Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αγαπουλες!!! αυτο ειναι το δεντρακι μου! στολισα νωρις νωρις!!! ειναι το πρωτο δεντρακι στο πρωτο μας σπιτακι!!! και σιγουρα τα γραμματακια στον αγιο βασιλη θα εχουν 2 ευχουλες..μια για το βουλακι μας και μια για το νελακι μας... κοριτσακια μου η σκεψη μου μαζι σας! :):kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Νταντούλα μου..γλυκιά μου...σε ευχαριστώ πολύ (για όλα!)

Δεν κατάφερα να σε γνωρίσω από κοντά ,και σ'αγαπάω τόσο!

Σου εύχομαι τα καλύτερα γιατι πραγματικά σου αξίζουν

Αν είμασταν όλοι σαν εσένα,ο κόσμος θα ήταν καλύτερος...

Δημοσίευση

αγαπακια μουυυυυυυ!!!! μη μου λετε τετοια γλυκουλικα πραγματακια γιατι θα κλαιω και εγω!!! βρε νελακι αν ολοι ηταν σαν εμενα δεν θα ηταν καλυτερος ο κοσμος,τρελοτερος θα ηταν!!!! να ξερεις οτι δεν εχει σημασια που δεν καταφερα να σε γνωρισω απο κοντα..ελπιζω στη μερα που θα γινει ομως..γιατι καμια φορα δεν εχει σημασια η επαφη απο κοντα...αγαπας ανθρωπους και απο μακρυα...και εγω αυτο το επαθα και με σενα και με το βουλακι μου.. εσυ βουλακι μου μην κλαις,θα σε μαλωσει η μαγουλιτσα!!! εχετε 2 πριγκιπισσουλες και θελω να μου τις προσεχετε και να τις κανετε να γελουν!!!

Δημοσίευση

Μικρουλα...έχεις πολύ μεγάλη καρδιά...μπράβο σου!:) Σε χαίρομαι γιατί είσαι άνθρωπος που η καρδιά του χωράει τους πάντες ακόμη κι αν δεν τους ξέρεις...:)

Το φιλί...ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....:)

Δημοσίευση

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ.

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΕΛΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ.ΠΑΓΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΣΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ MIKROYLA ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Ωραίο!!! Τέλειο!!! Έλα να στολίσεις και το δικό μου!!!! :P :P :P

Πλάκα κάνω!!! Με το καλό και του χρόνου να έχεις το μπεμπάκι σου εκεί δίπλα σε ριλαξάκι και να σε κοιτάει!!!

Πέρσι ανέβηκα ως συνήθως στο πατάρι να κατεβάσω τα Χριστουγεννιάτικα της μαμάς μου! Ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα! Και της λέω:

- Έχε χάρη που δεν είμαι έγκυος και μπορώ να κάνω ακόμα τον ταρζάν!! Να δω τι θα κάνεις του χρόνου αν είμαι!! Και μου απαντά:

- Του χρόνου θα έχουμε τον μπέμπη σου και θα σε κοιτάει!!

Κι έτσι κι έγινε! Τον κράταγε η ξαδέρφη μου και με κοίταγε ο χάχας και γέλαγε! Και μου έλεγε και νγκου!! :P:P :laugh: Ναι... Η μάνα μου είναι Σαββατογεννημένη!!! :P:P:P

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

και ενα φιλι ζουμπιχτο ζουμπιχτο!!!!!!!! :P07102009011.JPG

Ποσο γλυκο πλασματακι εισαι ε;;;!!!!!! :P

Εγω στο γραμμα φετος θα του ζητησω να βαλει στη ψυχη μου εστω και τη μιση καλοσυνη και αγαπη που εχεις και σκορπιζεις στους γυρω σου! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

dallia έγραψε:

Πέρσι ανέβηκα ως συνήθως στο πατάρι να κατεβάσω τα Χριστουγεννιάτικα της μαμάς μου! Ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα! Και της λέω:

- Έχε χάρη που δεν είμαι έγκυος και μπορώ να κάνω ακόμα τον ταρζάν!! Να δω τι θα κάνεις του χρόνου αν είμαι!! Και μου απαντά:

- Του χρόνου θα έχουμε τον μπέμπη σου και θα σε κοιτάει!!

Κι έτσι κι έγινε! Τον κράταγε η ξαδέρφη μου και με κοίταγε ο χάχας και γέλαγε! Και μου έλεγε και νγκου!! :P:P :laugh: Ναι... Η μάνα μου είναι Σαββατογεννημένη!!! :P:P:P[/quote:3jilfybd]

Νταλια πες της να πει επισης "του χρονου θα κερδισετε το πρωτοχρονιατικο λαχειο!!!" :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

βρε αγαπουλες....με κανατε και κλαιω νυχτιατικα καλε....τι ψυχιτσες ειστε εσεις??? τι ομορφα λογακια που ειπατε??? κραρ μου,νταλακι μου γλυκο,τονακι μου και ολα τα κοριτσακια μου.... σας ευχαριστω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για τα λογακια σας... ελενακι μου τελεια η ιστοριουλα σου με το παταρι!!! παρεπιπτοντως,αν δεν μπορεις με τον μπεμπη να στολισεις,να ερθω να βοηθησω!! θα ερθεις στη συναντηση το σαββατο με τον παιδαρο?????

κραρ μου ουτε εγω ειχα αλλο τροπο να απαντησω σε αυτα τα δυο κοριτσια που επαθαν οτι ειχα παθει και εγω και πολλες κοπελες απο εδω...και οσο μικρο και αν ειναι ,παντα νοιωθεις την ιδια απωλεια.. αλλα με ενα δεντρακι και ενα φιλι ζουμπιχτο μπορει να περασει ο πονος εστω και λιγακι... σας αγαπω πολυ και ευχαριστω για τις ευχουλες σας...εγω με τη σειρα μου εχω να δωσω ευχουλες στο νελακι και τη βουλιτσα μας να ξαναζησουν το θαυμα για το οποιο προσπαθουμε πολλα κοριτσακια εδω... αχ ελενακι μου φανταζεσαι του χρονου να εχω και εγω εναν παιδαρο στο ριλαξ και να στολιζουμε δεντρακι????? ποπο θα τρελαθω!!!!!

Δημοσίευση

μικρουλα μου ηταν πολυ γλυκο αυτο που εκανες, :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: ..ειμαι σιγουρη πως εκανες τα κοριτσια μας να χαμογελασουν...

εισαι υπεροχος ανθρωπος και ο Θεουλης γρηγορα θα σου το ανταποδωσει...

συγκινηθηκα πραγματικα..να εισαι καλα μπουμπουκα...

Δημοσίευση

αχ αχ αχ ....που ειναι η εγκυουλα μου η γλυκια????? τι κανεις αλκοστακι μου???? σε ευχαροστω για τα λογακια σου!! εχουμε τιποτα ενοχλησεις?? ζαλαδιτσες??? πεινας???? τι γινεται?????????? μη με αφηνετε στο σκοταδιιιιιιι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...