Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κάποιες φορές νοσταγλία...

Όχι μελαγχολία...

Έπειτα από την επιστροφή από την εκκλησία...

Καθόμαστε όλοι στο τζάκι και απολαμβάνουμε καφέ...

Εγώ όχι μόνο...και τσουρέκια με μερέντα...!!! :laugh:

Εκεί λοιπόν...

Λείπουν κάποιοι...

Η απουσία τους εμφανέστατη...

Οικογενειακά απόλυτα τα Χριστούγεννα...!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Το θέμα είναι ότι πλέον γιορτάζουμε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό. Δηλαδή, το νόημα των Χριστουγέννων είναι ότι ο Θεός προσέλαβε την ανθρώπινη φύση, και μέσα από αυτήν την πρόσληψη ο άνθρωπος μπορεί να γίνει θεός. Τα Χριστούγεννα είναι η απαρχή της σωτηρίας του ανθρώπου. Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να πιστεύει ότι αυτό είναι τα Χριστούγεννα; Βάζουμε κάτι κιτς πλαστικές φάτνες και νομίζουμε ότι κάναμε το χρέος μας.

Χριστούγεννα δεν είναι η γιορτή των παιδιών. Χριστούγεννα δεν είναι η γιορτή της αγάπης με την έννοια της επίσκεψης σε ιδρύματα και της φιλανθρωπίας. Δε λέω φυσικά να πηγαίνουμε μόνο στην εκκλησία. Αλλά έχουμε τόσα ωραία έθιμα, και τα έχουμε εξορίσει στα λαογραφικά μουσεία, για να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα όπως βλέπουμε στην τηλεόραση και ζηλεύουμε, και έχουμε χάσει και το νόημα της γιορτής και τον εαυτό μας.

Δημοσίευση

Ρε παιδια..εμενα δε με χαλουσαν τα χριστουγεννα αλλα με χαλουσε που στολιζα παντα εγω ενα δεντρο πανομοιοτυπο καθε χρονο και που εκανα 2 ωρες να το συναρμολογισω.. Οποτε στο δικο μου σπιτι πηρα εναν κωνο κοκκινο που τον βαζεις στην πριζα και αναβει!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια χαρα δεντρο μου φαινεται. Ουτε κρυο ουτε ζεστη.

Φετος που ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με το μωρο παλι δεν τρελλαινομαι. Μαλιστα λεω να μη βαλω ουτε τον κωνο γιατι το μωρο μπουσουλαει και θα τον κατεβασει θα παθει καμια ηλεκτροπληξια και θα χουμε αλλα. Γινομαι πεζη αλλα τι να κανω. Πιο πολυ με νοιαζει η καθημερινοτητα..Θα μου αρεσε αντιθετως να παω κανα ταξιδακι, να πιω ενα σαλεπι στα παγκακια της πλατειας αριστοτελους και να χαζευω τους υπολοιπους που χαιρονται με τα λαμπακια, να παρω το δωρακι στον βαφτισιμιο μου που μου ειπε ο Αη Βασιλης να του το δωσω, να φαω μελομακαρονα (σλουρπ), δε μου ρχεται κατι αλλο...

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ PAPAKI ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ.. :P

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΩ ΔΕΝΤΡΟ Κ ΣΠΙΤΙ...ΤΟ ΡΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΞΕΣΤΟΛΙΣΜΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ :blink:

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Κ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ Κ ΤΗ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!!! ;)

Κ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ..ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΡΟΛΟ" ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ MERRY CHRISTMAAAAASSSS!!!!! :woohoo: :blink:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι κοριτσάκια μου….. τα λατρεύω τα Χριστούγεννα!!!! Είμαι όλη την ώρα τραλαλα….. τραλαλα…… ένα ψιλοπαραπονάκι με πιάνει, γιατί ποτέ δεν είπα τα κάλαντα (ντρεπόμουνα!!!!) αλλά μου αρέσει πολύ που πάντοτε στολίζω εγώ το δεντράκι μας, τα τελευταία 8 χρόνια στο σπιτάκι μας, ενώ νωρίτερα στο πατρικό, αλλά μου αρέσει να χαζεύω βιτρίνες, να είμαστε με φίλους και συγγενείς, να παίζουμε το χαρτάκι μας στην αλλαγή του χρόνου, έτσι για το καλό……

Φέτος ευελπιστώ να είναι πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα μας….. το έχουμε ανάγκη κι εγώ κι ο άντρας μου…… μακάρι να πάνε όλα καλά και για κάποιους δικούς μας ανθρώπους, που έχουνε το Γολγοθά τους……

Πάντως…… δε θα ξεχάσω ποτέ….. τα μοναδικά Χριστούγεννα που τα περάσαμε χωριστά από τον αντρούλη μου…… 6 χρόνια πριν…… εξαιτίας της……. άσε να μην πω καλύτερα…… ακόμη το μετανιώνω που τον πλήγωσα τόσο πολύ…… που δεν είχαμε δεθεί και τόσο πολύ τότε…… όπως τώρα…… κι εγώ τον έκανα να πονέσει…… η μουλάρα……

Δημοσίευση

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΛΑΝΧΟΛΩ ΛΙΓΑΚΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΜΕ,ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Η ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΠΕΡΣΥ ΔΕΝ ΣΤΟΛΙΣΑ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ!ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ....ΑΓΑΠΙΣΙΑΡΙΚΑ.ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΝΑ ΨΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.......

Δημοσίευση

Μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα,λατρεύω το δέντρο, τα λαμπάκια, τα κεριά, τα στολισμένα μαγαζιά, τα πάντα. Στο πατρικό μου σπίτι λόγω βαρύτατου πένθους δεν γιορτάζαμε για πάρα πολλά χρόνια και τότε τα Χριστούγεννα μου προκαλούσαν θλίψη, ένιωθα τιμωρημένη που όλοι είχαν λόγο να γιορτάζουν ενώ η δική μου οικογένεια ήταν βουτηγμένη στη μιζέρια! Παρ'ολα αυτά και τώρα κάτι λείπει αλλά θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τις γιορτές όσο καλύτερα γίνεται με την ελπίδα ότι τα επόμενα Χριστούγεννα θα είμαστε...τρεις!!

Δημοσίευση

αχ εμεις αυτα τα χριστουγεννα θα τα περασουμε αγκαλια...ο καλος μου υποσχεθηκε να στολισουμε δεντρο το σαββατο!ναι αν μαλωσουμε και βρεθω μονη παλι στις γιορτες θα του φερω το δεντρο στο κεφαλι!

σημερα ξεκιναω δουλεια! οσο χαζο και αν φαινεται εχω χαρει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ

Δημοσίευση

Πα πα πα, γιατί καλέ τέτοια στριμάδα;!;!;! :) :)

Εγώ τα λατρεύω τα χριστούγεννα! Απο μικρή τα αγαπούσα πολύ.

Και μου αρέσουν όλα!! Τα πλαστικά δέντρα, οι κιτς φάτνες, τα φωτάκια στα μπαλκόνια (όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο), οι χαζοχριστουγεννιάτικες ταινίες, οι βόλτες στο κέντρο για ψώνια, καφέ και φαγητό, οι προετοιμασίες για το βραδινό ρεβεγιόν, τα επιμελώς επιλεγμένα δώρα για τους αγαπημένους μου και όλο το πακετάκι!! :):) :)

Τώρα που έχω και το Χαριλινάκι;!;!;! Δε με κρατάει τίποτα!!! Θα στολίσω τα πάντα, θα αγοράσω όσα πιο πολλά παιχνίδια και δώρα μπορώ και θα κάνω και τις δωρεές μου εκεί που νομίζω οτι υπάρχει ανάγκη! Οχι γιατί τον υπόλοιπο χρόνο δεν είμαι άνθρωπος, αλλά γιατί τα Χριστούγεννα έχω λεφτά!

Τι να κάνουμε τότε παίρνω δώρο χριστουγέννων!!!

Αλλά αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι η Πρωτοχρονιά! Τότε ξεμουρλαίνομαι και μη νομίζετε οτι έχω τόσο καλές αναμνήσεις απο τα παιδικά μου χρόνια γι' αυτές τις γιορτές, αλλά πραγματικά ρε κορίτσια, τα Χριστούγεννα πάντα ελπίζω, αισιοδοξώ, αναγιεννιέμαι και... παλιμπαιδίζω!

Αν όμως με ρωτήσετε ποιά είναι η μεγαλύτερη γιορτή, θα σας απαντήσω οτι είναι το Πάσχα. Τόσο κατανυκτικό, τόσο ελπιδοφόρο...

Δημοσίευση

Χριστούγεννα...Τι υπέροχη γιορτή!!!Όχι δεν περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να δείξουμε την αγάπη μας απλά η καθημερινότητα,το άγχος της επιβίωσης,η κούραση μας κανουν και ξεχνάμε πόσο αγαπάμε κάποιους ανθρώπους. Είναι χαρούμενη γιορτή για όλους μεγάλους και μικρούς. Και τα σπίτια μας ποτέ δεν είναι τόσο όμορφα όσο τα Χριστούγεννα. Προσωπικά πάντα χαιρόμουν τα Χριστούγεννα,τα περίμενα με λαχτάρα. Για φέτος είχα σχέδια κορίτσια: Ειχα ΠΗΤ 25/12/2009.Τι ευλογία ελεγα Θέε μου.Ξέροντας ότι θα γεννήσω νωρίτερα σκεφτόμουν να στολίσω το δεντρακι μας και να βγώ φωτο με τα κοριτσακια μου αγκαλίτσα μιας και θα ήταν τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί. Απο δω και στο εξής τα Χριστούγεννα θα έχουν άλλη γευση για μένα...Φέτος δεν πρόκειται να στολίσω τιποτα.Δεν γιορτάζω τίποτα.Όσο για το άλλο που διάβασα δεν υπάρχει καλός και κακός άνθρωπος. Όλοι εχουμε μέσα μας και το καλό και το κακό και απλά κάνουμε κάθε φορά τις επιλογές μας.

Δημοσίευση

μια απο τα ιδια περιπου...σκεφτομουν οτι τα χριστουγεννα θα ημουν αρκετα φουσκωμενη για να στολισω δεντρο ..ειχαμε πει να το στολισει ο καλος μου και να του δινω οδηγιες..

τα χρισουγεννα ειναι μονο για οσους τα εχουν ολα ...

για μενα που δεν εχω τιποτα ειναι μια γιορτη που θελω να περασει γρηγορα...

αν και πραγματικα ελπιζω και εχω γινει πραγματικα δυνατη ...αυτες τις γιορτες τις ειχα συνδεσει με τα διδυμακια μου..

τελικα ο θεος εσκασε στο γελιο με τα σχεδια μας !!!!

οσο για το τελευταιο ...+φωνω απολυτα με την τέση

δεν υπάρχει καλός και κακός άνθρωπος. Όλοι εχουμε μέσα μας και το καλό και το κακό και απλά κάνουμε κάθε φορά τις επιλογές μας....

ειναι αδικο να χωριζουμε τους ανθρωπους σε καλους και κακους...

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

μια απο τα ιδια περιπου...σκεφτομουν οτι τα χριστουγεννα θα ημουν αρκετα φουσκωμενη για να στολισω δεντρο ..ειχαμε πει να το στολισει ο καλος μου και να του δινω οδηγιες..

τα χρισουγεννα ειναι μονο για οσους τα εχουν ολα ...

για μενα που δεν εχω τιποτα ειναι μια γιορτη που θελω να περασει γρηγορα...

αν και πραγματικα ελπιζω και εχω γινει πραγματικα δυνατη ...αυτες τις γιορτες τις ειχα συνδεσει με τα διδυμακια μου..

τελικα ο θεος εσκασε στο γελιο με τα σχεδια μας !!!!

οσο για το τελευταιο ...+φωνω απολυτα με την τέση

δεν υπάρχει καλός και κακός άνθρωπος. Όλοι εχουμε μέσα μας και το καλό και το κακό και απλά κάνουμε κάθε φορά τις επιλογές μας....

ειναι αδικο να χωριζουμε τους ανθρωπους σε καλους και κακους...

΄

Βασούλα ευχομαι σε ολές όσες πικραθήκαμε φέτος του χρόνου να μην θυμόμαστε τίποτα απο ΄΄ολη αυτήν την στενοχώρια,να είμαστε φουσκωμένες ή να έχουμε το ζουζούνι μας αγκαλιά και να στολίσουμε ένα πελώριο δέντρο με τι άλλο φυσικά? Με χαμογελαστά αγγελάκια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...