Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το χάλι μου το μαυρο

Recommended Posts

ετσι μου ρχεται να παω να κανω το εμβολιο τελικα...εχω μια ιωση μια βδομαδα σχεδον,απο το πρωι εχω απιστευτο πονο στη δεξια πλευρα του κεφαλιου. Το αυτιιιιι μου ποναει,το ματι το ενα δακρυζει κ κλεινει :blink: τι πακετο ειναι αυτο!και φυσικα δεν αναπνεω καλα.Πηγαμε στο νοσοκομειο σημερα (ειρωνεια,εφημερευε το Ιπποκρατειο αλλα πως να παω οταν εχουν κλεισει την Β.Σοφιας?ειχαν παααλι πορεια..),ειδα εναν ΩΡΛ και η γκαντεμια μου μεσα,ειναι λεει ενα προβλημα της κατω γναθου και ερεθιστικε απο την υγρασια (ποια υγρασια?22 βαθμους εχει) και την ρινιτιδα που επισης εχω,συν την ιωση ,ε, ολο αυτο επιβαρυνε την κατασταση. Επισης υπαρχει κι ενας μικροτραυματισμος στο αυτι (τερμα η μπατονετα ειπε η γιατρος)....χαρηκα που δεν ειναι καμια βαρβατη γριπη,αλλα δεν μπορω να παρω κανενα σοβαρο παυσιπονο,τι να κανει το ντεπόν? Ολο το απογευμα εκλαιγα απο τα νευρα μου κ τον πονο. Και ειχα και το ζουζουνακι να κανει εμετο ,καταπληκτικη κατασταση..με επιασε απελπισια,ειλικρινα.

Κοιμαμαι με την θερμοφορα στο αυτι (καπως βοηθαει).. Τι χαλι και αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κανε υπομονη κοριτσακι μου!!!σε καταλαβαινω,υποφερεις ,πονας αλλα δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως λογω του μπεμπε σου.

περαστικα κουκλιτσα μου,ευχομαι ολα να περασουν γρηγορα και νασαι μια χαρα απο αυριο κιολας!!! :kiss:

Bebadoamana μου!!! :):kiss:

Περαστικά...!!! :cheer::cheer::cheer:

Υπομονή...!!! :cheer:

Να σκέφτεσαι θετικά και ότι τουλάχιστον είναι ελαφριά γρίπη... :)

Όσο για το αυτί...αν σε πονάει τόσο...Κόψε το!!! :lol::lol::lol:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΑΙΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ. :(

Εμένα πάλι;;;Ένα κουνουπάκι εισέβαλλε στον οφθαλμό μου και προκάλεσε μόλυνση...!

Από τι αλοιφές στις βιταμίνες, πάλι στις αλοιφές και έπειτα στις σταγόνες!!!

Ελπίζω κάπου να έρθει ένα τέλος...!

Φούλαρα το βιβλιάριο...

Θα με κόψουν για κατά φαντασίαν ασθενή!!! :woohoo:

tselinkas έγραψε:

.ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΑΙΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ. :(

:dry::dry::dry:

Δηλαδή δεν έχουν άποψη;;;Πονάς;;; :(

Αργυρω και katrina-κιο ( :kiss: ) πραγματικα θα το κοψω το αυτι σαν τον συναδελφο (τον Van Gogh ντε) αν ειναι να "ανεβ¨ω" καλλιτεχνικα ας το κανω και αυτο :P ,ειναι αυτο το σημειο που λες δεν εχω υπομονη και σε πιανουν τα νευρα.... και ολοι αυτοι στο ραδιοφωνο κ στο ιντερνετ με τον πανικο για την γριπη...μας εχουν πρηξει πια!

Κορίτσια γειά σας! Τι να πώ! Περαστικά και υπομονή στις αρρωστούλες...

Προσέχετε τα νινάκια σας και ... πολύ κουράγιο.. :):):)

Ευχομαι σύντομη ανάρρωση...

Φιλάκια.. :)

:laugh: :laugh: :laugh:

"βεβαδομανα"...!!!

"τσελιν"κας όντως άλλος τρόπος εξέτασης;;;Τουλάχιστον να μην πονάς...

Περαστικά σου γρήγορα... :)

Μην αγχώνεσαι...είσαι και εγκυούλα... :)

Καλημερα!!!!Περαστικα σου κοριτσακι!!!!!!

Τι να πω....το εχω περασει και εγω...και ξερω απο τον πονο του αυτιου!!!!!Υπομονη και θα περασει!!!

Περιμενουμε νεα σου!!!

Φιλακια και να προσεχεισ!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΣΑΛΙΓΚΑΚΟ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ....ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ?ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ......?ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ?ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΠΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ....ΜΠΕΜΠΑΔΟΜΑΜΑ ΒΑΛΕ ΖΕΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ

γραφω αλλα βγαινει ...κενο..αλλο φρουτο αυτο τωρα?

τεσπα.παιρνω τις garamat για το αυτι,με ηρεμησαν. Το βραδυ ηταν λιγο ασχημα απο τον πονο αλλα τωρα ειμαι πολυ καλυτερα. Ολα στις εγκυμοσυνες τυχαινουν,αυτο το timing ειναι φοβερο!

ευχαριστω για τα περαστικα!

"βεβαδομαμα" μου να σου πω εγω τι έπαθα την εβδομάδα που μας πέρασε. Τρομερούς πονοκεφάλους, πόνους στα αυτιά και να πονάνε αφόρητα ΟΛΑ μου τα δόντια!!!! Φώναζα απο τον πόνο...Τελικά έβαλα θερμοφόρα στο σαγόνι και φορούσα σκούφο για τα χιόνια όλη την ημέρα και τη νύχτα στον ύπνο! το φαντάζεσαι θέαμα; Κάποια στιγμή ο άντρας μου μου λέει " κοίτα να δεις δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση να κοιμάμαι με τον άνθρωπο της εποχής των παγετώνων δίπλα μου, πάμε στο γιατρό!" και τελικά όλο αυτό ήταν απο ένα δόντι που δεν πέτυχε ποτέ η απονεύρωση!! Γέλασες έστω λιγάκι; ΠΕραστικούλια σου κούκλίτσα μου και υπομονή...φιλάκια

Περαστικα "βεβαδομαμα"!!! Υπομονη κοπελα μου!!!Παντως το χιουμορ σου δεν το χανεις κ αυτο ειναι καλο!!! :)

Τ"σελινκας" περαστικα κ σε σενα!!

Αχ εγκυουλες μου τι παθατε???!!!Να προσεχετεεεεε!Να ντυνεστε ζεσταααααα!!(που λενε κ οι μαμαδογιαγιαδες μας!!! :P )

"βεβαδομαμα" και tselinka περαστικά σας!

"βεβαδομαμα" και εγώ στο πρώτο τρίμηνο είχα αρρωστήσει με βήχα,πυρετό,

καταρροή και όλα τα καλά και είχα πάει σε παθολόγο και δεν μου έδωσε

τίποτα,γιατί τίποτα δεν έκανε να πάρω μου είπε και έκανα υπομονή,έπινα ζεστά και έβαζα φυσιολογικό ορό στη μύτη για να περάσει το συνάχι και πήγαινα και για δουλειά :angry:

υπομονή θα περάσει κοριτσάκια μου που θα πάει,εγώ είμαι χάλια ψυχολογικά με τον άντρα μου στο νοσοκομείο αλλά τσπ,περαστικά σας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...