Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου και απο μενα!

Ειμαι στην ιδια κατασταση με σενα, τωρα και ενα χρονο προσπαθουμε και τιποτα.... Εχω παρα πολυ αγχος, θελω και εγω ενα μωρακι, θελω και εγω να γινω μανουλα!!!!!!!! (δεν) περιμενω 27/11, Ελπιζω να γινει το "ΘΑΥΜΑ" Το μονο που μπορω να πω ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!

Ευχομαι σε ολες να γινουμε γριγορα μανουλες... :):)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, κούκλες μου, για τις απαντησούλες σας, όλες!!!! Από τη στιγμή που "σας μίλησα" και τα έβγαλα από μέσα μου..... νιώθω πολύ-πολύ πιο ξανάλαφρη..... :)

Είναι γεγονός πάντως πως το τελευταίο 10ήμερο..... τρέχω και δε φτάνω.... που λένε.... αν και δε δουλεύω..... έχουνε μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις.... εντός κι εκτός σπιτιού...... και δεν προφταίνω..... να φάω..... που λέει ο λόγος..... όχι να σκεφτώ το θέμα "παιδί"...... Καλύτερα βέβαια έτσι..... μου αρέσει που δεν προλαβαίνω να σκεφτώ...... :P

Θα περιμένω πάντως να περάσουνε οι Γιορτές...... (Άη-Βασίλη...... με ακούς...... σου δίνω και 2η ευκαιρία!!!!!!!) κι αργότερα..... θα κοιτάξω να κάνω κάποιες εξετασούλες...... όχι τίποτε άλλο..... πολλές αλλά πάρα πολλές φορές..... ακούμε για κορίτσια που ξεκινάνε εξετάσεις..... και λες και πατάνε ένα κουμπάκι...... σκάει μύτη το φασολάκι τους...... προτού προλάβουνε να τελειώσουνε 1-2 βασικές εξετασούλες..... μπορεί να είναι και "γούρι" τελικά......

Δημοσίευση

βρε χαζούλα... μου θύμισες εμενα τώρα.και εμενα ο γιατρός μου 1 χρόνο προσπαθειών μου είχε πει και μετά το ψάχνουμε.αλλα εγώ δεν τον άκουσα... αφίσα να περάσει 1 χρόνος,μετά και 2 χρόνος και στα 2,5 χρονια προσπαθειών πήγα στο ιατρείο του έγκυος πλέον!μια συμβουλή μονο,μην μεταδίδεις το άγχος σου για μωρό και στον άντρα sou.sou εύχομαι σύντομα ένα νίνι.

Δημοσίευση

Καλημερα,

Κι εγω ειχα ενα γιατρο που μου ειχε πει πως αν δεν μεινω σε ενα χρονο να παω να κανω εξετασεις και να μπω στη διαδικασια της εξωσωματικης τελικα περασε ο χρονος εγω δεν ειχα μεινει εγκυος , αποφασισα να αλλαξω γιατρο και να παρω και δευτερη γνωμη.Ο γιατρος που πηγα μου ειπε να μην κανω καμια κινηση γιατι ηταν μικρο το διαστημα προσπαθειας και με το τροπο του μου εδωσε να καταλαβω οτι υπαρχουν ελπιδες,τελικα μετα απο 3 μηνες απο την επισκεψη στο γιατρο εμεινα εγκυος και ειμαι τωρα 6 μηνων, αυτο που καταλαβα ηταν πως ο πρωτος γιατρος μου ειχε δημιουργησει αγχος χωρις λογο και αιτια ενω ο δευτερος με εκανε να χαλαρωσω και να μεινω γρηγορα εγκυος.

Πιστευω πως πρεπει να αλλαξεις πρωτα γιατρο να βρεις το γιατρο που θα σε κανει να αισθανεσαι ανετα και να σκεφτεσαι θετικα (οταν φυγεις απο το ιατρειο του θα πρεπει να σκεφτεσαι πως θα ευχαριστιεσαι τις ερωτικες στιμες με τον αντρουλη και το παιδακι θα ρθει καποια στιγμη) και επισης να μην καθεσαι να μετρας τις γονιμες σου γιατι αυτο σε αγχωνει ακομα πιο πολυ. ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...