Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ??


Guest

Recommended Posts

Κοριτσια θέλω λιγες πληροφορίες για την διαδικασία της σπερματεγχυσης. Πώς και πότε γίνεται? Την κανει ο γυναικολογος στο ιατρείο του ή στο μαιευτήριο? Πόσο στοιχίζει και τι γινεται με το ΙΚΑ? Κάνουμε κάτι άλλο πριν ή μετα??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ έχω κάνει μια σπερματέκχυση την οποία μου την έκανε ο γιατρός στο ιατρείο του και μου στοίχισε 200 ευρώ συν 100 ευρώ το εργαστήριο που πήγαμε για να επεξεργαστούν το σπέρμα. αν δεν την κάνεις σε φυσικό κύκλο και σου δώσει ο γιατρός φάρμακα, είναι τα φάρμακα τησ εξωσωματικής τα οποία τα καλύπτει το ΙΚΑ και δίνεις γύρω στα 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά. ο γιατρός σου θα σου πει την διαδικασία για τα φάρμακα από το ΙΚΑ. δεν ξέρω αν σε κάλυψα. ότι άλλο θες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οι πιθανότητες δεν απέχουν και πολύ από την φυσιολογική σύλληψη απ' ότι ξέρω. εγώ έκανα μια και δεν πέτυχε αλλά επειδή δεν έχω και πολλά περιθώρια γιατί είχα ενδομητρίωση η οποία μπορεί να επανέλθει προχωρήσαμε στην εξωσωματική. τώρα θα κάνω την πρώτη προσπάθεια. η εξωσωματική ξέρω ότι έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες. εσύ γιατί θα κάνεις σπερματέκχυση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ HAPPY BEBAKI

ΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ-ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΒΡΑΧΥ Ή ΜΑΚΡΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ) ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 50% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ(ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ).

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 25%.

ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κορίτσια. Δεν σκοπεύω να κανω, απλά κάθε φορά μετά τις γόνιμες και μεχρι να ερθει η ακατανομαστη είμαι σε αναμένα καρβουνα και είπα να ενημερωθώ και γι αυτό. Τι αμαρτίες μωρέ πληρώνουμε και παιδευόμαστε έτσι?? Ώρες ώρες απελπίζομαι... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...