency!!!!!

- Να βρω τη σοβαρή δουλειά που ονειρεύομαι!!!!!!

- Να είμαστε με τον αντρούλη μου ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι όπως τώρα!!!!!

- Να προσέξω (επιτέλους) περισσότερο τον εαυτό μου!!!!!!!

- Να έχουμε πολύ καλές εξετάσεις (όποτε κι αν αποφασίσουμε να τις κάνουμε!!!!)

- Να κάνουμε ένα μωράκι……. (εάν μας το δώσει ο Θεούλης!!!!!)

Περιμένω και τους δικούς σας στόχους……..

Φιλιά σε όλες!!!!!

Χρόνια Πολλά!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Καλό μήνα και απο εμένα και καλές γιορτές να έχουμε!!!!!

PIPITSAZOUZOUNA ωραία ιδέα.....

-- Να έχουμε όλοι υγεία και ευτυχία και τα αγαπημένα μας πρόσωπα κοντά μας για να πέρνουμε δύναμη......

-- Να μου στείλει ο Θεούλης ένα μωράκι (όμορφο και έξυπνο σαν τη μαμά του) :lol:

-- Να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις που θα κάνουμε μέσα στο μήνα και εγώ και ο αντρούλης μου.....

-- Να χάσω τουλάχιστον 10 κιλάκια άντε μέχρι το Πάσχα (του 2010 έτσι???)

-- Μέσα στο 2010 οι περισσότερες (αν όχι όλες) απο εδώ μέσα να καταφέρουμε να κάνουμε το μεγαλύτερό μας όνειρο πραγματικότητα!!!!!!

Αυτά....................

Ούτε πολλά ούτε λίγα - καλά και εύκολα ε????? :woohoo: :woohoo:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!! ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΔΥΜΑ!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΝ ΥΓΕΙΑ!!!!ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ....ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ....ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΑΣΤΕΡΙ΄΄΄ΜΙΑ ΕΥΧΗ΄΄΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ΄΄ΘΑ ΤΑΝ ΛΑΜΠΕΡΟ΄΄ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΥ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ΄΄ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ΄΄ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΄΄ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ ΟΙ ΚΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ΄΄΄΄ΆΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ........

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα....

και καλο μηνα...

Εγώ εύχομαι τα εξής:

-Πάνω απο όλα να έχουμε την υγεία μας και όλα τα αλλα ερχονται...

- Να κάνει ενα μωράκι η αδελφούλα μου γιατι εχει ταλαιπωρηθεί παααρααα πολύ

- Και να κάνω κι εγώ ένα μωράκι!!!!!!

Δημοσίευση

καλο μηνα και απο μενα!!!

να ευχηθω και εγω!!!!

-να ειμαστε γεροι και δυνατοι

-μια ευτυχισμενη οικογενεια

-υγεια σε ολα τα παιδακια μαζι με το δικο μου

-να παει καλα μεχρι το τελος η εγκυμοσυνη μου γιατι αν και στην αρχη εχω κατι πονακια που στον γιο μου δεν ειχα τιποτα-εσεις ειχατε στο δευτερο?

-να μην παρω παλι 19 κιλα και γινω σαν αρκουδα!!!!

-και καθε χρονο να περναμε και καλυτερα!!!!

πολλεεεεεεεεεες ευχες για ολους μας!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΩΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)

Δημοσίευση

εγώ θα πω τις ευχές μου...

εύχομαι του χρόνου να έχω ένα μωράκι στην αγκαλίτσα μου, όλος ο κόσμος να έχει υγεία και εγώ και η οικογένειά μου να είμαστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

παναγίτσα μου βοήθησε να πραγματοποιηθούν όλονών οι ευχές.... :)

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ μήνα!!!!

-Θέλω ο θεούλης να έχει καλά όλους όσους αγαπώ και με αγαπάνε αλλά και αυτούς που δεν αγαπώ και δεν με αγαπάνε,

- όλα τα κορίτσια του μαμμυ να αποκτήσουν ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ μωράκια,

- να μην κακοποιούνται άλλο τα παιδάκια,

- να μπουν στη φυλακή ισόβια όσοι είναι μπλεγμένοι με υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας.

Δημοσίευση

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΟΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!! :kiss::kiss:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΓΑΛΗΝΗ ΣΕ ΟΟΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:

1.ΑΓΑΠΗ,ΑΦΟΣΙΩΣΗ,ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ...

2.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ..

3.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ..

4.ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ, ΕΛΑΤΩΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

5.ΥΠΟΜΟΝΗ...ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

6.ΟΟΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΓΛΥΚΙΑ,ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟΣ ΣΟΥ!

7.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ...

8.ΑΓΑΠΗ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ Κ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΓΑΠΗ...ΘΕΛΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ...ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ!!!

9. ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 80 Κ ΠΑΝΩ...

Δημοσίευση

καλησπερα κ καλο μηνα κ απο εμενα κοριτσα

να εχουμε υγεια κ εμεις κ ολα μας τα αγαπημενα προσωπα

να ειμαστε με τον καλο μου τοσο ερωτευμενοι κ αγαπημενοι οπως κ τωρα

να γεννηθει με το καλο γερο κ δυνατο το ανηψακι μου

να μου χαρισει ο καλος θεουλης ενα μωρακι

να περασα τις εξετασεις

ολες οι κοπελες που προσπαθουν για μωρακι να το αποκτισουν πολυ γρηγορα

να υπαρξει ειρηνη στον κοσμο

να εχουν ολοι υγεια

να ειναι ολοι χαρουμενοι κ ευτυχισμενοι

Δημοσίευση

ΚΑλο μηνα κ απο μενα κ καλο Χειμωνα να εχουμε......λοιπον....

Ευχομαι ο πριγκηπακος μου να ειναι γερος κ χαρουμενος σ ολη την ζωη του....

Ευχομαι υγεια στην οικογενεια μου κ σε ολον τον κοσμο...

Ευχομαι να βρω συντομα μια καλη δουλεια....

Ευχομαι να ειμαστε με τον αντρουλη μου για παντα Αγαπημενοι....

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εύχομαι ολόψυχα υγεία καταρχάς σε όλους και όλες μας,κι έπειτα μιας και συνυπάρχουμε σε αυτό το σάιτ για τον ίδιο λόγο,εύχομαι από την καρδιά μου να γίνουμε όλες μανούλες,και σύντομα εκείνες που ταλαιπωρηθήκατε.

Να είστε όλες καλά κορίτσια μου,καλό μας μήνα!

Δημοσίευση

Κ εγω με τη σειρα μου...ευχομαι υγεια, αγαπη κ σοφια σε οοοοοοολο τον πλανητη....

Σε ολα τα μωρακια, ευλογια...

Σε καθεναν ξεχωριστα, να πραγματοποιηθει η μεγαλυτερη του επιθυμια....

κ για μενα...ευχομαι να μευλογησει ο Θεουλης κ να με κανει μια μερα μανουλα...του υποσχομαι...οτι μαζι με τον αντρουλη μου...θα τον κανουμε περηφανο...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ,ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΙΑΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ,ΚΑΝΤΕ ΕΥΧΕΣ!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ..

ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ(ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ..ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ?Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ GPS ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ!!!)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΗΡΕΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ)ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..

Δημοσίευση

PIPITSA ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :laugh: :laugh:

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

-Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ..ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..

-ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΔΥΝΑΜΗ Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΛΓΟΘΑ

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

-ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ(ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?? :silly: :P :woohoo: ΤΑ 120???)

-ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ

-ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ Η ΚΑΨΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ :woohoo:

-ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

-ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ(ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ)

-ΝΑ ΣΦΥΞΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΥΝΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.. ;)

ΠΙΠΙΤΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΣΕΝΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ,ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ :laugh:

Δημοσίευση

Θα ήθελα από τα βάθη της ψυχής μου, αυτή η χρονιά να φέρει

υγεία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που αν και τόσο μικρά παιδεύονται τόσο πολύ. Να περάσει ο πόνος και η ταλαιπωρία και να γυρίσουν σπίτι τους ευτυχισμένα.

Οι γονείς να πάψουν να λυπούνται για τα παιδάκια τους και να είναι πάντα χαρούμενοι και γεροί για να χαρούν τα παιδάκια τους που θα μεγαλώνουν.

Να αφήσουν οι φαρμακευτικές τα φάρμακα που έχουν βρεθεί και τα κρύβουν, να βγουν στην αγορά και να μη χάνονται έτσι άδικα οι άνθρωποι απλά και μόνο για να κερδίζουν περισσότερα χρήματα κι επειδή ο πληθυσμός της γης είναι μεγάλος (κάθεται κανείς στο σβέρκο του άλλου?).

Σε σας, να χαίρεστε τις οικογένειες σας και τα παιδάκια σας!!! Όσες περιμένετε το θαυματάκι σας, εύχομαι πραγματικά ολόψυχα αυτό το χρόνο να έρθει στη ζωή σας και να είστε πραγματικά ευτυχισμένες!!!!!!

ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Προσωπικά για μένα,

εύχομαι να είμαστε υγιείς με τον αντρούλη μου και να έρθει γρήγορα ένα γερό παιδάκι για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας!!!

Και όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι πάντα πάντα γεροί και χαρούμενοι!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στην εβδομάδα που είσαι είχα τσιμπήματα και πιο έντονες καούρες!Τώρα και τα δύο έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα!! Πόνους νιώθω σε διάφορες μορφές,σαν περιόδου,λίγο στη μέση και μέσα στην κοιλιά πιέσεις και τραβήγματα.Γενικα σήμερα δεν έχω περάσει πολύ όμορφα!!😛
    • Εγώ φοβάμαι μην μου την κάνει πριν την 38η αν και ξέρω πως ειδικά οι πρωτοτοκες δύσκολα πάνε νωρίς.Ετσι θα πονάμε δηλαδή από εδώ κ πέρα??Άσε που κάθε φορά που γυρίζω πλευρό είναι σα να έχω πέτρες μέσα στη κοιλιά.
    • Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅
    • Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...