Καλημερα κορίτσια!
@Despy εννοείται ότι το παντζάρι κάνει ροζ τα ούρα! Πηγές για υπερηχο τελικα;;
@terminator εγω πλένω πολύ καλά τα χέρια μου πριν να βάλω ουτροτζεσταν. Η γιατρός μου είπε ότι από την προγεστερόνη είναι το τσούξιμο που νιώθω κάποιες φορές και αν θέλω να βάζω vasclor αλλά διάβασα διάφορα και ψιλοφοβαμαι οπότε συνεχίζω με ουτρο και βλέποντας! Φαντάζομαι δεν θα παίρνουμε και για όλους τους μήνες.
Όσο λες έκανες υστεροσκοπηση δεν γνωρίζω αν φαίνεται η διαβατοτητα με την υστεροσκοπηση δεν έχω κάνει.
Όσον αφορά την υπέρηχογραφικη σαλπιγγογραφια τα βλέπεις όλα επιτόπου στην οθόνη το πως κινείται το σκιαγραφικο Υγρό από την μήτρα προς τις σαλπιγγες. Σε εμένα ήταν μόνο η αριστερή διαβατη η δεξιά φάνηκε κλείστη αλλά δεν μου είπε να κάνω κάτι για να ανοίξει.
@Eirin όχι κορίτσι μου, όλα ήταν μια χαρά. Άσχετα από τον πόνο που πέρασα οι σάλπιγγες μου ήταν διαβατές. Το πρόβλημα το έχει ο σύζυγος γι' αυτό έχουμε στραφεί στην εξωσωματική. Έχω κάνει ήδη μία, δυστυχώς παλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα και τώρα το καλοκαίρι θα πάω για τη δεύτερη. 🙏
Καλημέρα κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ που με έχετε στο μυαλο σας!! Έκανα πρωί πρωί ένα πρώιμης ανίχνευσης αλλά ήταν αρνητικό.. ούτε υποψία δεύτερης γραμμής.. Στο εντωμεταξύ δεν ξέρω πότε ακριβ΄ώς έκανα ωορρηξία οπότε τρέφω λίγες ελπίδες ακόμα..
@Eliza Kats εύχομαι να ξεκίνησε πιο ευχάριστα το πρωινό σου!! περιμένουμε το δικό σου τεστάκι
@melitiniღ και εμένα έτσι ήταν η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση, καλά αποτελέσματα εύχομαι!!