Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Ναι…… κι όμως…… πέρυσι….. σαν σήμερα….. είχαμε την 1η μας ελεύθερη επαφή…… που θα μας οδηγούσε σε σύλληψη….. πόσο ανυπομονούσαμε…… να μην ξαναέρθει η περίοδος…..

Δυστυχώς όμως….. ακόμη δεν….. δεν μας το έκανε το χατίρι η άτιμη……

Ε….. βέβαια….. αφού μ’ έχει πνίξει το ΑΓΧΟΣ!!!!!!!!!!!! Αφού το σκέφτομαι συνεχώς……. Αφού κάθομαι κι υπολογίζω πάντα πότε έχω ωορρηξία…… και πότε περιμένω περίοδο……

Που πάντοτε αργεί….. από το ΑΓΧΟΣ μου…….

Ανάμεικτα τα συναισθήματά μου σήμερα……

Από τη μία λέω…..

Δε με νοιάζει…… ας αργήσει όσο θέλει….. καλά τα περνάμε….. κάνουμε και τα ταξιδάκια μας συχνά-πυκνά….

Από την άλλη…… με καίει….. ζηλεύω….. θέλω κι εγώ μωράκι….. κάθε γυναίκα δικαιούται να γίνει μανουλίτσα….

Δε θα ξανακλάψω όμως….. ΟΧΙ…… δεν μου το επιτρέπω!!!!!!!!

Ναι μεν σκέφτομαι να το ψάξω….. από την άλλη όμως….. φοβάμαι μήπως από το ΑΓΧΟΣ μου τα θαλασσώσω….. και βγούνε άλλα ‘ντ’ άλλων τα αποτελέσματα……

Αυτά……. Ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου……

Σας φιλώ……

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΠΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΡΗΗΗΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!!!Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!

Μηπως λεω εγω τωρα, ειναι ευκαιρια να παρεις κ μια δευτερη γνωμη??Ξερεις τι, σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα αλλα καμια φορα 4 ματια ειναι καλυτερα απο 2.

Φιλια, και οπως λες εσυ μακρια το αγχος κ το στρες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙΙΙ??? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΧΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΧΩΔΕΙΣ......ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ........ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ ΧΑΠΑΚΙΑ.................ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.............

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...........

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ......ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩ........ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΜΩΣ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κούκλα μου εύχομαι σύντομα να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου!!!

καλά βρε θηρίο θυμάσαι και την πρώτη μέρα που ξεκινήσατε ελεύθερες επαφές???? δεν παίζεσαι!!! :lol:

ξέχνα τις μέρες, τις ημερομηνίες, τις γόνιμες όλα!!!! και θα δεις που θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις κι εγώ στο εύχομαι ολόψυχα!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΕΥ...

Νομιζω πως επειδη εισαι αρκετα αγχωδης δεν εχεις μεινει ακομα εγκυουλα ...

νομιζω επισης πως αν το ψαξετε με τον αντρα σου μπορει να αγχοθεις αλλα θα ειναι προσωρινο ..γιατι αν δεν υπαρχει προβλημα γονιμοτητας σιγουρα θα σου φυγει ενα μεγαλο βαρος ..ωστοσο..σου ευχομαι να μην προλαβετε να κανετε εξετασεις ..

να σε προλαβει ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης ...και εγω τον Ιανουριο κλεινω 2 χρονια γαμου χωρις παιδακι..τι να κανω ? ερχονται και φευγουν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκιά μου,

Καλά έκανες και τα είπες να ξελαφρώσεις λίγο, και επίσης είναι πολύ καλό που ξέρεις ότι το άγχος σου τα προκαλεί όλα. Κάνε κάτι λοιπόν γι αυτό....

Ένας χρόνος δεν είναι και πάρα πολύ, άλλωστε πόσες κοπέλες έχουν αναφέρει πως τελικά τα καταφέρανε και έμειναν έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες και αρκετό καιρό?

Δεν ξέρω την ιστορία σου, αν έχεις κάνει εξωσωματική ή άλλη θερεπεία, όμως όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Καταλαβαίνω πόσο λαχταράς ένα μωράκι, όμως μην το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να κάνεις σεξ όποτε θέλεις και όχι όποτε πρέπει.

Μην μετράς τις γόνιμες μέρες, και μην τρελλαίνεσαι με την πρώτη μέρα καθυστέρησης. Αν μπορέσεις και τα βγάλεις όλα αυτά από το μυαλό σου, θα χαλαρώσεις και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο.... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηνελοπηηηηηη..μαμααααα ποτ εισαι...ειμαι το μωρακι σου...δεν ηρθε ακομα η ωρα μου. Ο Πελαργος σημερα παλη πηρε αλλο μωρακι και μου ειπε να κανω υπομονη. Θα ερθει και για μενα.Οταν τον Ρωταω ποτε...οταν τα αστρα θα ειναι στην ευνοηκοτερη θεση για να γινεις ενα υπεροχο ροζουλι στρουμπουλο μωρακι!!! Αυτα. Μαμα περιμενω να σου κανω γλυκες και να σε κοιταω με λατρεια.Κανε υπομονη...και εγω βαριεμαι εδω!!!

Πολλα φιλια

το μωρο σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου αυτή η ελπίδα και κάθε μήνα να πέφτει η κόκκινη σημαία...

κάνε τις εξετάσεις σας αφού το έχετε αποφασίσει απλά οι γιατροί συνιστούν το ζευγάρι να ξεκινά εξετάσεις μετά από 2 χρόνια ελεύθερων επαφών και εφόσον δεν έχει υπάρξει ποτέ εγκυμοσύνη...μην αγχώνεσαι για τις εξετάσεις σκέψου αν υπάρχει κάτι οκ θα το βρείτε γρήγορα και θα ξέρετε που βρίσκεστε,αν όχι πάλι οκ θα ξέρεις ότι είναι απλά θέμα χρόνου!όπως και να έχει το νινι θα έρθει αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου,σε όλες θα συμβεί αυτό το θαύμα,την γλυκιά μου καλημέρα και πάλι :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααααααα!!!!!

Δεν θελω τετοια!!!

(το λεω για να το ακουω κ εγω) :P

Σαν μαυρη επετειος μου ακουστηκε :(:(

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕΕΕΕ και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕΕΕΕΕ

Τα νινακια ερχονται...κοντοζυγωνουν!

Αυτη θα ειναι η χρονια μας ;);)

Χαμογελο και αισιοδοξια θελω! :)

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηνελοπιτσα μου ευχομαι μονο να ειναι τα τελευταια

Χριστουγεννα που περνατε οι δυο σας

ολα να πανε καλα

κ του χρονου τετοιες μερες να εχεις

ενα ζουζουνιαρικο πλασματακι αγκαλιτσα

χαιρομαι που τελικα καταλααβες οτι με τα κλαματα κ το αγχος

δ βγαινει τπτ.....

τις θερμοτερες ευχες μου με σα απο την καρδια μου

σε φιλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κουκλίτσα μου, μην απογοητεύεσαι! Όλες που προσπαθούμε πρέπει να έχουμε πίστη και ελπίδα. Θυμήσου πως δεν είσαι μόνη σου σε αυτή την προσπάθεια και σκέψου πόσες και πόσες κοπέλες αργήσαν, αλλά μείναν έγκυες τελικά. Μη νομίζεις, όλες τα ίδια σκεφτόμασε. Και μένα μου λένε βγάλτο τελείως από το μυαλό σου, δεν υπάρχει όμως περίπτωση να το κάνω αυτό από τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω μπεμπέ. Αρκεί να μην τρελαινόμαστε και το μπλοκάρουμε. Όχι αρνητικές σκέψεις, όχι ηττοπάθειες. Και ζήσε την κάθε μέρα. Σα να είναι η τελευταία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε τα κοριτσάκια μου...... Με κάνατε και γέλασα!!!!!

Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα που τα έβγαλα από μέσα μου..... καλά που έχω κι εσάς..... να μην τρελαίνω και τον αντρούλη μου δηλαδή....

Πάντως..... μάλλον θα το τρενάρω λιγάκι το θέμα....

Δεν ξέρω..... μία λέω έτσι..... μία λέω γιουβέτσι....

Η Γυναικολόγος μου πάντως (που θα την αλλάξω, γιατί ψάχνω Δημοσίου) μου είχε πει για έναν χρόνο προσπαθειών.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ Η ΖΩΗ ΚΟΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.....ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ..Η Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ...ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ''ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ''ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΣΑ....ΕΥΧΟΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!![ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ]ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ρε κοριτσάκι πόσο σε καταλαβαίνω! μπορεί τώρα που περιμένω τα μωράκια μου να μου φαίνονται όλα λίγο μακρυνά αλλά πριν 8 μήνες είχα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις και αγωνίες με σένα.

δεν θέλω να σε αγχώσω περισσότερα αλλά σαν ρεαλίστρια και παθούσα θα σου έλεγα να κάνεις τιε εξετάσεις. δεν έχεις τίποτα να χάσεις, μόνο να κερδίσεις. αν είναι όλα καλά θα χαλαρώσεις και το μωράκι θα έρθει, αν όμως υπάρχει κάτι καλύτερα να το ξέρεις όσο γίνεται νωρίτερα για να το λύσεις όσο γίνεται νωρίτερα. φυσικά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι όλα καλά :)

ίσως επηρεάζομαι από την προσωπική μου εμπειρία που τελικά υπήρχε πρόβλημα, όμως ίσως θέλουμε και να τα ρίχνουμε όλα στο άγχος. κι εγω το ίδιο έκανα και είχα φοβερό άγχος, τώρα όμως που το σκέφτομαι εκ των υστέρων εύχομαι να είχαμε κάνει νωρίτερα εξέτάσεις γιατί τώρα θα είχα ήδη γεννήσει!

σου εύχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου να είναι ό τελευταίος μήνας άνευ και σε λίγο καιρό να έχεις ξεχάσει όλα τα άγχη και τις δυσάρεστες σκέψεις :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μέσα απ' την ψυχή μου σου εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή να είσαι αγκαλιά με το μωράκι σου και να μας λές "θυμόσαστε πέρυσι που έγραφα για την "επέτειο"....??" και τώρα έχω αγκαλίτσα το μωρό μου και σας γράφω!!!"

Πάμε ένα στοίχημα??? Θα τα πούμε του χρόνου! ;)

Χαμογέλα μου, θα το δω εγώ! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου γλυκο εγω θα σου προτεινα να ξεκινησετε να κανετε μερικες εξετασεις,πιο πολυ για να σου φυγει το αγχος..

ευχομαι ολα να πανε τελεια και τα χριστουγεννα να εχεις ενα σπορακι στη κοιλιτσα σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ πολύ Γιωτάκι μου!!!!!

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη..... θα δείξει.... μάλλον θα αφήσω πάντως να περάσουνε οι Γιορτές..... μήπως με προλάβει..... ο Άη-Βασίλης...... :P

Με το καλό το μπεμπάκι σου..... άντε κοντεύεις.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ....

ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΩ...

ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ....

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα κοπελιά μου ο άντρας μου είναι εντελώς χαλαρός και ξε-αγχωμένος….. ναι μεν….. κάναμε κουβέντα τις προάλλες για το θέμα των εξετάσεων…… αλλά όταν του είπα πως θεωρώ το άγχος μου υπερβολικό κι αν γίνεται να το καθυστερήσουμε λιγάκι, ήταν απόλυτα θετικός…. Γενικά…… επειδή φοβάται μην με αγχώσει περισσότερο….. είναι και ο ίδιος πιο χαλαρός…..

Προς το παρόν αυτό σκοπεύω να κάνω……. να χαρώ τον έρωτά μου με τον αντρούλη μου……. και για όλα τα άλλα….. βλέπουμε….. όταν έρθει εκείνη η ώρα……..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

"[η]καλά βρε θηρίο θυμάσαι και την πρώτη μέρα που ξεκινήσατε ελεύθερες επαφές???? δεν παίζεσαι!!! :lol: [/η]"

θα σου φανώ υπερβολική αν σου πω πως φίλοι και γνωστοί με χαρακτηρίζουνε "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ"????? Γιατί θυμάμαι τα πάντα...... ή σχεδόν τα πάντα......

Έχω μνήμη ελέφαντα...... εκτός από τα κιλά του....... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η συμβουλή μου είναι:

Ξεκίνα νέα πράγματα για τον εαυτό σου!!!

Ασχολήσου τώρα μαζί του όσο πιο πολύ μπορείς και αγάπησέ τον ακόμα περισσότερο.

Το μωράκι για να έρθει θέλει μια υγιή και ξέγνοιαστη μανούλα.

Κάνε ένα νέο σπορ, (π.χ. τένις, κολύμβηση), κάνε χορούς, ζωγραφική…

Κάτι που θα γεμίζει δημιουργικά τον χρόνο σου και θα σε κάνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Κάνε το και θα με θυμηθείς!

Θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

"σουσουνα" μας γλυκιά σταμάτα να σκέφτεσαι έτσι!!!!

Να σκέφτεσαι πάντα ότι υπάρχουν και χειρότερα, και πίστεψέ με υπάρχουν!

Εγω έκλεισα 2 1/2 χρόνια απο τότε που είχαμε ελεύθερη επαφή.Πέρασα όλα αυτά τα στάδια που περνάς και τελίκα κατάλαβα ότι όλα είναι στο μυαλό.Είναι αυτος ο εγωισμός που δεν σε αφήνει και όλα αυτά τα ερωτήματα ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ....Προσπάθησε να τα βγάλεις απο μέσα σου.Μίλα με τον εαυτό σου και σκέψου τελικά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί? Οτι απλα δεν μπορείς και άλλοι μπορούν, δεν είσαι ευτυχισμένη και ένα μωρό θα σε κάνει η είσαι ευτυχισμένη αγαπάς τον αντρα σου, σε αγαπά και θέλεις την ολοκλήρωσή? Οταν βρείς την απάντηση τότε μην περιμένεις.Πάνε σε έναν έμπειρο γιατρό που ασχολείτε με εξωσωματικές και προσπάθησε με χαρά.Γιατί αυτο θέλει το μωρό σου!Δε θέλει να έρθει σε μια 13η η 14η η 15η.... μέρα που η μαμά του μετράει

τα πάντα και δεν απολαμβάνει, ίσως χρείαζετε το ιδανικό περιβάλλον για να έρθει και να είναι γερό!Από όλα αυτά πέρασα και τώρα ετοιμάζομαι για εξωσωματική και είμαι πολύ ήρεμη!

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ Κ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ

ΑΠΟΓΑΣΗΣΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ Κ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ

ΘΕΜΑ ΜΩΡΟ

ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PIPITSAZOUZOUNA εγώ δε θα σου πω να ξεαγχωθείς, γιατί ξέρω πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο όταν λαχταράς τόσο ένα μωράκι. Θα σε συμβουλέψω όμως, αφού ήδη προσπαθείτε 1 χρόνο και αν είστε άνω των 35, να ξεκινήσετε χαλαρά βασικές εξετάσεις ως ζευγάρι, π.χ μια ορμονική παρακολούθηση του κύκλου σου εσύ, κι ένα σπερμοδιάγραμμα ο σύζυγος. Εύχομαι όλα να είναι τέλεια, να βεβαιωθείτε για τη..γονιμότητά σας κι ίσως έτσι νιώσετε μεγαλύτερη ατοπεποίθηση και τελικά ξεαγχωθείτε!! Όλα καλά να πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...