Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η γνωμη σας για το εμβολιο της ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ

barbie

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα,σκεφτηκα ν ανοιξω αυτο το θεμα γιατι ειμαι προβληματισμενη σχετικα με οσα ακουγονται κ συμβαινουν με το εμβολιο της νεας γριπης.Καταρχας δεν ανυσηχω για μενα γιατι συμφωνα με οσα λεγονται εφοσον ειμαι υγιης δεν διατρεχω σοβαρο κινδυνο.Το αγχος μου ειναι για τον μικρουλη μου,ειχα ρωτησει τον παιδιατρο πριν ενα μηνα κ μου ειπε οτι καλυπτεται με το εμβολιο του πνευμονικοκκου,ειναι 6,5 μην.Αλλα βλεπω οτι τα κρουσματα αυξανονται συνεχως κ αναρωτιεμαι τι γινεται αν κολλησω εγω ή ο αντρουλης μου;Υπαρχει κινδυνος για το μωρο;Αυτο θα το ρωτησω στον παιδιατρο σε λιγες μερες που θα παμε για εμβολιο...

Σορυ αν ειπα πολλα κ σας ζαλισα αλλα προβληματιζομαι γιατι φοβαμαι κ δεν θελω να κανω το εμβολιο.......εσεις τι λετε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω δε ξερω τι να πιστεψω σε αυτο το θεμα

μαλλον καταληγω στο οτι οι φαρμακευτικες εχουν μεγαλα αποθεματα και θελουν να τα ξεφορτωθουν.

αλλα ρε κοριτσια πως το βρηκανε τοσο γρηγορα και για αλλες ασθενειες το ψαχνουν χρονια???

Εγω κοριτσια το εκανα την Δευτερα ειχα αναρτησει και σχετικο ποστ.Οχι για να μην αρρωστησω και παθω κατι εγω αλλα για το 2 μηνων μωρο μου.Το εκανε και ο αντρας μου αλλα και η πεθερα μου που κραταει τον μπεμπη καποιες φορες.Επισης σημερα το εκανε και η κουμπαρα μου που ειναι στον 8ο και ο αντρας της!Ολοι ειμαστε σωοι!Και ο γυναικολογος μου αλλα και η γυναικα του που ειναι κυτταρολογος και ο παιδιατρος μας!Ολοι εμεις ειμαστε μια χαρα.Προς το παρον τουλαχιστον. :huh:

Δεν ξερω αν κρυβονται συμφεροντα ,ισως και να ειναι ετσι τα πραγματα ,δεν θα μπορουσα ομως να κανω αλλιως με το μωρο εδω μεσα και γυρω μας ενα σωρο γνωστοι μας με την γριπη.Και τα σχολεια κλειστα απο την Δευτερα στον νομο μας.Ελπιζω να εκανα το σωστο...

Φιλια σε ολες σας!

Συμφωνώ, συμφωνώ, πολύς ντόρος για το τίποτα!!! Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω το εμβόλιο πόσω μάλλον να το κάνω στο μωρό, ούτε συζήτηση!!!

καλησπέρα κορίτσια,εγώ έχω άλλο πρόβλημα..είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου..πολύ αρχή όμως.μπήκα στον δεύτερος μηνα.μένω στο εξωτερικό και αναγκαστικά για τις γιορτές θα ταξιδέψουμε για ελλάδα...ouf!θα σκάσω!φοβάμαι πολύ μήπως και κολλήσω tpt στο aeroplano.o άντρας μου είναι γιατρός αλλα δεν θέλουμε να το κάνουμε το εμβόλιο.εγώ ούτως η άλλως δεν μπορώ να το κάνω.αλλα δεν θέλω και ο άντρας μου να το κάνει! :huh: έχετε να μου δώσετε καμια λύση η' να μου πείτε κάτι να με καθησυχάσετε?????πολύ άγχος!!!!!!! :(

κοριτσια τι να σας πω και εγω δεν ξερω..

παροτι δουλευω σε αυτον τον χωρο αλλοι γιατροι ειναι υπερ και θα το κανουνε και οι ιδιοι,

αλλοι ειναι υπαιρ αλλα στον ευατο τους δεν το κανουνε

και αλλοι ειναι απολυτα αρνητικοι.

εγω παντως δεν το κανω...ουτε καν του πνευμονιοκοκκου..

ειμαι υγιης οργανισμος και μπορω να το αντιμετωπισω

π.χ. ο πατερας μου που ειναι καρκινιπαθης με επεμβαση στον πνευμονα ο γιατρος ειπε να το κανει λογω ιστορικου σε εμενα ειπε οχι...

παντως αν ολα τελικα γινονται για τα λευτα ντροπη τους,δεν υπαρχουν λογια για ολο αυτο τοση τρομοκρατια τοση αγωνια και τοσο φοβο που μας εχουν διημιουργησει...

το αλλο το ακουσατε χθες??????

βγηκαν χθες και ειπαν

οτι τελικα ειναι ενταξη το εμβολιο και οτι τελικα θα το κανουν και σε μωρα ηλικιας 6 εως 36 μηνων!!!!!!!!!!

το μαθατε αυτο????? εγω φοβαμαι πολυ να το κανω στο μωρο μου παντως

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

το αλλο το ακουσατε χθες??????

βγηκαν χθες και ειπαν

οτι τελικα ειναι ενταξη το εμβολιο και οτι τελικα θα το κανουν και σε μωρα ηλικιας 6 εως 36 μηνων!!!!!!!!!!

το μαθατε αυτο????? εγω φοβαμαι πολυ να το κανω στο μωρο μου παντως

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΡΟΖΩΟ!!!!

ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ.

ΕΓΙΝΕ Ο ΝΤΟΡΟΣ,ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ,

ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΩΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟ ΜΟΥ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...