Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν τα πάμε καλά...

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..δε θέλω να ανοιγω τέτοια θέματα καθώ τα θεωρώ πολύ προσωπικά..ακόμη και σε σχέση με τον σεξουαλικό τομέα..δεν τα πάμε καλά με τονάντρα μου..τελευταία με έχει κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα απέναντί του..με εκνευρίζει..με έχει απωθήσει..φέρεται πολύ άσχημα..τώρα πάλι τσακωθήκαμε και είμαι κλεισμένη στο δωμάτιό μας και κλαίω..και ο καυγάς;; Μια βλακία!!! Εβλεπε ποδόσφαιρο κι εγώ δίπλα του να πλέκω και ο μικρός να παίζει κοντά μας..ερχόταν λοιπόν ο μικρός με εναν μουσκό υπολογιστή και μας μιλουσε..εγώ του τραγουδουσα του μιλουσα, άφησα και το πλεκτό για να ασχοληθώ μαζί του..όμως ο μικρός ήθελε να μιλήσει και σε εκείνον..εκείνος όμως του πατουσε ένα κουμπάκι για να κάνει μουσική μπας και τον αφήσει ήσυχο...εγώ του έλεγα..μίλα στο παιδί..το έκανε..και έτυχε να μιλήσουμε και μαζί..και εκείνη την ώρα βάζει γκολ...τσατίστηκε...και άρχισε να φωνάζει..μόλις λοιπόν μπήκε το ημίχρονο πήρε το παιδί και ανέβηκε πάνω γιατί είπε ότι τον ενοχλουσα..με έδιωχνε..:( τσατίστηκα βέβαια εγώ..τους ακολουθούσα όμως..ήθελα να είμαι μαζί τους..και πάλι κατέβαινε κάτω..στο τέλος τσακωθήκαμε για τα κάλά..του έιπα άσχημα λόγια κι έφυγα..κλειστηκα στο δωμάτιο...το θέμα δε σταματά εκεί..επαφές έχουμε μια φορα τη βδομάδα..κι αν!! αγκαλιές δε με πολύπαίρνει..και όταν πριν κανα δυο μέρες τον πήρα αγκαλιά και τον φιλουσα τρυφερά αλλά καιερωτικα με φιλουσε λες κι ήμουν καμιά ξένη...άλλη γυναίκα δεν παίζει το ξέρω..όμως γιατί φτάσαμε ώς εδώ;; Και στην καρτουλα της επετείου έγραψε <<να τα εκαστοστήσουμε!!Ή μάλλον πολλά είναι..μέχρι τα 50 καλά ειναι..>> μα είναι ευχή αυτή τώρα;;;;;; :(εγώ που νιώθω ότι θέλω να τον έχω κοντά μου μια ζωη εκείνος προτιμά να τελειώνομε μια ώρα αρχίτερα;;; :( :( :( :( το ξέρω ότι το είπε για αστείο..αλλά δεν έχει ξαναπεί κάτι τέτοιο..ποτέ..δεν μπορώ..είμαι πολύ λυπημένη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου γλυκό δεν νομιζω οτι το εννοουσε. Καμια φορα κ αυτοι δεν ξερουν πως να συμπεριφερθουν. Οσο γι αυτα που λενε δεν νομιζω οτι τα σκεφτονται καλα καλα. Κ εμενα μου ειπε οτι πρωτα ο Θεος αν πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη θα βαλει κρεβατι στην αποθηκη για να γλιτωσει απο μας. Και οταν παει η μικρη να παιξει μαζι του και του λεω απασχολησε την λιγο για να ηρεμισω κ εγω η να κανω καμια δουλεια πολλες φορες μου λεει ελα παρτην εγω δεν μπορω. Τι να σου πω θα σου προτεινα να ηρεμισεις και να μην συνχιζεσαι και να τα παρεις πιο ψυχραιμα τα πραγματα. Για την επαφη εχεις σκεφτει μηπως φοβαται? εμενα στην πρωτη φοβοταν υπερβολικα και μπορω να σου πω οτι δεν με πλησιαζε μια φορα το τοσο και περισσοτερο οταν του κολλουσα εγω χαχα.

Εμεις παλι, Φανη, οταν παιζει ο Ολυμπιακος φροντιζουμε να εχουμε εξαφανηστει απο το σαλονι!

Επεισης εξαφανιζω οτιδηποτε πεταγετε απο διπλα του!

Οταν,δε, χασει ο ολυμπιακος το τι ακουω μετα δεν λεγεται!

Ειμαι χρουσουζα, επειδη διανωηθηκα και περασα απο μπροστα του! :laugh:

Τωρα για το θεμα του ρωμαντισμου, αν τον βρεις καπου, πες μου που ειναι να του πω να παει να τον βρει και ο αντρας μου!

Στο θεμα κρεβατιου, μην ξεχνας οτι εισαι και εγκυος και ισως εχει επηρεαστει!

Κούκλα μου, η αλήθεια είναι ότι όσο καλή διάθεση και αν έχουν οι... απέξω, μόνο το ζευγάρι ξέρει ακριβώς το μέγεθος της εκάστοτε έντασης/αντιπαράθεσης/απομάκρυνσης... Άλλωστε ζευγάρι με ζευγάρι διαφέρει.

Το μόνο που θα σου πω είναι ότι οι άντρες είναι πολύ πιο απλοί απ' όσο πιστεύουμε/θα θέλαμε να είναι. Εμείς οι γυναίκες ψάχνουμε εξηγήσεις για κάθε συμπεριφορά, ζυγίζουμε συνέχεια τις καταστάσεις, βάζουμε με το μυαλό μας διάφορα και πολλές φορές δημιουργούμε θέμα εκεί που δεν υπάρχει...

Στο θέμα ποδόσφαιρο: όταν παίζει αγώνας τύπου Ολυμπιακός - Παναθηναικός, ο μέσος άντρας αγαπάει μόνο την τηλεόρασή του. Έτσι είναι... Θέλει να δει τους βάζελους να πλακώνονται με τους γάβρους. Τελεία και παύλα. Είναι τα 90 λεπτά που ίσως τον ενοχλείς εσύ, ή τον ενοχλεί ακόμα και το παιδί του. Δες το σαν μια χαζομάρα του αντίθετου φύλου... Χεχεχε... πραγματικά, όσες γυναίκες κατανοήσουν τη σημαντικότητα του ποδοσφαίρου για τον άντρα τους, θα είναι ευτυχείς!!

Για το σεξουαλικό δεν μπορώ να εκφέρω άποψη... Δεν μου αρέσει άλλωστε να αναλύω τα τόσο προσωπικά των άλλων... Απ' ότι διαβάζω, πάντως, πολλές κοπέλες σε φάση εγκυμοσύνης δεν... καλοπερνάνε! Αλλά και πολλές με μικρά παιδάκια! Σκέψου ότι εσύ έχεις και τα δύο!

Νομίζω πως είναι περισσότερο άγχος των ορμονών και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ο άντρας σου σε αγαπάει και σε ποθεί όσο και χθες και προχθές και πέρσι και πρόπερσι! Προσπάθησε να πάρεις τα πάνω σου και προς Θεού μην του ανοίξεις ακόμα κουβέντες τύπου "Πρέπει να μιλήσουμε για μας"! Οι άντρες τρομοκρατούνται με κάτι τέτοια, όταν δεν συντρέχει στο μυαλό τους κάποιος λόγος...

Όπως προείπα, είναι τα πιο απλά πλάσματα του κόσμου... θέλουν μαμ, κακά, νάνι, αγαπούλες και... ποδόσφαιρο!!

Ελπίζω να βοήθησα λιγουλάκι! :lol:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Κορίτσια δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης στον ερωτικό τομέα..το ξέρω γιατί τον ξέρω!!!!!!! Αμα θέλει αυτός...και ξέρει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος...!Το θέμα είναι ότι έχουμε χάσει την πραγματική επαφή μεταξύ μας..την κουβεντουλα, την αγκαλιά..τα χαδάκια τα τρυφερά..με το που θα πέσει στο κρεβάτι κοιμάται..ουτε αγκαλιές..ουτε τίποτε..εχω γίνει κι εγώ πιο ψυχρή πλέον...εγώ στον υπολογιστή κι εκείνος στην τηλεόραση...απομακρυσμένοι εντελώς..και δεν κάνει καμιά μα καμιά κίνηση να με πλησιάσει..δε μιλάω για σεξ..μιλάω για τρυφερότητα..πράγματα που κρατάνε ένα ζευγάρι ενωμένο..πριν ξεκινήσει ο αγώνας βλέπαμε τηλεόραση..ο ένας στην ανατλή και ο άλλος στη δύση..κάτσε ρε άνθρωπε..δε φτάνει που με βλέπεις μια ώρα την ήμέρα τις καθημερινές..αν και το Σαββατοκύριακο με έχεις χεσμένη που πάμε;; Και δεν κάνει κίνηση να με προσεγγίσει...γενικά μου την έχει δώσει...πλέον δεν με ελ΄κυει..του το είπα στα ίσια..δεν μου προκαλείς τίποτα πια!!!ετσι του είπα..τσατίστηκε..δε με νοιάζει όμως..πρέπει να τον ταρακουνήσω λίγο..ο γάμος κορίτσια..είνια χάλια!!Καταστρέφει το ζευγάρι...αν ήμουν καμιά καινουρια..να δεις που δε θα με άφηνε σε χλωρό κλαρί...

για χιλιοστή φορά ευχαριστώ τον Θεό ,το σύμπαν και ότι άλλο έπαιξε ρόλο και δεν βλέπει ο άντρας μου μπάλα!!! :laugh: :laugh:

αλλά εχουμε τον υπολογιστή .....τις ταινίες που κατεβάζει ,το forum που είναι κι ότι άλλο ψαχνει ....

Φάνη μου εγκυουλα είσαι και τα βλέπεις όλα τραγικά .....το έχεις ξανά περάσει αυτό ...και ο άντρας σου ....θα τις βρείτε τις ισορροπίες μην φοβάσαι .

Μαμόλη έγραψε:

Όπως προείπα, είναι τα πιο απλά πλάσματα του κόσμου... θέλουν μαμ, κακά, νάνι, αγαπούλες και... ποδόσφαιρο!!

Ελπίζω να βοήθησα λιγουλάκι! :lol:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

πολύ καλο αυτή είναι η αλήθεια εμείς είμαστε πιο περιπλοκες.

Εμείς τσακωνόμαστε πάλι για βλακείες πχ έπεσε σήμερα η κούκλα του παιδιού κάτω στα πατάκια του αυτοκινητου και άρχισε το ψαλτήρι επίσης αυτή τι περίοδο δεν υμα καλά γιατί σκοπεύουν να με χώσουν άσχημα στην δουλειά και έχω μια "ψιλοκατατηλιψι" και σήμερα στο "τσκομο" μου πετάει εγώ ήθελα μια γυναικα που να γελάει εσύ δεν γελάς ποτε' τι να κάνουμε έτσι είμαι από μικρή ανικανοποίητη και γελάω απλά όταν έχεις προβλήματα και εσαεί κουρασμένη δεν μπορείς να γελάς σαν χάχας.Γενικά μετέ τι γέννηση τις μικρής υπάρχει μια ένταση ίσως από το άγχος ίσως από την κούραση τι να πω θα δούμε."τιρογαριδακι" τα ίδια περνάμε όλες.Το καλο είναι ότι εμείς δεν έχουμε το ποδόσφαιρο δεν τον πολυενδιαφέρει.

Αχ τιρογαριδακι μου, μην τα λες αυτα κ μην στενοχωριεσαι...Πιστευω πως ολοι οι γαμοι περναν κριση κ κυριως οταν υπαρχουν κ παιδια, μαλλον κ σεις καποια τετοια φαση θα περνατε..Προσπαθησε οταν ειναι εκνευριμενος με κατι να μην τον μιλας,μπορει κατι να τον προβληματιζει στη δουλεια κ να μην ειναι κ πολυ καλα..ή μηπως λογω εγκυμοσυνης τα βλεπεις εσυ απαισιοδοξα;Ειχα κ γω τετοιες τασεις.....

Αχ βρε τιρογαριδάκι μου είναι λίγο και οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης.

Όλα μας φαίνοντε βουνό. Μην το ξεχνάς αυτό. Εγώ δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου κάποιες μέρες. Αυτό που σου έγραψε στην καρτούλα μπορεί σε άλλη φάση να το εβρισκες αστείο.

Για σκέψου και εσύ τί του είπες? Δεν μου προκαλείς τίποτα πια. Πάνω στα νεύρα σου αλλά για φάντάσου και εκείνος τί θα ένιωσε?

Γενικά θέλει λίγο ψυχραιμία σε όλα. Νομίζω ότι είναι ένα μεταβατικό στάδιο εν όψει του ερχομού και του δεύτερου bebe και θα ξεπεραστεί.

Όλα θα περάσουν.

Φανουλα μου καταρχην ελπιζω ολα αυτα που λετε και ολοι οι τσακωμοι να μην γινοντε μπροστα στο παιδι...

Νομιζω οτι περνατε απλα μια κριση και συντομα ολα θα παρουν το δρομο τους. Να σου πω την αληθεια καποτε πρεπει να γινοντε και αυτα διοτι μετα φρεσκαρεται η σχεση. Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι μια χαρα σε λιγο καιρο. Ακου και τα κοριτσια τι σου λενε ;)

Δεν ξέρω αν οι άντρες είναι τόσο απλοί..εγώ με έναν δυσκολεύομαι...!!!:) Και δεν καταλαβαίνω..γιατί όταν βλέπει ποδόσφαιρο πρέπει όλοι να είμαστε σουζα;; Δεν κατάλαβαίνει πως υπάρχουν και άλλοι δίπλα του;; Ή μήπως να εξαφανιστούμε για να καλοπεράσει αυτός; Μπορεί οι άντρες να είναι πιο απλοί αλλά οι γυναίκες είμαστε λιγότερο εγωιστριες..δε θα προτιμήσουμε να δουμε την αγαπημένη μας σειρά έχοντας τους άλλους σούζα..ακόμη και όταν βλέπω τη σει΄ρά που μου αρέσει σκέφτομαι πρώτα το Δημητάκη και μετά τη σειρά..μου μιλάει το παιδί μου κι εγώ θα έχω το νου μου τι κάνουν στην τηλεόραση;; Τουλάχιστον προσποιούμαι πως τον ακουω..και του δίνω λίγη σημασία...Δεν ξέρω..συγγνώμη που σας πρήζω με τα δικά μου...αλλά δεν είμαι καλά..είμαι λυπημένη αλλά και θυμωμένη ταυτόχρονα και έψαχνα κάποιον να με ακουσει και να με νιώσει...

Φανη μου φανουλα ποσο σε νοιωθω!!!!

κοιτα ομως αγω θα σου ελεγα να τον πιασεις σε καποια φαση που θα τον δεις χαλαρο και ορεξατο(εστω και λιγο) ή να αφησεις τον γιο σου σε καποιον και να πατε για να φατε εξω και να τον ρωτησεις χωρις να τον κατηγορεις για κατι και χωρις να του τονιζεις οτι δεν ησουν οπως πριν μηπως σου ανοιχτει και σου πει..

μπορει να εχει γινει κατι με την δουλεια..

μπορει να αγχωνεται με το δευτερο παιδι..

μπορει να εχει τα ψυχολογικα του..

αλλα μπορει και εσυ να τα βλεπεις ολα υπερβολικα λογω των ορμονων..

νοιωθεις μια ανασφαλεια στην εγκυμοσυνη που δεν εξηγειτε και παρερμηνευουμε πολυ την συμπεριφορα των αλλων...

ολα καλα θα πανε μπορει κατι πολυ απλο να συμβαινει μεσα και στο δικο του το μυαλο και να χρειαζετε τον χρονο του..

οσο για την καρτα μπορει να ειναι κατι αθωο..

εχουνε και αυτοι μια αισθηση του χιουμορ απιστευτη!!!

πετανε την ατακα χωρις να το σκεφτουνε στο λεω γιατι ολες μας εχουμε ακουσει χονδραδες! :kiss:

καλα οσο για το ποδοσφαιρο ασε οι πιο πολλοι ετσι ειναι

εμενα σημερα που παιζει ολυμπιακος παναθηναικος εφυγε γιατι τον ενοχλω που περπαταω και παιζω με το παιδι... :blink:

και δεν ξερω και τι εγινε ποιος κερδισε για να ξερω πως θα γυρισει :silly: ορεξατος ή ετοιμος για καυγα και νευριασμενος?? :S

ολοι ετσι κανουν μωρε

Δυστυχώς μπροστά στον μικρό γίνονται..και εκείνος κλαίει και φωνάζει..είμαι τόσο στενοχωρημένη...με εκνευρίζει!

Τώρα εγώ να τολμήσω να σου πω κάτι χωρίς να σε θίξω? Είμαι αρκετό καιρό στο μαμμυ {παλαιότερα έμπαινα με άλλο νικ} και σε θυμάμαι πριν την 2η εγκυμοσύνη σου να είσαι ένας ΠΟΛΥ θετικός άνθρωπος και να δίνεις συμβουλές και κουράγιο στις άλλες κοπέλες μέσα απο τη δική σου αισιοδοξία.

Τι απέγιναν όλα αυτά τιρογαριδάκι? Τον τελευταίο καιρό είσαι συνέχεια λυπημένη και μάλλον μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις γιατί όλοι οι άλλοι - όσο οδυνηρό και αν ακούγεται - θα επιβιώσουν με ή χωρίς εσένα.

Πάρε τα πάνω σου για σένα και για τα μωράκια σου και για τον άντρα σου που σίγουρα σε αγαπάει. Έτσι για το γα@@το :huh:

"τιρογαριδακι" μου μπορώ να καταλάβω πως αισθάνεσαι μιας και ο αντρας μου είναι πάντα εκδηλωτικός και χαδιάρης μαζί μου και αν αυτό αλλαζε θα με επηρέαζε και θα με πειραζε πολύ. Θα σου πρότεινα κάθε φορά που κάνει ή λεει κάτι που σενοχλεί πρέπει να του το λές ήρεμα. π.χ. "Με ενοχλεί όταν μου μιλάς απότομα","δεν μου αρέσει να μου φέρεσαι έτσι κλπ" αλλά σοβαρά,χωρίς υστερίες. Εγώ όταν το κάνω κατευθείαν με παίρνει αγκαλιά. Ισως η εγκυμοσύνη σεχει κάνει και λίγο παραπάνω ευαίσθητη. Χαλαράαααα

σορρυ 50 χρονια μια ζωη δεν ειναι το ιδιο λετε με αλλα λογια, μια φορα την εβδομαδα εξαρταται ποσο καιρο εχεις γεννησει: ποσο καιρο ησαστε μαζι κα κοριτσι μου συγνωμη κιολας με το συμπαθειο τι το θες το πλεκτο νεα γυναικα αλλα θελουν αυτοι, ειναι ολοι ιδιοι μην αγχωνεσαι ασχολησου με σενα

τον ιδιο αντρα εχουμε παντρευτει???? :huh:

κατι μου θυμιζουν ολα αυτα.

ωρες ωρες ζουν στον δικο τους κοσμο

εμενα δε με βοηθαει σε τιποτα στο σπιτι

ουτε καν με το παιδι

ολη μερα στη δουλεια και μετα ολο κατι τον ποναει,μια το δοντι, μια το στομαχι, κτλ

και εγω ολη μερα με το παιδι?? δε κουραζομαι??

ουτε ενα μπανιο σαν ανθρωπος δε μπορω να κανω πλεον.

οταν παω για δουλεια τι θα γινει??

και εμεις τσακωθηκαμε σημερα

το΄χει η μερα φαινεται

δε θελω να γκρινιαζω ολη την ωρα

αλλα η αναισθησια μερικες φορες μου χτυπαει στα νευρα

νομιζει οτι ειναι ακομα στη μανα του μαλλον

που μονο ετρωγε, και ασχολουταν ολη μερα με τον υπολογιστη

και τα ειχε ολα στο χερι

ρε κοπελια εισαι και εγκυος τωρα το ειδα μια χαρα ειναι ο ανθρωποςτοτε μην ψαχνεσαι.αλλα δεν εχεις και αδκο λιγο οι ορμενες της εγκυμοσυνης λιγο οτι οι ανδρες ειναι ολοι γαιδουρια μας τη δινει ασχημα καμια φορα μην αγχωνεσαι φιλακια

"τιρογαριδακι" έγραψε:

Δυστυχώς μπροστά στον μικρό γίνονται..και εκείνος κλαίει και φωνάζει..είμαι τόσο στενοχωρημένη...με εκνευρίζει!

αχ κοπελα μου ολοι μερικες φορες ξεφευγουμε αλλα εκτος βεβαια οτι δεν πρεπει για το παιδι

δεν γινεται κουβεντα ετσι..

χαλαρα χωρις υπερβολες και κατηγοριες να βγει μια ανθρωπινη κουβεντα κανονισε το οταν το παιδι εχει παει για υπνο

Και εμενα πιστευει ο αντρας μου οτι δεν θα ειμαστε για πολλα χρονια μαζι!

Μου το εχει πει πολλες φορες!

50 χρονια για τον αντρα μου ειναι παρα πολλα!

Δεν θα προλαβουμε!

Θα τον εχω πεθανει πιο νωρις! :laugh:

SAKOULINA έγραψε:

Τώρα εγώ να τολμήσω να σου πω κάτι χωρίς να σε θίξω? Είμαι αρκετό καιρό στο μαμμυ {παλαιότερα έμπαινα με άλλο νικ} και σε θυμάμαι πριν την 2η εγκυμοσύνη σου να είσαι ένας ΠΟΛΥ θετικός άνθρωπος και να δίνεις συμβουλές και κουράγιο στις άλλες κοπέλες μέσα απο τη δική σου αισιοδοξία.

Τι απέγιναν όλα αυτά τιρογαριδάκι? Τον τελευταίο καιρό είσαι συνέχεια λυπημένη και μάλλον μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις γιατί όλοι οι άλλοι - όσο οδυνηρό και αν ακούγεται - θα επιβιώσουν με ή χωρίς εσένα.

Πάρε τα πάνω σου για σένα και για τα μωράκια σου και για τον άντρα σου που σίγουρα σε αγαπάει. Έτσι για το γα@@το :huh:

Σακουλίνα μου έχεις δίκιο..:) Απλώς θέλω κ εγώ να ακουω ενθαρρυντικά λόγια..αν μου έφτανε η δική μου αισιοδοξία και οι συμβουλές μου τότε θα ήμουν ετυχισμένη μια ζωή...και την ώρα που έγραψα το πρώτο μήνυμα ήμουν άθλια ψυχολογικά..μόλις είχαμε τσακωθεί...είμαι και άτομο που θέλει να του δείχνουν έντονα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους οι άλλοι...δε μου φτάνει να το ξέρω..

Πάντως έχω παρατηρήσει κι εγώ πως οι αντοχές μου δεν είναι ίδιες..΄΄οτι αισθάνομαι είναι σε έντονο βαθμο..στενοχωριέμαι έντονα..θυμώνω έντονα...μελαγχολώ έντονα..φταίει κι αυτό..αλλά έχει αλλάξει κι εκείνος..το βλέπω..σα να εκνευρίζεται κι αυτός πιο εύκολα..κι αυτό είναι κάτι που δεν το έχω συνηθίσει...κι έτσι νιώθω πως κάτι δεν πάει καλά μαζί με την σχετική αδιαφορία του..

καντινου έγραψε:

Και εμενα πιστευει ο αντρας μου οτι δεν θα ειμαστε για πολλα χρονια μαζι!

Μου το εχει πει πολλες φορες!

50 χρονια για τον αντρα μου ειναι παρα πολλα!

Δεν θα προλαβουμε!

Θα τον εχω πεθανει πιο νωρις! :laugh:

Χαχαχαχαχαχα, :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: , θεά!!!

Κορίτσια, όπως έγραψα και στο πρώτο μου μήνυμα, αποφεύγω τέτοιες συζητήσεις γιατί καταλήγουμε σε γενικολογίες... Οκ, λίγο πολύ οι άντρες μοιάζουν σε κάποια στοιχεία και οι γυναίκες σε άλλα... Και όμως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, άρα και κάθε συνδυασμός ανθρώπων (δηλαδή ζευγάρι) διαφορετικό...

Πάντως τυρογαριδάκι μου, επιμένω: δες τα πράγματα πιο απλά! Και, ναι, χαμογέλααααααα!!!

tirogaridaki μου, δε θα υπεισέλθω στην ουσία της σχέσης σου, γιατί όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Αυτό που θα σου πω όμως, είναι ότι εμείς οι εγκυούλες, επηρεαζόμαστε λίγο παραπάνω από τις ορμόνες μας και δε βλέπουμε πάντα τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις. Επίσης, ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ζευγάρια, κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας- μεγάλο ή μικρότερο που ιδωμένο μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας σ' ενδιαφέρουσα μπορεί να αποκτήσει υπερμεγέθεις διαστάσεις. Δυστυχώς, οι άνδρες που δεν έχουν περάσει από το λούκι των ορμονικών αλλαγών, ούτε καταλαβαίνουν, ούτε είναι σε θέση να καταλάβουν πώς αισθανόμαστε.

Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις όσο μπορείς, να φέρεις το παιδάκι σου στον κόσμο και αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας και συνεχίζεται, θα το αντιμετωπίσετε. Τώρα προς το παρόν, ζήτησε την κατανόηση του για την ψυχολογική σου κατάσταση και κάνε και συ λίγο παραπάνω υπομονή όταν βλέπει ποδόσφαιρο. Γιατί δυστυχώς, στο θέμα της μπάλας όλοι οι άνδρες ίδιοι είναι, μηδέ και του δικού μου εξαιρουμένου!

καλησπέρα και από μένα!!!!

αχ αχ πως σε καταλαβαίνω....!!τα ίδια είχαμε και μεις σήμερα...!και για να πω την αλήθεια καβγάδες έχουμε πολλούς τον τελευταίο καιρό...έχω ακούσει ένα σορό(μην πω τι)και κάνω υπομονή..δεν λέω φταίνε και οι ορμόνες..αλλα κάποιες φορες σαλτάρω και go...

έχω καταλήξει ότι όλα θέλουν υπομονή..ακόμα περισσότερο ο γάμος και η συμβίωση..!

γενικά η "σινιρπαχι" 2 ανθρώπων ειδικά στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολη...και ας μην ξεχνάμε ότι όλα περνάνε από τα χερια μας..αλλα λίγοι είναι εκείνοι που το εκτιμούν...!

δεν ξέρω τι φταίει..αλλα "τολομο" να πω ότι και go είμαι πολύ προβληματισμένοι...!

αχ αχ !!!!θέλω να πω και αλλα..αλλα είμαι πολύ φωτισμένη συναισθηματικά..και δεν θέλω να σας κουράσω...

νομίζω πάντως ότι μπόρα είναι και θα περάσει...

Τιρογαριδάκι μάλλον τα κοσκινίζεις πολύ!

Ο δικός μου πολλές φορές με φωνάζει γρουσούζα... :angry:

Λες και φταίω εγώ που ο Άρης όλο χάνει παταγωδώς!!! :laugh:

Ναι το ποδόσφαιρο είναι δυστυχώς κακό αγκάθι αλλά εγώ έχω πολλά περισσότερα... :laugh:

Μην ξεχνάς όλοι έχουμε ανάγκη για χρόνο αποκλειστικά δικό μας...!

Επίσης είσαι και εγκυούλα και ίσως τα μεγενθύνεις λιγάκι...

Θυμάμαι τον εαυτό μου...όλο ζήλεια ήμουν και παράπονα... :blush:

Για το άλλο;;;1μία και έχεις παράπονο;;; :woohoo:

Εμείς 9 μήνες πλατωνικά...άντε είχαμε όλα τα υπόλοιπα... :P

Ωστόσο ήταν 1μία εμπειρία και αυτή... ;)

ΥΣ.οι άντρες είναι σαν παιδάκια...οπότε λάβε σχετική δράση! ;)

Σοκολάτες...και άλλα...! ;););):kiss:

;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...