Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια,ειμαι νεο μελος και χαιρομαι που βρισκομαι στην παρεα σας!Εγω λοιπον εχω εναν λεβεντακο 20 μηνων.Πριν 2 μηνες ειχα παλλινδρομη 21εβδ+3ημ και εχασα και εγω το μωρακι μου!Οχρονος απο τοτε κυλαει δυσκολα ομως παιρνω κουραγιο απο τον μικρο Παναη και απο τις δικες σας ιστοριουλες που μοιαζουν με την δικη μου.Θελω να ευχηθω σε ολες μας το νεο ετος να ειμαστε με ΤΟΥΡΛΑ τις κοιλιτσες!Εχοντας ως στοχο αυτο χρειαζομαστε ΔΥΝΑΜΗ και πολλα ΧΑΜΟΓΕΛΑ!Ειμαι σιγουρη πως συντομα θα μιλαμε για ευχαριστα πραγματα.Κουραγιο σε ολες!

• Απαντήσεις 303
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Wendy συμφωνω κ εγω μαζι σου!!! Κ εγω του 6μηνου κοριτσι ειμαι :P αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι, οταν με το καλο θα ερθει......να ειναι γερο!!! Κ εγω βιαζομαι κ θα ηθελα γρηγοροτερα απο το πασχα...αλλα οτι μου πει ο γιατρος!! κ μετα να παρει...εγω θα επιμεινω....

Μαμα παναη καλως ηρθες στην παρεα μας! Να σου ζησει το παιδακι σου...κ συντομα να του χαρισεις αδερφακι :kiss:

Δημοσίευση

γεια σου μαμα του παναη καλωσήρθες στην παρέα μας. Λυπάμαι πολύ για το νινί σου και ήσουν και σε μεγάλη εβδομάδα γαμώτο. Κουράγιο τίποτα άλλο...Όσο για το εξάμηνο εμενα προσωπικά μου είπε να περιμένω τόσο λόγω απόξεσης που μου εκαναν διότι όταν γέννησα δεν εβγαινε ο πλακούντας με τιποτα. Περνάει ο αδυσώπητος και αυτήν τηνφορά θα το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας. Οσο καθυστερεί εμείς θα δυναμώνουμε για τα επόμενα μικρά μας. Εγώ ήδη έκοψα τα γλυκά και τοριξα στα μήλα και τα πορτοκάλια.(ευκαιρία να χάσω και κανα κιλάκι χαχα)

Δημοσίευση

TESH διαβασα την περιπετεια σου και σε θαυμαζω για τον τροπο που το αντιμετωπιζεις!΅Σου αξιζει να σου πανε ολα καλα και ειμαι σιγουρη πως ετσι θα γινει! το 2010 θα μας αποζημιωσει. :kiss:

Δημοσίευση

μαμα παναη έγραψε:

TESH διαβασα την περιπετεια σου και σε θαυμαζω για τον τροπο που το αντιμετωπιζεις!΅Σου αξιζει να σου πανε ολα καλα και ειμαι σιγουρη πως ετσι θα γινει! το 2010 θα μας αποζημιωσει. :kiss:

σευχαριστώ πολύ,η αληθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου ευκολο.Πρέπει όμως,για τον αντρα μου,για μένα την ίδια,για τις κουκλίτσες που έχασα(θέλω να βλέπουν δυνατή την μανούλα τους) και για τα μωρά που θέλω να κάνω...Για την ίδια την ζωή,για την οικογενειά μου που μαράζωσε μετα τον χαμό των κοριτσιών μου...Τελικά έχω πολλούς λόγους για να προσπαθήσω και να στηλωθώ... :)

Δημοσίευση

καλως ηρθες κ εσυ μαμα παναη...λενε συνηθως 6μηνο για να ειναι σιγουροι λογω χειρουργειου...εγω θα περιμενω αλλους 5....(παρακατω θα ειναι αλλα δεν πειραζει).

τι κανουν τα κοριτσακια μου σημερα?

Δημοσίευση

ποιον σακη....εγω δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω...δουλειες κ πισω απο ενα μωρο συνεχεια...μολις κοιμηθηκε για μεσημερι...κ εκατσα....αλλα θα ξανασηκωθω για να τελειωσω τις δουλειες.

Δημοσίευση

Ευχαριστω που με καλοδεχτηκατε!εγω θα ξεκινησω προσπαθειες απο τη νεα χρονια.να φυγει το 09 και να μην ξαναερθει!λεω να παω σουπερ μαρκετ αν και βαριεμαι.αχ πως μπορω να βαλω μια φωτογραφια κατω απο το ονομα μου?βοηθεια...

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο μενα..

γλυκια μου μαμα παναη μαζι θα ξεκινησουμε τις προσπαθειες..

οσο για την φωτο θα πας επεξεργασια εικονας κ θα βαλεις οποια θελεις εσυ..

προφιλ-επεξεργασια εικονας..

οτι θελησεις πες

Δημοσίευση

χαχαχαχα..

θα περιμενεις λιγο γιατι πρεπει να παρει εγκριση η φωτο σου..πηγαινε να

παρεις τα πραγματακια σου κ οταν ξαναμπεις ολα θα'ναι οκ..

κατω απο την φωτο σου δεν σου βγαζει 1 ρολοι?

αν ναι ολα καλα..

σε φιλω κ καλα ψωνια

θα τα λεμε σιγουρα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...