Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας κανω τη πρακτικη μου ασκηση στο νοσοκομειο αλεξανδρας κ ειμαι στο θαλαμο με τα εγκαταλελειμενα μωρακια,θα θελα να σας παρακαλεσω οσες απο σας δεν χρειαζεσται καποια ρουχα απο τα παιδακια σας αν θα μπορουσατε να τα στειλετε.Πραγματικα υπαρχει μεγαλη ελλειψη και αυτα που εχουμε δεν αρκουν,τοσο τα ρουχα οσο πετσετουλες κ κουβερτουλες.

  • Απαντήσεις 132
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας. Λπν τα μωρακια ειναι 8,απο 1 μηνων ως 12.Οσες απο σας μπορουν να τα φερουν στο νοσοκομειο και να τα πανε στο πρωτο οροφο ειναι η νοσηλευτικη υπερησια,χρειαζομαστε επισης κουβερτακια φυσικα οσες απο σας δε τα χρειζονται οπως και πετσετουλες, σαλιαρες.Δυστυχωσ οσα υπαχρουν μεσα σε αυτο τμημα τα εχουν παει οι κοπελες που ειναι εκει το νοσοκομειο δε διαθετει κ πολλα. :angry:

Δημοσίευση

κοπέλα μου συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου!εγώ στο Αλεξάνδρας θα γεννήσω και πάω αρκετά συχνά,1ος όροφος λοιπόν νοσηλευτική υπηρεσία,φαντάζομαι εννοείς το κεντρικό κτίριο όχι αυτό στην Λαμψάκου;

Δημοσίευση

Γεια σου Γωγώ.Συγγνώμη αλλά άλλαξα τον τίτλο για να φαίνεται πιο ξεκάθαρα.

Θα το πω όπου μπορώ.Κρίμα οι ψυχούλες.Ακόμη θυμάμαι την εκπομπή του κ. Σταύρου Θεοδωράκη για τα παιδάκια αυτά.Ελπίζω να φέρουμε αρκετά ρουχαλάκια.

Δημοσίευση

Παναγιώτα έγραψε:

Γεια σου Γωγώ.Συγγνώμη αλλά άλλαξα τον τίτλο για να φαίνεται πιο ξεκάθαρα.

Θα το πω όπου μπορώ.Κρίμα οι ψυχούλες.Ακόμη θυμάμαι την εκπομπή του κ. Σταύρου Θεοδωράκη για τα παιδάκια αυτά.Ελπίζω να φέρουμε αρκετά ρουχαλάκια.

Οκ Παναγιωτα μου σε ευχαριστω πολυ.
Δημοσίευση

spiros eirini έγραψε:

εγω δεν εχω μωρακι ομως θα παω να αγορασω οτι μπορω και απο βδομαδα θα ερθω απο το αλεξανδρας να τα φερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)
Δε θελω να σε βαλω σε εξοδα,σε ευχαριστω πολυ για το ενδαιφερον σου,μπορεις αν εχεις καποια φιλη σου η γνωστη σου που δε χρειαζεται τα ρουχαλακια να στα δωσει κ να τα φερεις.
Δημοσίευση

spiros eirini έγραψε:

εγω δεν εχω μωρακι ομως θα παω να αγορασω οτι μπορω και απο βδομαδα θα ερθω απο το αλεξανδρας να τα φερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)

Ελα ειρήνη μου.Με πήραν τα ζουμιά τώρα!!!Σύντομα με ένα μωράκι. :kiss:

Δημοσίευση

Γωγω μου εγω εχω παρα πολλα. Για αγορακι. νΚαι κουβερτουλες, και πετσετακια και εσωρουχακια. ΑΛλα μενω θεσσαλονικη. Μπορω ομως να τα κανω ενα πακετο και να τα στειλω με κουριερ. Θελλω ομως να μου δοσεις σωστη διευθυνση και τηλεφωνο. Αμα θες τα στελνω προσωπικα σε εσενα να τα μοιρασεις κατα το δοκουν. Τα περισσοτερα ρουχα ειναι φορεμενα μονο απο το δικο μου παιδι και ειναι σε πολυ καλη κατασταση

Δημοσίευση

Δεν έχω κι γώ ακόμα παιδάκια αλλά σήμερα το βράδυ κιόλας θα πάω να αγοράσω καινούργια για αυτά τα μωράκια και θα τα φέρουμε με τον άντρα μου. Μπορούμε να έρθουμε Σάββατο βράδυ ή Κυριακή;;;

Λέω να πάρω κουβερτούλες και πετσετομπουρνουζάκια, νομίζω ότι ρούχα θα πάτε αρκετά εσείς που έχετε παιδάκια....

Δημοσίευση

Irene1 έγραψε:

Δεν έχω κι γώ ακόμα παιδάκια αλλά σήμερα το βράδυ κιόλας θα πάω να αγοράσω καινούργια για αυτά τα μωράκια και θα τα φέρουμε με τον άντρα μου. Μπορούμε να έρθουμε Σάββατο βράδυ ή Κυριακή;;;

Λέω να πάρω κουβερτούλες και πετσετομπουρνουζάκια, νομίζω ότι ρούχα θα πάτε αρκετά εσείς που έχετε παιδάκια....

η αληθεια ειναι οτι κουβερτουλες εχουμε ισα ισα για το καθε ενα μη το συζητησω για πετσετομπουρνουζακια.Λπν εγω σαββατο κ κυριακη δν ειμαι, απλα επειδη αυτη τη κυριακη δν ειχαν κοπελες θα παω οικιοθελως απο τις 3 το μεσημερι ως τις 8 το απογευμα. Σε βολευει ν ερθεις καποια ωρα απο αυτες ετσι ωστε να τα δωσεις σε μενα κατευθειαν?
Δημοσίευση

μην το ξαναπεις κοριτσακι μου δεν με βαζεις εσυ σε εξοδα.θελω παρα πολυ χθες οταν το διαβασα εκλαιγα για ωρες....ξερεις προσπαθω για μωρακι τους τελευταιους μηνες και αναρωτιομουν γιατι δεν ερχεται ενω το θελω τοοοοοοσο πολυ και σε καποιες γυναικες που τους αξιωνει ο θεος να γινουν μητερες τα γενανε και εξαφανιζονται.......νατο με επιασαν τα ζουμια παλι..........

Δημοσίευση

spiros eirini έγραψε:

μην το ξαναπεις κοριτσακι μου δεν με βαζεις εσυ σε εξοδα.θελω παρα πολυ χθες οταν το διαβασα εκλαιγα για ωρες....ξερεις προσπαθω για μωρακι τους τελευταιους μηνες και αναρωτιομουν γιατι δεν ερχεται ενω το θελω τοοοοοοσο πολυ και σε καποιες γυναικες που τους αξιωνει ο θεος να γινουν μητερες τα γενανε και εξαφανιζονται.......νατο με επιασαν τα ζουμια παλι..........
Ειρηνη μου σου ευχομαι ολοψυχανα ερθει κ το δικο σου μωρακι,μην απογοητευεσαι συνεχισε να προσπαθεις κ θα δεις καποια μερα θα ερθει.Σε αυτο που λες οτι καποιες γυναικες τους αξιωνει ο θεος κ τα παρατανε μετεπειτα δν μπορω να το καταλαβω ουτε κ γω, βεβαια η καθε "μανα" απο τα μωρα εκει μεσα εχει τη δικια της ιστορια οποτε δν μπορουμε να τις κρινουμε ολες.Θα μου πεις το παιδι σου ειναι παιδι σου ομως καλυτερα τα παιδια αυτα να ζησουν μακρια τους παρα κοντα τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Χρόνια μας πολλά!! Κι εγώ με τον ύπνο απλά προσπαθώ να το αποδεχτώ, είναι πιο εύκολο 😅 απλά με αγχώνει λίγο γιατί θα ξεκινήσω δουλειά το σεμπτεμβριο... για την ώρα τα κουτσοβολευω  Ε αφού πάει ο μεγάλος και του αρέσει τότε είναι δοκιμασμένο!  Καλά είναι ο μεγαλος; με το αδερφάκι του πως τα πάνε τώρα που μεγαλώνει; 
    • Καλημέρα. Εγώ στη θέση σου θα έκανα επανάληψη την tsh τρεις μήνες μετά την προηγούμενη μέτρηση και αν έβγαινε πάλι πάνω από 3, θα πήγαινα σε δεύτερο ενδοκρινολόγο. Δεν ξέρω πραγματικά πόσο επηρεάζει τη σύλληψη - κι εγώ κάτω από 2 ξέρω, ιδανικά -  το σίγουρο είναι ότι όσο πιο ανεβασμένη είναι η tsh τόσο ο θυρεοειδής κουράζεται να αντεπεξελθει στις απαιτήσεις του οργανισμού. Επίσης, δεν γνωρίζω αν επηρεάζει/ - εται από ΣΠΩ. Εγώ παίρνω χαπάκι θυρεοειδούς από τότε που βρήκα την tsh στο 5. Ξεκίνησα με μικρή δοσολογία, αλλά στην επανάληψη, όταν είδε ότι έπεσε στο 3,5 κάπου, μου την αύξησε. Γιατί είπε ότι με χάπι θα έπρεπε να πέσει κι άλλο. Και με αυτή την τιμή πήγα αργότερα στην εγκυμοσύνη.  Για το σπέρμα, εννοείται δείτε τις τιμές σας πρώτα. Εύχομαι να μην υπάρχει κάτι σε αυτόν τον παράγοντα. Πάντως και η χαμηλή κινητικότητα και η μορφολογία αντιμετωπίζονται. Οι βιταμίνες φέρνουν αποτέλεσμα στον άντρα, όχι θεαματικό, αλλά πάντως βελτιώνουν την εικόνα. Και η εξωσωματική παρακάμπτει το πρόβλημα, γιατί επιλέγουν δυνατό σπερματοζωάριο για την γονιμοποίηση. Έχω κοντινά μου ζευγάρια με σοβαρό πρόβλημα στον ανδρικό παράγοντα που έχουν αποκτήσει δίδυμα με την πρώτη προσπάθεια. Μην απογοητεύεσαι.  Η προλακτίνη όντως, είναι μια κυμαινόμενη ορμόνη. Και με άγχος σχετίζεται και με την ώρα που θα πας να κάνεις την εξέταση... Σε μένα είχε δείξει πάνω απ' το όριο η πολύ πρωινή και 15 η απογευματινή, που την επανέλαβα 2 μέρες μετά!!   
    • @Kateriniooναι.ιδανικα θελω λίγο χρονο ακόμα χαχα. Απο την αλλη ετσι με αγχωνει αυτη η αβεβαιότητα. Αντε να δουμε λιγο μας εμεινε. @Sotiria_94 σίγουρα οταν πατε στο σπίτι σας θα είστε πολύ καλύτερα. Οπως λενε σαν τ σπίτι σου δ έχει. Πολύ καλα έκανες κ πηρες μαια και μακαρι να σ πανε ολα όπως τ θέλεις. Ακομα κ μεικτή να κάνεις μια χαρα θα ειναι. Βρε κούκλα μου εφαγες ρνα τεράστιο ζορι σε όλη την εγκυμοσύνη, βίωσες εναν δύσκολο τοκετο κ θα ρθω εγω η η καθεμια να σ πει γτ δ θηλάζεις? Έχεις κάνει τόσα για τ μωρακι σου πριν καν να γεννηθει. Πολύ πιο σημαντικά. Δ υποβαθμίζω τ θηλασμο προς θεού, 2 παιδια τ θήλαζα αποκλειστικά μέχρι 8 μηνων όπου από μόνη μ αποφασισα να αποθηλασω. Αλλα σίγουρα η αγάπη της μαμάς δ ξεκινα κ δ τελειώνει με τ θηλασμο. 
    • @Eir_ma ναι εσύ έχεις δύο μωρακια αλλο τ ρισκο. Εμενα ενώ βγηκε τέλεια η αυχενικη ταρακουνηθηκα πολύ με την papp a. Διαβασα ότι δ ειναι τόσο αξιόπιστη και στο εξωτερικό δ την κανοην καν. Παρόλα αυτά μας γέμισε αμφιβολίες κ αγχη. Την λήψη την έκανα 14η βδομάδα κ ειχα τρομερο άγχος. Την έκανα στη Θεσσαλονίκη σε γιατρο π θεωρω τοπ. Παρόλα αυτά από αυτά π ειχα διαβάσει έτρεμα από τ φοβο μου. Όταν πήγαμε από τ αγχοε μ έκανα συσπασεις κ με έδιωξε να πάω να περπατήσω λιγι κ να ξανά πάω. Τελικά σαν διαδικασία ήταν πολύ απλή. Σου εξηγούν τ πάντα, εμενα με είχε να βλέπω την οθόνη στον υπερηχο. Μ λέει εσύ εδω θα κοιτάς να βλεπεις ότι δ πλησιάζουμε καν τ μωρο. Δ μ έκανα τοπική αναισθησία, γίνεται χαμηλα στην κοιλιά, νιωθεις ένα τσιμπημα κ στιγμιαία μια πιεση, διαρκεί μισο λεπτο, σηκώνεσαι κ φευγεις απ ευθείας. Μ είπε τωρα φευγεις, περπατάς χαλαρα, δ θελει πληρη ακινησία αλλά.ουτε βαριές δουλειες, 2 μερες ξεκουραση κ μετα ολα κανονικα. Εγω τοσο χεσμενη π ήμουν γυρισαμε σπίτι ξαπλωσα κ δ ξανά σηκωθηκα μέχρι την επόμενη μερα. Π έμεινα μεν σπίτι αλλά χαλαρα. Ήρθε μια φίλη μ ηπιαμε καφε, γυρισαν τ παιδια Από τα σχολείο τα τακτοποιησα κανονικα. Εμεινα 2 μερςς σπίτι ενω μ ειπε ότι μπορούσα να βγω να περπατήσω. Επέλεξα ξεκούραση. Αλλα στο σπίτι κινουμουν κανονικα. 650 ευρώ κόστισε. Τρίτη απόγευμα την έκανα, Τετάρτη βράδυ μας.πηραν τηλέφωνο ότι τα 3 βασικα σύνδρομα ειναι αρνητικά κ οτι ειναι κοριτσάκι.
    • @Sotiria_94 σε βρίσκω πολύ πολύ καλύτερα και χαίρομαι πολύ! Καλά έκανες και έδρασες και μην το βάζεις κάτω. Οσο αντέχεις και θέλεις να αντέξεις! Γενικά το θέμα θηλασμός είναι θέμα φωτιά. Υπάρχει μια τρομερή πίεση και παράλληλα κατάλαβα ότι δεν υπάρχει σοβαρή ενημέρωση. Πότε θα φύγετε από τη μαμά σου; Γενικά τελείως προσωπική εμπειρία, αλλά είδα τεράστια αλλαγή σε  στις 40 μέρες στο πρώτο παιδί. Εκεί ηρέμησα πολύ, έβαλα τάξη στο σπίτι και ο μικρός απέκτησε ένα καλό πρόγραμμα που βοηθούσε. Καλά μην φανταστείς ότι κοιμόταν 12 ώρες το βράδυ αλλά και μόνο που ήξερα ότι ωραία θα ξυπνήσει στις 3 και όχι στις 2 και το ήξερα σίγουρα βοηθαγε πολύ! Και ναι να το χαρείς πολύ πολύ τώρα!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...