Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ...

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ...

ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΛΕΝΝΑ (ΦΛΕΜΑ) ΚΑΙ ΒΙΧΕΙ.

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΒΙΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΛΕΜΑ.

ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΒΙΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΟΡΟ, ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΛΙΝΑΚΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσίευση

Αννούλα γεια! :)

Αμνιακό υγρό είναι μάλλον...

Γιατί ορό;;;

Εμείς πάντως ορό δεν έχουμε βάλει...΄

Να διατηρείς υγρή ατμόσφαιρα...

όχι ξηρή...

μία πετσετούλα βρεγμένη στο καλοριφέρ...

Ο βήχας είναι γιατί οι μυξούλες κατεβαίνουν στο λαιμό...

Ωστόσο αν επιμένει ρίξε μία επίσκεψη...

Μην αγχώνεσαι...! :)

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ...

ΕΝΑ 8Α ΣΟΥ ΠΩ... ΔΕΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑ8ΑΡΗ ΑΝΑΣΑ !!! :ohmy:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΡΟ Κ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΗΡΑ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ... :(

ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ Κ ΟΡΟ Κ ΕΝΑΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ (ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑ8ΑΙΝΕΙ Κ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...)

ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ;)

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

ασε και εγω τα ιδια ειναι δυομιση μηνων ο μπεμπης μου και εχει πολλες μιξες της καθαριζω συνεχεια με φυσιολογικο ορο οχι ομως αμπουλες συριγγα των 10 cc τεσσερις τη φορα. τωρα ειναι καιαρρωστουλης και δεν αναπνεει σωστα ροχαλιζει εχω τρελαθη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...