Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω τις πήρα απο το "εκοφαμιλυ" και τις χρησιμοποιώ ήδη ένα χρόνο και παραπανω..αρνητικά δεν έχει αρκεί να είσαι προετοιμασμένη για έναν κόπο παραπάνω. Ξέπλυμα και πλυσιμο στο πλυντήριο στους 60...εγώ δεν το βλέπω κόπο...για τα πλστικά βρακάκια να παίρνεις ακριβώς το μέγεθός του μωρού για να μην έχεις διαρροές..οτιδήποτε άλλο θες ρώτησέ με!!:)

Δημοσίευση

Δεν συγκρίνεται το νερό και η ενέργεια με την επιβάρυνση που προκαλούν στον πλανήτη οι κοινές πάνες.Σκέψου μόνο την μόλυνση,τα υλικά απο τα οποία φτιάχνονται και πόσα έτη κάνουν να ''διαλυθούν'',αν διαλύονται :huh:Άσε που είναι και πολύ πιο οικονομικές και συμφέρουν γιατί μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και στο επόμενο παιδί ή να τις δώσεις αλλού. Χαίρομαι που όλο και περισσότερες νέες μαμάδες τις επιλέγουν

Δημοσίευση

Το νερό που ξοδεύεται για να πλυθούν οι πάνες δεν έχει καμία σχέση με τη καταστροφή που κάνουμε με τις κλασσικές πάνες. Εάν σκεφτείτε ότι κάθε πάνα κάνει 500 χρόνια να διασπαστεί καταλαβαίνετε τι γίνεται!

Εμείς χρησιμοποιούμε τις Bumgenius one size όπως έχω ξαναγράψει. Έχουμε 25 και δεν πλένουμε κάθε μέρα. Τώρα θα πάρω και άλλες 5 και τέλος. Είναι πολύ λεπτές σαν βρακάκια και δείχνουν πολύ όμορφα στον μπέμπη που είναι 11 μηνών. Τις πήρα εδώ: www.mybabycenter.gr

Πάντως και τις "εκοφαμιλυ" έχω ακουσει ότι είναι καλές. Γενικά οι μια μεγέθους πάνες είναι απίστευτα βολικές γιατί δεν πρέπει να αγοράζεις 3 νούμερα όπου σου κοστίζει και περισσότερο στο τέλος.

Δημοσίευση

Όχι...το νερο και το ρεύμα που καταναλώνεις δεν είναι υπερβολικό...ειδικά με τ καινουρια πλυντήρια που εξοικονομουν και ρευμα και νερό..η σπατάλη είναι ελάχιστη και η προστασία του περιβάλλοντος τεράστια!!

Δημοσίευση

Bumgenius ειναι και οι δικες μου!!! Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και εδω!!!

Για το νερο και το ρευμα σκεψου ενα πλυντηριο θα το εβαζες ουτος η αλλως. Ασε που προκαλουν λιγοτερους ερεθησμους. Εγω εχω 30 κομματια. Ειδικα στην αρχη που ο μικρος τα εκανε πολλες φορες την ημερα εβαζα πολυ συχνα πλυντηριο. Τωρα αλλαζουμε γυρω στις 6-7 πανες την ημερα, τις βαζ σε υψιλη θερμοκρασια αλλα σε μικρο κυκλο πλυσης περιπου 15 λεπτα. Μεχρι τωρα ηταν περντακαθερες χωρις να χρειαστει απορρυτπαντρικο, τωρα με τα φρουτα δυστιχως...αλλα βαζω Αρκαδι και ειναι μια χαρα

Δημοσίευση

Εχω έναν ειδικό κάδο μόνο γι αυτές..μη φανταστείς ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτός ο κάδος...ενας απλός..και μόλις μαζευτουν μπολικες τις βάζω μαζί με τις πετσέτες στους 60 που αποστειρώνονται κιόλας...εχω τις απλές..

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Είδα παρα πολύ καλή προσφορά για τις Bungenius. Με 225 ευρώ περνεις 15 πάνες και είναι μέχρι 2-3 χρονών και δεν θέλουν βρακάκι ξεχωριστό.

BUMGENIUS ΣΕΤ ΤΩΝ 15 ΣΕ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 25-12-2009!

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=472

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...