Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!!!

Recommended Posts

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!! ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΧΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ!!!!!! ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ (ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ)ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ; ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΥΣΔΗΤΙΚΟΣ! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ;

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε boardcode και smileys, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται στη φόρμα Γρήγορου Μηνύματος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ κοπέλα μου όλοι το ίδιο λένε. Ναι μεν, αλλά είναι δική σου απόφαση! Ως και η αδελφή μου που εκτος από γιατρός είναι και δικός μου άνθρωπος κι έλπιζα να με κατατοπίσει καλύτερα, τα ίδια είπε... ναι μεν, δε ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι, αν έχει παρενέργειες,εμείς στο νοσοκομείο όμως το κάναμε.. η απόφαση είναι δική σου!

Ως και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών Ανδρέας Κωσταντόπουλος λέει κάντε όλες οι ευπαθείς ομάδες το εμβόλιο, είναι ακίνδυνο, ασφαλές, κ.λ.π ....αλλά αφού δεν θέλουμε να ερεθίζουμε με αντιγόνο μωρά κάτω των 6 μηνών γιατί να το κάνουμε σε έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας;

Προσωπικά σκέπτομαι να μην το κάνω... αλλά εύχομαι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα μας δώσει μια ΟΡΙΣΤΙΚΗ υπεύθυνη απάντηση.

ΑΠΌ,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ!!!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

VIVIANKA ΜΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΗ; ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΟΤΟ Ή ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Ή ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ;

Συμφωνώ k ο γιατρός μου είχε πει ότι αρχικά δεν θέλει να το κάνω και την τελευταία φορα άλλαξε γνώμη αν και μου είπε ότι θα το συζητήσουμε στο "επονενο" ραντεβού.και εγώ χαμένη είμαι. :dry::dry:

εγω πλεον κοντευω να γεννησω...αλλα αν ημουν σε ποιο μικρη κυηση δεν θα το εκανα και αυτο γιατι κανενα εμβολιο δεν γινεται κατα τη διαρκεια της κυησης...δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη λενε καντε το εμβολιο...ανηκω σε αυτο το κλαδο και δουλευα σε νοσοκομειο μεχρι τον 8 μηνα αλλα εμβολιο δεν σκεφτηκα να κανω ποτε...δεν υπηρχε βεβαια τοτε αλλα αν υπηρχε δεν θα το εκανα...

Δυστυχως και εμένα ο άντρας μου που είναι φαρμακοποιός και ακόμη δεν το έχει κάνει γιατί οι γνώμες των γιατρών διίστανται, τώρα σκέφτεται πολύ σοβαρά να το κάνει γιατί τα κρούσματα όλο και πληθαίνουν και εμείς στο σπίτι έχουμε μωρό κάτω των 6 μήνων (αρα και ευπαθές) και δεν πρέπει να το κολλήσουμε αν εμείς νοσήσουμε γιατί πρέπει να νοσηλευθεί επειγόντως στο νοσοκομείο...

Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα άκουγα τη γνώμη του γυναικολόγου μου που τον εμπιστεύομαι γιατί στο κάτω κάτω εκείνος είναι και ο καθ΄ύλην επιστημονικά υπεύθυνος για την πορεία της εγκυμοσύνης σου...Και πάλι η άποψή μου...

vivianka έγραψε:

[αλλά αφού δεν θέλουμε να ερεθίζουμε με αντιγόνο μωρά κάτω των 6 μηνών γιατί να το κάνουμε σε έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας;

Ερώτηση λογικότατη...

Φίλη μου γιατρός εγκυμονούσα εμβολίασε όλο τον περίγυρό της αλλά όχι η ίδια!!!

Προχθές συζητούσα με φαρμακοποιό και δε γνωρίζουν την ακριβή σύστασή του!Περιέχει υδράγυρο που ποτέ έστω και λίγο δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό αλλά επικάθεται!!!

Αν σπάσει θερμόμετρο υδραγύρου, δεν καθαρίζει με τίποτα!!!

Προφυλάξεις όσο το δυνατόν περισσότερο...

Οχι συνωστισμούς, καλή διατροφή, ξεκούραση πολλή!!!

Όλοι με το άγχος είναι...Ο Θεός βοηθός!!!

xenianek έγραψε:

VIVIANKA ΜΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΗ; ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΟΤΟ Ή ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Ή ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ;

Ναι αναγκαστικά θα τις περιορίσω, όσο μπορώ! Τώρα είμαι σε άδεια επαπειλουμένης κύησεως λόγω σακχαρώδους διαβήτη κυήσεως και ως εκ τούτου θα βγαίνω έξω για τ' απολύτως απαραίτητα. Αν έχουμε πανδημία θα βγαίνω έξω με τις μάσκες που ζήτησα από την αδελφή μου να μου φέρει και βέβαια θα συνεχίσω να τηρώ τα μετρα υγιεινής που έτσι κι αλλιώς είχα λάβει. Βέβαια και πάλι δεν ξέρω... Γιατί αν τυχόν κολλήσω, τί θα κάνω; Θα μπορώ να πάρω αντιβίωση; Και ποιές θα είναι οι συνέπειες για το έμβρυο; Δηλαδή ποιός θα μου πει για να επιλέξω ποιές θα είναι οι συνέπειες αν κάνω το εμβόλιο και αν δεν το κάνω και αρρωστήσω;

Για μένα ειλικρινά δε με νοιάζει, ούτε η 1η ούτε η 2η φορά είναι που περνάω γρίππη και μάλιστα μια φορά είχα επιπλοκές και εξελίχθηκε σε πνευμονία. Μια χαρά τα κατάφερα! Ανησυχώ μόνο για τη ζωούλα που έχω μέσα μου. Μόνο γιαυτήν! Και κανείς δε μπορεί να μου πει κατηγορηματικά....

κορίτσια μου ήρθε σήμερα ένα καταπληκτικό e mail με όλη την

αλήθεια για αυτό το εμβόλιο αλλα και για το απλό της γρίπης.

Επειδή είναι μεγάλο το text και δεν χωράει εδώ οποια θέλει

μου στέλνει σε pm το e mail της και της το στέλνω εκεί.

Θα πάθετε πλακα για το τι στήνουνε πίσω από την πλάτη μας!

Μετά από αυτό είμαι σίγουρη πως καμια σας δεν θα θέλει να

καεί το εμβόλιο! ;)

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΞΕΡΩ, ΑΝ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!!

xenianek, θα απαντήσω ότι σου έγραψα και πριν στα 'Μωράκια Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2010': εγώ ρώτησα την αδελφή μου η οποία είναι γιατρός στον Ευαγγελισμό και μου είπε ούτε που να το σκεφτώ να το κάνω! Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πήγαινα γιατί γενικά είμαι κατά των φαρμάκων, αλλά τώρα που μου απάντησε έτσι, ένα παραπάνω! Την ρώτησα βέβαια το γιατί και μου είπε ότι δεν ξέρουν τί παρενέργειες θα έχει, όχι μόνο τώρα αλλά και μετά από χρόνια.

Τον γιατρό μου θα τον ρωτήσω αύριο που έχω ραντεβού.. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν μία έγκυος κολλήσει τον ιό και δεν έχει κάνει το εμβόλιο τότε τί γίνεται; αντιμετωπίζεται με την αντιβίωση που υπάρχει;

Προς το παρόν, κάνω κι εγώ ότι σου λένε τα κορίτσια παραπάνω: σωστή διατροφή, σωστή υγιεινή και όχι σε μέσα σε πολύ κόσμο!!

Λενάκι26, στείλε μου το σε παρακαλώ! Ευχαριστώ!

ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΙΑΣΗΣ! ΘΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ!!!!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!!!!!

κορίτσια να προσέχετε!! αυτές τις ημερες είχαμε το πρώτο περιστατικό ιου τις γρίπης σε έγκυο γυναικα!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

εγώ λέω πως είναι επικίνδυνο!!!

ούτε και εγώ η ίδια δεν ξέρω αν θα το κάνω..που δεν είμαι έγκυος!!!

το σκέφτομαι!!!!

πάντως αν σκεφτείτε ότι οι νοσοκόμοι ετοιμάζονται για απεργίες λόγο του εμβολίου ενώ τα συμπτώματα διπλασιάζονται...

κάτι βρωμάει πολύ!!!! :Σ :Σ :Σ :blink::ohmy:

Εμείς έχουμε ένα μωρό 4 μηνών σχεδόν κ θα το κάνουμε το εμβόλιο,για να προστατεύσουμε το παιδί. Πριν μερικές μέρες ήμουν στον γυναικολόγο μου κ άκουσα τη γραμματέα του να λέει σε μια έγκυος οτι όσες διανύουν το 1ο κ 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους να το κάνουν.

βασούλα2 έγραψε:

Εμείς έχουμε ένα μωρό 4 μηνών σχεδόν κ θα το κάνουμε το εμβόλιο,για να προστατεύσουμε το παιδί. Πριν μερικές μέρες ήμουν στον γυναικολόγο μου κ άκουσα τη γραμματέα του να λέει σε μια έγκυος οτι όσες διανύουν το 1ο κ 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους να το κάνουν.

κοπέλα μου τι λες???

πάνω από 6 μηνών γίνονται εμβόλια!!!

το είπε στις ειδήσεις!!!

και τώρα δώσαν το πράσινο φως καλά καλά!!!

ξανασκέψου το όμως....!!!! :silly:

βασούλα2 έγραψε:

Η γραμματέας είναι πολύ λάθος! Ειδικά οι έγγειες που διανύουν

το 1 και το 2 τρίμηνο ΔΕΝ πρέπει να το κάνουν!!!

Και μωρά αυστηρός πάνω από 6 μηνών!!

βασούλα2 έγραψε:

Βασούλα εγώ λέω να πάρεις και μία γνώμη γιατρού. Καλά τα λένε η Μαρινιώ και το Λενάκι, άκουσε και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών που ενώ μας συνιστά να κάνουμε το εμβόλιο τονίζει ότι αντενδείκυνται να ερεθίσουμε με αντιγόνο μωρά κάτω των 6 μηνών...

www.megatv.com/summaries.asp?catid=14161&tag=10682

Δεν θα το κάνουμε στο μωρό μας,δεν το διατύπωσα σωστά μάλλον!!Θα το κάνουμε(εγω κ ο άντρας μου) επειδή έχουμε το μωρό κ δεν θέλουμε να κολλήσει κ εκείνο αν αρρωστήσουμε εμείς.

Καλησπερα, μολις εγινα μελος και εχω απαντηση στο ερωτημα σας σχετικα με το εμβολιο για τη νεα γριπη.Ειμαι στην 25η εβδομαδα και μιλησα σημερα με τον οικογενειακο μας γιατρο που ειναι στη επιτροπη επηδημιολογιας και μου ειπε οτι στην αρχη το πρωτο εμβολιο που βγηκε τον Αυγουστο ηταν ασφαλες για ολες εμας και οτι θα μπορουσαμε να το κανουμε,ομως οι Αμερικανοι αγορασαν πειπου 500.000.000 εμβολια με αποτελεσμα οταν εγινε η παραγγελια της χωρας μας τπηρχε ουσιαστικη η μιση δοση μονο τα 7,5 mg απο τα περιπου 15 της κανονικης δοσης.Το εμβολιο αυτο ειναι για να ανταπεξελθει της νεας γριπης εχεικαποιο ενισχυτικο το οποιο ομως δεν ειναι δοκιμασμενο σε εγκυους και ετσι εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε.Πρεπει να εμβολιαστει ολος ο αμεσος κυκλος μας και να αποφευγουμε τις πολλες εξοδους.Αν χρειαζεσται οποιαδηποτε πληροφορια μπορω να μαθω και να σας ενημερωσω.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ........................... ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΜΟΥ, 2 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΧΙ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΤΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΙΣΜΟ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΕΣ, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (20 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ.. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΤΟΝ 8Ο ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΤΟΙΟ ΡΙΣΚΟ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΘΑΡΑ.... ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΧΙ!!! ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΥΠΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΙΚΡΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΣΙΝΕΜΑ, ΘΕΑΤΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ!

ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΘΑΡΑ, ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ........ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ! ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑΙ, ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΜΕ ΄΄ΥΠΟΓΡΑΦΗ΄΄ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΜΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!

μαρινιω έγραψε:

κορίτσια να προσέχετε!! αυτές τις ημερες είχαμε το πρώτο περιστατικό ιου τις γρίπης σε έγκυο γυναικα!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

εγώ λέω πως είναι επικίνδυνο!!!

ούτε και εγώ η ίδια δεν ξέρω αν θα το κάνω..που δεν είμαι έγκυος!!!

το σκέφτομαι!!!!

πάντως αν σκεφτείτε ότι οι νοσοκόμοι ετοιμάζονται για απεργίες λόγο του εμβολίου ενώ τα συμπτώματα διπλασιάζονται...

κάτι βρωμάει πολύ!!!! :Σ :Σ :Σ :blink::ohmy:

Ξέρεις με τί τρόπο αντιμετωπίζουν αυτό το περιστατικό;

να σου πω τι βρωμάει μαρίνης μου?όλος ο κόσμος έχει κατατρομοκρατηθεί από αυτά που λένε στις ειδήσεις..και αρνείται να κάνει το εμβόλιο ο κόσμος..όταν ο παγκόσμιος μηχανισμός υγείας διχάζεται και υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα της υγείας μας τι να πω???είναι απαράδεκτοι!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...