Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΤΤΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ).ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΕΧΘΕΣ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΟΘ ΛΕΤΕ ΔΙΗΜΕΡΟ..ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΤΟΣΤΑΚΙ..Ε ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ... ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΙΩΣΕ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ...ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ..ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΟΚ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΩ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ!ΣΕ 1Ο ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΥΠΑΡΧΡΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΡΙΑ!! (ΤΟ ΤΟΣΤΑΚΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ!) ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ.

Δημοσίευση

Κοπέλα μου γεια σου,έχω πάθει ακριβώς το ίδιο!!!Και επειδή φοβήθηκα πήγα στο γιατρό μου ,με εξέτασε αλλα ήταν Όλα Καλά....εδώ τα κορίτσια μου Joan ότι ήταν συσπάσεις τις μήτρας!!!τώρα ότι ξέρεις ξέρω

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΣΑ... :unsure:

ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΗΨΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ?

Δημοσίευση

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ,ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :) ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο?  Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 
    • Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 
    • Εγώ είμαι 31🙏🏻 δεν ξέρω γτ Μ εχει κολλήσει να την κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ενώ η αυχενική ηταν πολύ καλή!   Πώς τα πάτε με συμπτώματα; Εγώ 15 βδομάδα και έχω πονοκεφάλους, ναυτίες, παρά πολλή κούραση. Ψυχολογία χάλια. Ίσως φταίει και η κούραση με τον μικρό. Δεν ξεκουράζομαι καθόλου. 
    • Αν πάμε με την σειρά πρώτα ειναι @Sotiria_94, μετά εγώ,μετά η @Maria98 ή το @Katerinioo? Και τέλος η @Diwni? Ξεχνάω κάποια κοπέλα?
    • Αχ κοριτσια μου μακαρι να παμε με τη σειρα γιατι θα σκασω απο την αγωνια. Με πιανει μια συγκινηση που ακουω για τις νεες μανουλες και σκεφτομαι μακαρι να μου ερθει και μενα ο μπεμπης μου επιτελους πώς και πώς το περιμενω. Αλλα ενταξει τα μπεμπακια ξερουν καλυτερα ποτε ειναι ετοιμα δεν επιμενω☺️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...