Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σου τα πα στο fb να στα πω και από δω. Περιμένουμε με αγωνία την ημέρα που θα σε πιάσουν οι πόνοι. Να δούμε θα προλάβεις να γράψεις πάλι στο mammy ότι γεννάς ή θα σε προλάβει το μωρό αυτή τη φορά :laugh: :laugh: (για όσες δεν ξέρουν το τρελλοκομείο την ώρα που γεννούσε έγραφε στο μαμμυ :cheer: )

Δημοσίευση

Ρε Χρυσα........

Εισαι απιστευτη!!!

Περασε ενας μηνας για να το καταλαβεις?????????????

Εισαι 2 μηνων?????????????

Απιστευτοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!

Να σου πανε ολα τελεια!!!!!!!!!!

Με το καλο κοριτσακι!

Δημοσίευση

Κουκλαρες μου,σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!!!

Ειστε πολυ γλυκες κ τα λογια σας ειναι απιστευτα θερμα!!!

Δεν το καταλαβα καθολου βρε κοριτσακια... :blush:

ηταν το τελευταιο που περιμενα οτι θα μου συμβει!!! :woohoo:

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες ..οτι επιθυμειτε ζουζουνες μου!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Έλα βρε ζουζού μου συγχαρητήρια κοπέλα μου! :woohoo:

Όλα με το καλό! :)

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά Θεε μου! Μπράβο, πολύ χαίρομαι για σένα!

Αλλά να μην πάρεις χαμπάρι... :ohmy:

Πάλι καλά όμως.. Γλίτωσες το άγχος του τεστ (βγήκε θετικό αλλά αχνό, είμαι δεν είμαι..), της χοριακής (βγήκε 50 μονάδες, είναι καλή η τιμή), του ακούσματος της καρδούλας (θα την ακούσω δε θα την ακούσω...)

Όλα μια κι έξω... Χαλαρά! :cheer:

Δημοσίευση

συγχαρητήρια κοπέλα μου!! :laugh: πολύ χαίρομαι για σένα!να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και το νίνι σου να το νιώθεις ολοένα και περισσότερο k να χαίρεσαι..και γω σε 2 εβδομάδες θα κάνω τον υπέρηχο και θα ακούσω k γω τη καρδούλα του+επειδή είναι η πρώτη μου φορα ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!θα ακούσω τη καρδούλα της καρδουλίτσα μου..αχ!ήταν πολύ ανέλπιστο πάντως για σένα σε καταλαβαίνω!!!!!να προσεχεις πολύ! ;) κορίτσια περιμένω από όλες σας κάτι καλο... :P:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: glukes mou!!!

Δημοσίευση

βρε ζουζου ειδα που μου απαντησες το τικερακι σου και λεω μπαααα δεν βλεπω καλα χωρις τα γυαλια μου....ευτυχως που ειναι και η φιλεναδα(ειναι και δικη μου ε???? μιας και λατρευω τις μουρλες κρητικιες)

η τονια και τα εβγαλε ολα στην φορα πριν γεννησεις χιχιχιχι

ζουζουνα μου σου ευχομαι μια πολυ πολυ ομορφη εγκυμοσυνη και να χαρισεις ενα ομορφο αδερφακι στην κορουλα σου.

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσκι μου συγχαρητηριααααααααα

σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη :):)

οσο για σενα τονια μου τι να πω.........

εισαι φοβερη,πολυ συγκινητικο αυτο που εκανες

στην χρυσα!!!!!!!!!!!

εισαι μεγαλη ψυχη σου αξιζουν τα καλυτερα

γιατι και αυτα που ειπες σε μενα να ξερεις επιασαν

τοπο.......

σε ευχαριστουμε εισαι πραγματικη φιλη!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ βρε ζουζου τρελοκομειο μας εσυ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

αν δεν σε επερνε χαμπαρι η τονιτσα,χαμπαριιιιι... χιχιχιχιχιχι

να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και ευχομαι να τελειωσει γρηγορα το μαρτυριο της λεκανης!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!ΜΕ το καλο ζουζου μου!!!να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο ομορφη εισαι και εσυ!!!!!!!!! :cheer::kiss: :woohoo: :silly: :P:) φιλακια και τετοια υπεροχα νεα να εχουμε ολες μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...