Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σημερα εκανα την αυχενικη και δοξα τω θεω πολυ καλα πηγαν τα πραγματα..

Ειδα το μπεμπακι που μαλλον ειναι αγορακι αλλα δεν ειναι σιγουρο γιατι ειναι πολυ νωρις 70% να ειναι αγορακι ετσι μου ειπε αλλα θα δουμε.

Ρξαμε ενα γελιο :laugh: οταν εβαζε τα χερακια μπροστα στο προσωπο λες και ντρεποταν και παιδεψε και το γιατρο που δε μπορουσε να δει ρινικο οστο αλλα ολα καλα. ;)

Τι ωραια αισθηση,ποσο μεγαλωνουν τα ατιμα,με ποδαρακια,χερακια να κλωτσαει οταν το ενοχλουσαμε με λιγα σκουντηγματακια που του καναμε γιατι κοιμοταν.αχ ωραια...

ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας και οσες δεν ειναι εγκυουλες συντομα να μεινουν... :lol:

Δημοσίευση

μπράβο ran...άσε τα άτιμα έχουν μια πλακα και εμάς χόρευε η μπέμπα...και μας παίδεψε...με το καλο κοριτσάκι μου το αγοράκι σου!για να λέει 70% δεν αποκλείεται στον επόμενο υπέρηχο να το δει το "πιπί"του :)

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΜΕΣ!!ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΧΤΥΘΠΗΣΕΙ-ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ 3 ΦΟΡΕΣ!!!!ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΝΕ ΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ!!!!!ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!!

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ έγραψε:

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΜΕΣ!!ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΒΑΘΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΧΤΥΘΠΗΣΕΙ-ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ 3 ΦΟΡΕΣ!!!!ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΝΕ ΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ!!!!!ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!![/q

αντε ρε συ και εγω νομιζα οτι μας εκανε ντροπες..τι χαζομαμα...ε?τωρα που το ειπες οταν ο γοατρος ταρακουνουσε την κοιλια αυτο για μια στιγμη εβαλε τα χερακια στο προσωπο του.πω πω δε το πιστευω ε?καλα ειναι ενα θαυμα που αισθανεται απο τωρα.αντε ανυπομονω να γεννησω :silly:

Δημοσίευση

χαχα εμενα ο μικρος μου κοιμοταν παντα σε ολους τους υπερηχους χαχαχα

στην αυχενικη τον ταρακουνισαμε λιγακι για να μπορεσουμε να δουμε και να

κανουμε την εξεταση!!

η πιο μεγαλη πλακα ειναι ομως οτι μονιμως ηταν γυρισμενος πλατη και δεν μας εδειχνε τα αποκρυφα του χαχα πως να βλεπαμε το φυλλο??? ειδαμε και παθαμε να το δουμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...