Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

εγω κοριτσια στην πρωτη εγκυμοσυνη που περιμενα αγορι ειχα λυσαξει μιλαμε για τρελλη επιθυμια και προφυλαξεις δεν περναμε και συσπασεις εκτος απο λιγες δεν ενιωσα, στην δευτερη εγκυμοσυνη που περιμενα κοριτσι δεν ειχα ορεξη καθολου μετρημενες στα δακτυλα οι φορες και δεν τελειωνε και μεσα και ειχα τρελλες συσπασεις τωρα τι να πω ολα τα κουλα σε μενα συμβαινουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ :P:P:P

ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... :P

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ο γιατρός μου είχε πεί ότι δεν συνίσταται η σεξουαλική επαφή κατά το α τρίμηνο και αν το επιχειρήσουμε να το κανουμε μόνο με προφυλακτικό και "ήπια"...

Πέρα από μια δυο φορές κατά τον τρίτο μήνα και μετά άλλες δυο τρεις μέχρι να φανεί η κοιλιά μου (η οποία άργησε) και μετά τέρμα.

Περίμενα άλλες σαράντα μέρες που δεν επέτρεπε ο γιατρος και είχα και τα λόχεια μετά τον τοκετό και μετά όταν τελικά μπορούσαμε ελεύθερα να επιστρέψουμε στα παλιά μας δεν μπορούσα εγώ...Δεν είχα κουράγιο από τα ξενύχτια και το κυριότερο είναι ότι εγκεφαλικά λόγω του θηλασμού δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω... Θεωρούσα το σώμα μου ως ψυγείο παιδικης τροφής και όχι ως γυναικείο σώμα...Μετά το θηλασμό βέβαια, σιγα σιγά έχω επανέλθει αλλά ακόμη όχι όπως πριν...

Ειλικρινά όμως δεν το σκέφτομαι τόσο όσο παλιότερα. Ακόμη ο μικρός μου που είναι 4 μηνων μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου. Φυσικά δεν το λέω στον άντρα μου γιατί είναι μεγάλος ζηλιάρης!

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΠΣ!!!!

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

ΒΟΥΡ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Ή ΕΓΩ....

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ.... :blink:

DIMIT έγραψε:

ΒΟΥΡ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Ή ΕΓΩ....

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ.... :blink:

ΠΟΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ!! :(

RUBELA έγραψε:

ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ :P:P:P

ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... :P

αχ ρουμπελα μου τι μου θυμησες, πολλα ονειρα ειχα δει, οσα δεν εχω δει στη ζωη μου :lol::lol: και θα δεις και αλλα τοσα μεχρι να γεννησεις καλο κουραγιο, τουλαχιστον περνα καλα στο ονειρο χαχαχα

αχ κορίτσια τα ίδια και εγώ... ο δικός μου ήταν κατηγορηματικός!!! οχι επαφές στο πρώτο τρίμηνο...αχχχχχ...βεβαια εμείς έχουμε τώρα σχεδόν ένα μηνα....και έχω αφήσει και τον καημένο τον αντρούλη μου, γιατί ρε κορίτσια, όσο είμαι στο σπίτι κοιμάμαι συνέχεια....

σημερα όμως λέω να του κάνω ένα δωράκι!!!! :blush::blush::blush::blush: :silly: :lol:

τουλάχιστον να μην υποφέρουμε και οι δύο...

οσο για μας.,...νυχτερίδες κι αράχνες......

κορίτσια μια ερώτηση μιας και τώρα μπηκα και έψαξα λίγο στο ιντερνετ....όλες οι ξένες σελίδες, λένε ότι αν μια εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά, τότε δεν υπάρχει λογος δαικοπής του σεξ. και ότι το μωρό προστατευεται από το αμνιακό υγρό και είναι ασφαλές....

γιατί εδώ μας τα "πρήζουν" έτσι????

ο δικός μου ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός, παρόλο που δεν έχω αιματάκι ουτε πονο....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

αυτό δεν το ξεραμε εγώ και ο αντρούλης μου πιο πριν......

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δεν πειράζει όμως σποράκι είναι αυτό...

αν δεν σου πε ο γυναικολογος σου κατι,αν δλδ εχεις μια ομαλη εγκυμοσυνη,κανεις σεξ. Χωρις ακροβατικα βεβαια :laugh: αλλα κανεις κανονικα. Αν νιωθεις ανετα,ισα ισα βοηθαει και στην ψυχολογια σου.Χαρουμενη μαμα-χαρουμενο μωρο :)

υγ το μονο που μου χει πει ο γιατρος μου ειναι να προσεχω τις μερες που ΘΑ ειχα περιοδο,αυτες τις μερες ειπε οχι σεξ και γενικα να μαι πιο προσεκτικη.

ΡΟΥΒΕΛΛΑ ΚΑΙ ΡΕΝΑ79 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???????

ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 4ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΕΞΑΚΙ......

ΧΤΥΠΑΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝ ΤΙΛΤ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΛΩΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΞ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ ΛΙΓΟ :woohoo:

• 3 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΦΛΕΓΟΝ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΛΑ ΕΞΕΛΙΣΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ ΑΚΟΜΗ. ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΕΞΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ. ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ? Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...