Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συλληψη με Glucophage

Recommended Posts

Προσπαθώ εδώ και 6 μήνες περίπου να μεινω έγκυος χωρις αποτέλεσμα. Εχω το Σύνδρομο Πολυκυστυκών Ωοθηκών και ο κύκλος μου κυμαίνεται απο 32 εως 40 ημέρες. Εδώ και μια εβδομάδα άρχισα να παίρνω Glucophage, κατόπιν οδηγίας ενδοκρινολόγου. Υπάρχει κοπέλα με αντίστοιχη εμπειρία? και αν ναι, είχε αποτέλεσμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινακι γεια σου!!!!!Εγω δεν εχω παρει αυτη την αγωγη αλλα ξερω κοπελες που πηραν τα παραπανω φαρμακα και ναι ειχαν επιτυχια!!!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα συντομα!!

απο οσο γνωριζω αυτο το φαρμακο ρυθμιζει το κυκλο και συνεπως κανεις ωορεξια...ευχομαι γρηγορα με ενα μπεμπε και οχι αγχος :)

Μαρίνα.K μου γεια σου! Εγώ επειδή πάντα είχα ασταθή κύκλο, καθώς εχω ένα μικρό θεματάσκι με την ινσουλίνη μου, πήγα σε ενδοκρινολόγο μετά από εξετάσεις που μου επέβαλε ο γυναικολόγος να κάνω και μοθ έδωσε αγωγή με "γλυκοπηαγε"..Έπαιρνα ένα χάπι την ημέρα για περίπου 2 μήνες και ο κύκλος μου ρυθμίστηκε...Βέβαια δεν προσπαθούσα τότε για μωράκι...

Όταν λοιπόν αποφασίσαμε να αρχίσουμε να έχουμε ελεύθερες επαφές, έμεινα έγκυος αμέσως..Ξεκινήσαμε δηλαδή γύρω στις 10 Ιουλίου και 4 Αυγούστου ήμουν έγκυος...

Αυτό έγινε 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας..Αυτά από μενα...

Καλή τύχη και σύντομα με ένα μωράκι!!!

Καλησπέρα και απο 'μένα!

Είχα και εγώ πρόβλημα κύκλου λόγω πολυκυστικών ωοθηκών.

Το έπερνα και εγώ αυτό το φάρμακο αλλα σε εμένα δεν δούλεψε.

Ξέρω όμως πως μπορεί να έχει αποτελέσματα.

Δεν είναι κάτι σοβαρό το πρόβλημά σου.

Εγώ πήρα ένα άλλο χάπι δεν το θυμάμαι τώρα και αμέσως έκανα ωορηξία.

Με τη δεύτερη φορά έμεινα έγκυος!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! :)

Μαρίνα έχω και εγώ σύνδρομο πολυκυστυκών ωοθηκών και ο κύκλος μου ήταν αστα να πάει! Από 35 έως 45 ημέρες και μερικές φορές είχα φτάσει και τις 50! Έμεινα έγκυος χωρίς καμμία αγωγή και χωρίς καμμία προσπάθεια! Μάλιστα έμεινα έγκυος σε εποχή που δεν το περίμενα, μετά από τρείς φορές ελεύθερης επαφής! Για αυτό, πάνω απ΄όλα... ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ και όλα θα πάνε καλά!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Μου δίνετε πολύ κουράγιο! Μακάρι να έχει αποτελέσματα και με εμένα.

Bell, το συγκεκριμένο χάπι είναι για διαβητικούς αλλά συνήθως οι γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες έχουν αυξημένη ινσουλίνη χωρις αυτό να σημαίνει ότι έχουν προβλημα με το σάκχαρο. Αντίσταση στην ινσουλινη λέγεται( αν το έχω καταλάβει σωστα). Το χάπι αυτό ρυθμίζει την ινσουλίνη και κατα συνέπεια επιτρέπει στις ωοθήκες να λειτουργούν καλύτερα και να παράγουν ώριμα ωάρια. Κάπως έτσι τουλάχιστον μου το εξήγησε ο γιατρός.

Γειά σου Μαρίνα, γειά σας κορίτσια..

κ εγώ προσπαθω να κάνω ένα μωράκι και έχω επίσης πρόβλημα με τις πολυκυστικές σε συνδυασμό με θυροειδή και αυξημένο βάρος. Είναι το τρίπτυχο που κάνει την προσπάθεια μου ιδιαιτέρως δύσκολη..

Τώρα παίρνω κ εγώ αγωγή με "γλυκοπηαγε", παίρνω χάπια για το θυροειδή, παίρνω κ ξενικάλ χάπια αδυνατίσματος κ γενικώς είμαι σε μια φάση αγωνιώδους προσπάθειας σύλληψης.. κ ελπίζω να τα καταφέρω!!

Πάντως ξέρω σίγουρα οτί η αντίσταση στην ινσουλίνη παίζει σημαντικό ρόλο στην περιπτωσή μας και θεώρω οτί ορθώς ο γιατρός σου σου έδωσε αυτή την αγωγή.

Επιπρόσθετα εάν θές την γνώμη μου κάνε έναν πλήρη ορμονολογικό έλεγχο και εξέταση θυρεοειδούς για να αποκλέισεις άλλα πιθανά εμπόδια στον τόσο σημαντικό στόχο σου.

Σας φιλώ όλες γλυκά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να σφίγγουμε στην αγκαλίά μας τα ζουζουνάκια μας!!!

Φιλιά!!

καλημέρα!!!!!!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ "ΓΛΥΚΟΠΗΑΓΕ" 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΙ EXSWSOMATIKI,ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΓΕΙΟΣ!!!!ΑΛΛΑ -ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ EXSWSOMATIKI,ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΩ ΑΚΟΜΑ!!!

Ευγενία, έχω κι εγώ υποθυρεοειδισμο και παίρνω επίσης Τ4 εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόβλημα βάρους δεν έχω αλλά έχω αυξημένη χοληστερίνη οπότε παίρνω χάπι και για αυτό! Αρχίζω να πιστεύω οτι όλα αυτα, τελικά, πάνε πακέτο. Τραβιέμαι χρόνια με εξετάσεις κάθε είδους για τις πολυκυστυκές και το θυρεοειδή. Για πολλά χρόνια έπαιρνα αντισηληπτικα για να φτίαχνει ο κύκλος αλλά τώρα που θέλω να συλλάβω ο γιατρός μου σύστησε το "γλυκοπηαγε". Υπομονή λοιπόν! Αν είναι να κάνει την δουλειά του, θα την κάνει.

Αχ Μαρίνα μου, τι τραβάμε για το δεδομένο..

Ελπιζω να τα καταφέρουμε!! Και σύντομα μάλιστα γιατί το άγχος δεν μπορεί να αποβληθει με τίποτα ότι και να λέμε..Υπομονή λοιπόν και όλα θα γίνουν!!

ρόζι μου καλή επιτυχία!! είθε να μάθουμε γρήγορα τα χαρούμενα νέα!!

φιλιά!!

Σήμερα ειναι η 29η μέρα του κύκλου και δεν έχω αδιαθετήσει όπως και δεν έχω κανένα σύμπτωμα περιόδου. Βέβαια συνήθως η περίοδος έρχεται μετά την 31η μέρα αλλά τα συμπτώματα άρχιζαν μια εβδομάδα πρίν (πρήξιμο και πόνο στο στήθος). Τώρα τίποτα. Υπάρχει άραγε περίπτωση να άλλαξαν ή να μειώθηκαν τα συμτώματα λόγω των χαπιών που παίρνω; Αν θυμάται καμιά κοπέλα που τα έχει πάρει στο παρελθόν ας μου πει. Εχω κι άλλη μια απορία προς τις κοπέλες που έχουν πάρει τα ίδια χάπια: λέτε πως ο κύκλος έφτιαξε, όμως, έμεινε σταθερός και αφου διεκόπει η θεραπεία ή επανήλθε στην αστάθεια;

(ροζι περιμένουμε νέα σου!)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ GLUCOPHAGE ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΜΕΤΟΥΣ , ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ , ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ..

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ .ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!!!!!!!

Λοιπόν, αύτό το ποστ εγινε το προσωπικό μου ημερολόγιο. :)

Σήμερα ειναι η 34η μέρα του κύκλου και περιόδος....πουθενά!

Εκανα σήμερα τεστ και βγήκε αρνητικό.. :(

Υποτίθεται ότι με τα glucophage ο κύκλος θα έφτιαχνε, δεν θα χάλαγε!το τελευταιο εξάμηνο είχα περίοδο 33η,32η και 36η (μια φορα) μέρα. Τώρα τι κάνουμε? Με πονάει μόνο η μέση και το στήθος με πονάει απο το πρωί ως το μεσημέρι κια μετά μου περναει εδω και δύο μέρες.

Λέω να κάνω πάλι τεστ το Σάββατο το πρωί (37η μέρα) αν δεν έρθει η περίοδος, και μετά βλέπουμε.

marinaki ego exo polikistikes sti deksia ootyhiki,kai epeidi o kuklos mou eixe trelathei,perno kai ego glucophase kai apo 40 meres pou eixe ftasei,tora egine pali 30 !!!! vevaia min perimeneis apo ton proto mina na ftiaksei!!! emena ekane 2 mines,se alles kopeles ekane ena xrono na ruthmistei. voithaei polu to glucophase,rmrna mou ruthmise kai tin insoulini mou pou logo polukustikon eixa kati upoglukemies,kati ksiniles sto laimo,allo pragma!!!! o giatroulis mou eipe oti me ayto to farmako tha kano kai ooriksia !!! opote einai to pio kalo farmakaki tou kosmou!! xixixixixi

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ GLYCOPHASE!!ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ!ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ,ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ(ΑΚΟΜΗ ΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΖΑΝΤΑΚ ΤΟ ΠΡΩΙ)ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ(ΣΟΡΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΟ!!)ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ Γ....ΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ 'Η ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ..ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΩΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΚΡΥΝΕΙ Ή ΑΛΛΑΞΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ!!ΑΝΤΕ ΒΡΕ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

Να είσαι καλά barcelonita και μακάρι οι ευχες μας να πιάσουν τόπο.. και οι προσπάθειές μας! Εγώ ξεκίνησα με μισό το μεσημέρι γιανα το συνηθίσω και μετά απο μία εβδομάδα έπαιρνα και το άλλο μισό το βράδυ. Τότε ήταν που με πείραξε στο στομάχι (καούρες, ναυτιές)και άρχισα να το παίρνω ολόκληρο το μεσήμέρι που δεν με ενοχλεί καθόλου. Παρατήρησες αλλαγη στον κύκλο σου ? Γιατί ο δικός μου αντι να φτιάξει ...χάλασε!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 14ηΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΥΚΛΟΣ..ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΧΕΙ,ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΚΛΠ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ.ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΩΣΤΟΣΟ

Τελικά τι εγινε barcelonita μου τι σου είπε ο γιατρός?

Πάντως και εμένα μου τα ειχε γράψει ο ενδοκρινολόγος μου ο όποιος είναι ειλικρινά εξαίρετος γιατρός αλλά επειδή εγώ ειμαι φοβιτσιάρα με τα χάπια δεν τον άκουσα τωρα το σκέφτομαι πάντως να τα ξεκινήσω αλλα διστάζω γιατι έχω χαμηλό ζάχαρο 0,50 και αμα δεν φαω κάτι γλυκό ζαλίζομαι.

Πάντως εγώ έχω σχετικα σταθερό κύκλο 5 μέρες πάνω 5 μέρες κάτω δεν πιανεται ασταθής κύκλος ε? Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να καταλάβω οτι κάνω ωορρηξια? Ξέρω οτι οι γόνιμες μέρες θεωρούνται στα μέσα του κύκλου αλλά εγω δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ο γυναικολόγος μου δεν έχει υπερηχο στο ιατρείο του και παω στα διαγνωστικα κέντρα και κάνω οτι εξετάσεις μου ζητηθεί πχ ενδοκολπικο υπερηχο που κοστιζει 50 ε αν πηγαίνω μερα παρα μερα θα μου στοιχισει μια περιουσία.

:kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...