Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σε μια βδομάδα .... τί βδομάδα;σε 5 μέρες παντρεύομαι!!!

Ηταν να παντρευτώ το 19 Σεπτεμβριου αλλά έμαινα έγκυος και ήταν ολίγον αδύνατον να παντρευτώ τότε αφου η ΠΗΤ μου ήταν 8/9. Τελοσπάντων, η μεγάλη μέρα έφτασε κ εγώ ενώ κάνω μέγάλη προσπάθεια να επικεντρωθώ στο ότι περίμενα πολύ για αυτή τη μέρα και ότι αν μη τι άλλο πρέπει να τη χαρώ και να την απολαύσω εγώ αγχωνομαι! Για το μακιγιαζ,για το χτενισμα για το αν θα είναι όλα έτοιμα.. και πείτε ότι αυτά είναι στο πρόγραμμα λόγικό να αγχωθώ! Εκεί που θέλω να αποβάλλω το άγχος είναι όταν θα φτάσω στην εκκλησία που όλοι θα με κοιτούν!!Παναγία μου! Πάλι αγχώθηκα!! Στην είσοδο του ζευγαριου στο χωρο της δεξίωσης... ντρέπομαι και φοβάμαι ότι θα στέκομαι σαν αγγούρι! Γενικώς, αντί να απολαυσω το ότι θα κοιτούν εμάς και θα χουν ερθει για εμάς και θα ειμαστε οι πρωταγωνιστές και θα ναι η μέρα μας και όοοοοολα αυτά που θα πρεπε να με ενθουσιάζουν εμένα με τρομάζουν θα λεγα!

Αχ τί να κάνω κορίτσια για να αποβάλλω όλο αυτό το ηλίθιο άγχος; Εσείς πως νιώθατε στο δικό σας γάμο; Πείτε μου ένα κόλπο ώστε να βγω ανετη από το αυτοκίνητο, να κοιτάξω όλο αυτόν τον κόσμο και να πω "είσαι θεά κ ειναι η μερα σου! Απόλαυσέ το! Ο αντρούλης σου και το αγγελούδι σας στέκοντγαι απέναντι και σε περιμένπουν! Τρεξε κοντά τους και ξεκινα τη καινουρια σας ζωή!

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΚΟΡΊΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Δημοσίευση

γεια σου γλυκια μου!πρωτα να σου ευχηθω καλα στεφανα και να σου ζησει το μωρακι σου!εγω δεν εχω παντρευτει ακομη με θρησκευτικο-για τον ιουλιο κλεισαμε-αλλα και εγω καπωσ ετσι αισθανομουν στη βαφτιση υησ μικρησ μου.το αγχωσ ειναι λογικο αυτεσ τισ μερεσ και ποσο μαλλον εκεινη αλλα προσπαθησε να εισαι οσο ποιο χαλαρη μπρορεισ και απολαυσε το γιατι μια και μοναδικη φορα το ζουμε αυτο!πιστευω δεν υπαρχει λογοσ για να αγχωνεσαι!και εγω στο δικο μου γαμο πιστευω αυτο θα κανω...φιλια!

Δημοσίευση

Εμένα όλο μου το άγχος ήταν μέχρι να βαφώ και να χτενιστω.

Μετά άλα οκ! Σαν να πήγαινα στο γάμο μιάς φίλης μου!

Αγχώθηκα λιγάκι έξω απο την εκκλησία βγαίνοντας, όταν με πήρε αγκαλιά ο άντρας μου για να ανεβοκατέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, επειδή του το ζήτησαν οι συνάδελφοί του. (κάναμε στρατιωτικό γάμο)

Μια σσυμβουλή:

1. Όταν θα μπαίνεις και όταν θα βγαίνεις στο

αυτοκίνητο, αν είσαι ψηλή, σκύψε αρκετα το κεφάλι σου, ωστε να μη χτυπήσεις και χαλάσει το χτένισμα!

2. Οταν περπατάς αρκούν μόλις 3-4 πόντοι να σηκώσεις το φόρεμα, ίσα

να μην το πατησεις. Δεν χρειάζεται να φαίνονται οι γάμπες της νύφης

όσο ωραίες κι αν είναι.

Όταν ο πατέρας αδελφός ή όποιος τελοσπάντων σε παραδώσει στο γαμπρο

βγει απο το αυτοκινητο, να φροντίσει να κουμπώσει το σακάκι του.

Να αφήσει μόνο το 1ο κουμπί του σακακιού ξεκούμπωτο (savoir vivre). Είναι μια λεπτομέρια που λίγοι τηρουν. ;)

Το ίδιο ισχύει και για τις φωτο. Ποτέ δεν βγαίνουμε φωτό με σακάκι ξεκούμπωτο.

Ακόμη και στο πρώτο βαλς! ΣΑΚΑΚΙ ΚΟΥΜΠΟΜΈΝΟ!

Όλα θα πάνε τέλεια!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΉ!

Δημοσίευση

ένα_25, εύχομαι η ώρα η καλή+με το καλο!εγώ παντρεύτηκα τον αύγουστο που μας πέρασε+ενώ αρχικά είχα πολύ άγχος..στην πορεία ήταν το καλύτερο μου!όταν λέω αρχικά εννοώ ως τη στιγμή που βγήκα από το αυτοκίνητο και αντίκρυσα τον καλο μου και την οικογένεια του,εκεί τα ξέχασα όλα!είχα άγχος για το πως θα βγει τελικά το μαλλί μου,το βάψιμο μου και αν το νυφικό μου θα στέκεται καλά επάνω μου καθότι είχα χάσει κάποια κιλά από το τρέξιμο.αλλα όλα πήγαν "κατεουχην"!!!όλα!!!!ο γάμος μου ήταν σαν ένα παραμύθι!ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που ονειρευόμασταν!το "καταεουχαριστηθηκαμε" 100%.είναι μια από τις σημαντικότερες-ομορφότερες στιγμές της ζωής μας!μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει!θα τα καταστρέψει όλα!δεν θα έχεις να θυμάσαι tpt omorfo.mono ότι είχες άγχος.όταν θα φτάσεις στην Εκκλησια δεν θα σε νοιάζει καλή μου για το ποιοι θα σε κοιτούν.πίστεψε με!μονο τα 4 ματάκια που θα δεις να σε κοιτάνε(του μωρού σου και του άντρα σου)αρκούν!όταν ντυθείς μην αφήσεις πολλά άτομα να μπαινοβγαίνουν στο δωμάτιο σου.εγώ είχα μονο τα αδέρφια μου και 2 φίλες μου.θα σε αγχώσουν για την ώρα+μονο που θα έχει φασαρία θα αγχώνεσαι.όλα καλά θα πάνε!θα το καταλάβεις και μονη σου πως για να το χαρείς 100% 8a πρέπει να ακολουθήσεις τακτική αυτή της ηρεμίας!όλα καλά να σας πάνε και φρόντισε να το χαρείς όσο χάρηκες και την γέννηση του παιδιού σου!!!με το καλο!!! :):kiss:

Δημοσίευση

Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος, γιατί θα καταστρέψεις μία από τις ωραιότερες μέρες της ζωής σου. Εγώ είχα αγχωθεί γιατί είχε περάσει η ώρα και δεν ήμουν έτοιμη και τελικά έκανα 3 βόλτες με το αυτοκινήτο γύρω από την εκκλησία, γιατί δεν είχε τελειώσει η βάφτιση που είχαν νωρίτερα!

Σκέψου ότι όλοι όσοι θα είναι στον γάμο, είναι εκεί γιατί σας αγαπάνε και χαίρονται για σας. Φόρεσε το πιο μεγάλο χαμόγελό σου, πιάσε τον καλό σου από το χέρι και μην φοβάσαι τίποτα! Είσαι η βασίλισσα της βραδιάς και κοίτα να το απολαύσεις!

Αν χορέψετε οι δυο σας, πες τους να χαμηλώσουν τα φώτα. Εμείς το είχαμε ξεχάσει και αποδείχτηκε λάθος, γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο τρυφερά μεταξύ μας.

Η ώρα η καλή!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑ ΠΟΤΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΤΑΞΗ. ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΘΕΑ. ΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελα μου κ συγχαρητηρια για το γαμο σου!Με το καλο ολα!Κ εγω αγχωνομουν πολυ για τα διαδικαστικα(σκεψου οτι ειχε φτασει μεσημερι της μερας του γαμου μας και ο αντρας μου ακομα δεν ειχε παραδωσει το πλανο των καλεσμενων στην αιθουσα της δεξιωσης κ ειχα φρικαρει :angry::angry::angry: !!!Βεβαια το χειροτερο μου ,οπως κ σε σενα,ηταν οτι ντρεπομουν ποοοοοοοολλλλυυυυυυ......κ σκεφτομουν τον κοσμο που θα με κοιταει κ θα σχολιαζει...1 χρονο αυτο σκεφτομουΝ!!!!

Ομως,κατα ενα μαγικο τροπο την επιμαχη ωρα ημουν τοσο χαλαρη...δε με απασχολουσε ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπανω!Το μονο που σκεφτομουν ηταν οτι ο αντρας της ζωης μου με περιμενει στην εκκλησια :):):) κ οταν τον αντικρυσα η καρδια μου χτυπαγε οπως στο πρωτο ραντεβου :):) !!Ουτε τον κοσμο κοιταγα,ουτε με νοιαζε τιποτα αλλο!!!Κ το απολαυσα μεχρι τελους!κ χορεψαμε(που δεν το εχω κ πολυ με το χορο εγω)κ διασκεδασαμε...τελεια!!Απορησα κ εγω με μενα πως τα καταφερα ετσι!!Ευχομαι κ σε σενα ετσι μαγικα να χαλαρωσεις κ να το απολαυσεις!!!!Να μην ανησυχησεις για τιποτα!!!Ακομα κ για τυχον απροοπτα...εμενα στο τελος της βραδιας μου καηκε το νυφικο :woohoo: :woohoo: κ δε με νοιαξε!!Ημουν τοσο ευτυχισμενη!Ισως γιατι εκεινη την μερα,εκεινη την ωρα... συνηδειτοποιησα την πραγματικη εννοια του γαμου!Να ζησετε ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι κ να περασετε υπεροχα!!Περιμενουμε νεα ;)

Δημοσίευση

Καλημέρα εβα. Να σας ζήσει το μωράκι σας και καλά στέφανα....

:laugh:

Εγώ γενικότερα δεν είχα πάρα πολύ άνχος στην προετοιμασία....

το άνχος με έπιασε όταν καθόμασταν μπροστά στο ιερό και έμπαινε κόσμος μπροστά μας για βλέπει..

Πραγματικά ανχώθηκα πολύ γιατί με κοίταζαν όλοι και δεν ήξερα πως έπρεπε να είμαι....με αποτέλεσμα να βγω σοβαρή και χάλια σχεδόν σε όλες τις φωτο κατα την διάρκεια του μυστηρίου..... Οπότε σε συμβουλεύω να είσαι χαμογελαστή και να μην σκέπτεσαι κανέναν εκείνη την στιγμή....

Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού και εύχομαι να την χαρείτε όσο τίποτα.....

Πάρε τώρα και ένα χαρούμενο image για να πάρεις τα πάνω σου..... :PB)

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκια μου..... σας ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές! εχετε δίκιο! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ!!

Πάντως και τη ντροπή να ξεπεράσω, φοβάμαι ότι μόλις δω τον καλό μου με το μπεμπέ μας απέναντι θα βάλω τα κλάματα και θα γινω ρεζίλι, θα χαλασει και το μακιγιαζ... Ηδη καθε φορά που σκέφτομαι τη σκηνη δακρύζω!!!΄ :unsure:

Δημοσίευση

Η ώρα η καλή κοπέλα μου!! Μην αγχώνεσαι την ωραίότερη μέρα της ζωής σου!

(εντάξει μια από τις ωραιότερες μιας κ εσύ έχεις ήδη το μπεμπέ σου)

Εγώ θέλω να σου πω πρώτον να πεις στη κομμώτρια κ μακιγιέζ να σε έχουν νωρίτερα έτοιμη ( δεν χαλάει για 30 λεπτά νωρίτερα μη φοβάσαι) ώστε να μην σου προσθέσουν άγχος την ώρα εκείνη ότι θα αργήσεις.

Εγώ ήμουν έτοιμη κ έβγαζα φωτο με φίλες κ συγγενείς, έριξα κ το χορό μου για το καλό (ξέρεις λίγο όχι να ιδρώσεις) κ ήμουν οκ.

Δεύτερον να σκέφτεσαι ότι είναι μια πολύ ωραία μέρα κ να τη ζήσεις!.

εγώ όταν είχα πάει να κλείσω το ανθοπωλείο ήταν εκεί ένα ζευγάρι που είχε παντρευτεί.Τους ρωτούσε λοιπόν 'μείνατε ευχαριστημένοι, σας άρεσαν τα λουλούδια κτλ?' αυτή η κοπέλα λοιπόν έλεγε "δεν θυμάμαι από το άγχος δεν πρόσεξα"

Κ λέω στον εαυτό μου το ίδιο κ σε σένα " δεν θα θες να γίνει έτσι, χαλάρωσε κ απόλαυσε τη μέρα σας. Είναι δική σας!!!

Τέλος να θυμάσαι ότι σε όλους τους γάμους πάντα κάτι "ψιλοστραβώνει".Πχ εγώ φτάνω εκλησσία κ βλέπω τον αντρούλη μου με άλλη ανθοδέσμη από αυτή που είχαμε παραγγείλει.Τι να γίνει? να μας χαλούσα τη διάθεση γι αυτό?

χαμόγελο κ μην ανησυχείς.

Δημοσίευση

αγαπητη φίλη σαν κομμωτρια που εχω χτενίσεις αρκετες νυφε3ς εχουνδει ταματια μου πολες περιπτώσεις απο νυφες που ηταν στα ορια της νευρικης κρισης μεχρι και νυφη που απο τα γελια δεν μπορουσαμε να τη χτενισουμε καινα τη βαψουμε .Χαλαρες νύφες δεν εχω πετυχει πολλες ισως 2-3 οι οποιες ομως και αυτες την ωρα που βγαινανε απο το σπιτι για να πανε στοα υτοκινητο καιμετα σστην εκκλησια της επιανε ενας πανικο του στυλ :ειαμι σιγουρη για αυτι που κανω ; και σου μιλαω για γυναικες που μενανε με το συντροφο τους .

Λοιπον ακου εγω τη κανω στις κοπελες μου γιατι ετσι τις νιωθω αν ειναι να παω στις 5 για το χτενισμα την ρωταω τη ωρ4α θα κανεις το μπανακι σου ; και την βαζω να το κανει κανενα μισαωρο με τρια τεταρτα πιο πριν λοιπον παω εκει πιο νωρις της βαζω ενα ποτακι και καοθομαστε και ταλεμε σαν δυο καλες φιλες .Ξερεις σε ποσες λεκανες εχω κατσει καινα μιλαω ; αλαλ τι να κανω ; Λοιπον η νυφη ειναικανονας πρει να πιει κανα δυο ποτακια τωρα αν ειναι εγκυος δεν θελει πολυ αλκοολ λιγο εισα να χαλαρωσει και αμα καπνιζει κιολας ενα τσιγαρακι δνε ειναι καθολου κακό .Την βαζω λοιπον στη διαδικασια να εχει τη αισθηση οτι το βραδυ θα βγεοι με το καλο της θα πανε γα ποτο και πρεπει αν ειναι μοναδικα ομορφη μονο για ταματια του ετσι δνε εχεις στο μυαλο σου κολληεμο στο πανυγηρακι πουλεγετε γαμος!

Εγω στο δικο μου γαμο ειχε ερθει η κουμπαραμουσυναδερφος στο επαγγελμα και αφου ειχα κανει το μπανακι μου με εβαψε με χτενισε και επειδη οι παρανυφε δεν ηταν ετοιμες (ειχα δυο μεγαλες φιλες μου )ειπα να βοηθησω λιγο αρχιζα και τους εφτοιαχνα το μαλλι αλλα ετσι ειανι εγω το αγχο μου το εβγαλα ετσι .

Γι αυτο σου λεω πιες κανα δυο ποτκια καιξεχνα το κοσμο σκεψου οτι αυτη ειναι η στιγμη που περιμενες απο μικρο κοριτσακι

Δημοσίευση

κλάψε και τώρα και στον γάμο σου..

και όποτε γουσταρεις εσυ...

δεν είναι κακό κοπέλα μου...είναι

πολύ γλυκό...διώξε το άγχος...θα είσαι

μια κούκλα....και τώρα αν δεν πάνε και

όλα μα όλα όπως τα προγραμμάτισες ΔΕΝ

ΤΡΕΧΕΙ και τίποτα...εκείνη την μέρα

LOVE WILL BE IN THE AIR

Σου αφιέρωνω και το παρακάτω άσμα

με τις καλύτερες ευχές μου σήκω και

ΧΟΡΕΨΕ ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ :

Δημοσίευση

κλάψε και τώρα και στον γάμο σου..

και όποτε γουσταρεις εσυ...

δεν είναι κακό κοπέλα μου...είναι

πολύ γλυκό...διώξε το άγχος...θα είσαι

μια κούκλα....και τώρα αν δεν πάνε και

όλα μα όλα όπως τα προγραμμάτισες ΔΕΝ

ΤΡΕΧΕΙ και τίποτα...εκείνη την μέρα

LOVE WILL BE IN THE AIR

Σου αφιέρωνω και το παρακάτω άσμα

με τις καλύτερες ευχές μου σήκω και

ΧΟΡΕΨΕ ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ :

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

πάρε 2 "λεχοτανιλ" και θα είσαι μια χαρά!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Με το καλό!!! :cheer:

Πάντως αν είσαι αγχωμένη έπειτα δεν θα θυμάσαι τίποτα!!! :(

Θα παρακολουθείς το dvd και θ'αναρωτιέσαι:ήμουν εκεί;;; :woohoo:

Γι'αυτό χαλαράάάάάά...!!! :cheer:

Δημοσίευση

katrina έγραψε:

savropinguinos έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh:

Με το καλό!!! :cheer:

Πάντως αν είσαι αγχωμένη έπειτα δεν θα θυμάσαι τίποτα!!! :(

Θα παρακολουθείς το dvd και θ'αναρωτιέσαι:ήμουν εκεί;;; :woohoo:

Γι'αυτό χαλαράάάάάά...!!! :cheer:[/quote:111bhe8r]

Εγώ πάντως, έτσι ήμουν στο γάμο μου... Καθόλου αγχωμένη, αλλά με σπασμένα νεύρα, κουρασμένη, μετά δε θυμόμουν τίποτα, ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν θυμόμουν θα τσαντιζόμουν ακόμα περισσότερο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅
    • Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...