Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ

Recommended Posts

Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν καμμια σας ειχε ουρεοπλασμα κ πως το αντιμετωπισε.Θελω να ξεκινησω προσπαθειες για 2 μωρο κ τωρα ανακαλυψα το μικροβιο)ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 10 ΜΗΝΩΝ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimar kalhspera! kai gw eixa prin kanw to prwto mou paidaki. To anakalypsa ston progennetiko elegxo. Einai h klasikh eksetash gia mikoplasma kai den kserw pws kwlas. Ayto pou kserw einai pws phra dyo fores antiviwsh gia na to "eksontwsw"!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΜΑΡ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ :kiss:

Καλησπέρα και από μένα!

Στο πρώτο πακέτο των εξετάσεων βρέθηκε το μικρόβιο αυτό σε μένα και πήρα για 12 μέρες RULLID, 1 την ημέρα.

Ο γιατρός μου είπε πως και να μην το βλέπαμε δεν είναι τίποτα ανησυχητικό αλλά μια που το είδαμε ας το εξοντώσουμε.

Απ' όσο ξέρω το ουρεόπλασμα είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, που ευτυχώς αντιμετωπίζεται εύκολα.

Βρήκα αυτό, ίσως σε βοηθήσει. Συμβουλέψου όμως και το γιατρό σου!

http://www.gyn.gr/artman/publish/article_158.asp

Κι εγω πηρα την αντιβιωση κ περιμενω να δω σε λιγες μερες αν εφυγε το μικροβιο...Για να δουμε..Ακουσα κι εγω οτι ειναι ανθεκτικο!!!

Μαριμαρ μου και εγω στην πρωτη μου εγκυμοσύνη ανιχνευτηκε το ουρεοπλασμα ,το οποιο μου ειχε προκαλεσει ουρολοιμωξη.Πηρα μια πολυ υπια αντιβιωση τρεις φορες στην κυηση γιατι μου ειχε προκαλεσει διαφορα το κολομικροβιο,προωρο τοκετο ημουν ξαπλα συσπασεις κ.α. Γεννησα τελειωσα με τον θηλασμο πηρα την κανονικη αντιβιωση για 16 μερες παλι τιποτα ολες αυτες τις φορες επαιρνε και ο αντρας μου.ξαναπαμε στην γιατρο βεβαια ημουν αποφασισμενη να την αλλαξω τοση ταλαιπωρια που ειχα φαει και μας εκανε καποιες ερωτησεις η βασικοτερη αν ετυχε ολες αυτες της μερες που περναμε την αντιβιωση αν πιναμε κανα ποτο και η απαντηση ηταν ναιιιι και οχι ενα χααχαχ.Την ξανακαναμε με ολες τις υποδειξεις της γιατρου και μας ειπε πως αν δεν περασει παλι ,θα αφησουμε τον κολπο να ηρεμησει λιγο και θα επαναλαβουμε αργοτερα.Βεβαια ειμασταν τυχεροι και ειχε φυγει!!!!ουφ τα ειπα χααααχ .Ευχομαι καλα αποτελεσματα

Μαγδα δεν κανει να πίνεις?Γαμ....το μετά από 15 μέρες θυμήθηκα ότι έπερνα τα χάπια (θεραπεία μια σακούλα χάπια)...τζάμπα τόσα χάπια?και τελειώνω τώρα.

δεν κανει ρε μπουμπου μου ουτε εσυ ουτε ο μητσος.Εμεις γι αυτο την καναμε την ξανακαναμε.βεβαια τωρα θα τελειωσεις θα κανεις επανεξεταση και θα δεις .Δεν αφηνουν απευθειας να ξανακανεις την αγωγη αν δεν εχει φυγει,πρεπει να περασει τριμηνο.Αχ μακαρι να εχει φυγει ρε γμτ να μην ταλαιπωρησε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...