Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σου τα πα στο fb να στα πω και από δω. Περιμένουμε με αγωνία την ημέρα που θα σε πιάσουν οι πόνοι. Να δούμε θα προλάβεις να γράψεις πάλι στο mammy ότι γεννάς ή θα σε προλάβει το μωρό αυτή τη φορά :laugh: :laugh: (για όσες δεν ξέρουν το τρελλοκομείο την ώρα που γεννούσε έγραφε στο μαμμυ :cheer: )

Δημοσίευση

Ρε Χρυσα........

Εισαι απιστευτη!!!

Περασε ενας μηνας για να το καταλαβεις?????????????

Εισαι 2 μηνων?????????????

Απιστευτοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!

Να σου πανε ολα τελεια!!!!!!!!!!

Με το καλο κοριτσακι!

Δημοσίευση

Κουκλαρες μου,σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!!!

Ειστε πολυ γλυκες κ τα λογια σας ειναι απιστευτα θερμα!!!

Δεν το καταλαβα καθολου βρε κοριτσακια... :blush:

ηταν το τελευταιο που περιμενα οτι θα μου συμβει!!! :woohoo:

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες ..οτι επιθυμειτε ζουζουνες μου!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Έλα βρε ζουζού μου συγχαρητήρια κοπέλα μου! :woohoo:

Όλα με το καλό! :)

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά Θεε μου! Μπράβο, πολύ χαίρομαι για σένα!

Αλλά να μην πάρεις χαμπάρι... :ohmy:

Πάλι καλά όμως.. Γλίτωσες το άγχος του τεστ (βγήκε θετικό αλλά αχνό, είμαι δεν είμαι..), της χοριακής (βγήκε 50 μονάδες, είναι καλή η τιμή), του ακούσματος της καρδούλας (θα την ακούσω δε θα την ακούσω...)

Όλα μια κι έξω... Χαλαρά! :cheer:

Δημοσίευση

συγχαρητήρια κοπέλα μου!! :laugh: πολύ χαίρομαι για σένα!να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και το νίνι σου να το νιώθεις ολοένα και περισσότερο k να χαίρεσαι..και γω σε 2 εβδομάδες θα κάνω τον υπέρηχο και θα ακούσω k γω τη καρδούλα του+επειδή είναι η πρώτη μου φορα ανυπομονώ όσο δεν φαντάζεστε!θα ακούσω τη καρδούλα της καρδουλίτσα μου..αχ!ήταν πολύ ανέλπιστο πάντως για σένα σε καταλαβαίνω!!!!!να προσεχεις πολύ! ;) κορίτσια περιμένω από όλες σας κάτι καλο... :P:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: glukes mou!!!

Δημοσίευση

βρε ζουζου ειδα που μου απαντησες το τικερακι σου και λεω μπαααα δεν βλεπω καλα χωρις τα γυαλια μου....ευτυχως που ειναι και η φιλεναδα(ειναι και δικη μου ε???? μιας και λατρευω τις μουρλες κρητικιες)

η τονια και τα εβγαλε ολα στην φορα πριν γεννησεις χιχιχιχι

ζουζουνα μου σου ευχομαι μια πολυ πολυ ομορφη εγκυμοσυνη και να χαρισεις ενα ομορφο αδερφακι στην κορουλα σου.

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσκι μου συγχαρητηριααααααααα

σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη :):)

οσο για σενα τονια μου τι να πω.........

εισαι φοβερη,πολυ συγκινητικο αυτο που εκανες

στην χρυσα!!!!!!!!!!!

εισαι μεγαλη ψυχη σου αξιζουν τα καλυτερα

γιατι και αυτα που ειπες σε μενα να ξερεις επιασαν

τοπο.......

σε ευχαριστουμε εισαι πραγματικη φιλη!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ βρε ζουζου τρελοκομειο μας εσυ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

αν δεν σε επερνε χαμπαρι η τονιτσα,χαμπαριιιιι... χιχιχιχιχιχι

να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και ευχομαι να τελειωσει γρηγορα το μαρτυριο της λεκανης!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!ΜΕ το καλο ζουζου μου!!!να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο ομορφη εισαι και εσυ!!!!!!!!! :cheer::kiss: :woohoo: :silly: :P:) φιλακια και τετοια υπεροχα νεα να εχουμε ολες μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...