Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θελω να σας ρωτησω αν το εχει επιχειρησει καποια? σκεφτομαστε να παμε λιμνη πλαστηρα τα χριστουγεννα με τη 2.5 μηνων κορη μου και λιγο φοβαμαι μηπως ειναι μικρη μηπως αρρωστησει ειναι και η γριππη στο προσκυνιο?

Δημοσίευση

Δεν θα το συνιστουσα....

Ειναι πολυ ομορφα εκει αλλα θα κανει ψοφοκρυο. Ασε την υγρασια και δεν θα ξερεις πως θα το ζεστανεις το παιδι.

Ασε μη σου παθει καμια πνευμονια και του μεινουν μετα προβληματα.

Ειναι βρεφος ακομα... κανε λιγο υπομονη.

Δημοσίευση

Να σου πω...

Σε καμοια 10ρια μερες θα παμε με τον αντρουλη μου μινι διακοπες.

Τον μπεμπη δεν θα τον παρω μαζι μου και ο λογος ειναι επειδη δεν θηλαζουμε και θα πρεπει να κουβαλισω μαζι μου αποστηρωση, γαλατα, τσαγακια, μπιμπερα... Θα τον αφησω στη μαμα μου. Δεν φοβαμαι ουτε τη γριππη ουτε τιποτα απλα ο λογος ειναι μονο αυτος. Δεν το βλεπω καθολου κακο να πατε με το μωρο διακοπουλες τα Χριτουγεννα. Καλα να περαστε! :)

Δημοσίευση

Kαλησπερα,

εγω προσωπικα δεν θ αφηνα μωρο για να παω καπου, ειδικα τοσο μικρο και ειδικα τις μερες των Χριστουγεννων..Τα πρωτα της Χριστουγεννα κ θα τα κανει με τον παππου κ τη γιαγια??

Εκει ειναι ωραια, και το ξενοδοχειο που θα πατε θα εχει πολλη ζεστη μεσα.Mην ανησυχεις, το πολυ πολυ παρτους ενα ενημερωτικο τηλεφωνο πριν.Ξερω κοσμο που τα παει τα μωρα χειμερινες διακοπες και περνανε μια χαρα.

Οσο για την γριπη πιο επιφοβα ειναι να την κολλησεις στην αθηνα που εχουμε περικυκλωθει απο παντου, παρα στον καθαρο αερα.

Καλα να περασετε οτι και αν αποφασισετε.

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ 8Α ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ 1 ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ 8Α ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!!

ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ 8Α ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ 8Α ΑΠΟΤΑΝΘΩ ...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ! :kiss:

Δημοσίευση

Εκτός φόβου της γρίπης...

Θα το ξεπαγιάσεις το μωρό...

Ίσα-ίσα η σπιτική ατμόσφαιρα είναι ιδανική στην περίπτωσή σας...!

Θεωρώ ότι τα ταξιδάκια στις γιορτές είναι προτιμότερο όταν έχεις μεγαλύτερα παιδιά που αντιλαμβάνονται και δεν ταλαιπωρούνται...

Δημοσίευση

Κοριτσια στη λιμνη πλαστιρα παει, οχι στο βορειο πολο.Στην Σουηδια πχ τα μωρα κυκλοφορουν μονο το καλοκαιρι?Μονο εδω τα εχουμε αυτα, το καλοκαιρι να μην παει διακοπες γιατι εχει ζεστη και το χειμωνα εχει κρυο..Δεν ανφερομαι σε εσας προσωπικα αλλα στην Ελληνικη νοοτροπια.Μην ξεχνατε οτι απο την ωρα που κανουμε παιδι μας τρομοκρατουν ολοι σχετικοι και μη οτι η ζωη δυσκολευει πολυ.

Εγω ειμαι υπερ κ το φωναζω γιατι ολοι εχουν αναγκη να αλλαξουν παραστασεις.Θα σας κανει καλο,πιστεψε με.

Κατρινα τα μεγαλυτερα παιδια βαριουνται περισσοτερο σε μινι αποδρασεις, βλεπω τον δικο μου οσο μεγαλωνει μεγαλωνουν κ οι αναγκες του.

Δημοσίευση

Από δύο μηνών το βγάζαμε βόλτες στα χιόνια. Πέντε μηνών πήγαμε στα Καλάβρυτα με παγωνιά και συνεχώς έξω ήμασταν.

Κάναμε βόλτες στα δάση και ο μικρός στο μάρσιπο με το μπαμπά, ...Αξέχαστες στιγμές που μοιραστήκαμε με το θησαυρό μας όλα τα ταξίδια μας...

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι το κρύο. Εφόσον υπάρχει θέρμανση στο ξενοδοχείο και έξω είναι καλά ντυμένο το παιδί μη φοβάσαι.

Η γνώμη μου είναι ότι τα μωρά πρέπει από μικρά να μαθαίνουν σε όλες τις συνθήκες, τους κάνει καλό. :)

Δημοσίευση

Τι δεν θα 'δινα να πάω Γερμανία τώρα μαζί με το μωρό!! Αν καταφέρουμε οικονομικά θα πάμε με το νέο έτος! Έτσι είπαμε με τον αντρούλη μου! Εκεί μένουν οι αδερφές του οπότε... έχουμε σπίτι!!

Εμείς μένουμε Εύβοια και ερχόμαστε Αθήνα κάθε Σ/Κ, σημαίνοντας ατέλειωτο κουβάλημα!! Όλο το σπίτι παίρνουμε κιάθε φορά!! :P:P Αλλά το έχουμε αυνηθίσει πια!! Κι ο μικρός δέχεται μια χαρά την αλλαγή κάθε φορά!! Έχει προσαρμοστεί πλήρως!!

Είμαι της άποψης καλό ντύσιμο και έξω... Και όλο με πρήζουν!! Που το πάτε το παιδί και που το πάτε;; Όπου γουστάρουμε το πάμε!! Αμάν πια!! Δικό μου είναι ότι θέλω θα το κάνω!! Αν θέλετε να πάτε.. να μην ακούσεις κανέναν! Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν γιατί κι εμένα με είχαν πρήξει με τις μ@λακίες του σαραντισμού και κόντεψαν να μας τρελάνουν!! Είχε γκρίνια το παιδί λέει επειδή είχα τα ρουχαλάκια του έξω κι ο ήλιος είχε πέσει!! :blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

μην φοβάσαι tpt ,στον ξενώνα θα έχει "ζεστουλα",η μικρή είναι σε φάση που τρώει k κοιμάται k καροτσάκι να την έχεις είσαι μια χαρά,εμενα γεννήθηκε 20 φλεβάρη k 18 ημερών αλωνίζαμε έξω με ψοφόκρυο,άποψη μου πάντα,φιλια ,καλά να περάσετε!!!

Δημοσίευση

να πατε και να περασετε καλα

ντυσε καλα το μικρουλι και δε θα υπαρχει κανενα προβλημα

εχω παει στη λιμνη και ειναι τελεια

ειχαμε μεινει σε κατι υπεροχα πετροκτιστα δωματια με θεα τη λιμνη

ειχε και ταβερνουλα απο κατω

πως ζηλευω!!!!

σου ευχομαι να εχει χιονισει για να ειναι ακομα ποιο τελεια

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ !!ΚΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ 3 ΜΙΣΙ ΜΗΝΩΝ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΖΕΣΤΑ!!ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΦΟΡΜΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΛΠ!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΕΣ!!!ΧΙΧΙΧΙ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!! :P

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΝΤΑΛΑΚΙ ΣΑΥΡΟΠΙΓΚΟΥΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΝΤΟΥ!!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΕΜΑ !ΑΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΒΡΑΣΤΑ ;)

ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !ΞΕΡΩ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΑ!!!ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ;)

Δημοσίευση

Από εκεί είναι ο άντρας μου και ξέρω καλά ότι τέτοια εποχή που θέλεις να πάς έχει πάντα πολύ κρύο, πολύ υγρασία και πολύ βροχη συνήθως.

Ξεχωρα από τη γρίπη η οποία ελοχεύει πάντα στους κλειστούς χώρους και στην πολυκοσμία, επειδή το παιδί είναι πολύ μικρό ακόμη, το μέρος που θα μείνετε θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο, πολύ καθαρό και πολύ ζεστό.

Τα μωρακια κατω των 6 μηνών δεν έχουν τα δικα τους αντισώματα και γιαυτό το λόγο είναι πολύ ευπαθή ιδίως στη νέα γρίπη.

Επίσης, εμένα η παιδίατρός μου, μου είχε πεί ότι μέχρι 3 ετών του παιδιού, όπου και να πάς με το παιδί να φροντίσεις να έχει κοντά νοσοκομείο με παιδιατρική κλινική για οτιδήποτε συμβεί. Τώρα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της περιοχής εκεί και ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων δεν θα είναι και στα καλύτερα τους.

Παρόλα αυτά πάρε τη γνώμη του παιδίατρού σου που παρακολουθεί και το παιδάκι σου. Ό,τι και να κάνεις, να περάσεις καλά και είναι σίγουρο αφού θα είναι οι πρώτες σας γιορτές με το μωράκι σας, όπως κι εμάς που είναι 4 μηνών.

Δημοσίευση

Τη Δανάη την έβγαζα έξω στο κρύο από 15 ημερών. Πηγαίναμε καθημερινά 4 χλμ για να αφήσουμε και να πάρουμε την μεγάλη από τον παιδικό σταθμό. Την είχα ντυμένη καλά και δεν έπαθε τίποτα. Και μιλαμε για -5 βαθμούς.

Εδώ το κρύο είναι συνηθισμένο. Όλα τα παιδιά κυκλοφορούν κανονικά, απλά ειναι ντυμένα ζεστά. Χτες που πήγαμε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι, είχα το παιδί στο καρότσι με τον ποδόσακο, μπουφάν και όλο τον εξοπλισμό. Το ευχαριστήθηκαν και τα δυό μου κορίτσια τόσο μα τόσο πολύ. Ούτε στιγμή δεν νοιάστηκαν για το κρύο.

Στην περίπτωσή σου, επειδή το παιδί είναι πολύ μικρό, θα σου πρότεινα να κάνεις όπως εσύ νιώθεις. Αν είσαι έτοιμη να κάνεις κάτι τέτοιο, πηγαίνετε. Προσωπικά δεν είχα τις αντοχές. Έκανα ταξίδια από 2 μηνών με τα παιδιά αλλά πήγαινα Ελλάδα στους δικούς μου.

Δημοσίευση

ΜΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ!!ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ!!!!!!!!!! :P

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ.ΤΡΕΛΟΙ??ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ

ΟΥΣΙΑΤΙΚΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ,

ΕΣΥ ΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΧΕ ΦΟΥΛ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ (ΓΙΑΤΙ

ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ)ΤΗΝ

ΤΥΛΙΓΑΜΕ ΜΕ 2 ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙΑ.

ΚΟΙΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΡΥΟ.ΕΜΕΙΣ

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ.

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ.ΑΠΛΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ!!!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στην εβδομάδα που είσαι είχα τσιμπήματα και πιο έντονες καούρες!Τώρα και τα δύο έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα!! Πόνους νιώθω σε διάφορες μορφές,σαν περιόδου,λίγο στη μέση και μέσα στην κοιλιά πιέσεις και τραβήγματα.Γενικα σήμερα δεν έχω περάσει πολύ όμορφα!!😛
    • Εγώ φοβάμαι μην μου την κάνει πριν την 38η αν και ξέρω πως ειδικά οι πρωτοτοκες δύσκολα πάνε νωρίς.Ετσι θα πονάμε δηλαδή από εδώ κ πέρα??Άσε που κάθε φορά που γυρίζω πλευρό είναι σα να έχω πέτρες μέσα στη κοιλιά.
    • Περίπου 22:00-23:00 κοιμάται για βράδυ  ανάλογα και με το πρόγραμμα μας εμείς όλοι μαζί ξαπλώνουμε στο κρεβάτι για ύπνο αλλιώς δεν κοιμούνται 😅
    • Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...