Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συγγνώμη παιδιά αλλά όλο αυτό το καρναβάλι που απο 1 Νοεμβρίου τα πάντα είναι στολισμένα, τα μαγαζιά πουλανε μόνο Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και γιορτινά ρούχα, το ραδιόφωνο παίζει Χριστουγεννιάτικη μουσική …. είναι απαίσια. :Σ :Σ :Σ

Γιατί πρέπει ντε και καλά να πάρω δώρα σε ανθρώπους που δεν πολυσυμπαθώ, κα να κάνω ρεβεγιόν με ανθρώπους που δεν συμπαθώ, να μαγείρεψε , να φάω του σκασμού, να στολίσω το σπίτι, το δέντρο, το γραφείο, να χαραμίσω τις μέρες αργίας μου και να επιστρέψω στο γραφείο πιο κουρασμένη από ποτέ, να βγω έξω, να διασκεδάσω … να να να να . ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :angry::angry::angry::angry: .

ΟΧΙ φέτος δεν θα γιορτάσω, δεν θα ούτε θα ντισω τον γιο μου Αη Βασιλη. Αμαν πια εχουμε χασει το πραγματικο νοημα των Χριστουγεννων και εγω δεν γουσταρω να τα γιορτασω ετσι :(:(

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα Να'σαι καλα με εκανες κ γελασα κ να πω κ εγω "ΓΙΑΤΙΙΙΙ???"!!!!!!!!!!!

Κι εγω καπως ετσι ενιωθα μεχρι φετος!!!Με εκνευριζε απιστευτα αυτη η..."τρελλη χαρα"!!!!

Οπως κ η κλασσικη ερωτηση φιλων-μαμας κλπ "καλα!ΔΕΝ θα στολισεις το σπιτι???"!

Λες κ ειναι υποχρεωτικο!!!

Φετος φλερταρω με την ιδεα να ...βαλω κανα λαμπακι λογω τσαχπινουλας!!!!!

Ισως αν το θελει κι αυτη μεγαλωνοντας να στολισω μεχρι κ δεντρο!!!

Ή καλυτερα το Ελληνικο καραβακι!!!!Βλεπουμε!!!

Δημοσίευση

εντάξει μάνα μου μην στολίζεις...ποιος σε πίεσε

να τον μαλώσω??????? :)

Ειναι ΛΙΙΙΙΙΙΙΓΟ υπερβολη απο 1 Νοεμβρη

να στολιζουμε κλπ οσα ειπες...οντως!!!!!

Ειναι πολυ νωρις!!!!

:)

Ας κάνουμε οτι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...

ποιος μας εμποδιζει???

Κι εμενα με εκνευριζει

ο χοντρος κυρίος που βρεθηκε

στο σαλονι μου προχθες... :laugh: (βλεπε φωτο)

Δημοσίευση

Δεν σε υποχρεωνει κανενας να τα κανεις αυτα αν δεν θελεις... μπορεις να γιορτασεις οπως θες εσυ τα Χριστουγεννα... και αν θες, δεν τα γιορταζεις και καθολου... !!! :)

Εμενα μου αρεσει πολυ η Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα και περιμενω πως και πως καθε χρονο να στολισω το δεντρακι μου, να παρω δωρακια στους ανθρωπους που αγαπω, να φτιαξω τους κουραμπιεδες μου και ιδιαιτερα φετος, να παω το παιδακι μου βολτα στις πλατειες, να δει τα φωτακια, να παιξει με τα αλογακια, να χαρει οπως ολα τα παιδακια...!!! :)

Δημοσίευση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΙΕΤΕ δωστε μια διαφορετικη ερμηνεια στη εννοια .Καθε φορα που γεννιετε ενα μωρο δε ειαστε χαρουμενοι; δεν επιθυμουμαι οτι καλυτερο για το μελλον του και την ικογενεια του ; εγω παντως τα γενεθλια του γιου μου τα γιορταζω τη γιορτη μπορει και οχι .

Γιαμενα τα Χριστουγγεννα ειναι το φωσ στο σκοταδι ετσι μου δινουν την αισθηση οτι θα αλλαξει κατι βεβαια με μελαγχολουν κι΄λας .Τρελαινομαι για τα στολισμενα μπαλκονια και σπιτια .Μια χρονια δεν ηθελα να στολισω ηταντ ο 99 με το σεισμο πως να κανω Χριστουγεννα σε ενα σπιτι με ρογμες; δεν μου εφταιγαν ομως οι άλλοι ουτε τα χρσιτουγεννα αλαλ η ψυχολογια μου.

"κεσσιλια" αν τα λες αυτα μπορει αν μηνερθει ο Αη βασιλης! :laugh:

Δημοσίευση

συμφωνώ μαρίνα μου .από perish το μπέρν πολύ διαφορετικά .perish πρώτη φορα (!!!) μαγείρεψα εγώ και δεν πήγαμε σε κανένα άλλο σπίτι .είχα κάνει χοιρινό με δαμάσκηνα ("μιαμ") γλυκα δεν έκανα ήμουνα 8 μηνών και 15 κιλά + ......

φέτος δεν ξέρω αν θα στολίσω δέντρο αν και θέλω πολύ γιατί φοβάμαι μην το ρίξει ο μικρός :laugh: :laugh: :laugh:

αλλα θα τρελαθούμε στις βραδινές βόλτες μες στα λαμπάκια !!

Δημοσίευση

Σεσίλια, μαζί σου, χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το είχα γράψει και σε άλλο ποστ: έχουμε κάνει τα Χριστούγεννα ένα χαζοχαρούμενο πανηγυράκι. Όλα αυτά που κάνουμε είναι εντελώς μα εντελώς άσχετα με τα Χρστούγεννα. Λαμπάκια, δώρα, αγιοβασίληδες, κιτσάτοι στολισμοί, ρεβεγιόν, ανοησίες... Κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική σημασία των Χριστουγέννων. Δε χαιρόμαστε που γεννιέται ένα μωρό, δεν είναι απλά αυτό τα Χριστούγεννα, αλλά που ο Θεός προσλαμβάνει τον άνθρωπο και ο άνθρωπος έτσι αποκτά τη δυνατότητα να γίνει θεός. Κι αν όλα αυτά είναι θεολογικές φλυαρίες, και στους περισσότερους αρέσουν τα Χριστούγεννα με τα λαμπάκια και τους "χοντρούς κυρίους, χα χα χα χα", τότε να μη λέμε ότι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, αλλά κάτι άλλο. Και οι Ιάπωνες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, και δεν είναι καν Χριστιανοί!!! Το κάνουν επειδή τους αρέσει αυτό το πανηγυράκι...

Δημοσίευση

Η αληθεια ειναι πως και εγω παρ'ολλο που ειναι περιοδος χαρας, νιωθω μια μελανχωλια!

Μια στεναχωρια!

Πρεπει ομως να περασουμε το πραγματικο νοημα στα παιδια μας!

Χριστουγεννα δεν ειναι να ξοδεψουμε του κοσμου τα λεφτα σε παιχνιδια, ουτε ο Αγιος Βασιλης να φερει ενα πανκριβο δωρο στα παιδια!

Χριστουγεννα ειναι η γεννηση του Χριστου, ειναι οι δρομοι φωτισμενοι με λαμπακια, ειναι οι βολτες στο κεντρο, ειναι ο Αγιος Βασιλης που τον συναντας στους δρομους και μυραζει μπαλονια.Ειναι τα καλαντα, ειναι Η αγωνια στο ποιος θα βρει το φλουρι!

Ειναι ο στολισμος του χριστουγενιατικου δεντρου και ας ειναι μονο με καραμελες και ζαχαροτα!

Ειναι το αναμα του τζακιου και το πρωινο το ξυπνημα με την αγωνια να δει το παιδι την καλτσα στο τζακι γεματη και τους κουραμπιεδες με το ποτηρι το γαλα που εφαγε ο Αγιος Βασιλης!

Αχ, κοριτσια, θελω το παιδι μου να θυμαται και να εχει στην μνημη του ωραιες αναμνησεις!

Διωξ'τε την μελανχολια και χαρειτε με τα παιδια την γιορτηνη ατμοσφαιρα!

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ "ΚΕΣΙΛΙΑ" ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΝΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΥ, ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ......ΑΥΤΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙ!!!!

Δημοσίευση

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ

ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΤΑ ΣΤΠΟΛΙΔΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Κ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ

ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΜΩΣ

ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ

Δημοσίευση

Τα περσυνα Χριστουγεννα (κ γενικα ολη η χρονια) ηταν χαλια...

Ειχαμε απολυθει κ οι 2 απο τις δουλειες μας,ψαχναμε

απελπισμενα για δουλεια,τα λεφτα που ειχαμε στην ακρη

τελειωναν, τα χρεη ειχαν τον ατελειωτο κ μεσα σε ολο αυτο αρχισαν οι κρισεις πανικου(οποτε ετρεχα κ σε γιατρους)!!!:(:(

Με τετοια ψυχολογια το τελευταιο που σκεφτομουν ηταν να στολισω

και να γιορτασω (κ εδω που τα λεμε τι να γιορταζα??

την γκαντεμια μας? :laugh: :laugh: )Τα χριστουγεννα κ η πρωτοχρονια

μας βρηκαν αγκαλιτσα τα 2 μας!

Τον Σεπτεμβρη βρηκαμε δουλιτσα(ο αντρας μου)κ τωρα

βρηκαμε φθηνοτερο και πιο souper σπιτι κ μετακομιζουμε!

Τα αφηνουμε ολα πισω.Νεα αρχη γενικα.

Φετος που δοξα τω θεο ειμαστε πολυ καλυτερα(εχουμε την υγεια μας

τουλαχιστον) θα του δωσω να καταλαβει :P:P

Θα στολισω μεχρι κ την τουαλετα :P:P:P

Δημοσίευση

Η κατινου και η Αννα- μαρια με καταλαβαινουν. Ρε παιδια, αυτο δεν ειναι Χριστουγεννα. Εγω θελλω αντι να καταθεσω το δωρο μου στα Χοντος και στα Νοτοσ, να τα δοσω στους πεινασμενους. Αντι να κανουν δωρα στο παιδι μου - που εχει πολλα να κανουν δωρο την αγαπη στα παιδια της γειτονιας.

Περυση ηρθαν να μας πουν τα καλαντα μονο 2 παιδακια- στη μαμα μου ηρθαν 5 και τα λεγανε μηχανικα σαν να λεγανε- πεστε το Χρημα τι θελετε να τα ακουσετε ολοκληρα!!!

Θελλω να βγω βολτα ηρεμα με τον αντρα μου και το παιδι μου, οχι να ετοιμαζω η να ετοιμαζομαι για καποιο ρεβεγιον. Θελλω να μαζεψω τρεις τεσσερεις φιλους μου για να φαμε και να μηλησουμε χωρις χλαπατσιμπανα. Δεν το μπορω αυτο το πραγμα...ειναι καρναβαλι, ολοι στολιζουν, μπαλκονια, αυτοκινητα...σε λιγο θα κοικλοφορουμε με καπελακια ΝΕΟΝ. Θελλω να μαευομαι με ανθρωπους που αγαπαω ολο τον Χρονο, δεν θελλω να θυμουνται τα ορφανα αυτου του κοσμου μονο καθε Χριστουγεννα. περυση στολισα δεντρο με χιλια ζορια,

Στην πραγματικοτητα κανενς δεν θημαται τον Χριστο αυτες τις μερες.

Δημοσίευση

γιατι βρε σεσιλια? :) εμενα μ αρεσει ολο αυτο το χαζο-τζερτζελο!και στολιζω νωρις το σπιτι,κανω κουλουρακια και μ αρεσει να ρχονται οι φιλοι για φαγητο σπιτι. :):) οσο για την καταθεση στο Χοντο θα συμφωνησω,καταθεση σε ενα ιδρυμα ή καπου που το εχουν αναγκη ειναι πολυ πιο ...χριστουγενιατικη πραξη,και αν την κανουμε μαζι με τα παιδια μας ακομα καλυτερα.

το καπελακι νεον ειναι εντελως γελοιο :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοιτα η μαμα μου εχει γεννεθλεια στις 01/12 Οσο θυμαμαι τον εαυτο μου η εορταστικη περιοδος ξεκινουσε τοτε και τελειωνε στις 07/01 που γιορταζει ο μπαμπας μου. Ποτε δεν το αντεχα ουτε σαν παιδι. Τωρα ο αντρας μου εχει γεννεθλεια στις 16/12 και θελει απο τωρα να κανουμε Χριστουγεννιατικο παρτυ- ΕΛΕΟΣ. Οταν ο καθε ασχετος σε ρωταει- που θα πατε στις γιορτες;;;;; τι θα κανετε;;;; αμα του πω την αληθεια...δηλαδη τιποτα, θα παω μια βολτα θα γυρησω στις 12 παρα, θα Ευχυθω στους αγαπημενους μου κα θα παω για υπνο, και το πρωη θα συκοθω- μπορει κα να παω στην εκκλισια αμα με πιασει το τρελο μου και θα μαζεψω την οικογεννια μου - με κοιτανε με στραβο ματι. Και ναι δενθελλω να στολισω το μπαλκονι, ουτε να ποιο καφε σε κουπες με αη βασιλη, αμαν πια. θελλω να κανω τραπεζι στους φιλους μου με ασχετη αφορμη- οχι να με θυμουνται ολοι οι συγγενεις μια φορα το χρονο στη γιορτη μου - τα γεννεθλεια μου δεν τα θυμαται ποτε κανεις,

Χτες προσπαθησα να φτιαξω λιγο διαθεση για το παιδι μου, εβαλα Χριστουγεννιατικα τραγουδια, του φορεσα και το φορμακι...μετα νευρασα. Δεν μπορω να καταπιεζομαι

Δημοσίευση

Cesilia ωραίο τίτλο! :P :laugh:

Παντως εχουν λογικη αυτα που λες! Αλλα ολες οι γιορτες δεν εχουν καταντήσει ετσι! Απλά περνάνε! Τα μαγαζια στολίζουν νωριτερα για να μπαίνει ο κοσμος στο κλιμα και να ψωνίζει νωρις! Λες και το πρόβλημα αυτό ειναι! :P :laugh: Εγω παντως στολιζω μολις κλεινουν τα σχολεια και τα μαζεύω 7/01! Όπως οταν ήμουν μικρή! Πιστεύω τα παιδιά επειδή πάνε και σχολείο τα ζουν πιο έντονα. Μου φαίνεται πως απο τοτε που τελειωσα το σχολείο άρχισα να τσακώνομαι με τις γιορτές! :P :laugh:

Δημοσίευση

Ολες ενεξερετοσ. το πασχα δεν ειναι πια Πασχα τιποτα ενα κενο!!! Δεν μπορω...σε τι κοσμο εφερα το παιδι μου....Αντε νατου εξηγησω οτι ο Αγιος Βασιλειος δεν ειναι ενας υπερβαρος παπους απο την Φιλανδια αλλα ενας αγιος ανθρωπος...και να του πω σηγα μη με πιστεψει...ασε που θα μου πεταξει...θα γινω πιλοτος, θα καταρυψω το ελκυθρο και θα παρω ολα τα δωρα για παρτυ μου !!!

Δημοσίευση

σεσιλια δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις τοσο θεμα?αμα δεν θελεις μην στολιζεις,μην γιορταζεις,μην...μην...μην...,αλλα μην κατακρινεις κι ολους εμας που μας αρεσουν αυτα και θα τα κανουμε και φετος οπως και καθε χρονια!ας κανει ο καθενας οτι γουσταρει κι οτι τον κανει να περναει καλα!οσο για την καταθεση που λες ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να μην την κανεις σε κανεναν "κυριο χοντο" αλλα να την κανεις οντως σε καποιους που πεινανε,και να μην ειναι μονο λογια!εκει θα σου βγαλω το καπελο!πολλα φιλια και να περασουμε καλα χριστουγεννα οοοοοταν ερθουν,οπως επιθυμει ο καθενας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοιτα οπως λεει και ο τιτλος ειμαι ο γκρινιαρης των φετινων Χριστουγεννων!!! Προσπαθω να βρω και αλλους γκρινιαριδες να κανουμε παρεα!!! Πλακα κανω...ασχετο αλλα στο Facebook εχει γρουπ αυτων που μησουν τα Χριστουγεννα. Εγω δεν τα μισω και φυσικα δεν ειμαι μελος. .απλα δεν ειναι πια γιορτη- ειναι πανιγυρη. Δεν κατεκρινα κανεναν, δεν θελλω ομως να κατακρινει κανενας και εμενα που δεν θελλω να συμμετεχω. Οσο για τον μισθο...και οχι μονο, δεν περιμενω τα Χριστουγεννα για να προσφαιρω στους συνανθρωπους μου, το κανω οποτε μου δοθει ευκαιρια. Γιατι μονο τα Χριστουγεννα να θυμαται ο κοσμος, οι διασιμοι κλπ τα ορφανα, τους αστεγους κλπ, ολο τον υπολοιπο χρονο αυτοι δεν υπαρχουν;;;; Απλα προτυμω να τα δοσω κατευθειαν σε αυτους που εχουν αναγκη και οχι σε υδρηματα , εκκλισιες κλπ

Ασχετο δεν ψωνιζω ποτε στα Χοντος- προτυμω το Ιντερνετ- ειναι ποιο φτηνα...ετσι μου περισσευουνκαι για κανενα αλλον, που εχειπερισσοτερη αναγκη απο τον Κ Ηοντο. Οσο καινα ψωνιζω απο αυτον οι υπαλλυλοι του δεν προκειτα να παρουν αυξηση...ουτε να τους δοσει αδεαι τα Χριστουγεννα, απλα θα ξεπατωθουν περισσοτερο στη δουλεια για τα ιδια λευτα

Δημοσίευση

"κεσιλια" έγραψε:

Η κατινου και η Αννα- μαρια με καταλαβαινουν. Ρε παιδια, αυτο δεν ειναι Χριστουγεννα. Εγω θελλω αντι να καταθεσω το δωρο μου στα Χοντος και στα Νοτοσ, να τα δοσω στους πεινασμενους. Αντι να κανουν δωρα στο παιδι μου - που εχει πολλα να κανουν δωρο την αγαπη στα παιδια της γειτονιας.

Περυση ηρθαν να μας πουν τα καλαντα μονο 2 παιδακια- στη μαμα μου ηρθαν 5 και τα λεγανε μηχανικα σαν να λεγανε- πεστε το Χρημα τι θελετε να τα ακουσετε ολοκληρα!!!

Θελλω να βγω βολτα ηρεμα με τον αντρα μου και το παιδι μου, οχι να ετοιμαζω η να ετοιμαζομαι για καποιο ρεβεγιον. Θελλω να μαζεψω τρεις τεσσερεις φιλους μου για να φαμε και να μηλησουμε χωρις χλαπατσιμπανα. Δεν το μπορω αυτο το πραγμα...ειναι καρναβαλι, ολοι στολιζουν, μπαλκονια, αυτοκινητα...σε λιγο θα κοικλοφορουμε με καπελακια ΝΕΟΝ. Θελλω να μαευομαι με ανθρωπους που αγαπαω ολο τον Χρονο, δεν θελλω να θυμουνται τα ορφανα αυτου του κοσμου μονο καθε Χριστουγεννα. περυση στολισα δεντρο με χιλια ζορια,

Στην πραγματικοτητα κανενς δεν θημαται τον Χριστο αυτες τις μερες.

Γλυκια μου, δεν θα καταπιεστεις καθολου!

Κλεισε τα ματια και φερε στο μυαλο σου τα χριστουγεννα που θα σε ικανοποιουσαν και ζησε τα!

Εχω να πω τα καλαντα απο 10 χρονων παιδακι και θα τα πω φετος!

Θα παρω την κορη μου, τις ανυψιες μου και βουρ στους δρομους!

Οχι για τα λεφτα, αν ειναι δυνατον!

Για την στιγμη!

Θα στειλουμε γραμμα στον αγιο βασιλη, θα φτιαξουμε τα γλυκα μας.

Λιτα διοτι δεν εχουμε λεφτα!

Δημοσίευση

Κατινου μου ελατε να τα πειτε και σε μενα!!!!! Γιατι δεν το κοβω να ερθει κανενας φετος να μου πει καλλαντα!!!. Εμαθα οτι ο γειτονας με τα παιδακια θα πανε διακοπες στη Φιλλανδια- καιπολυ καλα θα κανει.Οποτε σνιφ...κλαψ λυγμ!!!

Δημοσίευση

να περασεις καλα τοτε κοριτσακι κι εσυ κι ολα τα κοριτσακια του μαμμυ κι οχι μονο!δεν σε κατακρινει κανεις!περασε ομορφα τα χριστουγεννα οπως εσυ γουσταρεις και μην ακους κανεναν!!!!!!!!!φιλιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υγ.να ερθω να σου τα πω κι εγω που μου αρεσει πολυ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...