Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια!!!Θα τρελλαθώ..Τρεχουμε 3 βδομαδες για τα χαρτια του γάμου...καλα μεταξύ μας το τρεξιμο ειναι λόγος να μην παντρευτεις...anyway!!!

Λοιπον θα κάνουμε πολιτικό και με την βαφτιση της μπεμπας ειπαμε να κανουμε και θρησκευτικο...πηγαμε στα δημαρχεια μας πηραμε τα χαρτια...

ειχαμε αποκλεισει οτι θα μπορούσαμε να κλεισουμε μέρα γάμου στις 4/12 που κλεινουμε 8 χρονια γιατι στο δικο μου δημαρχειο γινονται γαμοι τριτη-πεμπτη και το ιδιο και στου νικου(του καλού μου).

δεν μπηκαμε στο κοπο να ψαξουμε αλλα δημαρχεια γιατι ηδη το τρεξιμο ηταν φοβερο...

Φτανουμε σημερα στο δημαρχειο του νικου και εγω κανω την ερωτηση ποτε μπορούμε να παντρευτουμε αφου ειναι ετοιμα τα χαρτια...περιμενοντας να μας πει οτι τωρα δεν προλαβαινουμε λογω χριστουγεννων ή τριτη-πεμπτη..ΑΛΛΑ...μας ειπε την Παρασκεύη (σημειωτεον παραπανω ανεφερα οτι το δημαρχειο κανει γαμους μονο τριτη-πεμπτη και ετυχε να γινεται!!) 4/12 μπορείτε??? "Μειναμε" και οι δυο,ΦΥΣΙΚΑ και μπορούμε...Αυτά!!!

Ειναι τύχη ετσι δεν είναι??την μέρα της επετειου μας ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ!!!μου φαινεται απιστευτο...εχουμε περάσει αρκετα τον τελευταιο καιρό που επεσα ψυχολογικα λογω οικογενειακων προβληματων και των 2 αποκολλησεων.Ειμαι πολύ χαρούμενη!!!θα παντρευτουμε και στην κοιλιτσα μου θα εχουμε το μπεμπακι μας!!! :):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύυυυυ!!!Ηθελα πολυ να το μοιραστώ μαζί σας!!!!Η μέρα αυτή ηταν σημαδιακή πριν 8 χρονια(8 καλά χρόνια :woohoo: :woohoo: :woohoo: )αρα ελπίζω και η συνέχεια μας να είναι το ιδιο ...και ξεκινάμε πάλι την ιδια μέρα!!Ειμαι ρομαντικάκι τι να κάνουμε!!!! :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Πολύ συγκινητική η σύμπτωση….

Με το καλό….. και καλά γεννητούρια!!!!

Υ.Σ: Εμείς παντρευτήκαμε την ημέρα που κλείναμε 6 χρόνια σχέσης!!!!!!! Ήταν Παρασκευή κι από τότε….. λατρεύω τις Παρασκευές!!!!!!

Δημοσίευση

μπραβο συγχαρητηρια

οντως ειστε πολυ τυχεροι που σας εκατσε ετσι

αντε με το καλοοοοοοοοοοοοοο

να ειστε παντα τοσο τυχεροι κ ευτυχισμενοι

με το καλο κ η μπουμπουκα σας

εμεις καναμε πολιτικο 31-12 χαχαχαχα ειχε πολυ πλακα

γιατι ο αντιδημαρχος ακουμε κ κοκκινου εκεινη την ωρα

χαχαχχαχαχα

κ οταν βγηκαμε(ηταν μονο οι αδερφες μας κ ο γαμπρος του μαζι μας)

αρχισαν να κορναρουν σαν τους τρελους ειχαμε πολυ πλακα εκλαιγα απο τα γελια :laugh: :laugh:

κ μετα τον γαμο στους συστησαμε κ την φωλιτσα μας

που ηταν ακομα γιαπι χαχαχχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αντε με το καλοοοοοοοοοοοο :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...